تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 37 اولاول ... 1016171819202122232430 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 365

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی سپاهان اصفهان | طوفان زرد آسیا

آخر فروم باز MoH_@_MaD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

به نظر من هم امسال بازیکن های خوبی داریم

تقریبا در حد تیم لیگ نهم که قهرمان شدیم بازیکن داریم ولی متاسفانه مربیمون مربی نیست

اون سالی هم که با لوکا نایب قهرمان آسیا شدیم به نظر من همه ی کارها رو ابراهیم زاده کرد
    دیدید که لوکا بعد از سپاهان تو هر تیم دیگه ای هم که رفت ناموفق بود و ابراهیم زاده یکی از موفق ترین مربیان ایران

در کنار کادر فنی ضعیف به نظر من تیم ضربه اصلی رو داره از سوی مدیریت میخوره

شک ندارم که این حسینی برای نابودی سپاهان روی کار شده
    اون از اول کار که اومده که کلی مصاحبه علیه ساکت و قلعه نویی کرد
    اون از نقل و انتقالات که کل تیم رو نابود کرد قلعه نویی از خداش بود که اصفهان بمونه
    بعدش که ساکت رو استعفا داد و بعدش هم که تیر خلاصش رو زد و ساکت رو کلا از هیئت مدیره بیرون کردساکت هم الان مدیر عامل فولاد ماهانه

زحمات 10 ساله ی ساکت رو داره به باد فنا میده

2. 3 کاربر از MoH_@_MaD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای satttanism's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind

پيش فرض

بابا کجایی او ؟ کم پیدا شدیا

به نظر من که بازیکن های خوبی داریم (البته نه عالی)....و میشه با تاکتیک های خوب به یه جاهایی رسید.

ولی فعلا بحث مدیریتی مشکل ساز شده
    مشکلات دیگه دادا
    یه 2 ماهی نبودنم

درسته به نظر منم بازیکن های خوبی داریم حتی حمله خیلی قوی داریم

اما مربی که وقتی تیم یه گل میزنه یانوش و جانواریو رو میکشه بیرون دفاع میذاره مربی نیست

مدیریت هم که بله!
    Last edited by satttanism; 12-09-2011 at 15:49.

4. این کاربر از satttanism بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

جمشیدیان: تجربه سپاهان در آسیا به کمکمان می‌آید

هافبک تیم فوتبال سپاهان گفت: بعد از بازی با فجر تمرینات بسیار خوبی داشتیم و امیدوارم بازی خوبی را به نمایش بگذاریم.

به گزارش ایمنا، احمد جمشیدیان در نشست خبری قبل از دیدار سپاهان و السد گفت: بعد از دو شکستی که داشتیم کمی نگاه‌ها نسبت به سپاهان کم‌ رنگ شده است اما در لیگ قهرمانان آسیا، سپاهان تجربه بسیار زیادی دارد؛ بعد از بازی با فجر تمرینات بسیار خوبی داشتیم و امیدوارم بازی خوبی را به نمایش بگذاریم.
    وی در مورد عملکرد ضعیف خط دفاعی سپاهان گفت: تیم وقتی خوب دفاع می‌کند، از خط حمله تا دروازه‌بان خوب عمل کرده‌اند و وقتی عملکرد ضعیفی دارد نیز مسئولیت آن بر عهده تمام بازیکنان است؛ در طول هفته تمریناتی داشتیم که خط هافبک در زمان دفاع تیم به خط دفاع نزدیک‌تر شود و بیشتر کمک کند.
    وی خاطر نشان کرد: در چنین بازی‌هایی گل در خانه حریف بسیار مهم است و ما باید سعی کنیم با تقویت دفاع تیم خود گل نخوریم و امیدوارم در این بازی هم گل نخوریم

bordobakht

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

بنگر: بازیکن ساکت نیستم که بخواهم کم‌کاری کنم

مثل اینکه هیچ یک از بازیکنان سپاهان نمی‌خواهند قبول کنند که شروع تیم‌شان در مسابقات فصل جاری قابل قبول نبوده است. پس از آنکه سیدجلال حسینی کسب ۸ امتیاز از ۶ بازی را نتیجه قابل قبولی برای تیم‌شان عنوان کرد، این بار نوبت به محسن بنگر دیگر مدافع سپاهان رسید تا وضعیت تیم را توجیه کند. اگرچه بنگر سعی دارد با بیان اینکه تیم‌شان تا این هفته توانسته است انتظارات را برآورده کند، تا حدودی از انتقاداتی که متوجه سپاهان است بکاهد اما با این حال از رو شدن چهره واقعی تیم‌شان از بازی با السد هم صحبت می‌کند.
    کمتر کسی شکست سپاهان مقابل تیم کم‌مهره و تازه وارد فجر سپاسی را پیش‌بینی می‌کرد. چطور شد که در این دیدار بازنده شدید؟
    در طول ۹۰ دقیقه بازی خوبی به نمایش گذاشتیم و می‌توانم بگویم در اکثر دقایق توپ و میدان در اختیار ما بود. در این دیدار مستحق باخت نبودیم و شاید اگر اشتباهات فردی و بدشانسی‌مان نبود می‌توانستیم به راحتی برنده این دیدار شویم. مقابل فجر دو موقعیت تک‌به‌تک را از دست دادیم و چیزی حدود ۴ توپ به تیر زدیم و قطعا اگر بد نمی‌آوردیم به پیروزی پرگلی دست پیدا می‌کردیم.
    با این باخت هم که ۸ امتیازی ماندید. به نظر خودت سپاهان تاکنون توانسته است انتظارات را برآورده کند؟
    فکر نمی‌کنم کسب ۸ امتیاز از ۶ بازی خیلی هم نتیجه بدی باشد. فصل گذشته هم سپاهان شروع خیلی خوبی نداشت. ولی دیدید که در پایان قهرمان شد. مگر تیم‌هایی مثل ذوب‌آهن و پرسپولیس که فصل گذشته در جمع مدعیان بودند عملکرد خوبی داشته‌اند که حالا از سپاهان خرده می‌گیرید؟
    این فصل کل لیگ ضعیف شده است نه فقط تیم ما.
    فکر می‌کنی تیم‌تان از چه زمانی بتواند به روزهای اوجش بازگردد؟
    از آنجایی که ترکیب سپاهان برای این فصل دچار تغییر و تحولات فراوانی شد، لوکا بوناچیچ هنوز نتوانسته به ترکیب ایده‌آلی که مد نظرش است دست پیدا کند و به همین دلیل در هر بازی تغییراتی را در تیم ایجاد می‌کند. اما فکر می‌کنم، ایشان کم‌کم به ترکیب ایده‌آلی که مد نظرشان است دست پیدا کرده‌اند و می‌خواهند در بازی با السد قطر تیم را با این ترکیب به میدان بفرستند. از این‌رو در این دیدار چهره واقعی‌مان را به نمایش خواهیم گذاشت و برای بازگشت به روزهای اوجمان استارت خواهیم زد.
    پیش‌بینی‌ات از این بازی چیست؟
    برای اینکه صعودمان به مرحله بعدی مسابقات را حتمی کنیم چاره‌ای جز شکست السد نداریم. اگر نتوانیم این تیم را در اصفهان مغلوب کنیم در قطر به مشکل خواهیم خورد و به همین دلیل فردا فقط برای شکست السد به میدان خواهیم رفت. این تیم از چند بازیکن اروپایی و خوب بهره می‌برد و به طور حتم بازی راحتی مقابل آن نخواهیم داشت اما با این حال مجبور به شکست آن هستیم.
    با توجه به شایعاتی که این روزها پیرامون کادر مدیریتی و فنی تیمتان شنیده می‌شود، خیلی‌ها باخت تیمتان مقابل السد را پیش‌بینی می‌کنند. در این خصوص چه صحبتی داری؟
    خودمان هم می‌دانیم که خیلی‌ها دوست ندارند مقابل السد پیروز شویم. متاسفانه سپاهان دشمن زیاد دارد و اغراق نکرده‌ام که اگر بگویم اکثر مردم ایران از موفقیت سپاهان خوشحال نمی‌شوند. به همین دلیل هم کوچکترین مشکل موجود در این تیم به یکباره بزرگ می‌شود در صورتی که در حال حاضر در کادر مدیریتی و فنی‌مان با هیچ مشکلی مواجه نیستیم.
    طی این چند روز بارها اخباری پیرامون استعفای آقای رحیمی و برکناری آقای بصیرت شنیدم و این در حالی بود که آنها هر روز در تمرین تیم حضور داشتند. با مشکل خاصی مواجه نیستیم و آماده‌ایم تا یک بازی خوب مقابل السد قطر به نمایش بگذاریم.
    پس از رفتن ساکت از سپاهان بود که شایعاتی در خصوص کم‌کاری بازیکنانی که با این مدیر میانه خوبی داشتند منتشر شد. می‌خواهیم در این مورد هم نظرت را بدانیم.
    واقعا برای کسانی که یک چنین شایعاتی را مطرح می‌کنند متاسفم. خود من از جمله بازیکنانی‌ام که با آقای ساکت رابطه خوب و نزدیکی دارم ولی مگر من با ایشان قرارداد داشتم که حالا پس از رفتن‌شان بخواهم کم‌کاری کنم؟
    اگر قرار باشد کم‌کاری کنیم در نهایت دودش به چشم خودمان خواهد رفت. سپاهانی‌ها نه بازیکن ساکت هستند و نه کس دیگری، بلکه بازیکن باشگاه هستند.

bordobakht

داره خودمونی میشه H00m@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    گیلان سرسبز

پيش فرض

خوب نیمه اول 1-0 بردیم!

السد نیمه اول چیزی از خودش نشون نداد به نظرم تیمی نیست که بتونه سپاهانو حذف کنه البته بازیکنای خوبی داره ولی من احساس کردم اماده نیستن!
    اخرین بازیشون تو همین لیگ اسیا بوده پس امیدواریم واسه نیمه دوم هم زیاده!

گلمون که شانس توش خیلی دخیل بود ولی باز خدارو شکر گل نخوریم تمومه!

فقط از عماد رضا خیلی دلخورم خیلی بد توپو میبره جلو!یه صحنه هم توپ موند خودش رفت!

8. این کاربر از H00m@N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    گیلان سرسبز

پيش فرض

وای خدا یه اخراجی!چه بازیکنایی تو ترکیب اصلین!
    اون از نصیری ایم از این!

نویدکیا و یاونش چرا رو نیمکتن؟

10. این کاربر از H00m@N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    گیلان سرسبز

پيش فرض

هر چی نیمه اول گفتم پس میگیرم!

دقایق اخر داشتم زهره ترک میشدم!
    اون توپ که به تیرک خورد اونقدر ترسیدم که فکر کنم نماز وحشت بهم واجب شد!

به هر حال خدا رو شکر بردیم!بدون گل خورده در خانه!

12. این کاربر از H00m@N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    گیلان سرسبز

پيش فرض فقط 4هزارتماشاگر براي سپاهان آسيايي

تنها 4هزارتماشاچي به تماشاي اين مسابقه آمده‌اند و اين در شرايطي است که استقبال هواداران فوتبال از مسابقات در چند ماه گذشته واقعا اميدوارکننده بوده است، اما اصفهاني‌ها همچنان در اين زمينه مشکل دارند.
    گرچه دوري ورزشگاه فولادشهر از عوامل استقبال ضعيف از سپاهان و ذوب آهن به شمار مي‌رود، اما ادامه اين روند مقبوليت زردها و سبزهاي آسيايي ما را زيرسوال خواهد برد. به خاطر داشته باشيم که اين يکي از 8مسابقه مهم امروز در سطح آسياست.

14. این کاربر از H00m@N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

صعود ‌۶ پله ای اصفهانی ها در جدول با هنر نمائی عماد رضا

تیم فوتبال سپاهان با پیروزی قاطع مقابل داماش گیلان به رتبه پنجم جدول رده‌بندی لیگ برتر صعود کرد.
    به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در ادامه‌ی هفته‌ی هفتم لیگ برتر فوتبال امروز (یک شنبه) از ساعت ۱۸:۳۰ سپاهان در ورزشگاه فولادشهر میزبان داماش گیلان بود و در پایان توانست با سه گل حریف خود را شکست دهد.
    گل‌های سپاهان را در این دیدار عمادرضا (۵۶ و ۶۹) و احمد جمشیدیان (۸۷) به ثمر رساندند.
    زردپوشان سپاهان با این پیروزی شیرین ۱۱ امتیازی شده و با صعود شش پله‌ای در جدول رده بندی در رتبه‌ی پنجم قرار گرفتند.
    داماش نیز ۵ امتیازی ماند تا همچنان به روند بد خود در لیگ برتر ادامه داده باشد و به رتبه‌ی شانزدهمی بسنده کند.
    انتهای پیام

پروفشنال gta6767's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    wwe

پيش فرض

چی شد آخرش 3-0 به نفع السد شد یا نه؟چی شد آخرشششششششششششش

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •