منچستر با بارسلونا یه بازی هم تو امریکا با هم انجام میدن
درسته؟
منچستر با بارسلونا یه بازی هم تو امریکا با هم انجام میدن
درسته؟
Picture of the Day: Valentino Rossi kisses Xavi’s feet
June 6, 2011کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Xavi, the legend
June 6, 2011کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Stat of the day: Champions League passing
June 4, 2011کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 08:54 PM ---------- Previous post was at 08:52 PM ----------
آره. خیلی وقته برنامه ریزی شده.
میگم به پپ بگیم رو پیشنهاد یشون فک کنند و یه حداکثر گلی مشخص کنند یه وقت بارسا از اون بیشتر زد تعطیلات شون خراب نشه![]()
اریک آبیدال: مسی می تواند برای سومین بار برنده توپ طلا شود
مسی اولین بار در سال 2009 برنده توپ طلا شد و سپس سال گذشته یک بار دیگر این جایزه معتبر را به دست آورد
سایت گل- اریک آبیدال، مدافع فرانسوی بارسا، معتقد است لیونل مسی می تواند امسال برای سومین بار برنده توپ طلا شود.
مسی اولین بار در سال 2009 برنده توپ طلا شد و سپس سال گذشته یک بار دیگر این جایزه معتبر را به دست آورد. البته سال گذشته دو جایزه توپ طلای فرانس فوتبال و جایزه بهترین بازیکن فیفا با یکدیگر ادغام و جایزه توپ طلای فیفا به مسی اهدا شد.
مسی در رقابت های این فصل در 55 دیدار 53 گل برای بارسا به ثمر رساند و کمک کرد تا آبی و اناری ها قهرمان لالیگا و چمپیونزلیگ شوند.
آبیدال در گفتگو با تله فوت گفت:" من احساس بسیار خوبی در مورد مسی دارم. دو فصل قبل من گفته بودم که او می تواند برای سه بار متوالی برنده توپ طلا شود . حقیقت این است که او خیلی نزدیک به کسب این عنوان است. من برای او بسیار خوشحالم. او بهترین بازیکن دنیاست."
آبیدال همچنین در مورد آینده ورزشی اش گفت:" می خواهم دوران بازی ام را در بارسا به پایان برسانم. من هنوز با بارسا تا یک سال دیگر قرارداد دارم و باشگاه می خواهد قرارداد من را تمدید کند. من کاملا مطمئنم که می توانیم به توافق برسیم."
آبیدال که در سال 2007 از لیون به بارسا پیوست، تاکنون بیش از 100 بازی برای این تیم انجام داده است.
By Behnam Jafarzadehکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2011/6/6
فرانکو سولداتي رئيس باشگاه اودينزه اعلام کرد که شانس بارسلونا براي به خدمت سانچس بسيار بيشتر از ساير تيمها است.
![]()
به نقل از راديو اسپورتيوا، فريولاني به دور مقدماتي ليگ قهرمانان اروپا راه يافته است با اين حال قصد دارد بسياري از ستارههاي باشگاه را به فروش برساند.
سولداتي در اين خصوص گفت: با سران ساير باشگاهها قرار ملاقات گذاشتهام و براي واگذاري برخي بازيکنان تيم با آنها گفت و گو خواهم کرد. بسياري از باشگاهها قصد دارند ستارههاي باشگاه را به خدمت بگيرند. مسائل اقتصادي نقش بسيار پررنگي در اين گفتوگوها خواهند داشت که بازيکنان تيم جزئي از آن هستند.
بازيکني که بيشتر از سايرين مورد توجه باشگاههاي بزرگ است، الکسيس سانچس بازيکن شيليايي اين تيم است. باشگاههايي چون اينترميلان، يوونتوس، بارسلونا، منچستر يونايتد و منچسترسيتي به دنبال امضاي قرار داد با وي هستند.
رئيس اودنيزه در ادامه گفت: باشگاههاي منچستري در طول فصل براي جذب سانچس ابراز علاقه کردهاند. در پايان فصل بارسلونا نيز براي به خدمت گرفتن وي در خواستي را ارائه کرد که آنها را به صدر فهرست رسانده و کاتالونياييها در حال حاضر از بيشترين بخت براي جذب وي برخوردارند.
گفتني است يوونتوس نيز براي گوخان اينلر به سران اودينزه پيشنهادي را ارائه کرده و به احتمال زياد وي نيز راهي تورين خواهد شد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Xavi: Lionel Messi is better than Pele, Diego Maradona and Johan Cruyff
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید.
قهرمان سوپرجام اروپای امسال روز 26 اگوست با مسابقه میان بارسا و پورتو در موناکو مشخص می شود. این هفتمین دیدار دو تیم خواهد بود.
![]()
استادو لویی دوم با میزبانی رقابت قهرمان لیگ قهرمانان و لیگ اروپا ورزشگاه سنتی برای شروع فصل اروپایی است و امسال هفتمین رویارویی بارسا و پورتو را به خود می بیند. تا به اینجا بارسا چهار پیروزی کسب کرده و تیم پرتغالی سه بازی را به نفع خود به پایان رسانده است.
بارسا، برتر در لیگ قهرمانان
هرگاه که دو تیم در لیگ قهرمانان روبروی هم قرار گرفته اند بارسا پیروز میدان بوده است. نخستین بار، در جام باشگاه های سابق، در فصل 1985-86 بود که تیم تری ونبلز با پیروزی 2-0 در کمپ نو و شکست 3-1 در پرتغال، با استفاده از فانون گل زده در خانه ی حریف به دور یک چهارم نهایی راه یافت.
شوت سرکش کومان از فاصله ی 40 متری خاطره ی به یاد ماندنی نیمه نهایی لیگ قهرمانان 1994 است - یک تک بازی که بارسای یوهان کرویف 3-0 آن را برد تا به فینال آتن راه یابد.
لوییس فن خال در پیروزی بعدی بارسا مقابل این تیم پرتغالی در دور گروهی لیگ قهرمانان فصل 1999-2000 هدایت تیم را بر عهده داشت. بارسا با گل های فرانک دی بوئر، کلایورت و ریوالدو (2) با حساب 4-2 برنده شد. در بازی برگشت ریوالدو باز هم گلزنی کرد و دیگر گل بارسا را آبلاردو به ثمر رساند تا یک پیروزی 0-2 به دست آید.
شکست ها در جام یوفا
تنها باری که پورتو توانست بارسا را از یک رقابت اروپایی حذف کند به نخستین دیدار دو تیم در دور اول جام یوفای فصل 1972-73 برمی گردد. پورتو 0-1 در بارسلونا پیروز شد و بازی برگشت را 3-1 برد.
ابراهیم آفلای: فصل بعد شرایطم در بارسا بهتر خواهد شد
این هافبک 25 ساله در ژانویه از آیندهوون به باشگاه کاتالانی پیوست و از پیشرفتش در نوکمپ راضی است
ابراهیم آفلای، ملی پوش هلندی بارسا، اظهار امیدواری کرد که در رقابت های فصل آینده، شرایط بهتری در نوکمپ داشته باشد.این هافبک 25 ساله در ژانویه از آیندهوون به باشگاه کاتالانی پیوست و از پیشرفتش در نوکمپ راضی است. او در این مدت موفق شد با بارسا قهرمان لالیگا و چمپیونزلیگ شود.
با این وجود او معتقد است هنوز می تواند پیشرفت بیشتری بکند. او در گفتگو با نشریه اسپورت گفت:" من فکر می کنم شرایط فصل بعد بهتر خواهد شد. البته شش ماه گذشته بسیار خوب بود. من شرایط بسیار خوبی دارم و آینده هم درخشان به نظر می رسد. من تازه چند ماده است که در این باشگاه هستم اما احساس می کنم در همین مدت به بازیکن بهتری تبدیل شده ام."او همچنین در مورد قهرمانی در چمپیونزلیگ گفت:" قهرمانی در چمپیونزلیگ واقعا فوق العاده بود. این اولین قهرمانی من در این رقابت ها بود و احساس بی نظیری داشت. منچستریونایتد تیم بسیار بزرگی است اما ما خیلی خوب بازی کردیم و کلاس مان را به نمایش گذاشتیم."
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اسطوره هلندی معتقد است که تیم کاتالان در صورتی که بخواهد روند موفقیتهایش ادامه بیابد، باید به خرید بازیکنان جدید روی بیاورد
سایت گل- یوهان کرویف، اسطوره هلندی باشگاه بارسلونا به سران تیم قهرمان اروپا توصیه کرد تا در بازار نقل و انتقالات تابستانی بازیکنانی را به رختکن تیمش بیاورد
کاتالونیایی ها به دنبال خرید چند بازیکن جدید هستند و این روزها صحبتهایی درمورد احتمال انتقال سسک فابرگاس، جوزپه روسی و الکسیس سانچس به رختکن نوکمپ به گوش می رسد.
کرویف معتقد است که در این راستا باید تعدادی از بازیکنان بارسا فروخته شوند تا مبلغ لازم برای خرید ستاره های جدید تامین گردد.
کرویف در ستون هفتگی اش در روزنامه ال پریودیکو نوشت:« اگر بودجه لازم برای خرید تمام این بازیکنان را نداشته باشی، باید تکلیفت را روشن کنی و باید با گزینه های پیش رو کنار بیایی. راهکار موجود ، فروش بازیکنان تولیدی است. یکی از اهداف اصلی آکادمی جوانان تولید بازیکن برای تیم اصلی است.این کار می تواند باعث تامین منابع مالی هم بشود. فروش بازیکنانی که برای راهیابی به تیم اصلی تلاش می کنند. این بازیکنان را نباید به آسانی از دست داد. باید آنها را باقیمت مناسبی فروخت.»
کرویف در ادامه این یادداشت هفتگی نوشت:« بهترین کار این است که گزینه ای درقرارداد این بازیکنان ثبت شود که راه بازگشت آنها به تیم را باز نگاه دارد. این به بازیکن این فرصت را می دهد تا تجربه کسب کند و هم به نفع بازیکن و هم به نفع باشگاه خواهد بود. من نمی گویم که باشگاه باید تمام بازیکنان جوان و آینده دارش را بفروشد ولی فکر می کنم که نیازی نباشد تا تمام بازیکنان جوان خط میانی بارسا به تیم اصلی راه یابند.»
بارسا حدود یک ماه پیش به سومین قهرمانی متوالی اش در لالیگا دست یافت و برای دومین بار در سه سال اخیر قهرمان اروپا شد.
تیتر روزنامه های چاپ بارسلونا در روز 6 ژوئن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نادال، اسطوره
55 میلیون! [برای سسك]
بارسا و آرسنال دربارهی جذب فابرگاس كه مورد علاقهی گواردیولا است گفتگو می كنند
"توپچی ها" برای رفتن به كامپ نو روی كاپیتانشان قیمت می گذارند
30 تا 35 میلیون به علاوهی تیاگو پیشنهاد فعلی آنهاست
-----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و شش!
نادال، پادشاه رولاند گاروس
تماس با الكسیس
فردا پیشنهاد از سوی اودینزه به بارسلونا می رسد و آنها برای سرعت دادن به عملیات تلاش خواهند كرد
[والنتینو] روسی از بازیكن توانمند بارسلونا ستایش كرد: "ژاوی، تو بزرگترین هستی."
والنتینو در بوسیدن پاهای این ستاره بزرگ به عنوان ستایش از وی تردید به خود راه نداد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)