تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 21 اولاول ... 10161718192021 آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 209

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Juventus F.C | بیانکونری ها

آخر فروم باز m2stech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

13

همونطوری که انتظار میرفت باز توطئه ها بر ضد یووه شروع شده، حتی خیلی سریعتر از اونی که فکر میکردیم، تیمی که هر 20 سال یکبار قهرمان سری آ میشد و توان مقابله یا یووه در زمین را نداره عجیب نیست دوباره با این جور چیزا بخواد به جایی برسه!

=======================================

اتهامات هیچ ارتباطی با یوونتوس ندارد

مدیر ارشد و سرمربی باشگاه یوونتوس بعد از اظهار چندین نفر به کمیته ملی المپیک ایتالیا مبنی بر دست داشتن در تبانی های گذشته در کنفرانس خبری حاضر شدند و توضیحاتی را ارائه کردند.

انیلی مدیر باشگاه یوونتوس در ابتدا گفت: "شاید امروز همه جریانی که وجود داشت را دنبال کرده اند؛ قصد ندارم چیزی را مخفی کنم هر چند چیزی برای مخفی کردن ندارم."

"تصویری که امروز رسانه ها نشان دادند برای فوتبال نگران کننده بود و ما با نگرانی و ناراحتی این ماجرا را دنبال می کنیم. کونته در این ماجرایی که توصیف کردم نقشی ندارد. این ماجرا یک توهین به شخصیت کونته می باشد."

"من بیست ساله است که کونته را می شناسم. او شخص پاک و سختکوشی است. کونته امسال فصل استثنایی را با ما رقم زد ما به مراجع قضایی احترام می گذاریم اما این موضوع کمی پیچیده است. باید به این اشخاص که اکنون گرفتار هستند، احترام گذاشت."

"در راه آمدن به وینوو شنیدم که نام بونوچی توسط رسانه ها مطرح شده. بونوچی دو فصل را با ما سپری کرد و می تواند از پس این فشارها بر آيد. ما امیدواریم که زود این مرحله را سپری کند زیرا وی در تیم ملی حضور دارد. در پایان به من اجازه بدهید که تمام خبرها و شایعاتی را که ممکن است بعد از این ساخته شود را رد کنم. کونته فصل آينده هم سرمربی یوونتوس خواهد بود و در لیگ قهرمانان با ما خواهد بود."

سپس به نوبت به سرمربی یووه رسید تا در مورد اتهامات وارده به خود توضیح دهد: "از رئيس انیلی تشکر می کنم. دوران بازیگری و سرمربیگری من برای همه واضح است."

"من در همه ی شرایط ثابت کرده ام که یک شخص پاک هستم ، می توانید از هم بازی های سابقم یا از شاگردانم بپرسید. من همیشه دنبال پیروزی بوده ام و بعد از پیروزی هم با فداکاری دنبال محافظت از ان بوده ام و این را به شاگردانم منتقل می کردم."

"فراموش نکنید که من به دلیل راستگویی و بی گناه بودن در برابر همسرم و دختر دو ساله ام با چوب مورد ضرب قرار گرفته ام، این آنتونیو کونته است. کسی که او را نمی شناسند یا وانمود می کنند که او را نمی شناسند."

"فصل گذشته ما در فاصله ی سه هفته به پایان لیگ کار را تمام کردیم، با عرق و اشک ریختن و سختکوشی، با گروه فوق العاده ای از بازیکنان. امروز نامه ی هشداری به من داده اند تا خانه ام را بازرسی کنند و سپس به اتهام توطئه ی جنایی من را بازرسی کردند."

"من از خودم سوال می کردم که این دیگر چیست ؟ قبل از اینکه دادستان کریمونا من را احضار کند ، من را بازرسی کردند و حتی قبل از اینکه من یک متهم باشم ؟ عکس العمل متفاوتی را پیش بینی می کردم ؛ تعطیلات خوبی داشته باشید ؛ مطمئن هستم که تعطیلات من خیلی خوب خواهد بود "

juventus. ir

2. 4 کاربر از m2stech بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

11

یعنی واقعـا یک ماهه کسی اینـجا پست نداده؟!!
    انصافه تاپیک یونتوس بزرگ خوابیده باشه؟!
    یــووه ای ها کجان پس؟!
    -----
    اخباری از نقل و انتقالات یووه

7 تیر 1391

خبار زیادی در خصوص نقل و انتقالات یووه به گوش می رسد و هنوز ستاره ای به این تیم نپیوسته، با این حال برخی معتقدند که این تیم همانند اصل همیشگی باشگاه اش همواره دست به خرید بازیکنانی می زند که در اینده یوونتوس انان را تبدیل به ستاره می کند.

اما در بخش فروش، فلیپه ملو در صدر ایستاده و به نظر می رسد پس از بایرن مونیخ، گالاتاسرای حال نوبت به فیورنتیناست تا یک بار دیگر این مهره به ان تیم بیپوندد. ملو که از فیوره به یووه پیوست در کنار این پیشنهادات، پیشنهادی نیز از مالاگا و اتلتیکو مادرید دارد.

امروز یک بار دیگر احتمال پیوستن کاوانی به یووه تکذیب و این مسئله غیر ممکن توصیف شد.

ایسلا و اساموا نیز که در تست پزشکی یوونتوس شرکت کرده بودند هنوز قرارداد خود را تمدید نکردند اما مدیر برنامه های ایسلا در خصوص این مسئله گفت " همه چیز به خوبی پیش رفته و باید بگویم که همه چیز تمام شده، مشکلی نیست و هفته اینده این قرارداد امضا خواهد شد. "

مدیربرنامه های میلوش کراسیچ نیز خواهان روشن شدن سرنوشت میلوش شد. این مهره مدتی ست که از میادین دور بوده و از نظر روحی دچار مشکل شده است.

مدیر برنامه های مانولو گابیادینی و سیلویو پالیاری نیز از در گفت و گویی نه به طور شفاف اما در لفافه از یووه به عنوان تیمی که به دنبال خرید این مهره هاست نام برد.

اولویت خرید مدافع در برنامه های انتونیو کونته سرمربی یوونتوس قرار گرفته و نام های زیادی در این رابطه مطرح شده است که هوملس جدی ترین کاندید برای انتقال می باشد.

بورسیا دورتموند ارزش این بازیکن را 18 میلیون یورو اعلام کرده که زیاد به نظر می رسد و این درحالی است که یوونتوسی ها امیدوار هستند بتوانند وی را با مبلغ پایین تری راهی یووه کنند تا بتوانند بودجه خود را صرف خرید یک مهاجم کنند.

یوونتوس همچنین به برونو آلوز مدافع پرتغال و زنیت روسیه هم علاقه نشان داده و در حال مذاکره برای این انتقال می باشد.

یوونتوس و آتالانتا روز سه شنبه مذاکراتی را برای تصمیم در مورد آینده بازیکن تیم ملی زیر 21 سال ایتالیا، مانولو گابیادینی انجام دادند.

یوونتوسی ها در نظر دارند وی را به خدمت بگیرند و پس از آن به یکی از تیم های حاضر در سری آ قرض دهند تا در آینده در مهاجم آینده دار فوتبال ایتالیا استفاده کنند.

بر اساس گزارش رسانه های کشور ایتالیا سران یووه تصمیم نهایی خود را برای قرار دادن نام ماریو بالوتلی در لیست نهایی خرید خود نگرفته اند و به نظر می رسد در جلسات بعدی در این مورد تصمیم خواهند گرفت.

ماروتا مدیر نقل و انتقالات یوونتوس اعلام کرد این باشگاه هیچ برنامه ای برای خرید خالد بولهروز ندارد و او در لیست خرید یووه قرار ندارد.

در نقل و انتقالات یوونتوس چه خبر است ؟

8 تیر 1391

بعد از مطرح شدن نام مت هوملس ستاره ی آلمانی باشگاه بورسیا دورتموند برای پیوستن به یوونتوس شایعات زیادی در این زمینه مطرح شد و تازه ترین خبر حاکی از آن دارد که سران یووه حاضر به معاوضه ی الساندرو متری با این مدافع مستحکم هستند.

ادین ژکو مهاجم بوسنایی باشگاه منچستر سیتی که در لیست خروجی های این باشگاه قرار گرفته می تواند راهی یووه شود و سران یووه برای جذب وی تمایل نشان داده اند. مبلغ 20 میلیون یورو به همراه بخشی از قرارداد کراسیچ پیشنهاد ماروتا می باشد.

رامیرز ستاره ی 21 ساله ی باشگاه بولونیا که یکی از ستاره های جوان سری آ در فصل گذشته بود توجه کونته را جلب کرده و وی دستور خرید این بازیکن را به ماروتا داده است.

باشگاه اتالانتا روز گذشته با تایید پیشنهاد سران یوونتوس به مانولو گابیادینی مهاجم آینده دار خود تاکید کرد نتیجه ی نهایی این مذاکرات به زودی مشخص خواهد شد.

مدیر نقل و انتقالات باشگاه گالاتاسرای ترکیه اعلام کرد این باشگاه تمایل به همکاری با فلیپه ملو دارد و قرارداد این بازیکن را ثبت خواهد کرد.

بر اساس رسانه های ایتالیا شایعه ی خرید جامپائولو پاتزینی مهاجم باشگاه اینتر میلان توسط یوونتوسی ها بی اساس است و کونته تمایلی به جذب وی ندارد.

اما الیا، این جوان هلندی به نظر می رسد که به وردربرمن نزدیک تر از وستهام و شالکه شده. هر چند که پیش از این وستهام مذاکرات خوبی با مدیر برنامه های وی داشت.

ماکرو موتا نیز طبق مذاکرات سران یووه و بولونیا به نظر می رسد که می تواند فصل اینده با این تیم ایتالیایی در میادین حاضر شود.

پادوین نیز مذاکراتش با سران پارما خوب پیش رفته و شاید به این تیم بپیوندد.

و در اخر مارتنیز که منتظر تصمیم نهایی برای پیوستن به یکی از سه تیم مالاگا، مایورکا و والنسیاست.

یووه برای پیروزی در تمام جام ها برنامه ریزی کرده

مطمئنا بی صبرانه منتظر پوشیدن پیراهن سیاه و سفید تازه ای ست که از این فصل بر تن خواهد کرد، رنگ پیراهن او نسبت به گذشته تغییری نکرده اما به تیم بزرگ و مشهور تری پیوسته. ایسلا که گفته می شود هفته اینده قرارداد رسمی خود را با بانوی پیر امضا خواهد کرد در خصوص یوونتوس گفت

" این رویایی ست که در حال رسیدن به ان هستم. به تیم بسیار قدرتمند ایتالیا می روم. این مسئله برای من که یک بازیکن هستم بسیار مهم است. یک مسئله مهم و تاثیرگذار برای من، برای خانواده ام و برای ایسلای بازیکن، سال های زیادی تلاش و کار کردم تا به چنین شرایطی برسم، به یک تیم بزرگ. "

وی برنامه های یوونتوس را برنامه هایی تاثیرگذار و ارزشمند توصیف کرد که برای رسیدن به پیروزی همه چیز دارد " همیشه می گفتم که سرانجام به تیم بزرگی می روم، یک شهر بزرگ مانند تورینو. واقعا متاسفم برای کوپا ایتالیا اما حالا می خواهم اینجا در این تیم جام های زیادی را به دست بیاورم، با ویدال در یووه زوج خوبی خواهیم شد و حالا بسیار خوشحالم.

در حال حاضر تنها یک خواسته دارم، اینکه بازی کنم و پیروز شوم، جام ها و پیروزی های مهمی را به دست بیاورم مانند لیگ قهرمانان، در یووه برنامه ها همگی برای پیروزی طرح شده و از این بابت خوشحالم . "

کانون هواداران یوونتوس در ایران

4. 5 کاربر از Masoud-Susa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

به امید دیدار الکس
    نامه سرگشاده الکس به هواداران یوونتوس:

تمام شد، همین جا همه چیز به پایان رسید، داستان 19 سال وفاداری و عشق به یک پیراهن امروز با اتمام مهلت قانونی قرارداد رسمی الساندرو دل پیرو با یوونتوس، تیم همیشگی اله. هر چند که نمی توان کلمه تمام شد را برای کسی که بهترین و زیباترین خاطرات را در ذهن و قلب تیفوسی های بیانکونری به یادگار گذاشت به کار برد.

امروز داستان پسری که در 18 سالگی با قراردادی سفید به یوونتوس، بزرگ ترین تیم سرزمین چکمه ای پیوست پس از 19 سال به همان روش نخست و با قراردادی سفید به پایان رسید. هر چند که این پایان، اغاز یک ماجراجویی تازه برای پینتوریکیوست که همچنان انگیزه و عشق فوتبال بازی کردن را در خود می بیند.

الساندرو دل پیرو، اسطوره همیشگی یوونتوسی ها امروز با ارسال پیامی از تمام تیفوسی های یووه خداحافظی کرد اما خود اله نیز به این واقعیت تاکید دارد که این تنها یک خداحافظی کوتاه مدت است، نه یک خداحافظی کامل و همیشگی " به امید دیدار یووه، نه خداحافظ "

نه تنها تیفوسی ها منتظر او هستند بلکه مطمئنا اله نیز منتظر بازگشت مجددش به یوونتوس با شکل و شمایلی جدید و پستی تازه است تا دوران دیگری از زندگی سیاه و سفید خود را رقم زند.

"
    اینجا تمام شد، قرارداد من با یوونتوس امروز به پایان می رسد، این یک خبر نیست، مسئله ای ست که قبلا رسمی شده. برای من لحظه غم انگیزی نیست، هیچ پیشمانی و هیچ نوستالوژی نیز در کار نیست. به این دلیل که روزهایی برای فکر کردن و انچه که در اخرین فصل برای من روی داد داشتم.

بعد به عقب برگشتم و همه رویاهای زیبایم را مرور کردم، تمام رکوردها، تمام شادی ها، تمام جام ها و هر چه داشتم و با صداقت از ان گفته ام و البته تلخی های اخیر. امروز این تصاویر مرا به جلو حرکت می دهند و مطمئنا راهی ست برای اینده.

صحنه هایی که در بازی اخر من در تورینو نقش بست، ان اغوش و ان عکس هایی که گرفته شد و تمام لحظاتی که جلوی چشمان من هستند برای همیشه با من خواهند بود. انچه که در 13 می روی داد در قلب من حک شد، باور کردنی نیست.

چند وقت پیش و قبل اینکه برای سفر اماده شوم به وینوو رفتم و کمد ام در این زمین را جمع کردم، در جایی متوقف شدم، جایی که همیشه به وینوو می رفتم و از زمین بعد از تمرین که خارج می شدم شما برای ماه های بسیار زیادی منتظر من می ماندید تا عکسی بگرید، یک عکس، یک سلام و یک احوال پرسی.... زیر ابر، در یخبندان، در باران و افتاب.

اما این بار من هستم که با شما بدرود می گویم و از شما متشکرم، برای انچه که برای من انجام دادید.بازیکنان می روند و یووه می ماند، هم تیمی های من ماندند و من بهترین ارزوها را برای انان دارم. همیشه هوادار انان خواهم ماند و به ویژه در کنار شما تیفوسی ها می مانم که یوونتوس هستید.

با ان پیراهن که عاشقش بودم و همیشه عاشقش خواهم بود و می خواستمش و همیشه ان را بدون تخفیف و استثنایی خواهم خواست؛ می مانم. خیلی خوشحالم برای کسانی که بعد از من این پیراهن را بر تن خواهند کرد به ویژه برای کسانی که شماره ده را برتن خواهند کرد.

خیلی خوشحالم برای کسی که فصل اینده ان را برتن می کند، خوشحالم که بخشی از داستان یووه را خواهد داشت، در ایتالیا و البته دنیا. کسانی که با این پیراهن گل خواهند زد، افتخارمی کنم که داستان مرا تکرار می کند، مانند انچه که من و دیگر هم تیمی هایم، دیگر الگوها انجام دادیم.

از امروز دیگر بازیکن یوونتوس نخواهم بود اما همیشه یکی از شما خواهم ماند، حالا یک ماجراجویی دیگر برای من شروع شد، درست مانند 19 سال پیش، به امید دیدار، ممنونم برای همه چی، الساندرو "

اما الکس مطمئنا اینجا همه چیز تمام نمی شود و نخواهد شد، تو بخشی از زندگی همه یوونتوسی ها خواهی بود، درست مانند 19 سال گذشته.

کانون هواداران یوونتوس در ایران

----

10-الساندروپیـرو
    بــدرود کــاپیــتان؛بــدرود

6. 3 کاربر از Masoud-Susa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

بی همگان به سر شود ، بی تو به سر نمیشود ...

" قلب های پاکی که برای دل پیرو می‌تپند " ... جمله ای که بونیپرتی بزرگ شب افتتاح ورزشگاه به زبان آورد .
    آخرین بازی فصل و آخرین بازی یووه در ورزشگاه خانگی اما ؛ هیچ کس ، هیچ کس باور نمیکند این آخرین سکانس افسانه باشد . هنوز امید هایی هنوز فریاد هایی و هنوز چشم های منتظری که شاید نه برای آن یقین حقیقی ماندن تو ، نه برای اطمینان و امید واقعی ماندن الکس که برای باور نپذیرفتن این واقعه ، هنوز منتظر معجزه ای بودند ...

پلاکارد هایی که برای الکس سرتاسر ورزشگاه را گرفتند . کاغذهایی که بر روی آن " ممنونیم الکس " نوشته شده و در دستان تمامی تماشاگران وجود دارد . هر کس به سهم خود عشق و علاقه اش را به کاپیتان تمام نشدنی سیاه و سفید ابراز میکند . یکی عکس الکس را بر روی پیراهن خود چاپ کرده ، دیگری بنری دست ساز با خطی کج و معوج اما مملو از احساسات بلند کرده و اسم کاپیتان خود را فریاد میزند . گروه های هواداری که هنوز نمیدانند آیا برای آخرین بار است که برای کاپیتان دست میزنند یا خیر ...

" افسانه جاویدان الکس دل پیرو ، برای همیشه سنبل ما خواهی بود "

نمایش کاپیتان شروع میشود . نمایشی که خیلی بوی " پرده آخر " را میدهد ...
    باز هم پا به توپ های کاپیتان ، باز هم چرخش ها و باز هم حرکاتی و فقط خاص الساندرو دل پیرو ســـت . حقیقتاً فضای سنگینی بر بازی حاکم است . هوادارانی که نمیدانند از سرود قهرمانی بخوانند یا مرثیه بدرود با سنبل جاودان ـه سیاه و سفید را سر دهند ...
    چهره الکس اما آنچنان تصویری از یک شب خوشحال کننده ندارد . آن چهره شادابی که همیشه از دل پیرو توقع داریم . چهره یک قهرمان پیروز ، قهرمانی که بعد از سال های سیاه و پستی و کژی های غیر قابل تحمل ، اینبار باشکوه تر و قدرتمند تر از همیشه قامت راست کرده .
    شاید او حقیقتی میداند که ما هنوز از آن بی خبریم ؛ شاید ...

اما فضا هرچقدر هم برای الکس ما ، برای دل پیرو دوست داشتنی تنگ و بد و سیاه باشد نمیتواند این اسطوره را از درخشش و هنرنمایی دور کند . الکس همیشه نشانی از تکرار نشدنی ها با خود دارد . باز هم درخشش الکس باز هم حرکاتی که هیچ گاه مانند آن را از کسی نخواهیم دید و باز هم شوت های فنی و خارق العاده ای که مثل همیشه سه گوشه دروازه را هدف میگیرد و فریاد بلند شادی ورزشگاه به آسمان میرود ...
    اما این شادی بعد از گل الکس نیست ، این چهره ، چهره یک پیروز و یک گل زن قهرمان نیست .
    هر لحظه بیشتر به این باور تلخ میرسیم که تا چند دقیقه آینده صحنه های ناخوشایندی به وقوع میپیوندد .
    با دیدن چند باره چهره الکس ، نا خود آگاه دل نوشته زیر در ذهنم تداعی می‌شود :

" من در روان خویش هزار هزار انسان دارم !
    لشکری از مردان و زنان بوده یا نبوده ؛ سواره یا پیاده، نامرئی یا مرده
    که پویایند همچو زندگان.
    سپاهی از دلیران شکست خورده ، یا پیروزمندان ناشاد ؛
    گویی شاهراه میلادها و مرگ ها
    از دل من عبور می کند.

چهره ام آرام است

ولی در درون من غوغایی به قدمت تاریخ برپاست !
    "

فریاد های تشویق و صحنه های سراسر احساسی که برای تو کاپیتان ، بوقوع میپیوندد .
    فریاد از اعماق وجود برای شادی بزرگترین نمایش های تو الکس .
    شعار های بلند Alessandro Del Piero Ole لحظه ای در ورزشگاه خاموش نمی‌شود . شعار هایی که 14 سال پیش اولین بار بعد از درخشش خیره کننده تو در لیگ قهرمانان خوانده شد ، اینبار باز هم در دل آلپی همیشه مه گرفته شهر تورین طنین انداز شده ؛
    این بار اما در کالبدی نو ...

یادم نمیرود . روزی که تو بعد از یک سال دوری از فوتبال به میدان مسابقه برگشتی یادم نمیرود . روز های سیاهی که یووه در نبود تو میگذراند و این بین فقط امید دوباره دیدن تو مرا دل گرم میکرد . روزی که همه فوتبال منتظر دوباره پا به توپ شدن تو بودند . روزی که کل ایتالیا از طرفداران اودینزه و لاتزیو تا میلان و رم همگی در ورزشگاه کوچک 30 هزار نفری جمع شدند تا شاهد نمایش دوباره دل پیرو جوان باشند . آن روز هم برای تو صمیمانه و عاشقانه ترین شعار ها خوانده شد .
    آن روز برای اولین بود که با گلزنی مجدد ات ثابت کردی دل پیرو ، پایانی ندارد ...

روزگاری که فوتبال ایتالیا سرخورده از ناکامی در جام جهانی چشم به بودای کوچک داشت . روزگاری که یووه این بازیکن بزرگ را به خدمت گرفت و دنیا شاهد درخشش یوونتوس با تک ستاره ایتالیایی مو بلند خود بود ، کسی فکر نمیکرد جوانک لاغر اندام ترویسو ای که تازه از تیم گمنام خود " پادووا " جدا شده بود ، بتواند جایگاهی در حد و نام بهترین بازیکن وقت جهان ، روبی باجو کسب کند . اما تو با آن پیراهن گشاد شماره 16 خیلی حرف برای گفتن داشتی .
    روز هایی که زودتر از همه سر تمرین حاضر میشدی و به دقت به دم اسبی بودایی نگاه میکردی . حرکاتش را زیر نظر داشتی و عظم آموختن و آموختن در چشمانت به آسانی هویدا بود . نمیدانیم که خودت هم فکر میکردی روزی روبرتو باجو بزرگ را وادار به ترک یوونتوس کنی یا نه اما فارغ از این ، به همه نشان دادی استعداد ذاتی دل پیرو با تلاش و سختی بسیار میتواند هر ناممکنی را ممکن کند ...

یادمان نمیرود مارچلو لیپی با آن سیگار برگ معروفش همیشه ایستاده به دیوار نیمکت تکیه میداد و با خیالی آسوده نمایش تورا دنبال میکرد و میدانست ، " به دل پیرو اعتماد کن ، بقیه کارها را او انجام میدهد . " ...
    نمایش های خارق العاده تو از همان ابتدا نوید ظهور یک ستاره بزرگ را میداد . جوانی چابک ، خوش تکنیک ، کلاسیک و با ضربات پشت محوطه ویرانگر و البته فانتزی تمام نشدنی ضربات آزاد استثنایی . خوش سیما و خلاق تا آنجا که خیلی زود جایگاه خود در بین مهاجمین بزرگ دنیا را پیدا کرد . دل پیرو تا قبل از 24 سالگی بهترین بازیکن ایتالیا و بهترین مهاجم دنیا بود .
    کسی که خیلی زود به پر درآمد ترین بازیکن فوتبال دنیا تبدیل شد و هم عصران خود مانند زیزو ، کریستین ویری و رونالدو را کنار زد . روزگاری که مثل امروز هنوز پول های هنگفت بی حساب و کتاب در فوتبال خرج نمیشد ، دل پیرو دقیقه ای 15 دلار درآمد داشت !

جام جهانی 98 اولین رخداد مهم زندگی تو بود . جایی که باید ثابت میکردی شماره 10 واقعی ایتالیا هستی . زوج پر انرژی تو و کریستین ویری جوان آن روز ها ، بهمراه بازیکن بزرگی با کوله باری از تجربه مانند روبی باجو آماده بود تا فاتح دروازه ها باشد . زوج زیبایی که هنوز شادی پس از گل تان در یاد چکمه پوش های سرزمین لاجوردی به یادگار مانده

بعد از مدتها شاید اولین ناکامی بزرگ زندگی ات بوجود آمد . یورو 2000 با تمام خوش شانسی هایی که برای ایتالیا داشت اما بنا نداشت به تو روی خوش نشان دهد . بعد از بازی خاطره انگیز با هلند میزبان و هنر نمایی هم یارانت در ضربات پنالتی ؛ در بازی فینال باید از پس فرانسه سخت جان بر می آمدید . فرانسه ای که در قلب خط میانی خود زیدان را در اختیار داشت و تیتی هانری و داوید ترزگه جویای نام برای برنده شدن سرشار از انگیزه بودند .
    ولی آن روز ، روز تو نبود . روزی که از بازیکنی در حد و اندازه های دل پیرو توقع داشتیم نمیتوانست مانند آن باشد . موقعیت های مسلمی که با بی دقتی راهی به دروازه پیدا نمیکرد و فریاد های بلند فرانچسکو توتی بر زخم های عمیق این ناکامی ات ، نمکی سوزناک بود ...

حالا بعد از این سالها دیگر دل پیرو یک چهره بزرگ بین المللی بود . کسی که 3 فینال پیاپی لیگ قهرمانان و یک قهرمانی آن را تجربه کرده بود .
    گزارشگران تلویزیونی به هر نحوی خود را با چنگ اندازی به او مطرح میکردند . بعد از هر گل او فریاد تحسین و خوشحالی سر داده میشد و هوادارانی که شاید ستاره همیشگی شان را پیدا کرده بودند . تیم رویایی اوایل هزاره سوم یووه . تیمی که با خروج زیزو بزرگ اینبار با جیجی بوفون جویای نام ، لیلین تورام و پاول ندود بدنبال داستان تازه ای بود .
    سال هایی که برای الکس همه چیز بدنبال داشت . از درخشش در جام جهانی و ناکامی ناجوانمردانه ای که در برابر کره بدست آمد گرفته تا حذف رئال مادرید و رسیدن به یک فینال تمام ایتالیایی . و البته اسکودتو ای که هیچ گاه از کارنامه ورزشی الکس دل پیرو دور نخواهد ماند ...

نمایش های خیره کننده تو حد فصلی نداشت . برای همیشه فانتزی باز ترین فانتزی سیاه سفید بودی . حرکاتت ، انتخاب هایت حتی دویدن هایت از هزاران فرسخ آن سو تر ، آشکارا مشخصات الکس دل پیرو را داشت . دریبل ها و ضربات خاص الکس دل پیرو زیبایی ها ای بود که برای آن هیچ میزانی وجود ندارد .

با ورود فابیو کاپلو به بدنه یوونتوس داستان های ناخوشایندی را تجربه کردی . برای اولین بار بی اعتمادی مربی را میدیدی و لحظات سختی که به ناحق روی نمیکت مینشستی اما اینقدر بزرگ و حرفه ای بودی که توانستی 2 سال با کمترین حواشی و اعتراض ها برای تیمت تلاش کنی و نشان دهی اعتراض هایت هم زبانی دیگر دارد . 2 سال سیاهی که خیلی ها تورا تمام شده میدانستند . روزگاری که کمتر کسی تصویری از دل پیرو افسانه ای را در ساق هایت میدید . رنج ، سختی ، خستگی و نا امیدی در تمام این 2 سال نه فقط تو که در تار و پود تمام هوادار هایت رخنه کرده بود . و روزگار بسیار بسیار سخت تر و تاریک تری که بعد از جام جهانی با جریانسازی کالچوپولی بوجود آمد .
    سقوط بانوی پیر به دسته پایین تر و کوچ ستارگانی که از یاد برده بودند تمام نام و آوازه خود را مدیون یوونتوس بزرگ هستند . ولی الکس دل پیرو انسانی نبود که به هر طریقی بدنبال کسب جام دیگری باشد . او با بانوی خود ماند و یکبار برای همیشه ثابت کرد " True Gentleman , Never Leaves His Lady " ...

با ماندن این ابر اسطوره ، بازیکنان صاحب نام و بزرگ دیگری مانند جیجی بوفون ، پاول ندود ، ژرمن کامورانزی و داوید ترزگه هم به ماندن ترغیب شدند و نام خود را برای همیشه در تاریخ پر شکوه بانوی پیر به عنوان وفادارترین ـه وفاداران ثبت کردند . چه آنکه نمایش ها و درخشش انان باعث شد بر خلاف تصور ، نام پر آوازه " یوونتوس ایتالیا " هیچگاه از خاطره ها محو نشود و با قدرت به سطح اول فوتبال اروپا برگردد .

و سالهای خاطره انگیزی که بعد از آن تجربه شد .
    حرکات و جشن هایی که لیاقت اسطوره ای چون تو را داشت .
    هواداران بزرگ تئاتر رویاهایی که به عشق و احترام تو دقایق ممتد تشویق ات میکنند .
    برنابئو فراموش نشدنی و مادریدی های باوقاری که دیده اند تو چگونه یک تنه آنها را شکست داده ای اما آقامنشانه به تشویق ات ایستاده اند ...
    از همه اینها عجیب تر شاید هواداران روسونری باشند که با تمام رقابت و جنگی که بین آنها و یوونتوسی ها وجود دارد ، اما نمیتوانند هم وطن بزرگ و افسانه ای خود را بدون غلیان احساسات و تشویق احترام آمیز ، از زمین بدرقه کنند ...
    واقعاً چند سال چند دهه حتی بگیم چند قرن طول میکشه که ابر اسطوره ای مثل تو باز هم پدید بیاید که این چنین شایسته احترام و تشویق باشد . چند نسل طول میشکد تا باز هم ستاره ای در میان ستاره های بی شمار آسمان مشهوریت و محبوبیت به منصح ظهور برسد که تا این حد خاص ، پدیده و دارای کلاس بازی و هواداری باشد .

برگردیم به بازی آخر ...
    نوشتن برام خیلی سخته ... با اینک برای سالها راجع به این لحظه فکر کردم . که چطوری باشه ، که چطوری میشه !
    که چی بگم . جملاتم رو هزار هزار بار ردیف کردم و با خودم تمرین کردم . که چطور با این مسئله برخورد کنم . از چی بگم و نگفتی های این سالها رو چطور به کلمه تبدیل کنم و تایپ کنم ... اما الان خیلی سخته ؛ برای همه چیز خیلی سخته ...

نیمه دوم شروع شده و همنوایی هایی که طبقه به طبقه در ورزشگاه شنیده میشه .
    درخشش کاپیتانی که همه چشم امید به ماندنش دارند . همه با تمام وجود در خاستگاه یوونتوسی های دنیا ؛ تورین و ورزشگاه یک پارچه سیاه و سفید دل آلپی سابق و یوونتوس آرنا فعلی از دست سرنوشت میخواهند که عقاب را از آشیانه خود دور نکند .
    به دقیقه 60 نزدیک میشیم و تابلو تعویضی که برای آخرین بار شماره الکس دل پیرو روی آن بنمایش در میاد . هیچ کس منتظر یک اتفاق خاص نیست . شاید این تنها باری است که همه از الکس میخواهند فقط به سمت تابلو تعویض برود ، با بازیکن دست بدهد و عادی روی نیمکت بنشیند . گویی هیچ اتفاق خاصی در شرف رخ دادن نیست ...

اما این صحنه که رخ میدهد ، تعظیم الکس به جایگاه روبرو که انجام میشود تیر خلاص است ، تیر خلاص ...
    دیگر همه خوشبین ها هم باور میکنند این آخرین نمایش اسطوره در خانه بود ...
    حالا دیگر کم کم شعار ها هم با ساز غم کوک شده . صداهای لرزانی که فقط سعی میکنند کلمات را درست ادا کنند . آخرین فریاد Uno Capitano در ورزشگاه ...

سالها بود که انچنان احساساتی نشده بودم . منی که شاید خیلی لحظات سخت در زندگیم تجربه کرده بودم فکر نمیکردم به این زودی ها اونقدر هیجان زده بشم که اشک بریزم ؛ اما نمیشد دور های افتخار الکس رو دید و به خودت مسلط بود ...

دستانی که برای آخرین بار در دل آلپی بالا آورده میشد و تشکراتی که دیگر هیچ گاه تکرار نمیشد ...
    تصاویر طرفدارانی که بالاخره غیر قابل باور ها برایشان باور پذیر شده ؛ اشک هایی که مرد و زن ، کوچک و بزرگ نمیشناسد ... همه برای کاپیتان ایستاده دست میزنند و اشک هایی که به پهنای صورت توسط کارگردان تلویزیونی به شکل کاملاً دراماتیکی به تصویر کشیده میشود ...

دیگر باید با خیلی چیزها برای همیشه خداحافظی کنیم .
    خداحافظ دریبل های فانتزی ، خداحافظ پاسهای ظریف و پشت پا
    بدرود حرکات چشم نواز . دیگر ضربات ایستگاهی قلب سیاه و سفیدمان را نمیلرزاند که بخواهیم شاهد هنر نمایی الکس باشیم .

گلهای Del Piero Style را دیگر فقط در دفتر خاطراتمان پیدا میکنیم و " منطقه دل پیرو " ای که برای همیشه ، تا ابد زیر بار سنگین این جدایی ، مدفون خواهد شد ...

جدایی که هیچگاه نه خواست ما هواداران بوده نه خواست تو که دست بی رحم روزگار و حافظه ضعیف و قدرنشناسی مردمی که زودتر از آنچه فکر بکنند خواهند فهمید ، اسطوره چه کسی بود .
    شاید هیچ کس بهتر از جیجی بوفون نتوانست حق مطلب را ادا کند که " به الکس گفتم مثل همیشه آرام باشد . هر اتفاقی هم که بیوفتد این را بدان که یاد تو تا ابد در خاطره ها باقی میماند ... "

الکس دل پیرو از نظر من صرفاً یک بازیکن بزرگ نبود . ستاره یا فوق ستاره نبود .
    دل پیرو یک " کلاس بازیگری " بود . دل پیرو یک سبک بود . یک استایل بازی بود .
    نویسنده فوتبال ایتالیا به درستی نوشت که " دل پیرو یک کلاس بازی بود . کسی که حالا باید به جوانتر ها یاد دهد چطور بازی کنند که برای رقیبان هم شایسته احترام باشند "

دل پیرو یک انسان نمونه و یک ورزشگار خوب چه از لحاظ اخلاقی چه از بُعد فنی بود و هست و خواهد بود . کسی که مردانگی و آقامنشی رو به معنای واقعی کلمه از نو تعریف کرد . کسی که شایسته است از اسمش در دیکشنری روبروی کلمه وفاداری و خویشتنداری استفاده بشه ...
    همیشه افتخار کردم که تورو بعنوان فوتبالیست محبوب انتخاب کردم . همیشه باعث خاص بودن انتخابم شدی . همیشه با احترام ازت یاد شد و باعث شدی معنای واقعی " الگو بودن " رو درک کنم . بهترین ها رو برات آرزو میکنم . تو در زندگی مرد خیلی بزرگی هستی چه داخل زمین سبز چه خارج از اون . فکر نمیکنم در زندگی خودت کمبودی احساسی کنی که بخوام آرزوی بهتر شدنش رو بکنم . اما چون میدونم یک پدر هستی و برای یک پدر چیزی با ارزش تر از تعالی فرزندش نیست ، آرزو میکنم فرزندانت توبیاس و دوروتئا و اون ته تقاری کوچولو ؛ منش و اخلاقیات دل پیرو ای داشته باشند و روزی روزگاری که شاید بین موهای سیاه ما چند تاری موی سفید هم پیدا شد ببینیم و بشنویم که یک دل پیرو دیگر از بین خانواده محبوب دل پیرو ها به عرصه رسیده و جا پای پدر بزرگ خودش گذاشته ...

به امید اون روز عاشقانه دوستت دارم
    و یادت رو برای همیشه در قلبم نگه میدارم اسطوره ای ترین اسطوره من ...
    فکر نمیکنم کسی بهتر از سونیا لیاقت این رو داشته باشه که از طرف همه ما دوست داران الکس دل پیرو ، بخاطر یک عمر فعالیت ورزشی درخشان و همه کار هایی که برای یووه انجام داده ببوستش ...

با این هشتمین اسکودتو ، دل پیرو در کنار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعنوان پرافتخارترین بازیکن تاریخ سری آ قرار میگیره و برگ زرین دیگری بر کارنامه پربار ورزشی خودش ثبت میکنه ...

GRAZIE PER TUTTI , ALEX

منبع:
    فــــــــــوتیــــران
    کــاربر:TIFOSI DELLA JUVE

8. 4 کاربر از Masoud-Susa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

یووه در بازار نقل و انتقالات امسال بسیار سریع و فعال بوده.. تا حالا 5 بازیکن به تیم اضافه شدن:

لیوسیو - مدافع - 34 سال
    اسلا - مدافع راست/هافبک - 24 سال
    جووینکو - مهاجم/هافبک تهاجمی - 25 سال
    لیلی - دروازبان - 19 سال
    آساموا - هافبک میانی - 23 سال

در خط دفاع یووه یک بازیکن می خواست و آوردن لیوسیو بدون پرداخت هزینه ای بهشون کمک می کنه. الان باشگاه 4 مدافع خوب میانی داره، دو دفاع راست خیلی خوب داره و یک Utility Player همه فن حریف. دفاع چپ فقط De Ceglie است که البته باشگاه قراره یه دفاع چپ خوب هم اضافه کنه.

در خط هافبک هم بازیکن ها زیادتر شدن و با حضور آساموا و ملو (البته شاید جدا بشه) دیگه میشه به بازیکن ها استراحت داد و برای بازیهای بیشتر تیم آماده تره. در خط حمله هم بازیکن زیاده: کالیارلا، ووچینیچ، ماتری و البته یه مهاجم تراز اول هم اضافه میشه. شاید ون پرسی البته باید دید.

من فکر می کنم یووه داره خیلی خوب برنامه ریزی می کنه و برای آینده قطعا حرف های زیادی برای گفتن در سطح اروپا داره.

10. 5 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز m2stech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

رسمی: لوسیو به یوونتوس پیوست

همان طور که از پیش گفته شد در پایان ساعت عصر امروز لوسیو که پیش از این با پیراهن نراتزوری برابر بیانکونری در میادین حاضر می شد پس از پشت سر گذاشتن مراحل تست پزشکی و رسیدن به نتیجه مثبت رسما یوونتوسی شد.

این مدافع برزیلی حضور در یووه را عاملی برای پیروزی خواند و تاکید کرد که با این تیم امده تا پیروز شود. قرارداد این برزیلی یک ساله و تا پایان ژوئن 2014 اعتبار دارد.

" به یوونتوس امدم تا پیروز شوم، خیلی خوشحالم که تجربه تازه ای خواهم داشت، یک زندگی تازه " اما وی در پاسخ به این سوال که اینتر چه می شود گفت " پیش رو را می بینیم و به گذشته فکر نمی کنم، هرگز به انچه من در گذشته پیروز شدم فکر نمی کنم، اینجا تنها پیروزی می خواهم، یوونتوس همیشه تیم قدرتمندی در ایتالیا بوده و در این کشور همیشه از یووه صحبت می شود.

با استادیوم جدیدی که دارند بیش از پیش هم این تیم قدرتمندتر شده، انگیزه و روحیه عالی این تیم را دیده ام و امیدوارم که بتوانم به هم تیمی هایم کمک کنم. "

اما مربیگری کونته " من یکی از کسانی هستم که ایجا به این دلیل حضور دارم که مربی از من خوشش امده، او مربی بزرگی ست و بسیار خوب کار کرد. "

و در پایان پیامی برای هواداران " من برای نمایشی بسیار قوی در این تیم با تجربه و تکنیک ام و مطرح کردن نام یووه در رده های نخست اماده ام. "

=============================================

فن پرسی: با ارسنال تمدید نمی کنم

امروز رسانه های ایتالیا از تاکید مسولین بانوی پیر بر حضور نام فن پرسی و سوارز در لیست خرید خود خبر دادند. این در حالی ست که پس از اتمام رقابت های یورو 2012 اعلام شد که یوونتوسی ها پیشنهاد رسمی خود را برای جذب فن پرسی تقدیم مسولین ارسنال و مدیربرنامه های این مهره کردند.

عصر امروز خبر رسید که فن پرسی یک بار دیگر تاکید کرده که قصد تمدید قرارداد با ارسنال را ندارد. به این ترتیب بانوی پیر می تواند برای جذب این مهره امیدوارتر شود.
    همچنین مارکو استوراری، سنگربان بیانکونری اخبار مربوط به احتمال ترک یووه را تکذیب و گفت " می خواهم در کنار یووه بمانم. "

juventus. ir

12. 3 کاربر از m2stech بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت *AMORE*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام و درود

اخباری از نقل و انتقالات یووه

در حالی که یوونتوسی ها بیشتر توجه خود را معطوف خرید مهره های مورد نظر انتونیو کونته و سیستم این مربی می کنند اخباری که در خصوص محرومیت احتمالی این مربی منتشر می شود نشان می دهد که این گروه باید نیم نگاهی نیز به مربی احتمالی که جانشین کونته باشد، داشته باشند.

هر چند که جامعه بیانکونری امیدوار است تا این اتفاق تلخ یک بار دیگر پیکره بانوی پیر را از هم نپاشد. با این حال این گروه به این بخش نیز توجه زیادی دارند.

اما در نقل و انتقالات احتمالی امروز، گفته می شود که سران ناپولی برای فروش کاوانی خواهان پرداخت مبلغی در کنار خرید جووینکو و په په هستند. این در حالی ست که فن پرسی نیز در لیست خرید یووه قرار دارد و مطمئنا خرید وی با توجه به شرایطی که ناپولی برای فروش کاوانی در نظر گرفته به نفع یوونتوسی هاست. اما گفته می شود که ماروتا تلاش می کند تا کاوانی که بیشتر مورد توجه کونته است را یوونتوسی کند.

اما استوان یووتیچ که شدیدا توجه بانوی پیر را به خود جلب کرده نیز ارزشش 30 میلیون یورو اعلام شده، به نظر می رسد که او ارزش این مبلغ را داشته باشد اما در صورتی که در کنار وی، ستاره ای نیز به یووه بپیوندد.

توافق نهایی میان یووه و وردربرمن بر سر الیا نیز به دست امد و قرارداد وی فردا امضا خواهد شد. با این قرارداد جدید، یوونتوسی مبلغی از هزینه ای که سال گذشته برای خرید این هلندی پرداخت کرده بودند به این باشگاه برمی گردد.

برای الساندرو دل پیرو، اسطوره همیشگی یوونتوسی ها نیز پیشنهاد چند میلیونی باشگاه ردبول نیویورک و لوس انجلس گالاکسی و تورنتو می تواند این گروه از تیم های امریکایی را نسبت به فلامینگوی برزیل در اولویت قرار دهد. به نظر میرسد که طی روزهای اینده دل پیرو تصمیم خود را علنی کند.

هر چند که سر الکس فرگوسن از حضور پوگبا در یووه خبر داد اما هنوز خبر رسمی در این خصوص منتشر نشده، اما گفته می شود که یووه باید تلاش خود را برای جذب نهایی این مهره انجام دهد.

پیشنهاد سران پاری سن ژرمن نیز برای خرید اندره ا پیرلو رد شد. باشگاه های بزرگ اروپایی قصد دارند ستاره های یوونتوس را جذب کنند که مطمئنا با پاسخ منفی مدیران بانوی پیر روبرو خواهند شد.

اما کراسیچ که در شرایط خوبی نیز به سر نمی برد بار دیگر خبر می رسد که مورد توجه سران اینتر قرار گرفته. به نظر میرسد که اینتری ها به دنبال خرید وی هستند تا پس از انتقال لوسیو به یووه، یک مهره یوونتوسی را نراتزوری کنند.

froza bianconeri

14. 3 کاربر از *AMORE* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

حکم دادگاه رم: آنتونیو کنته تبرئه شد؛ اتهام تبانی رد شد

فلیپ کاروبیو بازیکن سابق سیه نا ، کنته را در مظن اتهام قرار داده بود.

سایت گل- آنتونیو کنته، سرمربی باتجربه یوونتوس،بعد از حضور در دادگاهی درشهر رم، از اتهام تبانی تبرئه و بیگناه شناخته شده. این مربی جوان، روز گذشته و پس از ۴ ساعت بازجویی توسط دادستان پالاتزی از دادگاه مرکزی شهر رم بیرون آمد .

به گزارش یوونتوس اف سی دات آی آر کنته ساعت ۱۵:۱۵ دقیقه دیروز به دادگاه مرکزی شهر رم رسید؛دیرنسیس ، وکیل شخصی کنتته و کیاپرو ،وکیل شخصی خانواده آنیلی او را همراهی می کردند

سرمربی یوونتوس ، به دلیل مسائی که در سیه نا در سری ب و سال ۲۰۱۰-۲۰۱۱ اتفاق افتاده بود به دادگاه احضار شده بود . این مسائل مربوط به دو بازی انجام شده در این رقابت ها بود .

این دو بازی ، بازی نوارا – سیه نا در ۳۰ آپریل ۲۰۱۱ و سیه نا ، آلبیولفه در ۲۹ می سال ۲۰۱۱ بود . این درحالی بود که فلیپ کاروبیو بازیکن سابق سیه نا ، کنته را در مظن اتهام قرار داده بود.

اما دیروز دادگاهی کونته آغاز شد ، و کونته پس از حدود ۴ ساعت و نیم حضور در دادگاه ، ساعت ۱۹ از آنجا خارج شد . او در مصاحبه ای کوتاه گفت :” بسیار خوشحالم ، همه چیز را توضیح دادم و حقیقت را گفتم و از این مسئله بسیار راضی هستم ، همچنین خوشحالم که فردا به کمپ بازیکنان برمی گردم و دوباره در کنار بازیکنانم خواهم بود . ”

لازم به ذکر است کاروبیو ۳ سال از حضور در میادین ورزشی محروم شده و به زودی حکم او صادر می گردد .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

16. 3 کاربر از MORINIO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arash-king's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

واقعا دست ماروتا درد نکنه با این بازیکن خریدنش ....... پیشنهاد یووه برای یووتیچ هم رد شد این همه پول در اختیار داره ولی خرج نمیکنه
    مارکو وراتی که عاشق یووه بود و تقریبا با یووه تموم کرده بود امروز رفته با 12 میلیون به پاریس سن ژرمن پیوسته البته میتونیم خوشحال باشیم که روبین فن پرسی داره میاد ...... البته اگه ماروتا عرضه داشته باشه و بتونه اینو بخره ...... من که مخالف اومد فن پرسی هستم ولی بهتر از هیچیه

دوستان کسی سایت juventusfc.ir میره ؟؟؟ چندوقته نمیتونم توی سایت کامنت بزارم ..... شما هم همین مشکلو دارید ؟؟

18. این کاربر از arash-king بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

واقعا دست ماروتا درد نکنه با این بازیکن خریدنش ....... پیشنهاد یووه برای یووتیچ هم رد شد این همه پول در اختیار داره ولی خرج نمیکنه
    مارکو وراتی که عاشق یووه بود و تقریبا با یووه تموم کرده بود امروز رفته با 12 میلیون به پاریس سن ژرمن پیوسته البته میتونیم خوشحال باشیم که روبین فن پرسی داره میاد ...... البته اگه ماروتا عرضه داشته باشه و بتونه اینو بخره ...... من که مخالف اومد فن پرسی هستم ولی بهتر از هیچیه

دوستان کسی سایت juventusfc.ir میره ؟؟؟ چندوقته نمیتونم توی سایت کامنت بزارم ..... شما هم همین مشکلو دارید ؟؟
    تا الان خرید های یووه خیلی خوب بودن.. مشکل اصلی تیم هم که تفاوت زیاد نیمکت و تیم اصلی بود داره حل میشه.

کار یووه خیلی خوب بود که وراتی رو نخرید، بازیکن 19 ساله بدون سابقه در سری A رو با اون قیمت نخرید، یوونتوس منچستر سیتی و PSG نیست. یه مهاجم بزرگ هم به تیم میاد، یووتیچ هم به نظر من میاد ولی 30 میلیون نمی ارزه، نهایتا با یه قیمت مناسب به توافق می رسن.

20. این کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •