تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 80 اولاول ... 101617181920212223243070 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 799

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Bayern Munich | اف سی هالیوود

آخر فروم باز OSEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ریبری احتمالا هفته اول بوندسلیگا را از دست خواهد داد

بایرن به احتمال فراوان فرانک ریبری را در هفته اول رقابتهای بوندسلیگا در بازی مقابل مونشن گلادباخ در اختیار نخواهد داشت.
    ملی پوش فرانسوی بایرن روز گذشته به دلیل مصدومیت از ناحیه ساق پا تمرینات این تیم را ترک کرد. وب سایت رسمی باشگاه تنها چند ساعت بعد اعلام کرد مصدومیت ریبری جدی نیست و او تنها 3 تا 4 روز نیاز به استراحت دارد.
    اما امروز روزنامه بیلد نوشت ریبری از ناحیه لیگامنت پای چپ دچار مصدومیت شده و به احتمال فراوان بازی هفته اول بوندسلیگا مقابل گلادباخ را از دست خواهد داد.
    ریبری در گفتگو با بیلد گفت:" مصدومیتم جدی تر از آن چیزی است که فکر می کردیم. نمی دانم چرا همه مصدومیت ها برای من اتفاق می افتد اما باید قوی باشم و روحیه ام را از دست ندهم. نمیدانم به بازی هفته اول مقابل گلادباخ می رسم یا نه."
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پ.ن : اینم از ریبری ....

.

2. 4 کاربر از OSEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

تقدير بايرن مونيخ از بازيكن ‌ميلان
    باشگاه بايرن‌مونيخ آلمان در حاشيه ديدار با آ.ث‌‌ميلان در تورنمنت آئودي كاپ، از مارك فان ‌بومل تقدير كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از كيكر، شب گذشته تورنمنت چهار جانبه آئودي كاپ به ميزباني بايرن و با حضور ميلان و اينترناسيونال برزيل و بارسا شروع شد. در يكي از دو ديدار انجام گرفته، بايرن به تساوي يك بر يك در وقت قانوني مقابل ميلان دست يافت ولي در ضربات پنالتي 5 بر 3 پيروز شدند.

قبل از انجام اين مصاف، مقامات بايرن از مارك فان بومل،‌ هافبك 34 ساله تيم ملي هلند و عضو شش ماه اخير ميلان با دادن هديه، تقدير كردند.

اين بازيكن در سال 2006 به عضويت سرخ‌پوشان مونيخي درآمد و تا ماه ژانويه گذشته عضو آن بود ولي به علت اختلاف شديد با لويي فان‌خال، مربي هلندي سابق تيم، اقدام به انتقال به ايتاليا و تيم ميلان كرد.
    کد:

4. 4 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

سایت گل – آرین روبن هافبک کناری باشگاه بایرن مونیخ اعلام کرد مصدومیتش از آن چیزی که در ابتدا تصورش را می کرد خفیف تر بود.
    روبن در جریان دیدار مقابل میلان در تورنمنت آئودی کاپ دچار مصدومیت شد، بررسی ها توسط دکتر تیم نشان داد مصدومیت این ستاره هلندی چندان هم جدی نیست.
    روبن در گفتگو با بیلد گفت:" مصدومیتم زیاد جدی نیست. امیدوارم هر چه زودتر به ترمیب تیم بازگردم."
    "دکترهای تیم تلاش زیادی برای بهبود من انجام می دهند. در ابتدا درد زیادی داشتم و تصور می کردم مصدومیتم بسیار جدی باشد اما خوش شانس بودم."
    باشگاه بایرن همچنین قصد دارد ژردان شاکیری هافبک کناری باشگاه بازل را به خدمت بگیرد و حتی مربی ذخیره های خود را برای تماشای بازی این بازیکن به سوئیس فرستاده است.
    گفته می شود مسئولان بایرن قصد دارند این بازیکن 19 ساله را امسال به خدمت بگیرند و او را به بازل قرض دهند و یا اینکه تابستان آینده او را به خدمت بگیرند.
    کد:

6. 5 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز OSEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اول باید تبریک بگم به بایرنی ها برای خرید اوسامی . توی بازی با بارسا نسبت به اینکه اولین بازی های خودش رو برای بایرن، اونم برابر بهترین تیم حال حاضر جهان انجام داد عملکردش عالی و بسیار امیدوارکننده بود .
    با درخشش اوسامی حداقل یه کمی نگرانیمون بابت مصدومیت روبری کمتر میشه .

تاکاشی اوسامی: به خاطر بازی کردن مقابل بارسا عصبی نبودم

تاکاشی اوسامی؛ ستاره ژاپنی بایرن مونیخ، که در دیدار تیمش مقابل بارسا در فینال ائودی کاپ 90 دقیقه بازی کرد، اعلام کرد از قرار گرفتن در مقابل قهرمان اروپا نترسیده است.
    اوسامی یکی از بهترین بازیکنان بایرن در این دیدار بود، هرچند نتوانست مانع از شکست 2-0 تیمش بشود.
    او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" دیدار دشواری بود. فکر می کنم دیدار بسیار پرفشاری بود اما برای من خیلی خوب بود که 90 دقیقه بازی کردم.
    قبل از بازی، فکر می کردم عصبی باشم اما این طور نبود. حتی در چنین بازی های مهمی نیز همه چیز به آرامی سپری می شود. شاید اگر عصبی بودم، موقعیت های بزرگی نصیبم نمی شد و نمی توانستم فوتبال بازی کنم. بنابراین من از چنین حس و حالی در راه مثبت استفاده کردم. من راحت هستم و فکر می کنم در این شرایط همه چیز بهتر پیش می رود."
    وقتی از او سوال شد آیا بازی کردن در تمام 90 دقیقه باعث خستگی اش شد، گفت:" به طور کل، بله. سبکی که بارسا توپ را کنترل می کرد، گرفتن توپ را خیلی دشوار کرده بود. در حالی که ما می دانستیم آنها چگونه بازی خواهند کرد."
    با توجه به مصدومیت روبن و ریبری، احتمالا اوسامی این فرصت را خواهد داشت که بار دیگر در ترکیب اصلی بایرن به میدان برود.
    کد:
    --------------------------------------------------

الی هوینس: سال گذشته میتوانستیم خدیرا و رافینیا را بخریم اما فن خال نخواست

الی هوینس، رئیس سابق باشگاه بایرن مونیخ، تایید کرد این باشگاه تابستان سال گذشته در آستانه خرید رافینیا و سامی خدیرا قرار داشت اما به دلیل درگیری بین کادر فنی و مدیریت باشگاه، این انتقال انجام نشد.
    هوینس فاش کرد که لوئیس فن خال این خریدها را وتو کرد و ترجیح داد فصل جدید را با همان بازیکنان قبلی آغاز کند.
    او همچنین در مورد برنامه باشگاه برای سرمایه گذاری های آینده صحبت کرد و گفت پس از اینکه باشگاه بدهی های مربوط به ساخت آلیانس آره نا را بپردازد، خریدهای بیشتری انجام خواهد داد.
    او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" سال گذشته، سرمربی بازیکن جدید نمی خواست، در حالی که ما می توانستیم رافینیا و سامی خدیرا را بخریم.
    با این وجود امسال ما سال نرمال تری را در بازار نقل و انتقالات داشتیم. امیدوارم بتوانیم در 6 یا 7 سال آینده تمام بدهی مر بوط به ورزشگاه مان را بپردازیم. آنگاه می توانیم همه پول مان را روی تیم سرمایه گذاری کنیم.
    اگر به لیگ قهرمانان صعود نمی کردیم، هیچ سودی به دست نمی آوردیم."
    کد:
    .

8. 4 کاربر از OSEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

داشتم توی fb بایرن چرخی می زدم . این عکس رو دیدم . عکس تیمی فصل جدید .
    چه با ظرافت بازیکنای درشت و هیکلی رو گذاشتن بالا دونه ریزاشو سوا کردن پایین!
    ایول بایرن...
      محتوای مخفی: عکس تیمی بایرن مونیخ 

10. 4 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

عکس جالبی شده مخصوصا با حضور نویر
    فقط یه نکته...ریبری چرا انقدر شاده؟؟؟

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عکس جالبی شده مخصوصا با حضور نویر
    فقط یه نکته...ریبری چرا انقدر شاده؟؟؟
    منم باشم سالی 7-8میلیون یورو بگیرم در حالی که نصف فصل رو بازی نمیکنم به خاطر مصدومیت خوشحال میشم

---------- Post added at 10:56 PM ---------- Previous post was at 10:54 PM ----------

خبر خوشحال کننده اینه که دوبی اسپورتس فصل 2011-2012 رو هم به صورت فری پخش میکنه و بازی افتتاحیه بین هامبورگ و دورتموند اولیش هستش.

صداوسیما و ضرغامی هم میتونن برن به ***

13. 6 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

خبر خوشحال کننده اینه که دوبی اسپورتس فصل 2011-2012 رو هم به صورت فری پخش میکنه و بازی افتتاحیه بین هامبورگ و دورتموند اولیش هستش.
    كانال چندش آخه سه كاناله
    كار بسيار پسنديده اي ميكنن اگر واقعا بهش عمل كنن

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

منم باشم سالی 7-8میلیون یورو بگیرم در حالی که نصف فصل رو بازی نمیکنم به خاطر مصدومیت خوشحال میشم

---------- Post added at 10:56 PM ---------- Previous post was at 10:54 PM ----------

صداوسیما و ضرغامی هم میتونن برن به ***
    بردیا مطمئنی دوبی اسپورت می پخشه؟ اگه اینجور باشه که عالیه . فقط خدا کنه مثل سابق خوب پوشش بدن نه هفته ای یک مسابقه.

16. این کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

كانال چندش آخه سه كاناله
    كار بسيار پسنديده اي ميكنن اگر واقعا بهش عمل كنن
    بستگی داره به مسابقات عربی همزمانی که پخش میشه ولی بیشتر 1 و2 نشون میدن

بردیا مطمئنی دوبی اسپورت می پخشه؟ اگه اینجور باشه که عالیه . فقط خدا کنه مثل سابق خوب پوشش بدن نه هفته ای یک مسابقه.
    آره بابا.
    برو تو سایتشون قسمت جدول البرامج وبرنامه روز جمعه 5/8/2011 رو چک کنید زده بازی هامبورگ و دورتموند رو.
    بعدشم بچه ها میگفتن یه هفته ای هستش که تبلیغ فصل جدید بوندسلیگا رو داره پخش میکنه.
    بعدشم من تو گوگل سرچ کردم و به یه سری خبر برخوردم که نشون میداد قراردادشون با بوندسلیگا این فصل رو هم شامل میشه.
    کد:

18. 3 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •