تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: چه کسی برترین کشی کج کار wwe در سال 2012 است؟

راي دهنده
55. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • رندی اورتن

10 18.18%
  • کریس جریکو

0 0%
  • جان سینا

10 18.18%
  • آندر تیکر

10 18.18%
  • سی ام پانک

3 5.45%
  • بیگ شو

0 0%
  • سین کارا

0 0%
  • ری میستریو

5 9.09%
  • د میز

0 0%
  • تریپل اچ

12 21.82%
  • شیمس

2 3.64%
  • کریسشن

0 0%
  • مارک هنری

0 0%
  • آلبرتو دلریو

1 1.82%
  • کین

2 3.64%
صفحه 20 از 287 اولاول ... 101617181920212223243070120 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 2862

نام تاپيک: کشتی کج

آخر فروم باز MAXXX's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

ولی فیلم Longest Yard رو حتما به دوستان پیشنهاد می کنم ببینن 3 تا کشتی کج کار خفن توش بازی می کنن گلدبرگ و استون کلد و کوین نش و بازیگرای اصلیشم آدام سندلر و کریس تاکر هست
    البته اون گریت کالی هم توش بازی میکنه
    راستی کسی عکسی از چهره ری مستر نداره؟

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

11 ...

آره فیلم قشنگیه این استون کلد عشق منه تو کشتی کج
    گلدبرگم دیگه ازش خبری نیست ولی زیاد فیلم بازی کرده سرباز جهانی با زان کلود ون دام و ...
    ولی فیلم Longest Yard رو حتما به دوستان پیشنهاد می کنم ببینن 3 تا کشتی کج کار خفن توش بازی می کنن گلدبرگ و استون کلد و کوین نش و بازیگرای اصلیشم آدام سندلر و کریس تاکر هستن
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    فکر کنم اون فیلم رو دارم ولی هنوز نگاش نکردم واقعا اینا توشن؟

...

گلدبرگ هم خیلی وقته بازنشسته شده و کشتی کج رو کنار گذاشته. ولی عجب دورانی داشت.

چند وقت پیش کلی از مبارزه هاش گیرم اومد که واقعا عالی بود.

مخصوصا اون که گلدبرگ با پای شکسته, " باتیستا و HHH " رو با هم له میکنه.
    ...

راستی گلدبرگ با Undertaker مسابقه داشته؟ آخه آخرای کار گلدبرگ باید آندرتیکر هم بوده باشه.

آخر فروم باز Ali Pacino's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    021

پيش فرض

فکر کنم اون فیلم رو دارم ولی هنوز نگاش نکردم واقعا اینا توشن؟

...

گلدبرگ هم خیلی وقته بازنشسته شده و کشتی کج رو کنار گذاشته. ولی عجب دورانی داشت.

چند وقت پیش کلی از مبارزه هاش گیرم اومد که واقعا عالی بود.

مخصوصا اون که گلدبرگ با پای شکسته, " باتیستا و HHH " رو با هم له میکنه.
    ...

راستی گلدبرگ با Undertaker مسابقه داشته؟ آخه آخرای کار گلدبرگ باید آندرتیکر هم بوده باشه.
    بله همه اینایی که گفتم بازی کردن درباره فوتبال آمریکایی هم هست خیلی قشنگه من چند وقت پیش دوبلشم تو کلوپ دیدم
    جواب شما دوست عزیز خیر هست اینا واقعا غولای کشتی کج هستن و اگه مبارزه می کردن یکی از قشنگترین و دیدنی ترین مسابقات می شد یه زمانی من خیلی تو خطش بودم ولی آمار که گرفتم دیدم تا حالا نشده مسابقه بدن
    بعد هم همونجور که می دونید کشتی کج واقعی نیست و نمایشی هست یه نوع فیلمه 1 ماه قبل مسابقه با هم تمرین می کنن و برنده و بازنده مشخص هست اما بازم جذابیت خودش رو داره تصور کنید اگه واقعی بود کسی نمی تونست از Triple H و چکشش از رینگ زنده بیاد بیرون ولی همونجور که بین مسابقات نشون صحنه های واقعی رو نشون می ده که کشتی کج کارا مصدوم شدن و می گه لطفا اینکارو تو خونه انجام ندین!
    یه سری هم به اینجا بزنید و هر فیلم کشتی کجی که دوست داشتین رو سفارش بدین
    کد:

آخر فروم باز Greatone's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    In My Mind

پيش فرض

اره تو اون فیلمه کالی و بقیه هم بازی کردن....

-------------

جدیدا nt1 شنبه و 1 شنبه ها ساعت های 10 شب میزاره....

تاريخ عضويت
    Aug 2006

11

بله همه اینایی که گفتم بازی کردن درباره فوتبال آمریکایی هم هست خیلی قشنگه من چند وقت پیش دوبلشم تو کلوپ دیدم
    جواب شما دوست عزیز خیر هست اینا واقعا غولای کشتی کج هستن و اگه مبارزه می کردن یکی از قشنگترین و دیدنی ترین مسابقات می شد یه زمانی من خیلی تو خطش بودم ولی آمار که گرفتم دیدم تا حالا نشده مسابقه بدن
    بعد هم همونجور که می دونید کشتی کج واقعی نیست و نمایشی هست یه نوع فیلمه 1 ماه قبل مسابقه با هم تمرین می کنن و برنده و بازنده مشخص هست اما بازم جذابیت خودش رو داره تصور کنید اگه واقعی بود کسی نمی تونست از Triple H و چکشش از رینگ زنده بیاد بیرون ولی همونجور که بین مسابقات نشون صحنه های واقعی رو نشون می ده که کشتی کج کارا مصدوم شدن و می گه لطفا اینکارو تو خونه انجام ندین!
    یه سری هم به اینجا بزنید و هر فیلم کشتی کجی که دوست داشتین رو سفارش بدین
    کد:
    بله. تا حدی نمایشیه و کاملا در مبارزه ها مشخصه. ولی همه چیزش حساب شده نیست.

غولها هم همینطوری پیدا نمیشن, واقعا با بقیه فرق دارن و دارای خصوصیاتی هستند. مثلا قوی, مقاوم, مردم پسند و ... اینجوریه که بهشون بها میدن و بزرگشون می کنند. تا به عنوان غول اون دوره شناخته بشن و مردم براشون سرودست بشکنن.

گلدبرگ دوره خودش قویترین حساب میشد و تقریبا هر کی رو بگی شکست داده. مثلا اگر به مبارزه های گلدربرگ و باتیستا دقت کنی می بینی که مردم طرفدار گلدبرگ هستند و پلاکارد معروف You're Next رو به باتیستا نشون میدن. گلدبرگ هم که حسابی باتیستا رو در هم میکوبه.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    021

پيش فرض

بله. تا حدی نمایشیه و کاملا در مبارزه ها مشخصه. ولی همه چیزش حساب شده نیست.

غولها هم همینطوری پیدا نمیشن, واقعا با بقیه فرق دارن و دارای خصوصیاتی هستند. مثلا قوی, مقاوم, مردم پسند و ... اینجوریه که بهشون بها میدن و بزرگشون می کنند. تا به عنوان غول اون دوره شناخته بشن و مردم براشون سرودست بشکنن.

گلدبرگ دوره خودش قویترین حساب میشد و تقریبا هر کی رو بگی شکست داده. مثلا اگر به مبارزه های گلدربرگ و باتیستا دقت کنی می بینی که مردم طرفدار گلدبرگ هستند و پلاکارد معروف You're Next رو به باتیستا نشون میدن. گلدبرگ هم که حسابی باتیستا رو در هم میکوبه.
    کلا عین فیلم می مونه کاراکتر های مثبت و منفی داره مثلا همین Triple H خیلی منفی بود و همش با نامردی می مرد ولی انگار دیگه کاراکترش مثبت شدهتنها کاراکترهایی که همیشه مثبت بودن همین Goldberg و Undetaker هستن یعنی تا حالا ندیم مسابقه ای رو با نامردی ببرن اگه هم باختن با نامردی بوده
    WWE هم سیاستش اینه که هر چند وقت یه بار یه نفر رو Super Star می کنه فعلا دوره ی جان سینا و باتیستا هستش
    محبوب ترین کج کار Stone Cold هستش من که خیلی دوستش دارم الان 3.4 سال هست Genral Manager شده و دیگه خیلی کم تو رینگ پیداش می شه بد جوری اسطوره شده بود البته هنوزم هست و خواهد بود برای همیشه

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    021

پيش فرض

راستی یادم رفت کسی نمی دونه Gem Tv شنبه ها چه ساعتی کشتی کج داره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

هیچ وقت!

اون همه آی من آی من می کرد آخر چی شد....
    کسی حتی یه ثانیه هم ندیده.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

11 ...

کلا عین فیلم می مونه کاراکتر های مثبت و منفی داره مثلا همین Triple H خیلی منفی بود و همش با نامردی می مرد ولی انگار دیگه کاراکترش مثبت شدهتنها کاراکترهایی که همیشه مثبت بودن همین Goldberg و Undetaker هستن یعنی تا حالا ندیم مسابقه ای رو با نامردی ببرن اگه هم باختن با نامردی بوده
    WWE هم سیاستش اینه که هر چند وقت یه بار یه نفر رو Super Star می کنه فعلا دوره ی جان سینا و باتیستا هستش
    محبوب ترین کج کار Stone Cold هستش من که خیلی دوستش دارم الان 3.4 سال هست Genral Manager شده و دیگه خیلی کم تو رینگ پیداش می شه بد جوری اسطوره شده بود البته هنوزم هست و خواهد بود برای همیشه
    تایید میشه.

البته گلدربرگ از همون اول پرقدرت ظاهر شد. ولی آندرتیکر سالهای اول معمولی بود و اصلا بهش توجهی نمیشد (مبارزه هاش رو دیدم و دارم).

مبارزه استون کلد و باتیستا رو دیدی؟ چند روز بعد از مبارزه ایه که باتیستا با نامردی پای گلدربرگ رو میشکونه (کاملا میشکونه). مبارزه شروع میشه و استون کلد از باتیستا میخوره و استون کلد نقش زمین میشه. در این لحظه گلدربرگ با پای شکسته وارد میشه و بشدت هم عصبانیه. باتیستا که از دور چهره گلدبرگ رو می بینه رنگش میپره. گلدربرگ نزدیک میشه. دو تا از پشتیبانهای باتیستا سعی می کنند جلوش رو بگیرن. یکیش مارک هنری گنده است و اون یکی هم اسمش رو نمی دونم (فلر؟ یک همچین چیزی). گلدربرگ هر دوتا رو میزنه و به باتیستا نزدیک میشه. باتیستا باز هم سعی میکنه با نامردی گلدبرگ رو بزنه. اما گلدربرگ اونچنان باتیستا رو میزنه که تا ابد یادش نره. گلدبرگ در جهت انتقام هفته قبل می خواهد پای باتیستا رو بشکونه که باتیستا پا به فرار میزاره و از رینگ و کلا محوطه فرار میکنه.

استون کلد از روی زمین بلند میشه و نزدیک گلدبرگ میشه. یک گپی میزنن ولی استون کلد جرئت نمیکنه از شوخی هایی که با بقیه میکنه انجام بده (میدونه گلدبرگ با بقیه فرق داره). در نهایت با هم مش-روب میزنن و آهنگ کوبنده گلدبرگ نواخته میشه. گلدربرگ همینجا اعلام میکنه که با همین پای شکسته خواهان مبارزه با باتیستاست و قول مبارزه رو به مردم میده.

روز مبارزه فرا میرسه و نیازی به گفتن نیست که گلدبرگ با همون پای شکسته (تنها چند روز پس از شکستگی که امکان ترمیم در این مدت کوتاه وجود نداره) وارد رینگ میشه و باتیستا رو له میکنه. حتی HHH هم با نامردی به کمک باتیستا میاد و گلدبرگ اون رو هم میزنه و نقش زمین میکنه. در نهایت گلدربرگ مقتدرانه و علارغم آسیب دیدگی شدید, باتیستا رو با همه همراهانش شکست میده.

حتی گلدبرگ توی یکی دیگه از مبارزه هاش Kane و Batista و Mark Henry و Randy Orton و یکی دیگرو با هم میزنه و همشون رو نقش زمین میکنه. مبارزه با Kane هست که بقیه با نامردی به کمک Kane میان اما گلدبرگ اونهارو هم میزنه.

فعلا همین

موفق باشید.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    021

پيش فرض

من همه ی این مسابقاتی که شما گفتی رو دیدم اسم اون یارو هم ریک فلایر هستش که سابقا عضو گروه ریوولوشن بودن با تریپل اچ و باتیستا و رندی اورتون
    یه مسابقه من دیدم براک لزنر و گلدبرگ خیلی قشنگ بود استون کلدم داور بود آخرش گلدبرگ برنده می شه استون کلد با گلدبرگ ویسکی می زنن که وسطاش قاطی می کنه یه قدرتی هم به گلدبرگ می زنه (قبلشم یه قدرتی به براک زده بود) و آهنگ استون پخش می شه بعد این مسابقه هر 3 تاشون کم رنگ می شن تو Wwe
    اگه محبت کنید بیوگرافی کامل استون کلد و گلدبرگ و آندرتیکر و راک و تریپل اچ رو هم تو این تاپیک بزارین خیلی شاخ می شه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •