تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 186 اولاول ... 101617181920212223243070120 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 1853

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Manchester United F.C | شیاطین سرخ

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توصيه هيدينگ به چلسي
    آبراموويچ، اسنايدر را از چنگ منچستريونايتد خارج كن خبرگزاري فارس: سرمربي هلندي تيم ملي تركيه گفت: چلسي بايد اسنايدر را بخرد و او را از چنگ منچستريونايتد خارج كند.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سان، گاس هيدينك كه از چندي قبل جدي‌ترين گزينه براي هدايت تيم شهر لندن به جاي كارلو آنچلوتي عزل‌شده است، باور دارد لندني‌ها براي فصل بعد بايد بازيكنان قدرتمندي را استخدام كند. ستارگاني تازه‌وارد كه حتي انتقال چنين مربي را از شرق اروپا به جزيره بريتانيا سرعت ببخشد.

در همين ارتباط هيدينك در اظهارنظري بيان كرده رومن آبراموويچ، مالك ثروتمند و روسي چلسي،‌ هرچه سريع‌تر بايد وارد عمل شده و ستاره خط مياني هلند و اينترميلان يعني وسلي اسنايدر را كه بسيار احتمال داده مي‌شود به منچستريونايتد بپيوندد مال خود كند.

در شرايط كنوني هافبك بازيگردان 27 ساله اينتر از طريق مدير برنامه‌‌اش اطلاع داده براي حضور در انگليس و بازي براي منچستري‌ها دستمزد هفتگي بالغ بر 200 هزار پوند مي‌خواهد.

دراين حال هيدينك اعتقاد دارد پرداخت چنين رقمي در توان اقتصادي چلسي است و با جلب توجه هافبك جنگنده سرزمين لاله‌هاي نارنجي، قدرت خط مياني تيم شهر لندن، بسيار قدرتمند خواهد شد.

---------- Post added at 08:18 PM ---------- Previous post was at 08:17 PM ----------

كاگاوا: منچستر بخواهد، من حاضرم
    خبرگزاري فارس: بنا به نوشته يك نشريه ورزشي چاپ توكيو، منچستريونايتد در تلاش براي جذب لژيونر ژاپني بورسيادورتموند آلمان است.

به گزارش خبرگزاري فارس وبه نقل از نيكان‌اسپرت، تيم اولدترافوردي كه در فينال ليگ قهرمانان اروپا 3 بر يك مغلوب بارسلونا شد، براي ترميم برخي از خطوط تيمش از جمله خط حمله،‌ از مدت‌ها قبل شينجي كاگاوا را مدنظر قرار دارد.
    براي اين منظور سرآلكس فرگوسن از يكي از دستيارانش خواسته بود به آلمان سفر كند و چندين بازي ستاره چشم‌بادامي را به همراه زردپوشان زيرنظر بگيرد.

با توجه به نظرمساعدي كه او از همكارش بابت بازيكن تيم ملي كشور آفتاب تابان گرفته، شنيده مي‌شود پروژه‌ استخدام اين ستاره در اولدترافورد در حال شكل‌گيري است.

حتي از گوشه و كنار شنيده شده فرگوسن براي اين منظور بودجه‌اي بالغ بر 20 ميليون پوند درنظر گرفته است. درپي انتشار خبر علاقه يونايتدي‌ها به اين بازيكن ژاپني، كاگاوا نيز گفته است: اگر با پيشنهادي جدي از سوي منچستريونايتد مواجه شوم، با ميل و علاقه بسيار با انگليسي‌ها رايزني‌ خواهم كرد.
    وي افزوده است: ليگ جزيره يكي از بهترين ليگ‌هاي جهان است كه من آرزوي رقابت در آن را دارم.
    كاگاوا 22 ساله كه از يك سال قبل همراه دورتموندي‌ها است و موفق شد در پايان فصل اخير بوندس‌ليگا به همراه اين تيم مقام قهرماني را كسب كند.

2. این کاربر از Mohammad King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال King_90's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    behind u

پيش فرض

نه بابا

دوست من کسی با شما نیست.

درسته .دوستان راحت باشن تو تاپیک
    اها راستی شنیدین که کی روش تو مصاحبه چی گفته ؟ برگشته سال اینده مطمئن باشید که منچستر انتقام می گیره و قهرمان می شه.
    Last edited by King_90; 07-06-2011 at 21:03.

4. این کاربر از King_90 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    زیر خط فقر

پيش فرض

یه توضیح مربوط به صفحه قبل رو کامل کنم :
    Newton Heath LYR F.C در 1902 به Manchester United F.C تغییر نام میده،رنگ مورد استفاده هواداران باشگاه (سبز و زرد) رنگ لباس تیم اولیه باقی می مونه.
    نیوتن هیث یه قسمتی از شهر منچستر هست.
    اسم کامل : Newton Heath Lancashire and Yorkshire Railway Football Club

این لگو باشگاه :

این هم لباس تیم :

Last edited by Big-Boss; 07-06-2011 at 21:36.

6. 6 کاربر از Big-Boss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    behind u

پيش فرض

هرکی می خواد پست بده , بیاد پست بده مهم نیست فقط کل کل نمی دونم زورمون می رسه , اینکار و می کنیم و این حرفها خواهشا نباشه . منم خودم دوبار تو تاپیک لیورپول پست دادم اما , خبر نقل و انتقالاتشون بود .
    پست فنی دارید بیاد , وگرنه که ...بگذریم.این بحث ها اصلا مفید نیست.

................................

و بله این رونی در کنار مسی . از همون بچگیش هم این رونی سرتر بود از مسی. الان جلوش رو نگیری با کله تو صورت مسی

8. 2 کاربر از King_90 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    behind u

پيش فرض

و اتفاق جالب و خوشحال کننده.
    دهیا بهترسن دروازبان این فصل لالیگا انتخاب شد.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من خودم راستش رو بگم زیاد ازش بازی ندیدم.اما مثل اینکه گلر خوبیه.البته جای ادوین رو کنه نمی تونه پر کنه ولی بهتر از هیچی...

10. این کاربر از King_90 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

دخه ا بهترین دروازه بان یونایتد و جهان میشه...ببینید من بهتون کی گفتم

12. 2 کاربر از shutdown بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دخه ا بهترین دروازه بان یونایتد و جهان میشه...ببینید من بهتون کی گفتم
    دخه آ دروازبان خوب و آینده داریه. استیلش شبیه کاسیاسه (پس هیچ وقت به پای ویکی نمیرسه)

اما الان تو این سن و سال اومدنش به باشگاهی مثل منچستر که سالی حداقل 15تا بازی فوق العاده حساس داره یکم ریسکه. در صورت اومدن باید بهش اعتماد 100% بشه. شما فکرش رو بکن تو این سن و سال تو دروازه تیمی قرار میگیری که از دست دادن حتی یک امتیاز براش میتونه قهرمانی رو ازش بگیره. همه اینها یه طرف، اینم مهمه که بدونیم بعد از اشمایکل تنها دروازبانی که تو یونایتد موفق بوده ون در سار بود و فرگوسن برعکس بقیه پستها تو دروازه نتونسته یه استعداد طلایی پیدا کنه.
    در هر صورت ایکاش دخه آ حداقل یه فصل دیگه تو اتلتیکو بمونه

14. این کاربر از romantic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    زیر خط فقر

پيش فرض

دخه آ دروازبان خوب و آینده داریه. استیلش شبیه کاسیاسه (پس هیچ وقت به پای ویکی نمیرسه)

اما الان تو این سن و سال اومدنش به باشگاهی مثل منچستر که سالی حداقل 15تا بازی فوق العاده حساس داره یکم ریسکه. در صورت اومدن باید بهش اعتماد 100% بشه. شما فکرش رو بکن تو این سن و سال تو دروازه تیمی قرار میگیری که از دست دادن حتی یک امتیاز براش میتونه قهرمانی رو ازش بگیره. همه اینها یه طرف، اینم مهمه که بدونیم بعد از اشمایکل تنها دروازبانی که تو یونایتد موفق بوده ون در سار بود و فرگوسن برعکس بقیه پستها تو دروازه نتونسته یه استعداد طلایی پیدا کنه.
    در هر صورت ایکاش دخه آ حداقل یه فصل دیگه تو اتلتیکو بمونه
    دروازه بانی یه پست فوق العاده حساس هستش استعداد یابیش و پرورشش با همه پست های دیگه فرق داره.
    برای همین اکثر تیم هایی که دروازه بان خوبی دارن به این راحتی ها نیمفروشنش ولی ستاره های جنجالی پست های دیگه شون رو با مبلغ مناسب رد میکنن واسه سودش. (گلر اصلا تو بحث سود و زیان و بیزنس و حرفش جداست یه کلاس دیگه هست واسه خودش.
    اکثر تیم های بزرگ رو ببینید دروازه بانشون رو از بازیکنای مطرح و جاافتاده باشگاه های دیگه خریدن اون هم در سنی که بازیکن پست دیگه نمی خرن.

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

اگه دقت بکنی میبینی باشگاه منچستر در طول تاریخ همیشه دروازه بان های خوب و بزرگی داشته...مطمئن باش فرگوسن بیشتر از ما میفهمه که کی تو چه سنی واسه دروازش مناسبه....و با اون کلیپ ها و بازی هایی که من از دخه ا دیدم پای حرفم می ایستم

---------- Post added at 12:43 AM ---------- Previous post was at 12:40 AM ----------

این تریبال فوتبال دست گل رو از پشت بسته
    نوشته پیشنهاد مورینیو اینه که بنزما و هیگواین با چیچا تعویض بشن

کد:

---------- Post added at 12:44 AM ---------- Previous post was at 12:43 AM ----------

این تریبال فوتبال هم دست گل رو از پشت بسته
    نوشته مورینیو پیشنهاد داده بنزما و هیگواین با چیچا تعویض بشن

کد:

17. 3 کاربر از shutdown بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

ولی اگه دخه آ بیاد از این جهتم خوبه که دو تا دروازه بان جوون داریم که به جفتشون بازی میرسه و بلاخره از بینشون یه دروازه بان درست و حسابی در میاد : دخه آ و لیندگارد .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •