[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توصيه هيدينگ به چلسي
آبراموويچ، اسنايدر را از چنگ منچستريونايتد خارج كن خبرگزاري فارس: سرمربي هلندي تيم ملي تركيه گفت: چلسي بايد اسنايدر را بخرد و او را از چنگ منچستريونايتد خارج كند.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سان، گاس هيدينك كه از چندي قبل جديترين گزينه براي هدايت تيم شهر لندن به جاي كارلو آنچلوتي عزلشده است، باور دارد لندنيها براي فصل بعد بايد بازيكنان قدرتمندي را استخدام كند. ستارگاني تازهوارد كه حتي انتقال چنين مربي را از شرق اروپا به جزيره بريتانيا سرعت ببخشد.
در همين ارتباط هيدينك در اظهارنظري بيان كرده رومن آبراموويچ، مالك ثروتمند و روسي چلسي، هرچه سريعتر بايد وارد عمل شده و ستاره خط مياني هلند و اينترميلان يعني وسلي اسنايدر را كه بسيار احتمال داده ميشود به منچستريونايتد بپيوندد مال خود كند.
در شرايط كنوني هافبك بازيگردان 27 ساله اينتر از طريق مدير برنامهاش اطلاع داده براي حضور در انگليس و بازي براي منچستريها دستمزد هفتگي بالغ بر 200 هزار پوند ميخواهد.
دراين حال هيدينك اعتقاد دارد پرداخت چنين رقمي در توان اقتصادي چلسي است و با جلب توجه هافبك جنگنده سرزمين لالههاي نارنجي، قدرت خط مياني تيم شهر لندن، بسيار قدرتمند خواهد شد.
---------- Post added at 08:18 PM ---------- Previous post was at 08:17 PM ----------
كاگاوا: منچستر بخواهد، من حاضرم
خبرگزاري فارس: بنا به نوشته يك نشريه ورزشي چاپ توكيو، منچستريونايتد در تلاش براي جذب لژيونر ژاپني بورسيادورتموند آلمان است.

به گزارش خبرگزاري فارس وبه نقل از نيكاناسپرت، تيم اولدترافوردي كه در فينال ليگ قهرمانان اروپا 3 بر يك مغلوب بارسلونا شد، براي ترميم برخي از خطوط تيمش از جمله خط حمله، از مدتها قبل شينجي كاگاوا را مدنظر قرار دارد.
براي اين منظور سرآلكس فرگوسن از يكي از دستيارانش خواسته بود به آلمان سفر كند و چندين بازي ستاره چشمبادامي را به همراه زردپوشان زيرنظر بگيرد.
با توجه به نظرمساعدي كه او از همكارش بابت بازيكن تيم ملي كشور آفتاب تابان گرفته، شنيده ميشود پروژه استخدام اين ستاره در اولدترافورد در حال شكلگيري است.
حتي از گوشه و كنار شنيده شده فرگوسن براي اين منظور بودجهاي بالغ بر 20 ميليون پوند درنظر گرفته است. درپي انتشار خبر علاقه يونايتديها به اين بازيكن ژاپني، كاگاوا نيز گفته است: اگر با پيشنهادي جدي از سوي منچستريونايتد مواجه شوم، با ميل و علاقه بسيار با انگليسيها رايزني خواهم كرد.
وي افزوده است: ليگ جزيره يكي از بهترين ليگهاي جهان است كه من آرزوي رقابت در آن را دارم.
كاگاوا 22 ساله كه از يك سال قبل همراه دورتمونديها است و موفق شد در پايان فصل اخير بوندسليگا به همراه اين تيم مقام قهرماني را كسب كند.