الان برا PC كامل و درست و حسابيش اومده ؟
الان برا PC كامل و درست و حسابيش اومده ؟
بله دوست عزیز بازی ریلیز شده تا فردا هم همه جا بازی رو میارن برای فروش![]()
HP که خیلی افتضاح بود رفیق...
نه داستان نه هدف...
به نظر شما مزخرف بود
به نظر من خوب بود
باید یاد بگیریم به نظرات هم احترام بزاریم
بازی ریسینگ نه هدف می خواد نه داستان. فکر نکنم لازم باشه اینا. ولی اگر باشه قشنگ تره. split/second ,forza ,dirt ... کدوم یکی داستان داشتن که بخواد NFS داشته باشه. خیلی هم عالی بودن و نمره هاشونم خوب بود. باید قبول کنیم این بارو nfs داغون کرده. اونطور که دیدم رفته سمت simulator و می دونیم که NFS تو این قضیه افتضاحه. نمی دونم وقتی موفق نشدن تا حالا چرا ادامه میدن باز گندکاریا رو ؟؟؟ fun racing می زد خیلی هم موفق می شد به نظر من. اون از most wanted , under ground 2, آخری هم که HP بود خیلی هم طرفدار پیدا کرد. همش هم به خاطر هیجان بازی بود نه چیز دیگه به نظر من. اصلا NFS تو لغت هم معنی هیجان رو به آدم می رسونه.
کاملا درسته
بازی ریسینگ به هیچ وجه داستان و هدف و این چیزا رو نمیخواد
اگه کسی به داستان و هدف علاقه داشته باشه بهتری مسابقات خیابانیه سری GTA رو انجام بده
چیزی که بازی ریسینگ میخواد فقط هیجان و جاذبه است
چیزی که بعد از MW توی سری NFS ندیدم تا HP که خلی خوب بود و امیدوار بودم که این نسخه هم همینطور باشه اما مثل اینکه اینطور نیست
البته نباید هم از پیش تصمیم گرفت باید بازی رو انجام داد تا بشه نظر داد
بله درسته
من بازی رو انجام دادم داستانی بود ولی زیبا بود ! گرافیکش هم بد نیست !!! من که خوشم اومد
راستی دوستان سری های NFS اگه بازی کرده باشید برای روندن خیلی روون هستش اما بازی های دیگه مثل تست درایو و ... یه ذره سخت هست روندنش !!! کسی همچین چیزی حس کرده ؟؟؟![]()
گرافيكش به پاي HP نمي رسه ؟
نمی دونم قسمت نصده HP رو بازی کنم
ولی یه 10 دقیقه دیگه اسکرین شات میزارم![]()
دوست عزیز با احترام به نظرت
یک بار دیگه برو دقت کن که چه چیزی دقیقا باعث محبوبیت mw پیش تو شده.قطعا داستان نقش خیلی مهمی ایفا میکنه.
بازی ریسینگ می خوای باید شیفت بازی کنی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)