تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 68 اولاول ... 1016171819202122232430 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 671

نام تاپيک: سال سومی ها بیان تو ( امتحان نهایی )

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

تعريف امتحان سخت از نظر من :

1. سوالاش كاملا مفهومي و خارج كتاب باشن

2.براي حل سوال نياز به فكر كردن به راه حل هاي مختلف باشه

...

كدوم سوال اين امتحان خارج از كتاب بود؟! يعني واقعا اگه فقط و فقط يه دور تمريناي كتابو حل ميكرديم ، سوالاش مثل آب خوردن بود...
    سوالاش خیلی اسون بود...اصن انتظار نداشتم در این حد اسون باش!!!!من سوال ۱۴ رو به روش تعریف اثبات نکردم حالاهیچی نمره نمی گیرم؟؟؟؟؟؟
    حسابان رو پیکار کردید؟
    از نطر من که سطحش خوب بود و سخت نبود
    بچه ها چيكار كرديد؟؟

خوب بود ؟؟

براي من كه خيلي آسون بود...
    ماشالله چه قدر نابغه تو p30world بوده و ما نمیدونستیم , نرم افزار های امنیتی زیاد و قوی رو سیستم نصب کنید که C.I.A یه وقت ip تونو نفهمه بیاد بدزدتتون

2. این کاربر از Electronic-Arts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال vahid-p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    دانشكده مهندسی کامپیوتر امیرکبیر-نرم افزار ( سابقا م.پز

پيش فرض

دیفرانسیل رمزینه (فقط حد و مشتقش رو البته ! عالیه ! سال بعد حتما بخرید )
    من اینو به همه توصیه نمی کنم. مگر برای دو رقمیا و تک رقمیا و سه رقمی های منطقه یکی. بقیه دور این کتاب رو خط بکشن. مخصوصا پیش دانشگاهیش. حالا حسابانش بد نیست. چون واقعا مسائل رو زیادی پیچونده که تو کنکور از این خبرا نیست و تست هاش خیلی زیاده. مثلا فصل دستگاه اعداد پیش دانشگاهی که فصلی خیلی ساده ای است و شاید یک تست تو کنکور بیاد 300 تست تالیفی براش طرح کرده !!!!!!!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Headphone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    -.-

پيش فرض

سوالاش خیلی اسون بود...اصن انتظار نداشتم در این حد اسون باش!!!!من سوال ۱۴ رو به روش تعریف اثبات نکردم حالاهیچی نمره نمی گیرم؟؟؟؟؟؟
    بستگي به مصححش داره ، اگه آدم باحالي باشه نمرشو بهت ميده.

مگه با چه روشي حلش كردي ؟

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

حسابان خووووب بود !
    20 میشم !
    کلید حسابان رو هم ازینجا ببینید !
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    +
    بچه ها من اینهمه بتون گفتم فقط کتابو بخونید ! دیدید ساده بود و جزوه و اینا نیاز نداشت ؟ (کسی که میگه سخته یعنی کتابو خوب نخونده چون این از کتاب خیلی ساده تر بود ! )
    +
    به نظرم بارم رو بد تقسیم کردن ! ولی شانس خوب من چون هیچ منبعی نداشتم واسه هر سوال کلی نوشتم ! 8 صفحه شد ! سوال 3 رو با 3 تا راه حل کردم مثلا ! طرف سادیسم هم داشته باشه (متاسفانه معلم حسابانای اینجا دارن) بیشتر از 25 صدم نمیتونه کم کنه !
    در کل راضیم

من اینو به همه توصیه نمی کنم. مگر برای دو رقمیا و تک رقمیا و سه رقمی های منطقه یکی. بقیه دور این کتاب رو خط بکشن. مخصوصا پیش دانشگاهیش. حالا حسابانش بد نیست. چون واقعا مسائل رو زیادی پیچونده که تو کنکور از این خبرا نیست و تست هاش خیلی زیاده. مثلا فصل دستگاه اعداد پیش دانشگاهی که فصلی خیلی ساده ای است و شاید یک تست تو کنکور بیاد 300 تست تالیفی براش طرح کرده !!!!!!!!!!
    ببین به نظرم توضیح غیر ضروری نداده !
    مثلا تو هم ارزی هاش ! من هیچ کتاب دیگه ای رو ندیده بودم اینقدر قشنگ شرایط استفاده از هم ارزی رو بگه ! من قبلا با خودم میگفتم چرا هر جور با هم ارزی بری یه جواب متفاوت میده ! مشکلمو واقعا حل کرد !

---------- Post added at 11:54 AM ---------- Previous post was at 11:50 AM ----------

نترس اصلا !
    زیر کلیدش اینو نوشته :
    "لطفا برای راه حل های صحیح غیر راهنمای تصحیح به تناسب بارم را تقسیم نمایید "
    شما اگه راحت درست باشه نمرشو میگیری .
    (اگه راه حلت در سطح کتاب نباشه به هر نحو (هپیتال ... هم ارزی ... مشتق ضمنی ...) نمره نمیگیری واضحا )

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

یـــــــــــس
    امتحانو به احتمال بسیار 20 می گیرم.
    سوال 14 رو از اون یکی تعریف اثبات کردم. راه حلم تو سوال 10 کلاَ با کلید فرق می کنه. البته درسته.
    شما کتاب نشر الگو رو ندیدی ؟ چند تا از دوستای من ازون کتاب خوندن واسه امتحان .
    این کتاب مفت نمیارزه. جدی می گم کاملاَ تو جو کتاب سال پیشه. انگار نه انگار کتاب عوض شده. بی خود مختونو با این کتاب تخمیر نکنین. من حسابانو فقط از جزوه معلممون می خونم که تکه. مثلاَ یکی از سخت ترین سوالای 89 رو تو جزوه دیفرانسیلش حل کرده بود یکی از بچه ها که رتبه اش 124 شده بود گفت تا اون سوالو دیدم بدون فکر کردن زدم(حتی عدداش هم همون بو

تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

این کتاب مفت نمیارزه. جدی می گم کاملاَ تو جو کتاب سال پیشه. انگار نه انگار کتاب عوض شده. بی خود مختونو با این کتاب تخمیر نکنین. من حسابانو فقط از جزوه معلممون می خونم که تکه. مثلاَ یکی از سخت ترین سوالای 89 رو تو جزوه دیفرانسیلش حل کرده بود یکی از بچه ها که رتبه اش 124 شده بود گفت تا اون سوالو دیدم بدون فکر کردن زدم(حتی عدداش هم همون بو
    !!!
    دوست عزیز من تعصبی رو هیچ کتابی ندارم . گفتم که کتاب اصلی که خوندم الگو بوده اما تو بخش حد و هم ارزی رفتم از رمزینه خوندم !
    اما واقعا کامله سوال هاشم عالین ! دبیر حسابان ما امتحاناش واقعا خوف بودن امسال ! میگفت شما تیزهوشین باید سوال سخت هم بتونین جواب بدید واسه همین سوالایی رو که از ما امتحان میگرفت هنوز نفهمیدم از کجا میاورد ! (من تقریبا تمام کتب حسابان موجود تو بازار رو دارم) اما واقعا سخت بودن . با این حال بر خلاف بقیه که بصورت فله ای تست میزدن من همیشه از همین الگو خوندم هیچوفت هم نمرم زیر 19 نشد .
    اینکه شما میگید تو جو سال قبله ... اگه منظور مباحثش هست که اتفاقا من برای همین خوشم میاد ازش که کلی چیز اضافه توضیح داده . اگه هم تغییرات مربوط به بخش حد رو میگید من مشکلی نداشتم با کتاب !
    به هر حال به جرات مبگم سخت ترین کتاب حسابان موجوده . سوالا و تست هاش کم و گلچین شدن و واقعا قشنگن .
    البته گفتم کسی که هدفش از همون اول امتحان نهایی بوده میره قلمچی یا کتاب درسیو میخونه
    کسی هم که مثل من هدفش این بوده که ریاضیش قوی شه مسلما به همین یه کتاب و کلا سطح کنکور قانع نمیشه
    در مورد جزوه شما هم که من چون ندیدم چیزی نمیتونم بگم . شاید واقعا بهترین جزوه ی دنیا بود ! اما کسایی که جزوه ندارن باید کتاب بخرن و من برای اونا گفتم که اگه کسی به بهترین رتبه و بهترین نمره فکر میکنه نباید به خودش ساده بگیره

+

بچه هایی که زیانشون خوبه : توصیه میکنم امروز جبر یا عربی بخونید . به خصوص کسایی که مثل من معلمشون جزوه گفته و لای کتاب درسیم باز نکردن . نمیگم نخونید نمیرسینا اما از پشت تلویزیون نشستن که مفید تره .
    عربی هم میتونید بخونید اگه تا اونموقع یادتون میمونه .

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

به هر حال به جرات مبگم سخت ترین کتاب حسابان موجوده . سوالا و تست هاش کم و گلچین شدن و واقعا قشنگن.
    کسی هم که مثل من هدفش این بوده که ریاضیش قوی شه مسلما به همین یه کتاب و کلا سطح کنکور قانع نمیشه
    سخت ترین کتاب موجود بودن حسن نیست واسه کنکور ولی شما اگه به فکر خوندنی مهم نیست من نمی دونستم.(البته بعضیا میگن فلان معلم و کتاب این قدر خوبه که اصلاَ نمی فهمی چی میگه)
    در مورد جزوه شما هم که من چون ندیدم چیزی نمیتونم بگم . شاید واقعا بهترین جزوه ی دنیا بود ! اما کسایی که جزوه ندارن باید کتاب بخرن و من برای اونا گفتم که اگه کسی به بهترین رتبه و بهترین نمره فکر میکنه نباید به خودش ساده بگیره
    من مدرسه دولتیم که به جز همین معلم فقط سه چهار تا معلم خوب دیگه داره. اما این کارش واقعاَ درسته. از تمام مدارس کرج میان مدرسه ما میشینن سر کلاسش.
    اینکه شما میگید تو جو سال قبله ... اگه منظور مباحثش هست که اتفاقا من برای همین خوشم میاد ازش که کلی چیز اضافه توضیح داده . اگه هم تغییرات مربوط به بخش حد رو میگید من مشکلی نداشتم با کتاب !
    این کتاب همون کتاب سال قبل الگوئه که یه مقدار ویرایش شده. کسی که به فکر کنکوره این کتاب اصلاَ به دردش نمیخوره.
    Last edited by xerxes again; 29-05-2011 at 12:42.

تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

سخت ترین کتاب موجود بودن حسن نیست واسه کنکور ولی شما اگه به فکر خوندنی مهم نیست من نمی دونستم.(البته بعضیا میگن فلان معلم و کتاب این قدر خوبه که اصلاَ نمی فهمی چی میگه)
    این کتاب همون کتاب سال قبل الگوئه که یه مقدار ویرایش شده. کسی که به فکر کنکوره این کتاب اصلاَ به دردش نمیخوره.
    بله برای کنکور بهترین کتاب گاج سفیده چون همش تست کنکوره . اما کسی که سال سومه باید برای سال سوم بخونه . من امسال یک تست هم نزدم و همه رو تشریحی خوندم .
    برای تست زدن وقت هست وقت کم نمیاره کسی تو پیش . هر چیزی به وقت خودش . الان شما تست بزنی تاثیرش خیلی کمتر ازونیه که فکر میکنی . بم اثبات شده . خیلی از نکات ریز رو هم یادت میره .
    من مدرسه دولتیم که به جز همین معلم فقط سه چهار تا معلم خوب دیگه داره. اما این کارش واقعاَ درسته. از تمام مدارس کرج میان مدرسه ما میشینن سر کلاسش.
    من مدرسه ی تیزهوشانم و یدونه (حتی یدونه) دبیر خوب هم نداره بر خلاف تصور همه ! اگه من و دوستام چیزی بلدیم همش به لطف کتابایی مثل الگو و گاج و مبتکران بوده .
    قدر این نعمات رو بدونید . همه که معلم خوب ندارن . نظر سنجی کردیم محبوب ترین معلم شد معلم هندسه ! میدونی چرا ؟
    هیچکار خاصی نکرد فقط کتاب درسی رو تموم کرد . جزوه و اینام در حد حل تمرینای کتاب بود !
    بر عکس بقیه معلمای ما توهم برشون داشته علامه ی دهر ان ! جزوه میگن که باید تو طول سال 3 تا دفترو پر کنی ! آخرشم جزوشون به درد عمه اشون میخوره بس که مزخرفه . جدا میگم من اگه فیزیک رمزینه رو نداشتم امسال یک کلمه هم فیزیک بلد نبودم .

اگه نباشه جاش خالی می مونه Diazepam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    In My Dreams

پيش فرض

دوستان کسی چیزی از علوی نمیدوونه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Headphone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    -.-

پيش فرض

بله برای کنکور بهترین کتاب گاج سفیده چون همش تست کنکوره . اما کسی که سال سومه باید برای سال سوم بخونه . من امسال یک تست هم نزدم و همه رو تشریحی خوندم .
    برای تست زدن وقت هست وقت کم نمیاره کسی تو پیش . هر چیزی به وقت خودش . الان شما تست بزنی تاثیرش خیلی کمتر ازونیه که فکر میکنی . بم اثبات شده . خیلی از نکات ریز رو هم یادت میره .

من مدرسه ی تیزهوشانم و یدونه (حتی یدونه) دبیر خوب هم نداره بر خلاف تصور همه ! اگه من و دوستام چیزی بلدیم همش به لطف کتابایی مثل الگو و گاج و مبتکران بوده .
    قدر این نعمات رو بدونید . همه که معلم خوب ندارن . نظر سنجی کردیم محبوب ترین معلم شد معلم هندسه ! میدونی چرا ؟
    هیچکار خاصی نکرد فقط کتاب درسی رو تموم کرد . جزوه و اینام در حد حل تمرینای کتاب بود !
    بر عکس بقیه معلمای ما توهم برشون داشته علامه ی دهر ان ! جزوه میگن که باید تو طول سال 3 تا دفترو پر کنی ! آخرشم جزوشون به درد عمه اشون میخوره بس که مزخرفه . جدا میگم من اگه فیزیک رمزینه رو نداشتم امسال یک کلمه هم فیزیک بلد نبودم .
    درسته كه معلم توي درس بچه ها تاثير داره ، ولي به نظر من مهمترين چيز خود دانش آموز و تلاش و پشتكار و يه كمي هم استعدادشه ، ما معلممامون بد نبودن ولي فقط نميشد به جزوه ي اونا اتكا كرد

تست زدن از همين الان خيلي خوبه ، ولي نه اينكه بياي روش هاي تستي و كوتاه ياد بگيري ، همين تست ها رو با روش تشريحي حل كن و مفهومي يادشون بگير . مگه ضرري داره ؟! خيلي هم خوبه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •