تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 21 اولاول ... 10161718192021 آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 202

نام تاپيک: استفاده از منابع اماده در بازی ((صحیح/غلط))

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

هنوزم میگم که ارزش گرافیکی رو از بین میبره ! چون گیمرها میگن مدلهاش آماده هست کسی نمیگه متریالشو طرف خوب ساخته یا ...!
    الان یه حسی به من دست داد که شما اصلا پست هارو کامل نمیخونی
    فکر کنم این بار دهم ، یازدهم باشه دارم اینو میگم
    گیمر براش مهم نیست ... لینک هم از فروم UDK توی تاپیک هادی گذاشته بودم . من خودم برای بازی خودم « The Secret » داشتم همه ی مدل هارو خودم طراحی میکردم . پوستم کنده شد ولی چون یونیتی قدرت رندر خوب نداشت همه میگفتن محیط بازی داغونه و هیچ کس نیومد بگه : آفرین به تو که مدل هارو خودت ساختی ! یه بازی دیگه خیلی وقت پیش ( فکر کنم 3 یا 4 سال پیش ) داشتم میساختم اسمش بود مرگ صلیبی . یه بازی استراتژیک با گیم میکر بود. همه ی منابعم رو کش رفته بودم و اعلام هم کرده بودم ولی یه نفر نیومد بگه واسه چی داری از منبع آماده استفاده میکنی . محیط رو خوب چیده بودم همه از گرافیک بازی تعریف میکردن

2. 2 کاربر از saeed_cpu_full بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز iload's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هنوزم میگم که ارزش گرافیکی رو از بین میبره ! چون گیمرها میگن مدلهاش آماده هست کسی نمیگه متریالشو طرف خوب ساخته یا ...!
    میشه بگی اگه من یه بازی خوب بسازی که سر گرم کننده باشه و گیمر از بازی کردنش لذت ببره از کجا میخواد بفهمه که من مثلا مدل تفنگ کلت رو از داخل بازی کال اف دیوتی کشیدم بیرون در صورتی که من متریالش رو تغییر دادم و تغییراتی هم تو خود مدل دادم ؟! منطقی بگو خواهشا . الان شما داری بازی میکنی کاراکتر بازی دستش یه M4 هست شما میتونی ثابت کنی که من این رو از کجا آوردم ؟! اگه من نگم که آماده هست ؟! هیچ کس نمیتونه متوجه بشه که این مدل رو من از بازی های دیگه یا از نت برداشتم . قبول ندارید ؟

این که شما میگید گیمر میفهمه مدل های آماده هست به خاطر استفاده بیرویه از مدل ( حتی کتاراکتر بازی های معروف ) هست که دید کاملا مشخص هست مدل آماده بوده و کش رفتن . این کار اشتباه بعضی بازی ساز ها باعث شده گیمر ها دیدشون به بازی های ایرانی این جوری بشه . من میگم باید از مدل آماده استفاده کرد تا بتونیم بازی یبسازیم و اگه این کار رو نکونیم نمیتونیم بازی بسازیم ( پس کاری که باعث میشه شما تو کارت پیشرفت کنی کاره خوبی هست - بنا بر این استفاده از مدل آماده از نظر من کار اشتباهی نیست به شرطی که درست استفاده بشه .

مثل قرص میمونه اگه زیاد استفاده کنی برات مشکل ساز خواهد بود ولی به اندازش نیاز هست .

4. 3 کاربر از iload بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز anti-military's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

خوب معمولا تو فروم UDK گیمر زیاد و نیست همه بازی سازی هستن . ولی من پیشنهاد میکنم تو بازی سنتر یه نظرسنجی بکنی !
    به هرحال چیزی که مشخصه استفاده از مدل آماده یه نقص و یه نقطه ضعف هست ولی جرم نیست ! ( اینو اگه قبول نداری دیگه فکر کنم بحث نکنیم بهتر باشه )

---------- Post added at 07:41 PM ---------- Previous post was at 07:40 PM ----------

iload

این در صورتی درسته که بخواهی بازیتو مجانی بزاری رو نت وگرنه همین بنیاد هم ازت میپرسه که مدلهاش کار خودته یا نه اگه به دروغ بگی و مشخص بشه که حتما هم میشه به کل تمام زحمات و اعتبار بازیت از بین میره ... ( طبق اون چیزی که در مورد جشنواره تو ارسال کارها خوندم )

بعید میدونم یکی چندسال رو بازی کار کنه و بعد بخواد اینطوری اعتبار بازیش رو زیر سوال ببره ...

6. این کاربر از anti-military بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

خو حسن جان این چیزی که تو میگی اصلا بحث جدا هست
    یعنی تو میگی کار خوبی هست که مدل آماده استفاده کنیم و صداش رو بالا نیاریم ؟ اینکارها از هنرمند به دوره ( سر خودمون رو که نمیتونیم کلاه بزاریم )
    تازه من بعید میدونم کسی همچین جراتی داشته باشه بازی بسازه و بعدش به بنیاد یا یه جایی دیگه به دروغ بگه که مدلهاش رو خودم زدم !

مثلا می خوان چیکار کنن . عتیقه هایی که به یو دی کی می گن ماد ساز می خوان از اینا اشکال بگیرن .

---------- Post added at 06:48 PM ---------- Previous post was at 06:46 PM ----------

خوب معمولا تو فروم UDK گیمر زیاد و نیست همه بازی سازی هستن . ولی من پیشنهاد میکنم تو بازی سنتر یه نظرسنجی بکنی !
    به هرحال چیزی که مشخصه استفاده از مدل آماده یه نقص و یه نقطه ضعف هست ولی جرم نیست ! ( اینو اگه قبول نداری دیگه فکر کنم بحث نکنیم بهتر باشه )

---------- Post added at 07:41 PM ---------- Previous post was at 07:40 PM ----------

iload

این در صورتی درسته که بخواهی بازیتو مجانی بزاری رو نت وگرنه همین بنیاد هم ازت میپرسه که مدلهاش کار خودته یا نه اگه به دروغ بگی و مشخص بشه که حتما هم میشه به کل تمام زحمات و اعتبار بازیت از بین میره ... ( طبق اون چیزی که در مورد جشنواره تو ارسال کارها خوندم )

بعید میدونم یکی چندسال رو بازی کار کنه و بعد بخواد اینطوری اعتبار بازیش رو زیر سوال ببره ...
    دادا موضوع ما اینه که چه طوری می خواد بفهمه . من وقت نداشتم . پول نداشت م . نتونستم هزینه کنم مدل بسازم اومدم مثل فلان سطل اشغال که توی مرحله 2 بازیم رو که با ماشین از کنارش رود شدم رو اماده گرفتم . اونا چه طوری می خوان بفهمن ؟

8. 2 کاربر از silsin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

اینو قبول داری که توی بازی سنتر اگه بفهمن یه بازی ایرانیه در هر صورتی بازی رو میکوبونن ؟
    تو برو توی قسمت بازیساز های ایرانی ... طرف با UDK بازی ساخته میگن که ماد ساختی ! با یونیتی بازی ساخته میگن انجین مال خودت نیست !
    به نظرت با این جماعت که خودشون رو گیمر فوق حرفه ای میدونن در حالی که شاید 90 % کاربر های اون اصول اولیه ی بازیسازی رو هم ندونن میشه منطقی صحبت کرد ؟!

من همین فروم پی سی ورلد رو هم برات مثال زدم . حالا باز شک داری برو یه فروم معتبر خارجی نظر سنجی بزن .

iload

بر فرض شما بازیت رو ساختی ... واسه چی میخوای بدی بنیاد ؟! الان بنیادیا منتظر نشستن بازیساز ها بیان پیششون بازی رو بهشون بدی بعدش اونا هم تا خروار خروار بهت پول بدن و از بازیت حمایت کنن؟! با میرمهنا دیدی چیکار کردن ؟!

10. این کاربر از saeed_cpu_full بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز iload's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

iload

1 - بنیاد چرا ؟ بنیادگیلو چنده ؟ من میرم یه شرکت پخش مثل مودرن میدم بازیم رو پخش کنه . به شرکت پخش هم مربوط نیست من این بازی رو چجوری ساختم ( اگه بازی خوب باشه اصلا جرعت نمیکنن ازت بپرسن از مدل آماده استفاده کردی یا نه از خداشون هم هست که بازی های ایرانی رو منتشر کنن - ببین اگه شکم سیری بری جلو این موردی که میگم رو تجربه کردم برو بگو این بازی منه میخوام منتشرش کنم گفت از مدل استفاده کردم بگو خدا حافظ پاشو برو بگو بهم بی احترامی کردید خودم برای پخشش و تکسیرش اقدام میکنم . ) مطمئن باش میان دنبالت من این رو تجربه کردم دارم میگم . این جوری نه دروغ میگی نه راست ؟!

2- چجوری حتما مشخص میشه از کجا میفهمن ؟!

12. 2 کاربر از iload بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

از این به بعد نباید بگیم مرجع حمایت بازی های رایانه ای باید بگیم مرجع نابودی بازی های رایانه ای

14. 2 کاربر از silsin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M0hsen3D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

باید هدفمون XLIVE باشه تا شاید برسه به Big shock یا Big fish اگه بخوایم به امید بنیاد بازی بسازیم فقط این وقت با ارزش رو تلف کردیم چون از اولش این بنیاد ساخته شده بود جلوی توسعه و پیشرفت بازی تو این کشور گرفته بشه.

16. 2 کاربر از M0hsen3D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه M.Mehrazin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

آقا زرنگیااگه بخوایم نظرسنجی کنیم که نباید اینجوری نظرسنجی کنیم.باید مثلا شما یه بازی با تمام مدلهاش بسازی یه نفر دیگه هم یه بازی دیگه با کمک مدلهای آماده بسازه بعد بین این دو تا نظر سنجی کنن که کدوماش بهتره با دلیل.اگه توی دلایلشون حرفی از مدل آماده زدن اون وقت حرف شما اثبات میشه.
    استفاده از مدل آماده (البته نه به صورت افراطی)برای یه بازی ساز توی یه بازی ساده مستقل نقص محسوب نمیشه ولی برای کسی که همه مدلاش رو خودش میزنه امتیاز محسوب میشه(برای بازیسازها)
    بنیاد هم اگر پرسید می گیم که استفاده کردیم چون بودجه نداشتیم مدلساز استخدام کنیم.شما دارید بدین استخدام کنیم
    Last edited by M.Mehrazin; 16-05-2011 at 19:15.

18. این کاربر از M.Mehrazin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه honestbud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

خوب من هم نظرم رو میگم .

بازی های مستقل :

در کل من خودم دوست دارم مدلم رو طراحی کنم یا به صورت اختصاصی فرد حرفه ای برام طراحی کنه ( در صورتی که مدل کلیدی باشه و مهم ) مدل هایی هم که مهم نیستند رو میشه از مدل آماده استفاد ه کرد ( مشکلی نداره ) از نظر عقلی که مشکل ندارم دوباره بیام طراحیش کنم .
    این رو به شما با دلیل میفهمونم که همه بازی های مستقل این کار رو انجام میدن .
    بازی مستقل به بازی گفته میشه که به شرکت های بازی سازی که سرمایه ساخت و پشتوانه دارن وابسته نباشه و هذینه ساخت بازی کم باشه و افراد سازنده تعدادشون کم باشه و همین طور قیمت بازی زیر 20 دلار باشه ( بازی گرشاسپ هم تو خارج بازی مستقل حساب میشه ) . خوب فکر میکنید چرا بازی های مستقل قیمتشون نباید از 20 دلار بالاتر باشه ؟ چون مدل ، صدا ، تکسچر و ... رو همشو خودشون طراحی نمیکنن بنابر این قیمتشون ( چون هذینه هاشون کمتره ) کمتر هست . ولی این مورد تو ایران در نظر گرفته نمیشه یک بازی که حتی کاراکتر بازی هم مدل آماده هست با یه بازی که 90 درصد مدل ها رو خودشون ساختن از نظر قیمت برابره و این میشه که این صنعت براش مشکل پیش میاد و تلاش یک سری افراد حرفه ای با کار های یک سری افراد دیگه زیر سوال میره و بازی باز ها دیگه به بازی های ایرانی اهمیت نمیدن .
    بازی ساز های مستقل حتما باید یک نفر مدل ساز یا خوشن در حد قابل قبول مدل سازی بلد باشن تا بتونن بازی بسازن چون در بعضی از موارد اون مدلی که نیاز دارید رو نمیتونید پیدا کنید .

بازی ساز های حرفه ای و شرکت های بزرگ ( تجاری ) :

خوب این شرکت ها به نظر من به هیچ عنوان نمیاد از مدل آماده استفاده کنن ( نه به خاطر این که آبروشون میره یا از این جور حرفا چون به نظر من اگه مدل های مهم رو خود بازی ساز بسازه مدل های دیگه رو به هیچ عنوان کسی نمیتونه متوجه بشه که آماده هست یا نه مگر این که خود سازنده بگه ) . ولی دلیلی که شرکت های بازی سازی بزگ از مدل آماده استفاده نمیکنند اینا میتونه باشه :

- برای شرکت های بزرگ ساخت مدل های کم اهمیت بسیار ساده هست و هیچ کاری نداره .
    - یک دست بودن کار برای شرکت های بزگ مهم هست یکی های پلیتو نباشه یکی کم پلی تر یکی ... .
    - به علت بهینه بودن بازی نمیان از مدل آماده استفاده کنند چون مثلا باید این مرحله X تا پلی داشته باشه و فلان فریم ریت رو تو انواع کنسول ها بده و حتی یک ورتکس هم براشون تو پرفورمنس و بهینه بودن کار مهم هست برا همین بازی هایی مستقل معمولا نسبت به بازی های تجاری گرافیک کمتری دارن ولی سیستم هم سطح بازی های شاخ نیاز دارن نمونش هم زیاده .
    - علت بعدی این هست که اون زمانی و هذینه ای که برای جور کردن مدل آماده میخوان قرار بدم رو به جای این که به یه ادم بدن تو نت بگرده یا پول بدن مدل آماده بخرن میدن به یه مدل ساز حرفه ای سریعا براشون طراحی میکنه . ( پول که باشه حله همچی )

در آخر باید بگم تو ایران بازی های تجاری زیاد با بازی های مستقل تفاوت ندارن پس همه با خیال راحت از مدل آماده استفاده کنید !

یه نکته دیگه رو هم بگم به انتی که اگه من تاپیک بزنم برا بازیم بعد در این مورد ها بخوای بحث کنید خیلی شاکی میشم حتی از هادی بیشتر ( تو تاپیک هادی خیلی شاکی بودم اگه هادی یه چی بهت نمیگفت من یه چی میگفتم ! ) انتی اگه یه زمانی من یه تاپیکی زدم و شما خواستی در مورد مدل حرف بزنی ازت خواهش میکنم در مورد کار نظر نده - چون با حرفات کار آدم رو زیر سوال میبری و تمام انرژی و توان آدم رو میگیری . !

نکته دیگه ( دیگه .... ) خوب یادم اومد از تمامی بچه ها که اینجا نظر دادن و نظر میدن ونظر خواهند داد ... تشکر میکنم مخصوصا از سعید ، محمد ، رضا و حسن که تاپیک به این واجبی رو ایجاد کرد .

راستی یه چی یادم رفت : احسان باحات مخالفم !

درسته.کاملا موافقم

بازی گرشاسپ هم تو خارج بازی مستقل حساب میشه
    حق با شماست.تو گیم اسپات هم نوشته.

ولی این مورد تو ایران در نظر گرفته نمیشه یک بازی که حتی کاراکتر بازی هم مدل آماده هست با یه بازی که 90 درصد مدل ها رو خودشون ساختن از نظر قیمت برابره و این میشه که این صنعت براش مشکل پیش میاد و تلاش یک سری افراد حرفه ای با کار های یک سری افراد دیگه زیر سوال میره و بازی باز ها دیگه به بازی های ایرانی اهمیت نمیدن .
    اینم کاملا درسته و بلایی هستش که سر تمام صنایع ما داره میوفته!

آنتی جان قبول کن که ارزشش رو از بین نمیبره بلکه کم میگنه!

در مورد دروغ گفتن به بنیاد و ... هم هر کی هر کاری دوست داره میکنه!
    اما در مورد اخلاق هنرمندی باز یه چیزی!شاید من به بنیاد دروغ بگم اما به خودم و بقیه نه!میگم که آماده بوده بعضی مدل هام

از کجا میخواد بفهمه که من مثلا مدل تفنگ کلت رو از داخل بازی کال اف دیوتی کشیدم بیرون در صورتی که من متریالش رو تغییر دادم و تغییراتی هم تو خود مدل دادم
    خوب اصلا بفهمه!اگه همونطور که گفتی، از بازی لذت ببره دیگه خیلی مهم نیست که مدل آماده بوده!شاید ارزش کار پیش خودت یا بین بازی ساز ها کم بشه!اما بازیت لذت بخش بوده.مهم هم همینه که با مدل آماده ها بتونی بازی جذاب و بدیع بسازی که اینم راحت نیست!

دادا موضوع ما اینه که چه طوری می خواد بفهمه . من وقت نداشتم . پول نداشت م . نتونستم هزینه کنم مدل بسازم اومدم مثل فلان سطل اشغال که توی مرحله 2 بازیم رو که با ماشین از کنارش رود شدم رو اماده گرفتم . اونا چه طوری می خوان بفهمن ؟
    درسته! نمیتونن بفهمن.همین!

20. این کاربر از honestbud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •