از سایت زیر میتونید قیمت دقیق تمامی کمپانی ها و خودروها رو ببینید و حتی بخرید .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از سایت زیر میتونید قیمت دقیق تمامی کمپانی ها و خودروها رو ببینید و حتی بخرید .
پوریا جان دستت درد نکنه،زیپ کدی که تو قیمتا میخواد چی بدم تا دقیق باشه؟
خواهش میکنم ، شما کد امارات رو بدید چون ایران رو قبول نمیکنه ، بعضا کویت هم قیمتهای نزدیکی برای واردات داره ولی عمدتا ماشین های اروند از امارات خریداری میشن .
کد امارات : 00971
کد ایران : 00982
پوریا جان کدهایی که شما به من دادین رو سایت قبول نمیکنه بعد ورود به صفحه خودرو مورد نظر یه
Oops! It looks like you've entered an
invalid ZIP code. Please try again.
میده که یعنی کد کشورها درست نیست.
سایت فروش خودرو از اروند آدرسش را میدید
سایت خاصی نداره.
گشتم چیزی پیدا نکردم
دوست من چون من خودم از چیز پی ان استفاده میکنم مشکلی ندارم ولی وقتی معمولی وارد میشم کد هیچ کشوری رو نمیپذیره . احتمالا برای تحریم هاست یا اینکه آی پی ایران رو بستن . بهتر هست فقط قیمت کارخانه رو ببینید چقدر هست چون کد کشور رو که وارد میکنید برای این هست که هزینه حمل و نقل از کمپانی تا منزل شما رو محاسبه و به قیمت نهایی اضافه میکنه که برای تمام ماشین ها بیشتر از 500 دلار آب نمیخوره .
یعنی مثلا سوناتا YF حدود 22.000دلار بیس هست اگر شما امارات باشید میشه 22.300 دلار و اگر ایالات متحده آمریکا باشید میشه 22.500 دلار که دور ترین منطقه هست . پس زیاد تفاوتی نداره . از سایت زیر هم میتونید قیمت ها رو داشته باشید منتها با انتخاب آپشن های کمپانی و بسیار دقیق تر .
این اونجا کد پستی میخواد نه کد کشور ..پوریا جان کدهایی که شما به من دادین رو سایت قبول نمیکنه بعد ورود به صفحه خودرو مورد نظر یه
Oops! It looks like you've entered an
invalid ZIP code. Please try again.
میده که یعنی کد کشورها درست نیست.
شما شماره : 55555 رو بزنید ، مشکلتون حل میشه ....![]()
Last edited by Mojtabaf; 07-09-2011 at 16:16.
من با کد کشور مشکلی نداشتم و جواب گرفتم .
دوستان قیمتهای سایت drivearabia.com برای امارات و کویت معتبرتره یا سایتهای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)