جالب هست.سوال پرسیده mw3 بهتر هست یا bf3 بعد Dirt 3 با Gow3 رو هم نوشته![]()
جالب هست.سوال پرسیده mw3 بهتر هست یا bf3 بعد Dirt 3 با Gow3 رو هم نوشته![]()
خب این از اون نظرسنجی ها هستش که میشه طرف گزینه اضافه کنه...مردم ما هم اهل حال اند
یک فن مخصوص بازی رو بکشی هم نمی تونی حرفشو عوض کنی! تو بجای این که بری فیس بوک برو آدرس مغازه رو بپرس !
امیر ، مگه تو خود MW ها آمار نمیده چند نفر آنلاین هستن؟ معمولا تعداد افراد 1500000 نفر هستن... در صورتی که توی هیلو بیش از دو میلیون بازیکن آنلاین هستش ، یا گیرز بیش تر...
مدرن وارفیر می تونه یک بازی معروف آنلاین باشه... ولی اصلا گزینه ی یک نیست... مگر این که توی ایران...
خب،مقایسه بین COD , BF بود،قطعا تعداد نفرات آنلاین در Halo خیلی بیشتر هستش....اولا نهایت ظرفیت سرور های cod،فکر کنم 217000 باشه....که bf از اینم کمتره
دوما،درسته...واقعا Halo , Geow از این سری بازی های،در live،حداقل بین خارجی ها بیشتر طرفدار دارن....
+
آدرس رو امروز میگیرم برات
+
من فن دو آتیشه ی Halo , COD هستم:ایکس:ایکس
دقیقا به خاطر همینه که توی هر دو تا تاپیک دائما در مورد این دو تا بازی بحث می کنی و همش هم سمت بازی مورد علاقه هستی! : دیمن فن دو آتیشه ی Halo , COD هستم:ایکس:ایکس
راستش خودم فن هیچ کدوم نیستم و هر کدوم بهتر بشن فرقی برام نداره چون هنوز با هیچ کدوم از شرکت های سازنده این بازی ها قرارداد نبستم : دی
در مورد بخش آنلاین هم باید بگم که کلا سری Battlefield هم در این زمینه سابقه خیلی خوبی داره و اگه شماره های قبلی اونو نگاه کنید خیلی از اونا فقط بخش چند نفره داشتن و بخش تک نفره اصلا اهمیت نداشته
cod هم 60-70 درصدش بخش آنلاینه ولی معمولا به ساختن بخش تک نفره یعنی بخش داستانی قوی هم خیلی معروفه و خیلی ها به خاطر همین طرفدارش شدن...
ولی در کل مشخصه این بخش آنلاین این دو تا بازیه که باعث پیروزی اونا میشه...
متاسفانه تو این مملکت چیزی به اسم انلاین وجود نداره![]()
تو WARFARE 2 این 4 شخصیت رو از همه بیشتر دوست داشتم :SOAP . PRICE . GHOSt و نیکولای
گاست که خدا بیامرزتش ولی امیدوارم این سه تا دیگه باشن فک کنم دنبال ماکاروف باشن . درسته؟
Last edited by wrongring; 20-06-2011 at 13:28.
سلام چطوری ؟
این روزا کم پیداییا
یه نظری راجب بخش آنلاین داشتم
به نظر من مقایسه آنلاین هیلو و کالاف ( راحت می نویسم) درست نیست همونطور که مقایسه هیلو و وارکرافت درست نیست
خداوکیلی خود من الحق و الانصاف تو انگلستان بودم یا هر جایی که بتونم بدون پرداخت 15 درصد مالیات داخلی سریال اورجینال کالاف یا شوگان ۲ رو بخرم یا اینترنت قابل قبولی داشته باشم می رفتم از قسمت آنلاین هیلو استفاده می کردم
خب نمیتونیم یعنی امکاناتش رو فعلا نداریم پس مجبوریم بسوزیم و بسازیم چاره ی دیگه ای که نیست
برای همین کالاف بین جوونای ما جا باز کرده چون در عین حال که جذابه و مخاطب پسنده امکانات اولیه کمتری میخواد برای بازی کردن
حالا به نظر من میتونیم کالاف رو با بتلفیلد مقایسه کنیم که کالاف جلوتره اما نمیخوام بتلفیلد رو زیر سوال ببرم
به نظر من کالاف چون سابقه بیشتری داره طرفدارای بیشتر عجیب نست همچنین جزئیات و امکانات بیشتر کالاف هم عجیب نیست چون طبیعتا فرصت بیشتری داشته برای ساختن بازیش
ما خودمون روی کنسول مپ شیپمنت رو بازی می کردیم هر چند شده بود 20 نفری توی کروزفایر رفته بودیم بعد پچ 1.6 هم که انبار تمرین و جنگل برای استتار اضافه شد
منظورم اینه که کالاف خیلی در انتخاب جزئیات برای شروع بازی دست گیمر رو باز می کنه
شاید بتلفیلد بازم میگم شاید در همون امکانات و فیچر ها به کیفیت کالاف برسه اما نمیتونه در کمیت باهاش رقابت کنه چون چندین سال طول می کشه به سطح کالاف برسه چون طبیعتا جذب گیمر و مشتری و ساختن فضای فن چند سال طول می کشه
در هر حال امسال دوتا شوتر مشت داریم که هر دوتاشو بازی می کنیم هر چند کرایسیس 2 هم شوتر فوق العاده ای بود در کل امسال سال خوبیه
راستی یه سوال داشتم این ماکروف چیکاره ی عمران زکایا بود چون تا جایی که من یادمه وقتی آدما رو می کشت می گفت : برای زکایا (for zakaya)
نمایش E3 بازی Mw3 جالب بود ! ولی واقعا حیف شد که این شماره داستان شماره 2 رو دنبال نمیکنه ! چون واقعا اخر بازی شماره 2 امید ساخت شماره 3 رو میداد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)