تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 212 اولاول ... 101617181920212223243070120 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 2120

نام تاپيک: Call of Duty: Modern Warfare 3

آخر فروم باز Mool Tee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Does it Matter?

پيش فرض

تو فیس بوک داشتم تو گروپ ها میگشتم،به این مورد جالب برخوردم که نشون میده در یک مقیاس کوچیک،چقدر علاقه نسبت به mw3 بیشتر از bf3 هستش...فقط نمیدونم dirt 3 , geow 3 چه ربطی داره
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    جالب هست.سوال پرسیده mw3 بهتر هست یا bf3 بعد Dirt 3 با Gow3 رو هم نوشته

2. این کاربر از Mool Tee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MobinS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

جالب هست.سوال پرسیده mw3 بهتر هست یا bf3 بعد Dirt 3 با Gow3 رو هم نوشته
    خب این از اون نظرسنجی ها هستش که میشه طرف گزینه اضافه کنه... مردم ما هم اهل حال اند

، برای خارجی ها هم صدق میکنه این موضوع....
    +

اولا; فروش خوب و خوب بودن یک بازی،تاثیر داره در فروش نسخه بعد،اما مردم خودشون قضاوت میکنن با تریلر ها و.... ،بعدش یک بازی رو میخرن و آمار بازی میره بالا...نه اینکه بخاطر بازی قبلی...
    دوما; mw فوق العاده بود،اما همه میدونن mw2 شاید از نسخه قبلی هم بهتر بود،اما به خاطر همون تحولاتی که در mw رخ داد،همه میگن mw یه چیز دیگه بود....
    یک فن مخصوص بازی رو بکشی هم نمی تونی حرفشو عوض کنی! تو بجای این که بری فیس بوک برو آدرس مغازه رو بپرس !
    امیر ، مگه تو خود MW ها آمار نمیده چند نفر آنلاین هستن؟ معمولا تعداد افراد 1500000 نفر هستن... در صورتی که توی هیلو بیش از دو میلیون بازیکن آنلاین هستش ، یا گیرز بیش تر...
    مدرن وارفیر می تونه یک بازی معروف آنلاین باشه... ولی اصلا گزینه ی یک نیست... مگر این که توی ایران...

4. 4 کاربر از MobinS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

English | Active member gap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خب این از اون نظرسنجی ها هستش که میشه طرف گزینه اضافه کنه... مردم ما هم اهل حال اند

یک فن مخصوص بازی رو بکشی هم نمی تونی حرفشو عوض کنی! تو بجای این که بری فیس بوک برو آدرس مغازه رو بپرس !
    امیر ، مگه تو خود MW ها آمار نمیده چند نفر آنلاین هستن؟ معمولا تعداد افراد 1500000 نفر هستن... در صورتی که توی هیلو بیش از دو میلیون بازیکن آنلاین هستش ، یا گیرز بیش تر...
    مدرن وارفیر می تونه یک بازی معروف آنلاین باشه... ولی اصلا گزینه ی یک نیست... مگر این که توی ایران...
    خب،مقایسه بین COD , BF بود،قطعا تعداد نفرات آنلاین در Halo خیلی بیشتر هستش....اولا نهایت ظرفیت سرور های cod،فکر کنم 217000 باشه.... که bf از اینم کمتره دوما،درسته...واقعا Halo , Geow از این سری بازی های،در live،حداقل بین خارجی ها بیشتر طرفدار دارن....
    +
    آدرس رو امروز میگیرم برات
    +
    من فن دو آتیشه ی Halo , COD هستم:ایکس:ایکس

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من فن دو آتیشه ی Halo , COD هستم:ایکس:ایکس
    دقیقا به خاطر همینه که توی هر دو تا تاپیک دائما در مورد این دو تا بازی بحث می کنی و همش هم سمت بازی مورد علاقه هستی! : دی
    راستش خودم فن هیچ کدوم نیستم و هر کدوم بهتر بشن فرقی برام نداره چون هنوز با هیچ کدوم از شرکت های سازنده این بازی ها قرارداد نبستم : دی
    در مورد بخش آنلاین هم باید بگم که کلا سری Battlefield هم در این زمینه سابقه خیلی خوبی داره و اگه شماره های قبلی اونو نگاه کنید خیلی از اونا فقط بخش چند نفره داشتن و بخش تک نفره اصلا اهمیت نداشته
    cod هم 60-70 درصدش بخش آنلاینه ولی معمولا به ساختن بخش تک نفره یعنی بخش داستانی قوی هم خیلی معروفه و خیلی ها به خاطر همین طرفدارش شدن...
    ولی در کل مشخصه این بخش آنلاین این دو تا بازیه که باعث پیروزی اونا میشه...

7. 6 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال amaranth_silent's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

متاسفانه تو این مملکت چیزی به اسم انلاین وجود نداره

پروفشنال wrongring's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    آریا

پيش فرض

تو WARFARE 2 این 4 شخصیت رو از همه بیشتر دوست داشتم :SOAP . PRICE . GHOSt و نیکولای
    گاست که خدا بیامرزتش ولی امیدوارم این سه تا دیگه باشن فک کنم دنبال ماکاروف باشن . درسته؟
    Last edited by wrongring; 20-06-2011 at 13:28.

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

GHOS
    Ghost که دیگه نیست متأسفانه!

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام چطوری ؟
    این روزا کم پیداییا
    یه نظری راجب بخش آنلاین داشتم
    به نظر من مقایسه آنلاین هیلو و کالاف ( راحت می نویسم ) درست نیست همونطور که مقایسه هیلو و وارکرافت درست نیست
    خداوکیلی خود من الحق و الانصاف تو انگلستان بودم یا هر جایی که بتونم بدون پرداخت 15 درصد مالیات داخلی سریال اورجینال کالاف یا شوگان ۲ رو بخرم یا اینترنت قابل قبولی داشته باشم می رفتم از قسمت آنلاین هیلو استفاده می کردم
    خب نمیتونیم یعنی امکاناتش رو فعلا نداریم پس مجبوریم بسوزیم و بسازیم چاره ی دیگه ای که نیست
    برای همین کالاف بین جوونای ما جا باز کرده چون در عین حال که جذابه و مخاطب پسنده امکانات اولیه کمتری میخواد برای بازی کردن
    حالا به نظر من میتونیم کالاف رو با بتلفیلد مقایسه کنیم که کالاف جلوتره اما نمیخوام بتلفیلد رو زیر سوال ببرم
    به نظر من کالاف چون سابقه بیشتری داره طرفدارای بیشتر عجیب نست همچنین جزئیات و امکانات بیشتر کالاف هم عجیب نیست چون طبیعتا فرصت بیشتری داشته برای ساختن بازیش
    ما خودمون روی کنسول مپ شیپمنت رو بازی می کردیم هر چند شده بود 20 نفری توی کروزفایر رفته بودیم بعد پچ 1.6 هم که انبار تمرین و جنگل برای استتار اضافه شد
    منظورم اینه که کالاف خیلی در انتخاب جزئیات برای شروع بازی دست گیمر رو باز می کنه
    شاید بتلفیلد بازم میگم شاید در همون امکانات و فیچر ها به کیفیت کالاف برسه اما نمیتونه در کمیت باهاش رقابت کنه چون چندین سال طول می کشه به سطح کالاف برسه چون طبیعتا جذب گیمر و مشتری و ساختن فضای فن چند سال طول می کشه
    در هر حال امسال دوتا شوتر مشت داریم که هر دوتاشو بازی می کنیم هر چند کرایسیس 2 هم شوتر فوق العاده ای بود در کل امسال سال خوبیه

12. 2 کاربر از M A X I M U M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال wrongring's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    آریا

پيش فرض

راستی یه سوال داشتم این ماکروف چیکاره ی عمران زکایا بود چون تا جایی که من یادمه وقتی آدما رو می کشت می گفت : برای زکایا (for zakaya)

پروفشنال Khashayar King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    In the Hell

پيش فرض

نمایش E3 بازی Mw3 جالب بود ! ولی واقعا حیف شد که این شماره داستان شماره 2 رو دنبال نمیکنه ! چون واقعا اخر بازی شماره 2 امید ساخت شماره 3 رو میداد.

15. این کاربر از Khashayar King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •