دوستان به نظر شما من چرا پردازنده i7 در این مدل در سایت دل درج نشده و تو بازار موجود هست ؟؟؟
فقط i3-i5 درج شده ...
دوستان به نظر شما من چرا پردازنده i7 در این مدل در سایت دل درج نشده و تو بازار موجود هست ؟؟؟
فقط i3-i5 درج شده ...
سلام
چطوری میشه از سایت دل دانلود کرد. من هر چی دانلود میزنم یه برنامه دانلود منجر میگیره که میگه نرم افزار ی انتخا ب نشده در حالی که من به لیست اضافه میکنم.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام
منم یه همچین مشکلی رو داشتم
شما با مرورگر فایرفکس برو راحت دانلود میشه...
[QUOTE=rasmebazi22;6186264]سلام
منم یه همچین مشکلی رو داشتم
استفاده میکنم. ولی نمیشه. راستی مگه مرورگر دیگه ای هم هست.
آقا دستم به دامنتون پوست من کنده شد این درایورهای ویندوز سرور 2003 رو برای مدل n5110 پیدا نکردم . اصلا اگه می تونستم لنش رو راه بندازم دیگه باقی رو اتوماتیک از اینترنت می گرفتم
کمک بفرمایید
سلام دوستان.من ميخوام يه 5110 core i5 بگيرم كه سي پي يوش سندي بريج هستش.سرويس تگش هم اينه:bh10vp1 ميخواستم بدونم اين مشكل سندي بريج ها رو داره يا نه...و اينكه اين مشكل ساتا كه ميگن خيلي جديه؟؟
مرسي
سلام خسته نباشید من core i7 5110 دارم حدود دوماه خریدم ازهمه چیزش راضیم (البته به جز بلوتوثش) میخام بدونم این b2 بودن خیلی بده؟ کلا چه تاثیری رو کار دستگاه داره؟
لپتاپ مورد نظرتون که سرویس تگش رو گفتید ریفر هست و به هیچ عنوان خریداری نکنید
همون طور که دوست عزیز Mansia گفتن به هیچ وجه این لپ تاپ رو نگیرید گارانتی که نداره و کاملا مشخصه ریفر هست.
---------- Post added at 11:19 PM ---------- Previous post was at 11:17 PM ----------
دوستانی که لپ تاپشون b2 لطف کنن ورژن بایوسشون رو هم بنویسند.
باید ببینیم که آیا همچین پورتی روی مین تعبیه شده یا نه؟ (بصورت سخت افزاری) من هرچی گشتم نتونستم عکسی از مین این مدل پیدا کنم شاید بخاطر اینکه مدل جدیدیه و هنوز پاش به سرویس کمتر باز شده!
دوستان میشه از گارانتی خواست که در صورت وجود این کارو بکنه؟ اونوقت دیگه گارانتی شم بهم نمیخوره و لازم نیست تا یکسال صبر کرد، نظرتون چیه؟ کارت گارانتی من هنوز صادر نشده دوستانی که گارانتی معتبر دارن با طرح موضوع ازشون بپرسن جوابش رو همینجا بدن تا بقیه هم استفاده کنن.
Last edited by persianboy2000; 23-06-2011 at 00:24.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)