تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: پیش بینی فینالیست ها؟

راي دهنده
175. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بارسلونا - شالکه ۰۴

11 6.29%
  • بارسلونا - منچستر یونایتد

81 46.29%
  • رئال مادرید - شالکه ۰۴

14 8.00%
  • رئال مادرید - منچستر یونایتد

69 39.43%
صفحه 20 از 76 اولاول ... 101617181920212223243070 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 753

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا (UEFA Champions League) | فصل 2010-2011 | نیمه نهایی

اگه نباشه جاش خالی می مونه Sepehr2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    طحرون

پيش فرض

به نظر من منچستر نباید خودش رو از الان فینالیست بدونه!
    راست میگی.نباید مغرور بشن برای بازی برگشت.
    مخلص همه بروبچه های سایت هستم.
    ولی قبلا هم عرض کردم بنده با شما(xmehrfr0st هیچوقت و هیچگونه بحثی ندارم!موفق و پیروز باشید
    +
    امیدوارم کاکا یک نیمه حداقل بازی کنه.
    الان روحیه خوبی گرفته
    میتونیم از پاسهای در عمق عالیش و تکنیک بالاش نهایت استفاده رو ببریم.
    Last edited by Sepehr2010; 27-04-2011 at 04:10.

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

شوستر: رئال یا بارسا، قهرمان لیگ قهرمانان اروپا خواهند شد

شوستر معتقد است که اسپانیایی ها به حکمفرمایی شان در اروپا ادامه خواهند داد

سایت گل- برند شوستر، مربی سابق رئال مادرید معتقد است که رئال مادرید یا بارسلونا قهرمان این فصل لیگ قهرمانان اروپا خواهند شد

مربی سابق رئال که در طول دهه 80 برای هر دوی این تیمها بازی می کرد، در آستانه دیدار 4شنبه شب ال کلاسیکو در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو، راجع به این بازی اظهار نظر کرده است

شالکه یا یونایتددر فینال مقابل یکی از دو نماینده اسپانیا قرار می گیرند و شوستر معقتد است که حکمرانی اسپانیایی ها در اروپا ادامه خواهد یافت

این مربی 51 ساله آلمانی به آ.اس گفت:« در حال حاضر هیچ یک از این دو تیم نمی توانند با رئال یا بارسا رقابت کنند؛ چون این تیمهای اسپانیایی دو تا از بهترین تیمهای اروپا هستند.»

شوستر بعد از آن هم در مورد اظهارنظر گواردیولا درمورد داور مسابقه 4شنبه شب صحبت کرد و گفت:« این به آن دلیل است که کاتالونیایی ها در سالهای اخیر در تمام رقابتها به قهرمانی رسیده اند واکنون جام حذفی را از دست داده اند این بسیار مهم است ولی این شرایط یکسان نیستند.»

مربی رئال نمی تواند تیم پیروز این میدان را پیش بینی کند:« یکی از این دو تیم به فینال خواهد رسید ولی این نکته مهم است.»

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    By Ghazal Ziari

2011/4/26

مارسلو: ترجیح می دهم بد بازی کنیم ولی ببریم

ستاره برزیلی معتقد است که مدعی ای برای پیروزی در دیدار مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا وجود ندارد

سایت گل- مارسلو مدافع برزیلی باشگاه رئال مادرید، در صحبتهایی به نقش پپ گواردیولا در بارسلونا اشاره کرد و درمورد پستی که در آن بازی خواهد کرد:« هرجا مربی تیم مرا به کار بگیرد، خوب خواهد بود ولی من خودم ترجیح می دهم در مرکز میدان بازی کنم.»

ستاره برزیلی معتقد است که در آستانه دیدار تیمش مقابل بارسلونا در مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا:« هیچ مدعی خاصی وجود ندارد و تاریخچه دیدارهای پیشین برروی این بازی تاثیرگذار نخواهد بود. »

مارسلو که در 12 فینال با رئال حاضر بوده گفت:« در بازیهایی این چنینی، مدعی ای برای صعود وجود ندارد. این بازیها ، بازیهای خیلی سخت و درعین حال خیلی زیبایی خواهند بود.»

مارسلو ادامه داد:« ما مثل همیشه کار خودمان را انجام می دهیم ولی هر بازی ،سرنوشت کاملا متفاوتی را دارد.»

با این وجود مارسلو معتقد است که برد مهمترین نکته است:« ترجیح می دهم ببریم ولی خوب بازی نکنیم.پیروزی همیشه مهمترین نکته است. اگر بتوانیم با ارائه یک بازی خوب به پیروزی برسیم، فوق العاده خواهد بود ولی اولویت اول برای من پیروزی است. تیم ما در بازی تهاجمی پیشرفت زیادی کرده. البته هنوزهم باید بهتر شد و بایدبازی به بازی بهتراز این هم شد.»

کد:
    By Ghazal Ziari

2011/4/26

سوبی سارتا: بازی ما تهاجمی و برمبنای گلزنی است

در این دیدار حذفی نمی توان در مورد مدعی صعود صحبت کرد

سایت گل- آندونی سوبی سارتا، مدیر فنی باشگاه بارسلونا پیش از سفر کاروان تیمش به مادرید برای برگزاری دیدار رفت مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا در جمع خبرنگاران قرار گرفت و گفت:« اصلا معنای دماسنج روانی را نمی فهمم و آنچه من می دانم این است که ما در حالی گام به برنابئو می گذاریم که جایگاه تیممان در لالیگا بسیار خوب است و فاصله قابل توجهی با حریف داریم.قهرمانی در جام حذفی برایمان مسجل نشد ولی 180 دقیقه وقت داریم تا خودمان را به جام قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا نزدیک تر کنیم.»

سوبی سارتا در پاسخ به سوالی در این باره که کدام تیم با شرایط بهتری گام به دیدار 4شنبه شب برنابئو می گذارد، گفت:« این دیداری حذفی است که نمی توان در مورد مدعی صعود در آن صحبت کرد.»

او با ابراز ناراحتی از مصدومان متعدد بارسلونا گفت:« ما مصدومانی داریم که گاهی وقتها ممکن است تاثیرگذار باشند ولی از سوی دیگر بازگشت پویول بسیار مهم است؛ به ویژه به خاطر شناختی که او از این سبک بازیها دارد.»

مدیر فنی باشگاه بارسلونا در پاسخ به پرسشی درمورد تاکتیک های مربی بارسا درمورد این بازی گفت:« هرزمانی ممکن است استراتژی جدیدی به کار گرفته شود،فوتبال توانایی بالایی برای رشد موضوعات جدید دارد ولی ما همان بازی خودمان را انجام می دهیم که حمله کردن و گلزنی است و این بار هم فرقی با بازیهای قبلی ندارد.»

روز گذشته، قضاوت بازی 4شنبه شب که قرار بود بر عهده داوری پرتغالی قرار بگیرد، به اشتارک، داوری آلمانی منتقل شد ولی سوبی سارتا از این بابت نگران نیست:« نگران نیستم. این اتفاقی است که ما نمی توانیم کنترل کنیم.»

کد:
    By Ghazal Ziari

2011/4/26

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تبریک میگم به همه منچستری ها
    منچستر خیلی بهتر بازی کرد و حقش برد بود و اگه بازیکنای اون یکمی دقت می کردن می تونستن با گل های بیشتر بازیو ببرن
    نکته جالب منچستر اینه که گیگز توی این سن تاثیر فوق العاده ای داره و میشه گفت بهترین بازیکن منچستر توی لیگ قهرمانان بوده
    به هر حال به نظرم منچستر با این بازی که کرد می تونه قهرمان بشه

آخر فروم باز OSEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شالکه دیشب حرفی واسه گفتن نداشت و کاملا نا امید کننده بودش . برتری منچستر هم کاملا مشخص بود (بیشتر از چیزی که انتظارش رو داشتم) . اگه برگشتم بخواد اینجوری باشه، از همین الآن رسیدن به فینال مبارک منچستری ها . بخصوص حسین عزیز .
    تنها نکته ی امیدوار کننده ی بازی دیشب دیدن آمادگی نوئر دروازه بان آیندمون بودش . سر الکس در موردش گفته که : "ما میدونیم که به بایرن مونیخ میره. اما اون فوق العادس." . "مانوئل باورنکردنی بود . این بهترین عملکرد دروازه بانایی بود که تالا در مقابلمون بازی کرده بودن."

تبریک به منچستری های عزیز و به امید یه بازی حساب شده و متفاوت با این بازی توی برگشت . بقول رائول "هر اتفاقی ممکنه تو برگشت بیفته".

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

باید اعتراف کنم که در مورد شالکه اشتباه فکر میکردم.منچستر کاملا منطقی وهدفمند بازی میکرد ولی شالکه به دنبال چی بود خدا میدونه!!!
    به نظر میومد که تیم شالکه بااعتماد به نفس بالا توی بازی ظاهر بشه اما....
    بهرحال به دوستان طرفدار منچستربخصوص حسین عزیز تبریک میگم.
    پ ن:هنوز تا فینال یه بازی مونه وشالکه 1به10000000000000000000000000000شانش دارهالبته فقط روی کاغذ

آخر فروم باز smallfrank's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

تبریک به هواداران منچستر یونایتد

واقعا خوب شد شالکه نرفت فینال حالا درسته بازی برگشت مونده
    ولی شالکه میخاد بره فینال جلوی رئال یا بارسلونا چیکار کنه ؟؟!!!

============================
    حالا چندتا تیم به فینال میرسه ؟ :-)

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

عالی بود
    تبریک میگم
    تنها عاملی که باعث شد بازی 5-0 یا 6-0 نشه همین نویر بود به قول سامان عزیز
    کد:
    +
    حیف شد نویر رفت بایرن حیف
    دوست عزیز من از دیشب تا الان وقت نکردم پست بدم اون حسین بود...من سامان هستم
    به نظر من منچستر نباید خودش رو از الان فینالیست بدونه!
    دوست من....منچستر امسال تو الترافورد اصلا باخت نداشته....حالا این شالکه به هر تیمی تبدیل بشه نمیتونه بین هوادارهای منچستر چیزی رو که 1 فصل اتفاق نیفتاده انجام بده و منچستر رو ببره!اونم 3-0 که دیگه اصلا امکان نداره
    wembley wembley we"re going to wembley
    در مورد نویر با این بازی که دیشب انجام داد ممکنه منچستر سر کیسه رو بیشتر واسش شل کنه....نمیدونم دقت کردید یا نه...بعد گلی که گیگز از بین 2پاش رد کرد هرچی به خودش کش داد که پای گیگز رو بگیره و گیگز رو به خاطر گل تحقیر امیزش به زمین بندازه گیگزی ما سریع مسیرش رو عوض کرد و نویر نتونست بگیرتش
    ترکیب دیشب هم جالب بود....من تا اواسط نیمه اول فکر میکردم رافائل تو زمین هست نگو فابیو بود
    در اخر:
    and reds going marching on on on

راستی...اون صحنه هم اصلا پنالتی نبود....یعنی خیلی نامردی بود اگه پنالتی گرفته میشد..هر دو بخاطر توپ رفتند و این تنه پنالتی نیست...البته نظرها متفاوت هست...ولی پیزی که مشخص هست اینه که ما بیشتر از اینا باید میزدیم...

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سر الکس فرگوسن: در اوج هستیم

سایت گل- سر الکس فرگوسن، سرمربی منچستریونایتد، پس از پیروزی 2-0 تیمش مقابل شالکه در دیدار رفت مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان، مانوئل نویر، دروازه بان حریف را مورد ستایش قرار داد.

این دروازه بان 25 ساله از مدت ها پیش مورد توجه منچستریونایتد قرار گرفته بود و با نمایشی که شب گذشته ارائه داد، بار دیگر سرمربی شیاطین سرخ را تحت تاثیر قرار داد. نویر در این دیدار با عکس العمل های دیدنی اش مانع از بازشدن دروازه تیمش شد تا اینکه رایان گیگز در دقیقه 67 قفل دروازه او را گشود.

فرگوسن در پایان دیدار در گفتگو با اسکای اسپورت گفت:" مانوئل نویر باورنکردنی است. این بهترین نمایش یک دروازه بان در یک دیدار مقابل ما بود. "

فکر می کنم تمرکز و تداوم ما در بازی و همچنین سرعت پاسکاری مان در دیدار امشب فوق العاده بود. نمایش واقعا بی نظیری بود.

وقتی چیچاریتو گل زد اما اعلام آفساید شد، من به دستیارانم گفتم که این دروازه بان رامی توانیم مغلوب کنیم و سرانجام رایان گیگز این کار را انجام داد و نتیجه فوق العاده ای کسب کردیم."

با این نتیجه منچستریونایتد در آستانه صعود به فینال لیگ قهرمانان قرار گفته و فرگوسن تایید کرد که تیمش در بهترین زمان به اوج رسیده است.

" تداوم حضور در چنین مراحلی برای ما بسیار خوب بوده است. ما تجربه خوبی داریم و بسیار خوب کار می کنیم و گزینه های خوبی داریم مثلا نانی می توانست بازی کند اما آمادگی والنسیا نشان داد که چرا او بازی کرد.

مشکل ما در حال حاضر انتخاب نفرات اصلی است اما آنچه می خواهیم این است که بازی های مهم زودتر از راه برسد. تیم متفاوتی روز یکشنبه مقابل آرسنال بازی خواهد کرد اما امیدوارم که نتیجه بگیریم.

بسته به نتیجه ای که در دیدار یکشنبه می گیریم ، می توانم برای بازی برگشت دو یا سه تغییر در تیم بدهمزیرا یکشنبه بعد باید با چلسی روبرو شویم.

این هفت روز برای باشگاه بسیار مهم است اما این دیدارها، دیدارهایی هستند که بازیکنان آن را بسیار دوست دارند و من فکر می کنم ما در اوج قرار داریم."

کد:

- برد خوبی بود و میشه تقریبا با اطمینان گفت که طلسم ناکامیهای یونایتد در برابر ژرمنها شکسته خواهد شد ، و صد البته که مجموعه ی تیمی شالکه باید خیلی خوشحال باشه که فقط 2 گل دریافت کرد ( فقط 3 موقعیت مسلم گل رو چیچا قدر ندونست ، باقی به کنار)

- بازی دادن فابیو در سمت راست دفاع هم فقط از سرالکس فرگوسن برمیومد ؛ "کهنه قمارباز" .

- بعد از تعویض رونی یونایتد هم به 4-6-0 روی آورد ، البته شکلش بسیار شبیه به 4-2-4 کلاسیک بود (بدون مهاجم) و متفاوت با چیزی که رئال ارائه می داد ، اما قسمت خوب ماجرا همین روی آوردن به 4-6-0 هست ، "سیستم فوتبال فردا" .

- کماکان گیگر بی نظیر هست و در اوج ، و اعراق نیست که بگیم بی همتاست .

- نکته ی خوب در بازی دیشب یونایتد ، به خوبی قطع کردن ارتباط پاسهای حریف بود ، مساله ای که اگر بارسا به فینال برسه بسیار به یونایتد کمک خواهد کرد در ارائه ی بازی متناسب .

در کل به این " ضعیف ترین یونایتد " میشه امید زیادی داشت .

حـــــرفـه ای p3yman_xl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Somewhere between the end of the line and the middle of nowhere

پيش فرض

مانوئل نویــر فوق العاده است ..
    چه توپ هایی رو میگیره ...

پروفشنال kkkaktoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز من از دیشب تا الان وقت نکردم پست بدم اون حسین بود...من سامان هستم
    شرمنده اشتباه شد اثرات بی خوابی بود .

+

به امید این که گیگز تو فینال گلزنی کنه
    به امید درخشش فن در سار و عکس العمل های خیره کننده اش تا سال اخر بازیش خاطرات خوبی برامون به جا بزاره
    به امید ....
    Last edited by kkkaktoos; 27-04-2011 at 10:58.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •