تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 96 اولاول ... 101617181920212223243070 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 953

نام تاپيک: Sensation & Sensation XE | گوشي هاي HTC با پردازنده هاي دوهسته اي 1.2 و 1.5 گيگاهرتزي

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    زیر آسمان آبی

پيش فرض

یعنی خود htc گوشی به این شاخی رو تست نکرده همینجوری داده بیرون که همچین مشکلی رو متوجه نشده ؟
    یعنی اپل گوشی به اون شاخی (۴) رو تست نکرده بوده همینجوری داده بوده بیرون که همچین مشکلی رو متوجه نشده؟!

---------- Post added at 06:05 PM ---------- Previous post was at 06:04 PM ----------

اپل منکر قضیه نشد... و حتی عذرخواهی هم کرد... و فقط توی سری اول تولید این مشکل وجود داشت...
    آره و یه قاب برای رفع مشکلش داد!!

---------- Post added at 06:07 PM ---------- Previous post was at 06:05 PM ----------

بالاخره ریویش اومد.خوندمش.ولی حیف که ایراد زیاد داره.من اچ تی سی را واقعا دوس دارم.نمیدونم چرا.ولی هر چی فکر میکنم بخرم این سنسیشن را یا نه نمیدونم.

سنس 3 واقعا قشنگه.طراحی گوشی هم قشنگه و ویژگی های خاص خودش را داره.اما این انت دهیش خیلی ضایعه خداییش.
    ببینید اگه شما واقعا با این که توی خیلی صفح هها روون نیست و یا مشکلات دیگرش مشکلی ندارین و فقط مشکلتون آنتنه!

بهتون پیشنهاد میکنم GS2 نخرین و صب کنین چون مسلما htc مشکل و رفع میکنه!و مشکل حادی نیست!( البته امیدوارم متعصب شناخته نشم!)

همین اپل مگه با دادن یه قاب این مشکلو حل نکرد!!

---------- Post added at 06:10 PM ---------- Previous post was at 06:07 PM ----------

توی ریویوی slashgear یک جمله قشنگی نوشته.نوشته سنسیشن برای استفاده ی متدوال و گالاکسی برای کاربرانی که میخوان خیلی با گوشی ور برن به درد میخوره.نگاه نکنید اینجا کسی در موردش حرف نمیزنه.چون اکثر بچه های توی اینترنت جز همون دسته هستند که میخوان صد جور رام روی گوشی بریزن و...

ولی با همه اوصاف من سنسیشن را دوس دارم.البته احتمال زیاد گالاکسی میگیرم.به نظر من dhd از عمرش گذشته دیگه.قبول دارم البته این دو هسته ای ها هم یکم تبلیغاتیه!
    چی دو هسته ای ها تبلیغه؟!

بابا بیخیال !
    اینا تبلیغ نیست !
    ممکنه بگین اینکه اور گوشی رو گذاشتن روی ۱.۲ تبلیغه ولی دو هسته ای دیگه تبلیغ نیست!

ممکنه بگی که دوهسته ای کردن این نوع سی پیو استاندارد نیست! ولی بازم یه کمکی میکنه!

ولی خوب این دوهسته ای شدن ( برای این نوع سی پی یو) شاید خوب نبود!
    یعنی بهتر بود از یه سی پیو با معماری بهتر استفاده میکردن!

2. این کاربر از KAKHMAL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    زیر آسمان آبی

پيش فرض

این gsmarena هم زرنگه ها!!

از یه طرف گفته گوشی خوبیه
    از طرف دیگه آخرش میگه ما شک داریم بتونه از اسمش دفاع کنه!

اینا با خودشون درگیرنا!!

داره خودمونی میشه Rzah's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دوستان سلام. درمورد این گوشی بایستی بگم تمام گوشیها دارای نقاط قوت وضعف هستند من الان خودم هم اتریکس وهم گالکسی اس تو رادارم یکماه پیش که اتریکس راگرفتم خیلیها گفتند نه بابا گالکسی تو چیزدیگری هست وقتی گالکسی بدستم
    رسید دیدم واقعآگوشی خوبی هست ازجهت های مختلف البته اصلیترین گزینه درگوشی برای من سرعت آن است بعد گزینهای
    دیگرآمدم یک بازی را روی دوگوشی ریختم تا ازنظرسرعت دانلوددوگوشی را مقایس کنم جالب بود واقعآ توی سرعت گوشی
    اتریکس حرف نداره گوشیsensationهم مثل دیگرگوشیها دارای نفاط قوت و ضعف هست دیروزبادوستی که هرموقع گوشی می خواهم به او سفارش می دهم صحبت می کردم می گفت من این گوشی را آوردم گفتم در بار این گوشی بگو ببینم می گویند
    چندتامشکل داره گفت آخرکارخانه HTCمیاد گوشی را بدون آزمایشهای مختلف همین جوری توبازاربده درست تونمونهای اولیه چندتا
    مشکل دیده شده بودکه تقریبآرفع شده این گوشی خیلی زیبااست وکارآمدواین را می دانی که هیچ گوشی از هم جهت کامل نیست خلاصه غروبی با یکی از اقوام در مورد این گوشی صحبت می کردیم که از من خواست یکی از این گوشی را برایش سفارش
    دهم من هم دادم وقرارشد تا جمعه بدستم برسد اگر شد کمی باگوشی کار می کنم ونتیجه رابرای شما بیان خواهم کرد

5. 10 کاربر از Rzah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه iranvest's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان سلام. درمورد این گوشی بایستی بگم تمام گوشیها دارای نقاط قوت وضعف هستند من الان خودم هم اتریکس وهم گالکسی اس تو رادارم یکماه پیش که اتریکس راگرفتم خیلیها گفتند نه بابا گالکسی تو چیزدیگری هست وقتی گالکسی بدستم
    رسید دیدم واقعآگوشی خوبی هست ازجهت های مختلف البته اصلیترین گزینه درگوشی برای من سرعت آن است بعد گزینهای
    دیگرآمدم یک بازی را روی دوگوشی ریختم تا ازنظرسرعت دانلوددوگوشی را مقایس کنم جالب بود واقعآ توی سرعت گوشی
    اتریکس حرف نداره گوشیsensationهم مثل دیگرگوشیها دارای نفاط قوت و ضعف هست دیروزبادوستی که هرموقع گوشی می خواهم به او سفارش می دهم صحبت می کردم می گفت من این گوشی را آوردم گفتم در بار این گوشی بگو ببینم می گویند
    چندتامشکل داره گفت آخرکارخانه HTCمیاد گوشی را بدون آزمایشهای مختلف همین جوری توبازاربده درست تونمونهای اولیه چندتا
    مشکل دیده شده بودکه تقریبآرفع شده این گوشی خیلی زیبااست وکارآمدواین را می دانی که هیچ گوشی از هم جهت کامل نیست خلاصه غروبی با یکی از اقوام در مورد این گوشی صحبت می کردیم که از من خواست یکی از این گوشی را برایش سفارش
    دهم من هم دادم وقرارشد تا جمعه بدستم برسد اگر شد کمی باگوشی کار می کنم ونتیجه رابرای شما بیان خواهم کرد
    اگه بتونید این دوتا گوشی (یعنی گالاکسی و سنسیشن) را مقایسه کنید برامون واقعا عالیه.چون هر چی خوندیم از سایتهای خارجی بوده نه وطنی.واقعا ممنون میشیم ازتون.یه جورایی کمک کنید تصمیم بگیریم!!

---------- Post added at 10:54 PM ---------- Previous post was at 10:49 PM ----------

ببینید اگه شما واقعا با این که توی خیلی صفحه ها روون نیست و یا مشکلات دیگرش مشکلی ندارین و فقط مشکلتون آنتنه!

بهتون پیشنهاد میکنم GS2 نخرین و صب کنین چون مسلما htc مشکل و رفع میکنه!و مشکل حادی نیست!( البته امیدوارم متعصب شناخته نشم!)

همین اپل مگه با دادن یه قاب این مشکلو حل نکرد!!

---------- Post added at 06:10 PM ---------- Previous post was at 06:07 PM ----------

چی دو هسته ای ها تبلیغه؟!

بابا بیخیال !
    اینا تبلیغ نیست !
    ممکنه بگین اینکه اور گوشی رو گذاشتن روی ۱.۲ تبلیغه ولی دو هسته ای دیگه تبلیغ نیست!

ممکنه بگی که دوهسته ای کردن این نوع سی پیو استاندارد نیست! ولی بازم یه کمکی میکنه!

ولی خوب این دوهسته ای شدن ( برای این نوع سی پی یو) شاید خوب نبود!
    یعنی بهتر بود از یه سی پیو با معماری بهتر استفاده میکردن!
    آخه گالاکسی خیلی چیزا داره که سنسیشن نداره.ولی راستش را بخواید میترسم.هر چی سامسونگ قبلا داشتم یا توی خانواده بوده یه جور اذیت میکرده.انگار اسمش به دلم نمیشینه!(از طرف یک متعصب)دست خودمم نیست.

در حال حاضر به نظر من این قیمتی که دارن و با توجه به نبود نرم افزار برای اونها و احتمال اومدن 4 هسته ای ها شاید اصلا این وسط حذف بشن.نمیدونم واقعا.ولی من یک گوشی میخوام.خیلی وقته منتظرم.16 هسته ای هم قرار باشه بیاد یکی از همین دوتا را میگیرم.(البته امیدوارم 16 هسته ای نیاد چون شاید بازم صبر کنم!!)

7. این کاربر از iranvest بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

اگه بخوای اینطوری فکر کنی تا قیامت نباید گوشی بخری چون هر روز یه گوشی جدید با امکانات فراتر تولید میشه

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دوستان سلام امروز داشتم با يكى از دوستان صحبت مى كردم درمورد گوشيهاى جديد وازجمله گوشى سنسيشن وموضوع آنتن دهى آن دوستم مى گفت
    من زمانى كه گوشى اپل فور وارد شد همين صحبت آنتن دهى بودولى من رفتم خريدم وتا امروز هيچ مشكلى نداشتم چون از كسى شنيدم مى گفت تمام
    بررسيهاى كه از گوشى انجام شده مربوط به سايتهاى خارجى بوده وسايتهاى داخلى نيز از ترجمه اين سايتها استفاده مى كندوچون بيشتر كشورها سيستم
    مخابراتشان ٣ هست وسرعت جابجائى اطلاعت دراين سيستم مخابراتى چندين برابر سيستم مخابرات ٢يا ٢/٥ خودمان هست بنابراين ضعف آنتن دراين
    كشورها مشهودترازكشور خودمان هست در مورد اين گوشى هم به همين شكل هست وبعد مدت كوتائى آبديتى يا نمى دانم چيز ديگرى بيرون مى آيد كه
    بطور كل درهم جا مشكل آن حل مى شود تازه من از اين گوشى ويدئوئى ديدم كه واقعآ عالى ديدم اين گوشى رادر اين ويدئو خلاصه به نظرمن دوستم
    پربيراه نمى گفت  

10. این کاربر از Rzah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام
    گوشی موبایل سنسیشن وارد بازار ایران شده؟ قیمتش چنده؟ جی اس ام آرنا واسش نقاط ضعفی نوشته بود که اینجا منعکس می کنم

Main disadvantages

• Serious "death grip" issue with Wi-Fi radio
    • Less than impressed with the screen's outdoor performance
    • Performance not quite as convincing as other dual-cores
    • No dedicated camera key
    • microSD is under the battery cover
    • No unibody construction as advertised
    اینا رو واسم توضیح بدید...
    ولی میخوام بدونم در کل بین گوشی های hTC گوشی توپ و تکتازیه یا نه؟!

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام درموردگوشی سنسیشن بایستی خدمت شماعرض کنم واردبازارجهانی شده ولی وارده بازارداخلی نشده بلکه بعضی از
    سایتهاتعدادی برای فروش آورده اندامادرموردمشکلاتی که ازاین گوشی درسایتهای خارجی گرفتندبایستی بگم تااین گوشی وارد
    نشودواینجادوستان بررسی نکنند نمی شوددقیق نظری دادالبته نمی گویم که بررسیهای که ازاین گوشی شده درخارج درست
    نیست اگرخاطرتان باشددرموردگوشی اتریکس هم نقاط ضعفی درسایتهای خارجی گرفته شده بودولی وقتی این گوشی را من
    گرفتم دیدم درست گفتند البته در دو مورد یکی پیکسل پیکسل شدن تصویر که آنهم این سایتهای که بررسی کرده بودن گفتند
    تصاویردراین گوشی ازنزدیک پیکسل پیکسل می شود ولی نگفته بودند که چون ال سی دی این گوشی از وضوح تصویر بالایی
    برخورداراست تصاویرباکیفیت پایین پیکسل پیکسل می شود وگرنه تصاویرباکیفیت بالارابسیارزیبانشان می دهدآنقدرکه تعجب
    می کنی پس به نظرمن بایستی کمی صبر کنیم

13. 3 کاربر از Rzah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

هست !

قیمتش هم 900 تومانه! وسه شروع خوبه

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

سلام دوستان
    امتیاز این گوشی با تست Quadrant Advanced چقدر هست؟ اگه عکس از صفحه نتیجه تست باشه عالی میشه!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •