سلام - بهترین مدل 3D ال جی چیه؟
سلام - بهترین مدل 3D ال جی چیه؟
مدلle 9500 هم كيفيت تصوير خوبي داره هم سه بعدي هم جديدا حتي قيمتش از 8500 هم كمتر شده
l
قیمت این مدل چنده
دقیقا lx9500 هست یا lw95000
میشه لینک ایرانی بدهید
اقا برادر ما از همین tv 3d ها خریدی حالا روی دفترچه راهنما نوشته ( زنان باردار " کودکان " بیماران قلبی " صرع " سالمندان ) از قابلیت سه بعدی این تلویزیون استفاده نکنند چرا ؟؟؟؟؟
ببخشيد منظور من lx9500 بود كه هم فول ال اي دي هست و هم سه بعدي و هم از نظر ظاهري خيلي زيبا هست
الان در سايت چاره دات اي ار قيمتش رو 2650 زده (47 اينچ)
Last edited by baran77777; 31-07-2011 at 17:37.
چون خطر داره
یکی دوتا از خانم های اقوام وسط فیلم عینک و در آوردن و ترسیدن.یکی از بچه های 5 ساله هم گریه افتاد
سلام من lw5700 47 اینچ رو دارم وقتی فیلم های سه بودی کوتاه پهلو به پهلو رو میزارم پخشش میکنه ولی سه بودی بالا و پایین رو نمیشناسه کسی اگه چیزی میدونه لطفا کمکم کنه.
با تشکر کامیاب.
سه بعدي هاي سري قديم به علت نوع سيستمشون وقتي از عينك استفاده ميكني دچار سرگيجه ميشي و از نظر مغزي اثر نامطلوبي داره
يكي از محاسن تلويزوينهاي جديد سه بعدي ال جي حذف اين معايب ميشه كه انسان دچار سردرد نميشه سبكتر بودن عينك - ارزانتر بودن عينكها - زاويه گستده تر ديد
البته تجربه خودم در امتحان عينكها در تلويزيونهاي قديم سوني سر درد داشتم اما عينكهاي ال جي خيلي از بقيه راحت تر بود
با سلام لطفا یکی بگه آیا هر چه اینچ بزرگتر باشه دیدن تصاویر سه بعدی جذابتر میشه یا نه چون میخوام LG مدل LW 5700 بگیرم 47 اینچش 800 تومان گرونتره آیا ارزش داره یا نه چون نهایت دیگه تا فردا میگیرم جواب بدید ممنون میشم اگه بگید LG مدل 47LX9500 چطور ه ممنون میشم چون خیلی ازش تعریف شده ولی تکنولوژی ACTIVE داره کلا بین این دوتا کدومو پیشنهاد میکنید مدل اول Cinema 3D-Passive هست
هر چقدر سايز بزرگتر باشه تماشاي سه بعدي بهتره
9500 ال جي به خاطر فول ال اي دي بودن از نظر تصوير عاليه فقط از نظر سه بعدي بودن معايب عينكهاي اكتيو رو داره
( اما مگه ما قراره چند تا فيلم سه بعدي ببينيم - البته با تجربه شخصي من استفاده از عينكهاي ال جي در مقايسه با ساير ماركها بهتر بود )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)