واقعا سريال محشريه . بعد صد سال پاي تلويزيون ننشستن بالاخره يه سريال دوباره منو پاي تلويزيون نشوند . خيلي خنده داره![]()
واقعا سريال محشريه . بعد صد سال پاي تلويزيون ننشستن بالاخره يه سريال دوباره منو پاي تلويزيون نشوند . خيلي خنده داره![]()
سایت دیگه ای به جز ایران پراد نمیشناسید که این سریال رو ریپ کنه؟
صحنه ی آب خوردن پیرمرده و فراموشیش محشر بود واقعا"
کلا" خیلی باحال بازی میکنه![]()
من فکر می کردم یه چیزی تو مایه های "گاو صندوق" باشه، البته خودم اصلا اونو ندیدم!
ولی خوب حق داری از بس سریال های تلویزیون آت و آشغاله، یه چیز خوب (در این مورد، عالی) که پخش می کنن، چشم آدم تعجب می کنه
در ضمن، اون تیکه هم که نیما می گفت "من چرا باید توی پزشک قانونی آشنا داشته باشم، من که دکتر نیستم!! البته چرا دکترم" خیلی باحال بود.
دکتر سهرابی هم خیلی باحال بهش رو نمی ده![]()
قسمت اعتراف گیری هم باحال بود : ))
چشم و ابرو اومدن سرهنگ!: دی
با نرمی و مهربانی اعتراف گرفتنش که دیگه حرف نداشت.
لطفا دلیل ضعیف بودن رو هم بدین![]()
«ساختمان پزشكان»؛ يك اتقاق فرخنده در تلويزيون
خبرگزاري فارس: يك منتقد گفت: سريال «ساختمان پزشكان» يك كار قابل تامل، فرخنده و يك اتفاق جديدي در تلويزيون به شمار ميرود.
«غلامعباس فاضلي» مدير مسئول سايت پرده سينما در گفتوگو با خبرنگار راديو و تلويزيون فارس در مورد مجموعه تلويزيوني «ساختمان پزشكان» ساخته سروس صحت، اظهار داشت: به نظر من در مجموع سريال «ساختمان پزشكان» يك كار قابل تامل، فرخنده و يك اتفاق جديدي در تلويزيون به شمار ميرود.
وي در ادامه تاكيد كرد: اين اتفاق به خاطر لوكيشن سريال يا انتخاب پزشكان مختلف نيست بلكه نوع شخصيتپردازي، نوع روابط بين شخصيتها است كه از تازگي برخوردار است، شكل گفتوگوها، نحوه استفاده از راوي و ... منجر شده تا يك اتفاق فرخنده در تلويزيون رقم زده شود.
فاضلي در مورد بخشي از حواشي مربوط به اين سريال به فارس، گفت: به نظر من مسئله انتخاب يك شغل خيلي پيش و پا افتاده است و ما در هيچ كجاي دنيا در مورد پزشكان، وكلاء و ... اعتراضي را مشاهده نميكنيم و فقط اين اعتراض در ايران صورت ميگيرد.
اين منتقد ادامه داد: به نظر ميرسد افرادي آماده هستند با پيش آوردن مسائلي به شكلي بحران سازي كنند اما به نظر من اين انتقاد اصلاً وارد نيست و اگر اين اتفاق ادامه پيدا كند ما در سالهاي بعد ناچاريم كه فقط در مورد شغل دزدي كه صنفي ندارد، فيلم بسازيم.
«غلامعباس فاضلي» در پايان اين گفتوگو خاطرنشان كرد: از طرف ديگري فكر ميكنم كاركرد دراز مدت اين سريال در نهايت به نفع قشر روانشناس است چرا كه به طور غيرمستقيم از روحيات، زير و بم قشر روانشناس و اين شاخه به مردم معرفي ميشود و در اين صورت است كه مردم بيشتر به روانشناس مراجعه ميكنند چرا كه ابهامات در اين زمينه براي اين افراد رفع شده است و در نهايت اين حوزه در جامعه بيشتر شناخته شده و كاركرد مناسبي پيدا خواهد كرد.
«خوشحالم جامعهي پزشكي با سعهي صدر برخورد كرده»
گفتوگوي ايسنا با سروش صحت دربارهي «ساختمان پزشكان»
سروش صحت دربارهي شوخيهاي سريالش با روانشناسان معتقد است كه جامعه پزشكي با سعهي صدر برخورد كرده و متوجه شدهاند اين كار، اثر نمايشي است و اگر هم شوخي شده فقط شوخي است.
كارگردان سريال «ساختمان پزشكان» در گفتوگو با خبرنگار سرويس تلويزيون خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دربارهي روند پخش سريال «ساختمان پزشكان» از شبكهي سه سيما گفت: اين كه توليد و پخش اين سريال طنز همزمان نيست، خوبيهايي هم دارد كه باعث ميشود فشار روي ما كمتر باشد.
سروش صحت ادامه داد: از طرفي پخش يك سريال طنز پس از به پايان رسيدن توليد آن، اشكالي هم دارد و آن اينكه ما بازخورد نظرات مردمي را نداشتيم؛ در كارهاي هر شبي، نظرات مردمي ميتواند به برطرف كردن ايرادات و تقويت نقاط قوت كمك زيادي كند، اما متاسفانه ما اين بازخوردها را كمتر داشتيم.
وي دربارهي اصلاحات وارد شده به «ساختمان پزشكان»، عنوان كرد: هر كاري وقتي قرار است پخش شود، بايد بازبيني شود تا آخرين روتوشهاي لازم انجام شود؛ اين امر شامل حال «ساختمان پزشكان» هم شد.
سروش صحت با بيان اين كه تا به حال بازخوردهاي خوبي از «ساختمان پزشكان» به دست آمده، دربارهي تفاوتهاي اين سريال با كارهاي قبلياش، توضيح داد: مردم بايد «ساختمان پزشكان» را ببينند و در اين زمينه نظر دهند. من اين كار را خيلي دوست دارم اما به هر حال بايد ببينم نظر مخاطبان و مردم چيست.
اين كارگردان در ادامه در پاسخ به پرسشي دربارهي بازيگران «ساختمان پزشكان»، خاطرنشان كرد: بازيگران ما تركيبي از چهرههاي قديمي و شناخته شده هستند؛ بازيگران تئاتري كه كمتر كار كردهاند. در واقع سعي كرديم اين بازيگران تركيبي از چهرههاي جديد و قديم باشند.
وي دربارهي شوخي با روانشناسان در اين سريال، گفت: خوشحالم كه تا به حال از طرف جامعه پزشكي مشكلي پيش نيامده است و با سعهي صدر برخورد كرده و متوجه شدهاند اين كار، نمايشي است و اگر هم شوخي شده فقط شوخي است. اين مساله دور از انتظار هم نبود چون پزشكان قشر فرهيخته جامعه هستند و برخوردشان تا اينجاي كار خيلي خوب بوده است.
سروش صحت در ادامه تصريح كرد: بخشهاي كمي از سريال نيز كمي تعديل شد تا بتوانيم حريمها را بيشتر حفظ كنيم؛ اميدواريم در ادامهي كار مشكلي در اين رابطه پيش نيايد تا اين جا نيز همه چيز خوب پيش رفته است.
كارگردان سريال «ساختمان پزشكان» در پايان اظهار اميدواري كرد كه مردم اين سريال را دوست داشته باشند.
یک کف مرتب برای این شقایق دهقان. کلا صحنه هایی که حضور داره عالیه!
گالری برنامه:
در ضمن سریال ۶۰ قسمت ۴۰ دقیقه ای باید باشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
*برید به سریال رای مثبت بدید تو صفحه اش .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
*کسی می دونه چطوری میشه سایز اصلی این عکس رو گیر آورد؟سایت برنامه نویسیش خوب نیست:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by shah abas; 08-06-2011 at 18:26.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)