بلاخره بلوتوث اين گوشي چنده 2 يا 3
با کمال تعجب منابع معتبر گفتن همون 2 هست!
2.1
بالاخره نوکیا طبق سیاستهای همیشگیش هیچوقت محصولی رو بیرون نمیده که محصول پرفروش دیگشم تحت تأثیر قرار بده.N9 یه جوری طراحی و ساخته شده تا از هیچ لحاظ تهدیدی برای N8 نباشه.
نظر شما محترمهدر زمینه ی سیستم عامل قطعاً من برتری ره به N9 میدم چون هم سبکتره و هم برنامه های اندروید رو میتونه باواسطه بطور مستقیم پشتیبانی کنه.پس قطعاً کمبودی نسبت به اندروید نداره.
ولی نظر شخص خودتون رو مبنای مقایسه قرار ندید
اینکه آندروید بهتره هیچ شکی توش نیست و همه قبول دارن
Alien Dalvik هم فقط حرفشه و اصلا ریلیز نشده و زوده که گفته بشه N9 میتونه apk اجرا کنه
قربانت
بدون تجربه کار کردن با گوشی و صرفا با خوندن چند مقاله نمیشه به درستی درباره یه محصول نظر داد
تا حدودی موافقم که آندروید بهتره دلیلشم اینه که امتحانشو پس داده و داره با یه سیستم عامل تازه وارد مقایسه میشه
هرچند که MeeGo هم حرفهای زیادی واسه گفتن داره
در باره اجرای نرم افزار های آندروید به نظر من بهتره که MeeGo زیاد به این موضوع متکی نباشه و تلاش کنه روی پای خودش بایسته
معلومه که میگو روی پای خودشه! ولی هر کی از حالا و از روی پیشداوری بگه اندروید بهتره کاملاً حرفش غلطه.همین حالا همه ی متخصصین نظر دادن که میگو میتونه بشدت سهم بازار رو جابجا کنه.ضمناً اینکه با واسطه بتونه برنامه های اندروید رو اجرا کنه خودش یه مزیت بسیار فوق العادست و دهن اونایی رو خواهد بست که از حالا میخواستن بگن تا بخواد برنامه هاش به اندازه ی اندروید زیاد شه چند سال کار داره.
منم امیدوارم نوکیا بتونه با میگو و ویندوز فون سهم بیشتری از بازار رو بگیره
البته اگه ازین سیستم عامل حمایت کنه چون حرف های ضد و نقیض زیادی هست درباره ی میگو
به نظر من میتونه آینده ی درخشانی داشته باشه در صورتی که نوکیا ازش حمایت کنه
عزیز من آندروید هم حدود 2.5ساله به اینجا رسیده
در ضمن شما چجوری و بر چه باوری میگو رو در سطح آندروید ارزیابی میکنی؟
سیستم عامل خوبی هست ولی در حد بادای سامسونگه
جای پیشرفت دارن جفتشون و ساپورتر جفتشون هم یک کمپانی بزرگه
اصلا مقایسه این دو تا جایز نیست چون هم سطح نیستن
مثل اینه که بخوای 206 رو با Ford mustang مقایسه کنی
دوستان بررسی تخصصی امیر گل از این گوشی{وبلاگ نویش نوکیا هست ایشون}
من خیلی قبولش دارم
حتما بخونید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام خدمت دوستان خوبم.
بلاگ رسمی نوکیا در ایران خیلی وقت هست شروع به کار کرده و جدید ترین اطلاعات دقیق ، و درست رو که خود نوکیا منتشر می کنه می تونین از زبان آقای حمید رضا نیکدل مدیر روابط عمومی نوکیا در ایران ببینید
این هم سایتش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)