تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 21 اولاول ... 10161718192021 آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 203

نام تاپيک: سریال پایتخت

حـــــرفـه ای M3HRD@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    دالان ســـبز WEb►ByNvAyAn.BlOgFa.CoM

پيش فرض

گفت وگو با احمد مهران فر، بازیگر سریال پایتخت
    «حساس نشو»، شوخی با کامبیز دیرباز بود!

احمد مهران فر خیلی اهل گفت‌وگو نیست، با وسواس بسیار به جمله‌هایش می‌اندیشد، بازیگر فیلم‌های درباره الی ... ، عصر روز دهم، اقلیما، آتش بس، هیچ، کلبه، تسویه حساب و ... با اولین حضور موفقش در یک سریال نوروزی توانست نظر مخاطب عام و خاص را جلب کند. او در گفت‌وگویی از شکل‌گیری شخصیت «ارسطو» در این مجموعه می‌گوید.

از همکاری با سیروس مقدم و ایفای شخصیت ارسطو در جدی‌ترین تجربه تلویزیونی‌ات صحبت کن.
    من سر فیلم «باگت» به کارگردانی سامان مقدم بودم که محسن تنابنده با من تماس گرفت و خبر داد آقای مقدم تصمیم دارند سریالی با این خصوصیات شروع کنند. تنابنده گفت پنج شش قسمت از کار را نوشته و قرار است در این کار با او همبازی شوم، به هر حال من و محسن مدت زیادی هست که با هم دوست هستیم.

سابقه همکاری روی صحنه تئاتر هم که داشته‌اید...
    بله همین طور است. خیلی از دوستان هم می‌گفتند سعی کن یک سریال خوب کار کنی، چون بسیاری از کارگردانان وقتی پیشنهاد حضور تو را به تهیه‌کننده‌ها می‌دهند که طرف آن طور که باید شناخته شده نیست. به همین دلیل شاید خیلی تمایل نداشته باشند. بنابراین یک سریال که مخاطب عام داشته باشد و تو دیده بشوی لازم است...

در مورد خصوصیات نقش و قصه که محسن تنابنده تو را مطلع کرده بود؟
    تنها خبر داشتم که شخصیت ارسطو لهجه مازندرانی دارد، همین!

تو خودت که اهل مازندران نیستی؟
    نه، ولی یک مدت از سربازی را در مازندران بودم و یک آشنایی ابتدایی و مختصری راجع به لهجه داشتم.

پنج قسمت ابتدایی فیلمنامه کاراکتر ارسطو را به شکل کامل برای تو معرفی کرد؟
    پنج قسمت فیلمنامه برای من خیلی جذاب بود. به نظرم شیرینی خاصی در قصه وجود داشت. گاهی اوقات وقتی قصه‌ای را می‌خوانی متوجه شیرینی‌اش نمی‌شوی. من اصولاً آدم کم خنده‌ای هستم، ولی آن پنج قسمت را که خواندم ارتباط خوبی برقرار کردم و خیلی لحظات کمدی آن را دوست داشتم. در نهایت با آقای مقدم گفت‌وگویی داشتم و به چند و چون نقش دست پیدا کردم.

و راجع به لهجه ارسطو صحبت کن، گویا از ابتدا قرار نبوده این کاراکترها تا این حد با لهجه باشند و بنا براین بوده که به یک لحن ساده بسنده کنید.
    من با محسن راجع به لحن و لهجه مازندرانی خیلی بحث و گفت‌وگو داشتم. این شک را داشتم که آیا این لهجه در نهایت پس زننده نخواهد بود، تا در نهایت به این نتیجه رسیدیم که شخصیت‌ها را با لهجه بگیریم. خوشبختانه آغاز تصویربرداری کار مدتی عقب افتاد و ما فرصت بیشتری داشتیم تا راجع به لهجه تمرین و روی لحن‌ها کار کنیم.

برای لهجه و درآمدن زبان مازندرانی مشاوری هم داشتید؟
    نه، خودم با توجه به اطلاعاتی که داشتم و چون محسن هم در این زمینه کمک کرد، به مشکلی برنخوردم.

کم کم بازخورد تماشاگر نسبت به شخصیت ارسطو باعث شد، این کاراکتر رنگ و لعاب بهتری بگیرد و تکیه کلام‌ها نیز جا افتاده‌تر در دل قصه ادا می‌شد؟
    بله، وقتی که دیدیم تماشاگر تعدادی از تکیه کلام‌ها را دوست دارد، سعی کردم از آن استفاده بیشتری داشته باشم. ولی کاراکتر ارسطو حدود 10 روز از تصویربرداری گذشته بود که کامل شد و تمام خصوصیات او از جمله لحن و لهجه درآمد. کم کم فرم راه رفتن، نگاه، حرف زدن و ... واقعی‌تر شد و به همین دلیل ارسطو هرچه می‌گذشت قابل باورتر می‌شد.

گویا تکیه کلام «حساس نشو» پیشنهاد خودت به محسن تنابنده بوده است؟
    بله، این تکیه کلام از قبل در ذهن من بود، با محسن هم آن را در میان گذاشتم و او هم موافقت کرد. این جمله «حساس نشو» شوخی من با کامبیز دیرباز بود که فکر می‌کنم مورد توجه هم قرار گرفت.

ریتم دیالوگ‌گویی تو هم در این سریال تا حدود زیادی به مردم مازندران شبیه بود، آیا برای طراحی و ایفای این شخصیت ما به ازای بیرونی هم داشتی؟
    بله، من یک ما به ازای بیرونی از مردم آن خطه داشتم (همکلاسی‌های سابقم). به همین دلیل همه چیز از لحن گویش، ریتم دیالوگ گویی و حتی رفتارهای ارسطو را سعی می‌کردم عیناً تقلید کنم، البته منظورم از تقلید، نمایش عین واقعیت است. سعی می‌کردم در این چند سال اخیر که او را ندیده بودم رفتارها، نوع راه رفتن و ... او را به یاد بیاورم. کم کم این آدم (ارسطو) در وجود من نشست و از یک تقلید صرف خارج شد، یک جورهایی خودم حس کردم که به ارسطو شبیه شده‌ام

منبع : بانی فیلم

2. 3 کاربر از M3HRD@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت

پيش فرض

يادداشت امین تارخ در تقدیر از نقش‌آفرینی احمد مهرانفر در مجموعه «پایتخت»: تیپ بود و تیپ نشد

امین تارخ بازیگر در یادداشتی در روزنامه بانی فیلم به تمجید از بازیگری احمد مهرانفر پرداخته است. متن کامل این یادداشت به شرح زیر است:

در باب بازیگری بسیار نوشته، خوانده و شنیده‌ایم، اما در تاریخ کوچک بازیگری و سینما و تلویزیون این مرز و بوم گاهی ستاره‌هایی چنان می‌درخشند که ما را حیرت‌زده می‌کنند.

گویا امسال، سال بازیگرانی است که با درخشش خود ماندگاری خود را نیز تضمین می‌کنند. بازیگران کهنه‌کار تازه درخشیده و یا بازیگران از راه رسیده و تازه درخشیده، خلاصه در فیلم‌هایی چون «یه حبه قند»، «سعادت‌آباد»، «جدایی نادر از سیمین» و «ورود آقایان ممنوع» که با بازی‌های روان، خلاقانه و علمی خود هر اهل سینمایی را دچار حیرت می‌کنند. گو اینکه امسال در جشنواره فیلم فجر جوایز بازیگران در حد بسیار بسیار اندکی خطا داشت، اما در هر حال شانس تقدیر و تجلیل بخشی از این گروه بازیگران امکان عملی یافت. ولی در باب بازیگران تلویزیون چنین نشد.

نکته آنکه:

سه بازیگر در مجموعه تلویزیونی «پایتخت» چنان درخشیدنده که تو گویی تصمیم گرفته معیاری تازه و در عین حال حرفه‌ای را برخ بکشند، و کردند آن کاری را که باید.

محسن تابنده، ریما رامین‌فر و احمد مهرانفر، و در کنار آنان بزرگواری چون علیرضا خمسه.

هرچه کردم تا بلکه جایی، اثری یا تقدیری و تشویقی از اینان بیابم، نیافتم، نه در جراید و نه در صدا‌و‌سیما.

پس قلم ناتوان به دست گرفته و خواستم به این عزیزان، خاصه احمد مهرانفر سر تعظیم فرود آورم. بندرت بازیگری یافت می‌شود که زندگی و نمایش را اینگونه زیبا و دلنشین در هم آمیخته و شخصیتی ارائه کند که تبدیل آن به تیپ خطری جدی است، خطری که پایبند بسیاری بازیگران شده، اما او به عرصه تیپ‌های کلیشه‌ای تلغزیده و با عزمی راسخ شخصیتی ارائه می‌کند که برای همه ما آشناست. بهتر آنکه بگوییم شخصیتی را به چالش و تحلیل کشیده تا به جان و تن تماشاگر بنشاند.

مهرانفر، بازیگری که خوب می‌بیند، خوب ضبط و ثبت می‌کند و خوبتر ارائه می‌کند.

در پایان امید دارم آنانی که مترصد فرصتی هستند تا از یک بازیگر توانا یک تیپ کلیشه‌ای ساخته و پولی به جیب بزنند احمد عزیز را به زودی پیژامه به پا و آفتابه به دست بر پرده سینما حاضر و ظاهر نکنند. که صد البته از احمد مهرانفر و هوش سرشارش بعید است در چنین ورطه‌ای بیفتد، چه می‌رود تا نبوغی را از خود به نمایش گذاشته و آینده‌ای سرشار از احترام را برای خویش رقم زند. انشاءا...

4. 5 کاربر از M3HRD@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه elahe_n12345's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هرچه کردم تا بلکه جایی، اثری یا تقدیری و تشویقی از اینان بیابم، نیافتم، نه در جراید و نه در صدا‌و‌سیما.
    واقعاً با صحبت های آقای تارخ (البته با این قسمتش بیشتر) موافقم. نباید این صدا و سیما از عوامل این سریالِ واقعاً زیبا و متفاوت تقدیر کنه تقدیر که فقط مخصوص سریال های مذهبی یا تاریخی نیست

6. 5 کاربر از elahe_n12345 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات Lady parisa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

محسن تنابنده، مردي كه در محبوبيت «پايتخت» نقش زيادي داشت
    كي گفته يك شبه معروف شدم؟

هيچ كدام آن ها مازندراني نبوده اند اما لهجه‌اي كه به كار گرفتند و تكه ديالوگ هايي كه گفتند در ايام نوروز حسابي گل كرد محسن تنابنده مي گويد چگونه پايتخت محبوب ترين سريال ايام عيد نوروز بود.

محسن تنابنده در سينماي ايران تازه وارد نيست و سال‌هاست به عنوان فيلمنامه‌نويس و بازيگر مشغول كار است. اما اصولا چه در نوشتن فيلمنامه و چه در بازيگري گزيده‌كار است و اعتقادي به كارنامه‌اي بلندبالا با كيفيتي متوسط ندارد. تنابنده در 3سال گذشته توانسته جوايز مهم بازيگري را از‌آن خود كند. او2 سيمرغ بلورين براي بازي در «استشهادي براي خدا» و «هفت دقيقه تا پاييز» و ديپلم افتخار براي فيلم «ندارها» از جشنواره فجر را از آن خود كرده: و چند جايزه ريز و درشت ديگر كه احتمالا وسواس و سخت‌گيري‌اش را در انتخاب نقش‌ها بيشتر كرده است. تنابنده در اكران سال 89 «هفت دقيقه تا پاييز» و «سن‌پطرزبورگ» را داشت كه بازي‌اش در هر2 فيلم با تحسين و تشويق منتقدان و تماشاگران روبه‌رو شد. اما در نوروز 90 شاهد ظاهري جديد و متفاوت از تنابنده در سريال پايتخت بوديم. سريالي كه از شبكه اول پخش شد و باوجود حاشيه‌هايي كه به خاطر لهجه مازندراني‌اش به وجود آمد، توانست پرمخاطب‌ترين سريال نوروز 90 باشد. محسن تنابنده نقشي بيشتر از بازيگري در اين مجموعه داشت. 6 قسمت اول را خود او به تنهايي نوشته است و علاوه بر بازيگرداني و انتخاب بازيگر در جاهايي مشاور كارگردان هم بود. سيروس مقدم هم به عنوان كارگردان در تمام گفت‌و‌گوهايش از تنابنده به عنوان يكي از اركان مهم و اساسي فيلم نام برده است. با او درباره پايتخت و برنامه‌اي كه براي آينده حرفه‌اي خود دارد به گفت‌و‌گو نشستيم.

پايتخت شاه گل‌كارهاي من است

مي‌توانم ادعا كنم مجموعه تلويزيوني پايتخت شاه‌گل كارهاي من به شمار مي‌آيد. اين مجموعه توانست به واسطه ساخت، سادگي و شيوه جذب مخاطب چهره جديدي در اين گونه سريال‌هاي طنز نوروزي ايجاد كند و در طول ايام نوروز 90 به عنوان پرمخاطب‌ترين سريال از نگاه مردمي شناخته شود. پايتخت يك ايده كوچك يا شايد بتوان گفت يك ايده نيم‌خطي از دوست خوبم تورج اصلاني بود كه در ابتدا قرار بود تبديل به كار سينمايي شود. اما ايده را مناسب ساخت سريال ديدم و با پرورش آن فيلمنامه پايتخت را نوشتم. فيلمنامه‌اي كه از ديد آقاي سيروس مقدم هم فرصتي مناسب براي ساخت يك سريال جذاب به حساب مي‌آمد.

اين لهجه مشكل ايجاد نكرد

برخلاف برخي شايعات كه اين كار به لحاظ تغيير لهجه از سوي برخي مردم شمال مورد انتقاد قرار گرفته، بايد بگويم بيشترين رضايت را از مردم شمال داشتيم. نشانه اين ادعا هم اين است كه در اكثر لوكيشن‌ها مردم شمال دوروبر ما جمع مي‌شدند. حتي افرادي از دورترين مناطق مازندران مانند علي‌آباد كتول براي ديدن اجراي كار مي‌آمدند. علاوه بر اين، تماس‌هاي مردم با ما و اين‌كه چقدر توانسته بوديم لهجه را خوب اجرا كنيم، دلايل خوبي براي جذب مخاطبان شمالي بود. فقط يك مورد شكايت از مسئولان شوراي شهر مازندران داشتيم كه آن را حل و فصل كرديم. براي بسياري از مخاطبان تسلط من به گويش محلي مردم مازندران و حتي اجراي خوب آن توسط ساير بازيگران جالب بود. در اين مورد بايد بگويم من بچه تهرانم و بزرگ شده تهرانم، اما خاله عزيزي در استان گلستان،‌ شهرستان بندر گز داشتم كه تا قبل از فوت ايشان زياد به منزل‌شان سرمي‌زديم. اين رفت‌و‌آمدها موجب شده بود گويش مازندراني را در همين شرايط ياد بگيرم. به همين دليل هم عمده اجراي لهجه بر دوش من و احمد مهرانفر بود. او دوران خدمت خود را در استان مازندران گذرانده بود و با لهجه مازندراني آشنا بود. لوكيشن محلي ما، براساس قصه ابتدا در شهرستان سنگ‌ده مازندران بود و سعي كرديم سادگي و روستايي بودن را خوب نشان دهيم. بقيه كار را در خانه‌اي كه بايد كنار اتوبان مي‌بود اجرا كرديم و براي اين كار خانه‌اي را در كنار بزرگراه صيادشيرازي پيدا كرديم و بقيه كار را در كوچه و خيابان‌هاي سطح شهر فيلمبرداري كرديم.

ما جسور و پيشرو بوديم

به نظر من مجموعه پايتخت از لحاظ كارگرداني، جنس بازي و فيلمنامه و ساير نيازهاي مخاطبان ويژگي‌هاي خاص جسارت و پيشرو بودن را دارد. نتيجه، كاري متفاوت شد از آن‌جا‌كه شكل‌هاي ديگر كاري منسوخ شده و براي تماشاگر جذابيتي ندارد، به نظر من پايتخت توانست در قالبي ساده اما مخاطب‌پسند وظيفه خودش را انجام دهد و به همين دليل ما نتيجه خوبي گرفتيم. ما دست به دست هم داديم تا بازيگراني پيدا كنيم كه براساس توانايي‌هاي‌شان نقش بازي كنند و افرادي كه در اين سريال همكاري كردند براساس توانايي‌هاي فردي‌شان جذب شدند و تصميم به عهده من، سيروس مقدم و الهام غفوري‌ بود؛ چون سريال حساس نوروزي شبكه يك را داشتيم به دنبال گروهي گشتيم كه اين جسارت را داشته باشند مثل احمد مهرانفر، خمسه و ريما رامين‌فر.

پايتخت از لحاظ كارگرداني، جنس بازي و فيلمنامه و ساير نيازهاي مخاطبان ويژگي‌هاي خاص جسارت و پيشرو بودن را دارد.

براي كارگرداني عجله ندارم

الان كار آقاي كمال تبريزي را دارم كه از سال پيش شروع شده و امسال فاز دوم كار را فيلمبرداري مي‌كنند. به نظرم يك فصل مانده و حداقل يك سال كار خواهد داشت. نام اين مجموعه «سرزمين كهن» است و قصه با ويژگي‌هاي تاريخي خود روزگار سال‌هاي 1330 به بعد را روايت مي‌كند. در حال حاضر چند پيشنهاد كارگرداني از سينما دارم ولي خيلي اصرار ندارم كه كارگرداني كنم تا اين كه به يك متن خوب و موردپسند برسم.
    كلا آدم هولي نيستم و بي‌گدار به آب نمي‌زنم و شايد اين مهم‌ترين رمز موفقيت من در طول سال‌هاي اخير باشد كه موجب شده موفقيت‌هاي زيادي كسب كنم. يك فيلمنامه نيمه‌كاره به نام «شيشه» دارم كه احتمال دارد حدود خردادماه با آقاي سيروس مقدم شروع به ساخت آن كنيم. ارتباط نزديك و اعتماد سيروس مقدم به من از چندسال پيش در مجموعه «پيامك از ديار باقي» شروع شد و پيوسته در حال افزايش است. به همين دليل قصد دارم مسير را به همين صورت ادامه دهم.

يك شبه محسن تنابنده نشده‌ام

از آن‌جايي كه خيلي‌ها از دور به ماجرا و موفقيت من نگاه مي‌كنند، بر اين تصورند كه محسن تنابنده چقدر در سال‌هاي اخير گل كرده و شاخص شده. در پاسخ به اين افراد بايد بگويم كه من سال‌هاي زيادي را در تئاتر گذراندم، به شدت كار كردم و ذره ذره وارد اجزاي كار شدم. من در اين سال‌ها چند فيلم سطح بالا كار كردم مثل «دانه‌هاي ريز برف» عليرضا اميني و «استشهادي براي خدا» و سيمرغ نقش دوم گرفتم و همين كارهاي مختلف و متفاوت بود كه به من اعتبار داد. اين موضوع دقيقا مثل رفتن به مطب يك پزشك ماهر و باتجربه است. اگرچه وقت گرفتن از يك پزشك باتجربه و معروف دشوار است و حتي ممكن است حق ويزيت بالايي را دريافت كند اما بايد گفت اين پزشك سال‌ها تلاش و زندگي را صرف كسب دانش كرده و همه‌چيز را يك شبه به دست نياورده. به همين دليل من هم يك شبه محسن تنابنده نشدم و سال‌ها تلاش كردم. اولين كارهاي من مربوط به سال‌هاي كودكي‌ام بود، ماجرايي كه براي من كودكانه، مفرح و شادي آورد، ولي آگاهانه نبود. در آن سال‌ها در شهرك پيكان‌شهر زندگي مي‌كرديم. علاقه‌ام باعث شد وارد آ‌مفي‌تئاتر ايران خودرو بشوم. اولين تجربه كاري من در كلاس چهارم ابتدايي بود. 10 ساله بودم كه نقش «كرم دندان» را در مدرسه پيكان‌شهر بازي كردم. بعد به دبيرستان كانون حر ‌رفتم و همچنان علاقه‌ام به بازيگري ادامه داشت و همين‌طور ادامه دادم تا در دانشگاه هم رشته بازيگري را خواندم. طبيعتا پدرومادرم در مسير تحصيلي و كاري‌ام تاثير دارند، ولي لطف خدا را در كنار علاقه و پشتكارم موثرترين عامل در پيشرفت و موفقيتم مي‌دانم. ديدن فيلم‌ها، تئاترها، تمام آدم‌هاي كوچه و خيابان، افرادي كه در اقوام ديدم، اتفاقات و داستان‌هاي زندگي و رخدادهاي پيرامونم همه و همه به عنوان معلم من بودند و از آن‌ها درس گرفتم.

وقتي خسته ام به آنجا پناه مي برم

باتوجه به اين‌كه براي پايتخت زحمت بسيار زيادي كشيدم فعلا خيلي خسته‌ام و بايد يك استراحت طولاني‌بكنم. بيشتر براي استراحت جزيره كيش را انتخاب مي‌كنم. ما در آنجا يك جاي كوچك خانوادگي داريم كه به من آرامش مي‌دهد. جزيره كيش را خيلي دوست دارم و اميدوارم بعد از اين استراحت بتوانم مجددا كارهايم را با يك انرژي فراتر از سر بگيرم.

منبع : مجله زندگی ایده آل

8. 4 کاربر از Lady parisa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یه خبر خوش !!!
    الان اخبار گفت سری دوم سریال پایتخت رو میخوان بسازن

10. 5 کاربر از Manager_66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت

پيش فرض

یه خبر خوش !!!
    الان اخبار گفت سری دوم سریال پایتخت رو میخوان بسازن
    آره منم مصاحبه سیروس مقدم رو دیده ام که میگه مردم هنوز از سریال پایتخت اشبا نشدن و دوستدارن بازهم ببینن
    و گفت اینبار ماجرای سریال در راه سفر به کربلا می گذرد

نقی بریم کربللللللا

12. 6 کاربر از M3HRD@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoH_@_MaD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اگه بسازن که خیلی عالی میشه
    فقط ای کاش این دفعه طولانی تر بسازن
    مثلا 90 قسمتی

14. 2 کاربر از MoH_@_MaD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

اگه بسازن یه افتضاحی میشه مثل بقیه....
    خوش رکاب رو یادتون هست که...سری دومش افتضاح بود..... همیشه تو ایران سری دوم سریال خیلی بد از آب درمیاد

16. این کاربر از M A M M U T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت

پيش فرض

اگه بسازن یه افتضاحی میشه مثل بقیه....
    خوش رکاب رو یادتون هست که...سری دومش افتضاح بود..... همیشه تو ایران سری دوم سریال خیلی بد از آب درمیاد
    خوش رکاب سری اولش هم همچین چیز دندون گیری نبود + گروه قوی تو سری دوم نداشت...

ولی پایتخت پتانسیل ادامه دادن رو داره با گروه قوی و داستان های که میشه از این جمع در آورد به نظر من سری دومش هم کار خوبی میشه

18. 2 کاربر از M3HRD@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

به نظرم اگه توی انتخاب بازیگران و عوامل تغییر زیادی انجام نشه ، فیلم خوبی از آب در بیاد .
    ارسطو باشه فقط!

20. این کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •