ببخشید ، چرا نقل قول شما بالاتر از پست ایشون بوده؟؟؟ ذهنشونو خوندین؟؟؟[/QUOTE]
این سوال واسه منم پیش اومد؟![]()
ببخشید ، چرا نقل قول شما بالاتر از پست ایشون بوده؟؟؟ ذهنشونو خوندین؟؟؟[/QUOTE]
این سوال واسه منم پیش اومد؟![]()
قیمتو تو تاپیک خودش بپرسی زودتر جواب می گیری.برو تو این سایت می بینی کدوم فریمویر ها جیلبریک میشن.( آیپد 2 هنوز جیلبریک نشده)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسی و یه سوال دیگه که خیلی برام مهمه اصلا من دارم برای برادرم بر این پایه آیپد میخرم
برنامه ibook فری هست؟ چون جیلبرک نمیشه اگه پولی باشه نمیتون استفاده کنم و بدون جیلبرک تو ibook میشه pdf خوند؟ مثلا یه کتاب pdf که تو pc دارمو بریزم تو آیپد و تو ibook بازش کنم؟؟؟
خبرهای جیلبرکشو که دنبال میکنید معلوم نیست کی میاد؟
من نمیدونم چرا شما فکر میکنید اگه جیلبریک نشه یعنی دیگه باید دستگاهو بندازید دور؟
خیلیا هستند که دارن از دستگاهشون توی ایران استفاده میکنند و جیلبریک هم نکردن ، حالشو هم میبرن
iBooks فری هست ، به فرض اینکه پولی هم بود اینقدر براتون کار داره: ساخت اکانت آیتیونز + خرید گیفت کارد مثلا 25$ + خریدن برنامه ... کوه که نمیخواید بکنید حالا فکر کردید اگه برنامه پولی شد باید قیدشو زد.
به راحتی و بهتر از هر دستگاه دیگه ای هم میتونه PDF رو باز کنه.
دوست عزیز شما بد متوجه شدید منظورمو من خودم تو ایران نیستم و برنامه هارو از ituns store میخرم ولی برادرم تو ایرانه ....متاسفانه
مثلا من تنها چیزی که یکم فکر کنم براش مشکل بشه عدم دانلود هست من جول آیفونم جیل کردم میتونم دانلود کنم ولی آیپد بدون جیلبرک نمیشه
و یه سوال آیتیونز گیفت کار ت تو ایران هست؟
آره ، هست و به راحتی با چند تا کلیک میشه خریدش ، منظور شما از اینکه برادرتون نمیتونه دانلود کنه یعنی دسترسی به اینترنت نداره؟ اگه دسترسی داره که فقط کافیه اکانت آیتیونز شما رو توی دستگاه خودش وارد کنه و برنامه هایی که شما خریدید رو دوباره رایگان دانلود کنه.
برای PDF پیشنهاد می کنم از Good Reader استفاده کنید، iBook خیلی خوبه ولی Good Reader امکانات خیلی خیلی بیشتری (خیلی بیشتر از Adobe Reader در ویندوز!) بهتون میده.
4.99$کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام من با خوندن این خبر شاخ دروردم،گفتم بزارم این جا شما هم بخونید.
یک جوان 17 سالۀ چینی که به شدت علاقه مند به خرید یک آیپد 2 بود، دست به حرکتی عجیب زده است. «ژنگ» که توانایی مالی خرید آی پد 2 را نداشت پس از جستجو در اینترنت برای پیدا کردن راه هایی برای پول در آوردن، به این نتیجه رسید که یکی از کلیه های خود را به قیمت 20.000 یوِئان (معادل 3.000 دلار) به فروش برساند.
او خیلی سریع یک دلال کلیه در اینترنت پیدا میکند و در بیمارستانی با وی قرار میگذارد، پس از خارج شدن کلیه از بدنش و ترخیص از بیمارستان پول را دریافت کرده و به نزدیک ترین فروشگاه اپل میرود.
جالب اینجاست که پس از عمل جراحی نظر ژنگ نسبت به خرید آیپد 2 عوض شده و با پولش یک آیفون و مک بوک میخرد.
پس از آنکه ژنگ به خانه میرود مادرش متوجه موضوع شده و به ادارۀ پلیس مراجعه میکند، مشخص میشود که بیمارستانی که این عمل را انجام داده مجوز چنین کاری را نداشته است اما اکنون بیمارستان تمام ماجرا را تکذیب میکند.
به هر حال اکنون این نوجوان گجت مورد علاقه اش را دارد اما ایا واقعا ارزشش را دارد؟
اینو منم خونده بودم... آیپد 2 خیلی باحاله ولی دیگه نه این قد تابلو!!!
یه سوال مونده گیر کرده اونم اینه:
آیپد تو یه کامپیوتر سینک باید بشه درست اما اگه نشه هر چی هست میپره درست اما این میمونه که اگه یهووو اون کامپیوتره بپره ما باید چی کار کنیم؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)