خوب فکر کنم شما پیام دیشب منو نخوندین.اکشال نداره.صبح پنجشنبه همون ساعت 10 چطوره؟نوشته شده توسط hosein1404
خوب فکر کنم شما پیام دیشب منو نخوندین.اکشال نداره.صبح پنجشنبه همون ساعت 10 چطوره؟نوشته شده توسط hosein1404
خوندم و ساعت 10 هم آنلاين شدم ولي شما به پيام ها و زمان اونها دقت نكردي پيام من قبل از پيام شما بود.به هر حال پنج شنبه ساعت10 اكي.
بچه ها خوش به حالتون من که دو هفته باید امتیاز الکی بگیرم خیلی از این وضعیت نارا ضیم!در ضمن کاکا جون فکر کنم گروه 2 گروه مرگ باشه![]()
مجبور بودین دیروز بازی کنین
اگه مایل باشین یک بازی دیگه بکنین.به هر حال تا جمعه اگه نشه همین نتیجه می مونه تا دوستان تجربه کسب کنن/![]()
بگو بینم.من یادم نمیره
چی چی مبارکه؟
نه مال ما مرگ تره
اتفاقا من انقدر راضیم الکی الکی امتیاز بگیرم
---------- Post added at 01:11 PM ---------- Previous post was at 01:11 PM ----------
راستی .گروه شما گروه جاویدانه
---------- Post added at 01:13 PM ---------- Previous post was at 01:11 PM ----------
اینطوری که میگین دوستان تو رو دربایستی قرار میگیرن!
---------- Post added at 01:16 PM ---------- Previous post was at 01:13 PM ----------
ای بابا
گروه دو که گروه خودتونه...
خوب سه نفرید سه تاتونم از این مرحله رد میشین دیگه...
حسین جون شماره منو که داری .مشکل پیش اومد خبر بده.سایر بچه ها هم اگه بتونن شماره هاشونو بهم بدن خیلی راحتر میتونن با هم هماهنگ بشن.
گیر دادی هااا کاکا جون.امتیاز مبارکه ه ه ه ه ه ه ه .تا باشد از این امتیازا اا ااا ااا ااانوشته شده توسط caca_caca888
![]()
Last edited by darvishi.2292; 16-03-2011 at 13:38.
بچه ها واسم دعا کنین امشب نقطه عطف زندگی منه.شب مرگ و زندگی( معذرت میخوام)
Last edited by darvishi.2292; 16-03-2011 at 20:21.
گروه 4 میز 2 برنده سفید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اين لينك بازي منو darvishi.2292 هست كه اون ديسكانكت شد و تقريبا جلو هم بود و هر تصميمي گرفته شه مشكلي ندارم،ميتونيم دوباره بازي كنيم:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بخدا بدشانسی از سرتا پام میباره؛اخه چرا اینجوری میشه؛اینترنتم سرعتش بالا بود نمیدونم چرا یهو کلا قطع شد؛اقا حسین بزرگوارند؛فکر نکنم اقایون داورا بازی رو تکرار کنند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)