یعنی میخوای بگی آزار دهندست؟؟؟؟ ( اون کلمه منو به شک انداخت)
صفحه نمایش نئو در مقایسه با صفحه نمایش x10 چطوره؟؟؟
یعنی میخوای بگی آزار دهندست؟؟؟؟ ( اون کلمه منو به شک انداخت)
صفحه نمایش نئو در مقایسه با صفحه نمایش x10 چطوره؟؟؟
نه اقا اصلا آزار دهنده نیست - مشکل اون کنترل هوشمند برایتنسش هست که نمیشه خاموششم کرد - من تجربه ای از x10 ندارم ولی گوشیم الان نئو هست و هیچ مشکلی باهاش ندارم - زیر نور مستقیم افتاب هم به راحتی میتونم متنها و پیغام ها رو بخونم مشکلی هم نداره.
البته به نظر من از موقعی که اپدیتش کردم این حالت به وجود اومده - منظورم اینه که انگار از بعد از اپدیت موقعی که تو محیط های خیلی پر نور قرار میگیره یا زیر نور خورشید صفحه اش از قبل از اپدیت روشن تر و شفاف تر میشه
Last edited by sajjad1973; 17-09-2011 at 21:36.
قیمت Sony Ericsson XPERIA Neo توی وب سایت Mobile [Dot] ir زده 425 هزار تومان بدون گارانتی. فروشگاه علاءالدین - هرمزگان.
قیمتش مناسبه؟
خرید از این فروشگاه بصورت تلفنی به نظر شما مورد نداره؟
چطور باید به این فروشگاه اعتماد کرد؟
به هیچ وجه از چنین فروشگاههایی خرید نکن به هیچ وجه
تهران آشنا نداری ؟؟ ( از برو بچز ساکن تهران P30World چطور؟؟)
نه، آشنا ندارم. (نه، هیش کی منو دوست نداره!)
سلام یه سوال داشتم
باتری نئو چقدر شارژ نگهمیداره؟ مال من 3،4 روز به طور متوسط
خوبه؟ یا باید بیشتر از اینا نگهداره؟ کار خاصی هم نمیکنم که مثلا باتری رو زود تموم کنم
Although the recently launched Xperia phones were meant to get the Android 2.3.4 update sometime in October, Sony Ericsson has decided to surprise everyone by releasing it ahead of schedule.
The first one to benefit from this generosity is the Xperia neo (others will be getting it soon as well). The update brings the firmware version from 4.0.A.2.368 to 4.0.1.A.0.283.
Along with adding Android specific updates such as the ability to make video calls from Google Talk, the Xperia neo will also get features like 3D Sweep Panorama, swipe-based text input, built-in screen capture function and enhancements to the Facebook integration, things we saw on the recently announced Xperia neo V and Xperia arc S.
If you haven't already, fire up the software update utility on your PC and see if your device has received the update and do let us know how it goes
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یعنی میتونیم به صورت سه بعدی عکس بگیریمواقعا ....
![]()
دوستان من می خوام به زودی این گوشی رو بگیرم لطفا راهنمایی کنید
1 . پلیر خود گوشی ضعیفه با نصب یه پلیر خوب می شه راحت باهاش کار کرد یعنی سیستم کم نمیاره فرمت های سنگین تر رو پخش کنه
2. سرعت گوشی نسبت به ارک چطوره ارزش داره ادم پولش رو 70 بیشتر کنه ارک بگیره . ظاهر گوشی خوش دسته ؟؟ دوربین گوشی نسبت ارک خیلی ضعیف تره ؟؟؟
باتری گوشی چقدر دووم داره الان یه گالکسی s2 دستمه شارژ خوبی داره در حد کار متوسط 4 روز دووم داره
قیمت گوشی متوسط چنده ؟؟؟
ما قصد داریم این گوشی رو بخریم ولی مثل این که هیچکی به تایپیک این گوشی سر نمیزنه سمشکل از گوشیهیا تایپیک
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)