تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 48 اولاول ... 1016171819202122232430 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 474

نام تاپيک: Mafia

آخر فروم باز smohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

یکی نیست به داد من برسه

آخر فروم باز Don Thomas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    سیسیل

پيش فرض

H A M E D
    من هم از اوايل اومدن اين بازي تا حالا از طرفداراي پروپاقرصش هستم.
    ایتز وری کوول

surena_iran2564
    داستان عالی .گرافیک عالی و...ودر نهایت دوبله خوبش هر کسیو جذب میکنه.
    من هم با شما موافقم , خصوصا اینکه داستان فوق العاده آن یکی از خصوصیات تکرار نشدنی آن خواهد بود .

smohsen
    منم تا مرحله سومرفتم....و رفتم تو بار سالیاری ..اما اونجاهیچ اتفاقینمیافته...نکته همین جاست من باید اونجا چیکارکنم؟
    دوست عزیز
    شما ماشین حاوی مشروبات را از پارکینگ خارج کرده اید ؟ دقت داشته باشید که ماشین را به پارکینگ سالیاری ببرید ( پشت رستوران ) . . .

اگر موفق نشدید باز هم توضیح بدهید تا یه فکری . . . .

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ایتز وری کوول

من هم با شما موافقم , خصوصا اینکه داستان فوق العاده آن یکی از خصوصیات تکرار نشدنی آن خواهد بود .

دوست عزیز
    شما ماشین حاوی مشروبات را از پارکینگ خارج کرده اید ؟ دقت داشته باشید که ماشین را به پارکینگ سالیاری ببرید ( پشت رستوران ) . . .

اگر موفق نشدید باز هم توضیح بدهید تا یه فکری . . . .
    اولین نکته اینکه اونماشین مشروب باید به salieri's warehouse (انبار سالیاری) برده بشه و نه پارکینگ سالیاری ...که روی نقشه هم با علامت آبی رنگ مشخص شده
    اما وقتی ماشین مشروب رو می برم اونجا هیچ اتفاقی نمی افته...دو تا تریلی اونجا هست...بههمراه یک نفر....اما نه امکان صحبت با اون هست نه....
    و در واقع وقتی ماشین مشروب وارد اونجا میشه همچنان دستور بازی اینه که ماشین مشروب رو ببرم به salieri's warehouse و اینجاست که من دیوونه شدم
    در ضمن برای رضای خدا!! حتی ماشین رو به بار سالیاری هم بردم به پارکینگ هم بردم اما.....
    حتی اون یارو تو salieri's warehouseرو هم کشتم حتی تریلی هارو منفجر کردم ...حتی سوارشون شدم...اما در همه حالات دستور بازی همون قبلیه....
    از کسایی که بازی رو هنوز رو سیستمشون احیانا دارن خواهش می کنم یه بار اینو بازی کننن
    تو منوی بازی من تو قسمت load شماره بازی 3-12 نوشته شده و اگه از 100 بخواین حساب کنین فکر کنم میشه مرحله 58...لازم به ذکره تو تمام متون راهنمای بازی که انگلیسی هم بودن فقط گفته شده ماشین روسالمببرم
    به همین salieri's warehouse ....دارم میزنم به کوه....این همه مافیایی!!! اینجا هست یکی خوب در راه استیلای اون!!!کمکی به بنده حقیر کنه

کـاربـر بـاسـابـقـه Amin Asterix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Stone Mountain

پيش فرض

اولین نکته اینکه اونماشین مشروب باید به salieri's warehouse (انبار سالیاری) برده بشه و نه پارکینگ سالیاری ...که روی نقشه هم با علامت آبی رنگ مشخص شده
    اما وقتی ماشین مشروب رو می برم اونجا هیچ اتفاقی نمی افته...دو تا تریلی اونجا هست...بههمراه یک نفر....اما نه امکان صحبت با اون هست نه....
    و در واقع وقتی ماشین مشروب وارد اونجا میشه همچنان دستور بازی اینه که ماشین مشروب رو ببرم به salieri's warehouse و اینجاست که من دیوونه شدم
    در ضمن برای رضای خدا!! حتی ماشین رو به بار سالیاری هم بردم به پارکینگ هم بردم اما.....
    حتی اون یارو تو salieri's warehouseرو هم کشتم حتی تریلی هارو منفجر کردم ...حتی سوارشون شدم...اما در همه حالات دستور بازی همون قبلیه....
    از کسایی که بازی رو هنوز رو سیستمشون احیانا دارن خواهش می کنم یه بار اینو بازی کننن
    تو منوی بازی من تو قسمت load شماره بازی 3-12 نوشته شده و اگه از 100 بخواین حساب کنین فکر کنم میشه مرحله 58...لازم به ذکره تو تمام متون راهنمای بازی که انگلیسی هم بودن فقط گفته شده ماشین روسالمببرم
    به همین salieri's warehouse ....دارم میزنم به کوه....این همه مافیایی!!! اینجا هست یکی خوب در راه استیلای اون!!!کمکی به بنده حقیر کنه
    بابا عکستو دیدم دوباره.تو که پلیس دنبالته.با پلیس نرو.ماشینم سالم برسون

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بابا عکستو دیدم دوباره.تو که پلیس دنبالته.با پلیس نرو.ماشینم سالم برسون
    اون عکسفقط واسهاین بودکهبهت نشون بدم کجاست...وگرنه همیشه طوری میرم که حتی یه گلوله به ماشین شلیک نشه

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

تنها راهی که من الان به ذهنم می رسه اینه که یکی از دوستان که بازی رو دارن دوباره این مرحلو بازی کنن و ببین تو اون انبار چیکار باید کرد

کـاربـر بـاسـابـقـه Amin Asterix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Stone Mountain

پيش فرض

مطمئنی مارو نگرفتی؟بعد از سالها منو دست به مافیا بردی که هیچی!!
    عزیز من رفتم به ضرب اولم تموم شد.لطفا دیگه اینو اینجا مطرح نکن.لطفا...
    فقط اینم بگم که بدون دمیج و پلیس رسیدم اونجا.آخر کارم گفتن we did it و تمام.ماشینم بردم کنار پله وتموم...

آخر فروم باز H A M E D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

فقط اینم بگم که بدون دمیج و پلیس رسیدم اونجا.آخر کارم گفتن we did it و تمام.ماشینم بردم کنار پله وتموم...
    راست ميگه اگه سالم برسي و بري پاي پله تمومه. شايد محموله آسيب ديده

آخر فروم باز Don Thomas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    سیسیل

پيش فرض

دوست عزیز

اصلا یه بار دیگه این مرحله را از ابتدا شروع کن . . .

من این بازی رو سالهاست که روی سیستم دارم و حتی بعد از نصب چندین باره ویندوز , هیچ مشکل اجرایی برای آن پیش نیامده . . . پس با هیچ مشکل اجرایی در ارتباط نیستیم . . .

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اولا تشکر بابت توجه
    اما دوست عزیز این برخورد شمامناسب نبود ...من هیچ دلیلی نمی بینم که بخوام کسی رو سرکار بذارم ....
    واقعا این مشکل وجود داره...منم بهخاطر همین برخورد بی خیال رد کردن این مرحله شدم و میخوام savegame رو از اینترنت بگیرم تانیازی نباشه که.....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •