نه بازی هیچ ترتیبی نداره ، هر جایی که دوست داری میتونی بری !
من نمیدونم منظور شما چیه ولی در تمام بازیهای نقش آفرینی تا امروز گیم پلی به این خوبی ندیده بودم .
نه بازی هیچ ترتیبی نداره ، هر جایی که دوست داری میتونی بری !
من نمیدونم منظور شما چیه ولی در تمام بازیهای نقش آفرینی تا امروز گیم پلی به این خوبی ندیده بودم .
زنگ دومم زدم در قلعه باز شد انجارم پاکسازی کردم
حالا زنگ بعدی کجاست؟
چنتا زنگ هست؟
زنگ تمام شد . باید لرد وسل رو بدست بیاری !
همون دری که باز شد رو تا تهش برو می برنت به یع قلعه ی بسیار شیک به نام Anor Londo .
بذار یه کم جو بدم :
سر غولهای این مرحله (دو نفرن که با هم میان) من کم مونده بود بشینم گریه کنم!
iron golem کشتم ۳تا چغکاومدم منو بردن جای دیگه رفتم تا به مه زرد رنگ رسیدم حالا چیکار کنم؟
![]()
آقا برات توی اسپویلر می نویسم ، ولی انصافا این قسمت رو نخون ببینم میتونی راهشو پیدا کنی یا نه :
محتوای مخفی: راه
چاق و لاغر هم کشتمرفتمبالا بیش زن بهم حلقرو داد حالا میتونم بین آتیشا سفر کنم(ولی همی آتیشا نه چرا)
الان کجا برم؟
اون شتر چرا خوابید چطوری بیدار میشه لازمش دارم
بهت تبریک می گم سخت ترین غول بازی رو زدی
اگه بهش با شمشیر یه ضربه بزنی بیدار میشه ولی اگه من جای تو بودم این کار رو نمیکردم .
اون دیگه بدردت نمیخوره .
(البته اگه بیدارش کنی میبرت به جایی که لرد وسل رو قرار بدی و همه مه نارنجی ها باز میشن ، ولی توصیه من اینه که فعلا این کار رو نکن)
برو به New Londo Ruins .
راهشم که معلومه دیگه از فایر لینک راه سمت راست رو برو که میرفت پایین برای مبارزه با ارواح . (برای غول این مرحله باید اون انگشتری که از کشتن گرگه بدست اوردی رو دستت کنی)
چطوری به این راهتی کشتید؟
شاید اسلحه ای چیزی هست که کارتونو راحت کرده... لول آپ کردن که تاثیری نداره... اولای بازی اون اسلحه دم اژدها خیلی به دردم خورد ، اصلا سختی بازی نسف شد ، ولی این غول مواد مذاب میده اصلا نمیشه کشت! یک سال گذشته هنوز نتوسنتم برم! باید یک شیوه خاصی داشته باشه!
کدوم مواد مذابیه ؟ 3 تا هستن (البته تا اونجا که یادمه فکر کنم غول زنگ دوم بودی)
اگه غول زنگ دومی و نمیتونی بزنیش این کارو بکن :
یه Humanity گیر بیار و توی بون فایر تبدیل به Human شو .
از تونل بون فایر که خارج بشی یه روح قرمز رنگ بهت حمله میکنه .
برگرد توی تونل که سمی نشی و اون روح رو بکش .
حالا که کشتیش بازم به همون شکل Human برو سمت غول و قبل از در مه گرفته می بینی که میتونی اون روح رو احضار کنی .
حالا لباسی که بیشترین دفاع در برابر آتیش رو داره بپوش و برای سپرتم اگه Dragon Crest Shield رو داری ازش استفاده کن .
برای کشتن غول هم فقط سعی کن دورش بچرخی و از کنار بزنیش .
4 پادشاهو تو abyss کشتم شتر برده منو اجاِکاسرو گذشتم درای زرد باز شد(۳تا)
در تو anor londo رفتم به منطقه کریستلا
درسته مسیر؟
boss اینه:
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)