تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 47 اولاول ... 1016171819202122232430 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 464

نام تاپيک: معرفی و بررسی HDTV ـهای 2011 پاناسونیک

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

آره داره. منتها اسمش VIERA Connect است.
    مثل سامسونگ با سایتهای YouTub و FaceBook و twitter مرتبط میشه.
    یه بخش Viera Connect Market هم داره که فیلم و بازی و موسیقی رو میشه خرید و وارد تلویزیون کرد (نه برای ایران)
    فقط مثل سامسونگ فکر نمی کنم Web Browser داشته باشه. توی منوهاش که ندیدم.

2. 2 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه help please's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

st30 میتونه برای تصاویر 2D که 24fps هستن هم refresh rate رو روی 48Hz تنظیم کنه ؟؟ برای 3D که اینجوری میشه یعنی باید بشه .
    راستی اینکهst30 مثل vt30 پنل 96Hz نداره باعث سر درد میشه ؟؟؟ منظورم flickering که مثلا بعضیا به نور مهتابی حساسن و باید لامپ رشته ای استفاده کنن .
    Last edited by help please; 18-07-2011 at 21:30.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

12

اون پورت برای آپدیت و کالیبره کردن حرفه ای پنل استفاده میشه.
    ظاهر عینک که عوض شده حالا باطنش چقدر تغییر کرده تا ریویو نشه معلوم نمیشه البته پاناسونک اعلام کرده که برایتنس پنل رو 30 درصد نسبت به سال 2010 بالا برده و از مصرف برق پنل هم 20 درصد نسبت به سال قبل کم کرده.
    24p هم برای تطابق بهتر پنل با سورسهای 1080/24p که معمولا فریم ریت و رزولوشن فیلمهای بلو ری هست ساخته شده .
    اساس کار به این شکل هست که رفرش ریت پنل موقع دریافت سورسهای 1080/24p به شکل ضریبی از یک عدد طبیعی (بدون اعشار) در عدد 24 باشه.
    مثلا اگر رفرش ریت پنل 100 هرتز باشه :
    100/24=4.166
    که این 0.166 اضافی (Over scan) باعث عدم تطابق صحیح فریم ریت فیلم با اسکن پنل میشه در نتیجه ممکنه حالتی غیر موزون در نمایش تصویر به وجود بیاد ولی اگر رفرش ریت موقع دریافت یک سورس 24p بر روی عدد 96 هرتز تنظیم بشه:
    96/24=4
    که در نتیجه هر فریم 4 بار اسکن میشه و حالت غیر موزون به وجود نمیاد.
    شما اطلاعاتت خوبه این بهتره یا le830 شارپ
    من خودم vt30 ندیدم

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

شما اطلاعاتت خوبه این بهتره یا le830 شارپ
    من خودم vt30 ندیدم
    شما باید ببینی مورد مصرفت چی هست اگر محیطی که میخوای پنل رو نصب کنی خیلی پر نور هست و اغلب موارد در اون محیط TV تماشا میکنی شارپ یا هر LED دیگه ای میتونه بهتر باشه ولی اگر محیط کم نور هست (منظورم نور متعارف هست) بدون شک تصویر پلاسماهای High end کاملا برتری داره مهمترین دلیلش هم کنتراست بالاتر و عمق بیشتر تصویر هست.

6. 5 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال die my darling's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

مقایسه vt30 با d8000 ال ای دی:

8. 4 کاربر از die my darling بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

مقایسه vt30 با d8000 ال ای دی:

دوست عزیز
    1- مرجع این مقایسه رو معرفی بفرمایید
    2- با توجه به ضعف ذاتی پنلهای مبتنی بر LCD در مورد زاویه دید، به نظر شما مقایسه این چنینی(نمایش با زاویه زیاد و نه از روبرو) مقایسه منصفانه ایه؟
    در محصنات و ویژگیهای عالی این پلاسما جای هیچ شکی نیست اما D8000 هم اینی نیست که اینجا به تصویر کشیده شده (میدونید که کلا پنلهای مبتنی بر ال سی دی در نمایش زاویه ای دچار کاهش بلک لول میشن در صورتی که پلاسما از این نظر مشکلی نداره)
    بنابراین زمانی یک مقایسه قابل تامل و خالی از ایراده که در شرایط منصفانه ای انجام شده باشه.

پروفشنال infernal_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز
    2- با توجه به ضعف ذاتی پنلهای مبتنی بر LCD در مورد زاویه دید، به نظر شما مقایسه این چنینی(نمایش با زاویه زیاد و نه از روبرو) مقایسه منصفانه ایه؟
    در محصنات و ویژگیهای عالی این پلاسما جای هیچ شکی نیست اما D8000 هم اینی نیست که اینجا به تصویر کشیده شده (میدونید که کلا پنلهای مبتنی بر ال سی دی در نمایش زاویه ای دچار کاهش بلک لول میشن در صورتی که پلاسما از این نظر مشکلی نداره)
    بنابراین زمانی یک مقایسه قابل تامل و خالی از ایراده که در شرایط منصفانه ای انجام شده باشه.

سلام.
    دوست عزيز اين يه واقعيتيه و ربطي هم به انصاف و عدم انصاف نداره .
    شكي نيست كه D8000 هم يكي از TV هاي خيلي خوب بازاره ولي ضعفهايي داره كه بايد ديد و اين ناراحتي نداره .

11. 2 کاربر از infernal_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال die my darling's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوست عزیز
    مقایسه منصفانه هست دیگه اون عکس آخری که دیگه مشکل زاویه نیست مشکل ابری شدن تصویر و ینواخت نبودن نور تو d8000 داره نشون میده منبع عکسام hdtv.com.pl
    Last edited by die my darling; 24-07-2011 at 14:17.

13. این کاربر از die my darling بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوست عزيز اين يه واقعيتيه و ربطي هم به انصاف و عدم انصاف نداره .
    شكي نيست كه D8000 هم يكي از TV هاي خيلي خوب بازاره ولي ضعفهايي داره كه بايد ديد و اين ناراحتي نداره
    دوست گرامی
    گاهی افراط در طرفداری از یک محصول یا برند باعث میشه انسان از جاده انصاف و مروت منحرف شه. آخه قربون اون تعصبت! شما از کجا فهمیدی که من ناراحت شدم؟ من مالک سامسونگم؟ یا نماینده ذینفش تو ایرانم؟ به من چه ربطی داره اگه سامسونگ یا برند محبوب شما یا هر برند دیگه ای فلان محصولش خوبه یا بده؟ من باید فارغ از این جوسازیها و هیاهوهای تبلیغاتی(که دست بر قضا سامسونگ تو این مورد استاده) متناسب با نیازهای خودم بهترین انتخاب ممکن رو انجام بدم . حالا این انتخاب میخواد صنام خودمون باشه یا برند شیطان بزرگ (Vizio)
    من کل صحبتم اینه که بهترین روش تخریب، بد دفاع کردنه. دوست عزیز بهتر نیست یه مقدار تحملون رو بیشتر کنیم و به هر کسی که انتقادی وارد میکنه انگهای رنگ و وارنگ نچسبونیم؟
    من نه سامسونگ دارم و نه پاناسونیک. ال ای دی و یا پلاسما هم هر کدوم مزایا و معایبی دارند که فقط و فقط نیاز و سلیقه من و شما به عنوان خریدار باعث برتری یک برند (اون هم فقط در حیطه اون کالای مد نظر) به برندهای دیگه میشه.
    مثلا در همین عکسها به نظر شما ، تو کدوم پنل جزئیات بدن شخص قابل تشخیص و تفکیکه؟ آیا شما قادر به مشاهده قسمت میانی بدن تو پلاسما هستید؟ (از کفش و جوراب تا به ناحیه سر من یکی که تو مانیتورم فقط سیاهی میبینم. شما رو نمیدونم ) فکر میکنید که افزایش عمق رنگ مشکی در صورت از دست رفتن جزئیات مزیتی به حساب میاد؟ میدونید که این افزایش عمق رنگ مشکی در ال ای دی ها هم تا حدی وجود داره ولی منجر به از دست دادن اطلاعات در ناحیه سایه میشه که مطلوب نیست. پس زمانی این امر امتیاز بحساب میاد که چیزی رو از دست ندیم.

مقایسه منصفانه هست دیگه اون عکس آخری که دیگه مشکل زاویه نیست مشکل ابری شدن تصویر و ینواخت نبودن نور تو d8000 داره نشون میده

و اما شما دوست بزرگوار
    در همین عکس آخر که فرمودین بدلیل کم شدن زاویه، تفاوت فاحشی بین کیفیت موضوع به نمایش در آمده در دو پنل میبینید؟ میبینید وقتی زاویه کم میشه چقدر پس زمینه در پنل بهتر به نمایش در میاد؟ در این اینکه پلاسما عمق و کیفیت رنگ مشکی بهتری داره تردیدی نیست ولی ایراد من این بود که اگر شما از روبرو به پنل سامسونگ(و در کل ال ای دی) نیگاه کنید وضعیت خیلی بهتر میشه و بابت همین عرض کردم این مقایسه منصفانه نیست چون بر اساس نقطه ضعف یه طرف دعوا تنظیم شده . نقطه ضعفی که شاید واسه خیلیها مهم مهم و قابل توجه نباشه . چون هیچ کی نمیره با زاویه به تی وی نیگاه کنه.مقایسه منصفانه ، مقایسه ایه که در شرایط جوانمردانه و با رعایت همه جوانب کارکرد پنلها تنظیم شده باشه و نه به منظور بازنده کردن یکی از اونها اونهم از قبل. مثلا اگه بیاییم تو روز و تو یه محیط خیلی روشن این دو پنل رو مقایسه کنیم یا اینکه فقط تو یه محیط کم نور به مقایسه بین این دو بپردازیم به نظر شما نتیجه منصفانه ای عایدمون میشه؟ مقایسه باید در بر گیرنده تمامی پارامترها در تمامی شرایط باشه. در کل یادمون نره که هیچ محصولی وجود نداره که بدرد همه بخوره و عاری از مشکل باشه.
    البته در مورد مشکل ابری شدن و یکنواخت نبودن نور، کاملا حق با شماست و در ریویوها هم مفصلا به این امر اشاره شده که اولی مربوط به ذات این پنلهاست و در مورد دومی باید خود سامسونگ پاسخگو باشه که چرا این پنل در این زمینه حتی از پنلهای معمولی خودش هم پایینتره.
    در نهایت امیدوارم از دست من نرنجید چرا که قصدم زیر سوال بردن برند محبوب شما نیست و به شخصه احترام زیادی واسه سردرمدار تکنولوژی پلاسما قائلم(گر چه گویا یه رقیب گردن کلفت داره بهش تنه میزنه)

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

افزایش عمق رنگ مشکی در صورت از دست رفتن جزئیات مزیتی به حساب میاد؟ میدونید که این افزایش عمق رنگ مشکی در ال ای دی ها هم تا حدی وجود داره ولی منجر به از دست دادن اطلاعات در ناحیه سایه میشه که مطلوب نیست. پس زمانی این امر امتیاز بحساب میاد که چیزی رو از دست ندیم.
    راجع به بحثتون کاری ندارم ولی راجع به عکس مورد بحث توی مانیتور من روی تصویر پاناسونیک همه جزئیات معلومه شاید مانیتور شما کالیبره نیست و ظرافت کافی رو برای نمایش رنگهای نزدیک مشکی نداره و جزئیات رو نشون نمیده اگر مانیتورتون LCD هست پیشنهاد میکنم ایستاده و از بالا به مانیتور نگاه کنید چون در این زاویه معمولا Shadow details در LCD ـها کمی Improve میشه.
    موفق باشید

16. 3 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •