Multiplayer Interview
Multiplayer Interview HDکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Multiplayer Interview
Multiplayer Interview HDکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب متاسفانه یا خوشبختانه یک نسخه بتا مس افکت در شبکه xbox live به صورت اشتباهی(شما بخونید اشتباهی ولی در اصل سیاست شرکتها برای تبلیغ بازی) پخش شد یک سری تونستن سریع دانلد کنند و مقداری بازی کنند.یک سری نکات جدید بازی:
به بازیسه مد اضافه شده:
یک حالت اکشن مد که گزینه های مکالمه ها رو خود کامپیوتر انتخاب میکنه ولی شما قسمت های اکشن بازی رو انجام میدید.
یه مد دیگه اتوری مد هست که شما دیالوگ هارو انتخاب میکنید ولی اکشن بازی خیلی اسونه.
و مد دیگهrpg mode هست که هم به داستان میپردازید و هم اکشن بازی.
این هم عکس هایی که از این بتا گرفتند. فعلا به غیر از تالی همه شخصیت های بازی از نسخه 1 به همراه این پسر جدیده هستند و کاراکتر های نسخه دو رو نشون نداده بهر حال همین سرنوشت یاران نسخه 2 خودش از مبهمات جذاب بازیه که از نظر من تا روز پخش بازی گفته نشه به جذابیت بازی کمک میکنه. و البته کاپیتان اندرسون هم اینبار نقش پررنگ تری رو تو بازی داره و انگار دائم تو صفینست
میراندا کجاای هر جای هستی مواظب بچمون باش
Last edited by AlexMercer; 06-11-2011 at 10:01.
اینم یک عکسه فوق العاده خنده دار
- میراندا چه کنه ایه ! اشلی کجاس ؟ اشلی ؟؟؟؟؟؟ اشلییییییییی
- حس ِ خوبیه کپتن اندرسن هم باهامونه . ( من از اولین اپیزود هم بهش حال میدادم )
- این کروگن ِ کدومشونه ؟ wrex ِ یا اون یکی ؟
- توی منیو ها بغل ِ Human male واسه هر کدوم از کلاس ها ، تالی و گروس و اینا بودن که لاک بودن ، قضیه چیسته![]()
Wrex بود دیگه قیافشون خیلی تابلوئه ( به نظرم Grunt خوشگلتره ولی Wrex ابهتش بیشتره)
اون منوها هم فکر کنم ماله قسمت مولتی باشه
13 دقیقه از گیم پلی بازی که مربوط به همین نسخه بتا هست... دیدنش شدیدا توصیه میشه
کروگان Female
چقدر خوشگل بود
ولی عجب HUD هایی داره این ME3
خیلی حال کردم
چندتا نقطه ضعف هم داشت ( که الان اصلا نمیشه در موردش صحبت کرد )
ممنون
بچه ها من شنیدم که بازی mass effect 3 پچ مولتیش لو رفته و با یه سرچ راحت می شه پچ مولتی بازی رو گیر اورد و بدون cd-ke بازی کرد دقیقا مثل cod:mw2 من خودم طرفدار این بازی هستم و شماره های قبلیش رو بازی کردم ولی بیشتر تمام این بازی ها بازی مولتی رو دوست دارم اگه این بازی مولتی بشه همه بازی های مولتی که بازی می کردم ول می کنم میام این چون واقعا بازی توپی هست یه سرچ کنید ببینید چیزی از این پچ گیرتون می آد اگه اومد حتم خبر بدید![]()
پاک شده.لینک دیگه ای ندارین از این ویدیو
داداش بازی خودش نیومده پچ مولتیش هم اومده باشه بدردمون نمیخوره. این نسخه لو رفته هم دموی قابل بازی بوده که حدودا 40 روز دیگه پخش میشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)