تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 35 اولاول ... 1016171819202122232430 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 348

نام تاپيک: Uncharted 3: Drake's Deception

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

شاهکار بزرگ دیگر در عنوان های سونی! شاهکاری دیگر در بزرگترین عنوان! شاهکاری دیگر در بهترین شدن!

همانطور که FF به عنوان برترین نقش آفرینی انتخاب شد البته تا شماره 12 : دی حال در کنار اون GOW , GT , MGS و شاهکار های دیگه اینبار آنچارتد در شماره سوم شاهکاری فراتر از شاهکار شماره دوم منتشر شد! این عنوان آنچارتد 3 با حضور بهترین شخصیت سری بازی های پلتفرمر اکشن مخفی کاری و... ناتان دریک! : دی

واقعا جزئیات بازی بالاست! بهترین و حرفه ای ترین طراحی در جزئیات یک کارکتر که در عنوانی به این صورت نبوده! تا جزئیات ریز تو بازی بهش توجه شده!
    همونطور که همه چیز فیزیک دارد شن های صحرا هم فیزیک دارد! : دی
    جالب اینجاست مثل دیگر عنوان با دیر لود شدن تکسچر مواجه نیست ولی گیم اسپات به این عنوان 9 میدهد : دی

صدا گذاری در بالاترین کیفیت در عنوان های 2011 و البته در حد شماره دوم که در مواردی فراتر از اون تونست نشون بده ناتی داگ چقدر میتونه دیگر عنوان ها رو صاف کنه!!!
    به جزئیات دیگه هم میشه توجه کرد به خصوص حرکات جدید ناتان که چند مدل حرکت کیک و آپارگاد رو براش بوجود اوردن و از همه جالب تر میشه قسمت هایی رو واقعا مخفی کاری پیش برد البته مخفی کاری تقریبا خطی که در نوع خودش شاهکار هست!

بوجود اوردن ساختاری گرافیک و این مدل که در شماره دوم هم بود البته با محیط های جدید و رفتن یخ ها و محیط های گرمسیری و سرد مثل هیمالیا و اومدن در مناطق گرم و صحرا با جزئیات بالا واقعا دیدنی هست! تا خودتون شن های روان رو حس نکنید متوجه این شاهکار نمیشید!

حرکات کارکتر ها واقعا شاهکار هست همینطور حرکات الینا و ویکتور تو بازی خیلی بهتر از شماره قبل هست!

در این شماره باز هم شاهکاری در داستان بازی وجود دارد و با محیط های بازی یک جو بسیار جالب رو بوجود میاره در کل عالی هست البته نقد کامل هم هست که بازی رو صاف کنم قرار میدم : دی

ممنون

2. 4 کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال s.w.a.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Fight Club

پيش فرض

HonestGamer 4 از 10 داده به بازی....
    نمیدونم اینا رو چه حسابی نمره میدن...

4. این کاربر از s.w.a.t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

WTF...........
    دوست عزیز من با این توضیحات شما فهمیدم که چقدر معلوماتم از شما کمتر شما درست می گین:
    1- حتما حجم رو گرافیک تاثیر داره
    2- بتلفیلد DX11 هم گرافیکش اراانچارتد 3 کمتر(الان دقت کردم دیدم اره کمتر)

موفق باشین......... .

.
    .
    معلوماتت کم نیست اما بنا به یه دلایلی داری خودتو به کوچه علی چپ میزنی
    حجم روی گرافیک تاثیر داره صد در صد خوب یه نمونه برام مثال بزن میخوای من 100 تا مثال بزنم؟
    گرافیک اساسینز 1 بیشتر بود ( 7 گیگ ) یا اساسینز برادری (21 گیگ ) ؟
    گرافیک خدای جنگ 2 بیشتر بود (4 گیگ ) یا خدای جنگ 3 (32 گیگ ) ؟
    گرافیک کیل زون 2 بالاتر بود ( 13 گیگ ) یا گرافیک کیل زون 3 (42 گیگ ) ؟
    گرافیک آنچارتد 2 بیشتر بود ( 22 گیگ ) یا گرافیک آنچارتد 3 ( 50 گیگ ) ؟
    گرافیک مدرن وار فار 1 بیشتر بود ( 5 گیگ ) یا گرافیک بلک اپس (18 گیگ) ؟
    دیگه چند تا دیگه برات مثال بزنم؟بخوای 1000 تا دیگه میزنم ولی فکر کنم با همینا متوجه شی
    صد در صد هر چی حجم بازی بیشتر باشه گرافیک بازی بهتره . منظورم مگابایتی و 1 گیگ اینطورا نیست اما هزار در صد یه بازی 80 گیگی گرافیکش از یه بازیه 40 گیگی به واضح بیشتر و غول تره حالا شما بگو نیست

ولی حالا بحث دوم درباره بتلفیلد 3 من بازی نکردم دمو و عکسا رو دیدم که معمولا بهترین ها رو برای دمو و عکس میذارن به نظر شخصیه خودم گرافیک آنچارتد 3 خیلی بهتره . اما قضیه اول نظر من نیست بهت ثابت کردم تو هم برامون مثال بزن تا ما قانع شیم
    نمیخوام برام توضیح بدی آقا پردازش این فلانه سی دی اون اینجوری هارد این اینجوریه نه دمت گرم . فقط مثال بزن مثل من با مثال من متوجه میشم

---------- Post added at 02:50 PM ---------- Previous post was at 02:49 PM ----------

اوه اوه حجم این بازی چقدر زیاده از نظر گرافیک ایا میشه با کرایسیس pc مقایسش کرد
    من که کنسول ندارم ولی به نظر خیلی بازی عالی میاد بخصوص از لحاظ تکسچر ها عالی کار شده
    نه آقا از لحاظ گرافیک فعلا با هیچ بازیی مقایسه نمیشه کردحتما برو یه کلوپی جایی بازی کن تا متوجه شی چی میگم

آقا محمد شماهم گیر دادی هی پر گرافیک ترین : دی یعنی چی پرگرافیک مگه کیلوییه: دی

[/SPOILER]
    کیلویی نیست گیگیه
    پر گرافیک ترینه دیگه خوبه دارید با چشمتون میبینید و انکار میکنید دیگه من چی بگم آخه 99 درصد سایتهای معتبر به گرافیک بازی(کاری به کل امتیاز ندارم ) از 10 10 دادن بازی رو هم که ماشاالله تهیه کردید دارید بازی میکنید عکس و دمو ها هم که موجوده دیگه نمیدونم چرا بعضیا قبول نمیکنن تا به امروز بازیی به این گرافیک تولید نشده من با مثال متوجه میشم اگه میشه مقایسه کرد اسم بازیی رو هم سطح این بازی از لحاظ گرافیکی بیارید من قانع میشم (البته غیر از نظر شخصیتون بر اساس همین امتیاز و آمارها )یا مقایسه ی 2 تا عکس یا دو تا دمو

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

صد در صد هر چی حجم بازی بیشتر باشه گرافیک بازی بهتره . منظورم مگابایتی و 1 گیگ اینطورا نیست اما هزار در صد یه بازی 80 گیگی گرافیکش از یه بازیه 40 گیگی به واضح بیشتر و غول تره حالا شما بگو نیست
    نمیخوام برام توضیح بدی آقا پردازش این فلانه سی دی اون اینجوری هارد این اینجوریه نه دمت گرم . فقط مثال بزن مثل من با مثال من متوجه میشم
    جواب شما در دو دلیل :

1-پدیده ای به نام فشرده سازی یا زیپ کردن داریم... یه بازی مولتی پلتفرم واسه ایکس باکس میاد و تو یه dvd9 جا می گیره ولی همون بازی تو پلی استیشن میشه 20 گیگ......پس یعنی تو پلی استیشن گرافیک بیشتری داره؟؟؟؟
    پلی استیشن به خاطر داشتن blue ray و داشتن حجم بیشتر سازنده ها نیازی به فشرده سازی بازی نمی بینن و بازی رو با همون حجم مثلا 30 گیگیش وارد دیسک می کنن و نیازی به فشرده سازی نمی ببنن...... .

2-مورد دوم هم به این برمیگرده که شما برو محتویات داخل دیسک اکثر بازیهای پلی استیشن رو ببین اکثرا پشت صحنه بازیها رو گذاشتن توش یا امکانات دیگه یا مثلا بازی کیلزون 3 حدود 20 گیگش فقط 3d شدن بازی بودو بدون اون 20 گیگ هم گرافیک کیلزون همون بود.......... .

+

همین بازی انچارتد اگر واسه ایکس باکس میمود سازنده ها بالجبار مجبور به فشرده سازی میشدن و بازی رو تو یه dvd9 جاش می کردن......(پس اونوقت چون حجمش کمتر شده گرافیکش میاد پایین؟؟؟)

.
    .
    Last edited by halflife g; 04-11-2011 at 15:11.

7. 8 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

معلوماتت کم نیست اما بنا به یه دلایلی داری خودتو به کوچه علی چپ میزنی
    حجم روی گرافیک تاثیر داره صد در صد خوب یه نمونه برام مثال بزن میخوای من 100 تا مثال بزنم؟
    گرافیک اساسینز 1 بیشتر بود ( 7 گیگ ) یا اساسینز برادری (21 گیگ ) ؟
    گرافیک خدای جنگ 2 بیشتر بود (4 گیگ ) یا خدای جنگ 3 (32 گیگ ) ؟
    گرافیک کیل زون 2 بالاتر بود ( 13 گیگ ) یا گرافیک کیل زون 3 (42 گیگ ) ؟
    گرافیک آنچارتد 2 بیشتر بود ( 22 گیگ ) یا گرافیک آنچارتد 3 ( 50 گیگ ) ؟
    گرافیک مدرن وار فار 1 بیشتر بود ( 5 گیگ ) یا گرافیک بلک اپس (18 گیگ) ؟
    دیگه چند تا دیگه برات مثال بزنم؟بخوای 1000 تا دیگه میزنم ولی فکر کنم با همینا متوجه شی
    بحث با اینکه داره به حاشیه میره ولی آماری که میدین خیلی خیلی جالبه!
    با عناوینی انحصاری کنسول کاری ندارم چون از محتواشون خبری ندارم. اما جالبه که میگن AC:B هست 21 گیگ و COD:BO هم هست 18 گیگ... حجم اینا اینقدره؟ اولی 8.5 گیگه و دومی 7.8 گیگ البته رو پی سی!

9. 3 کاربر از havas_1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

جواب شما در دو دلیل :

1-پدیده ای به نام فشرده سازی یا زیپ کردن داریم... یه بازی مولتی پلتفرم واسه ایکس باکس میاد و تو یه dvd9 جا می گیره ولی همون بازی تو پلی استیشن میشه 20 گیگ......پس یعنی تو پلی استیشن گرافیک بیشتری داره؟؟؟؟
    پلی استیشن به خاطر داشتن blue ray و داشتن حجم بیشتر سازنده ها نیازی به فشرده سازی بازی نمی بینن و بازی رو با همون حجم مثلا 30 گیگیش وارد دیسک می کنن و نیازی به فشرده سازی نمی ببنن...... .

2-مورد دوم هم به این برمیگرده که شما برو محتویات داخل دیسک اکثر بازیهای پلی استیشن رو ببین اکثرا پشت صحنه بازیها رو گذاشتن توش یا امکانات دیگه یا مثلا بازی کیلزون 3 حدود 20 گیگش فقط 3d شدن بازی بودو بدون اون 20 گیگ هم گرافیک کیلزون همون بود.......... .

+

همین بازی انچارتد اگر واسه ایکس باکس میمود سازنده ها بالجبار مجبور به فشرده سازی میشدن و بازی رو تو یه dvd9 جاش می کردن......(پس اونوقت چون حجمش کمتر شده گرافیکش میاد پایین؟؟؟)

.
    .
    چرا بحث تو بحث میاری من دارم بازیهای پلی 3 رو میگم ایکس باکس ندارم که توی پلی 3 هر چی حجم بازیا بیشتر باشه نسبت به بازیای دیگه پرگرافیک تره کاری به ایکس باکس هم ندارمالبته راجع به اونم صدق میکنه ها اما زیاد اطلاعات ندارم

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

اولا که نظرات مساعد دوستان رو شنیدم روحیه گرفتم و مخصوصا نقد حسین که روحیه دابل ایکس بود

من ترم قبل خواستم معدلم الف بشه 21 واحد درس برداشتم شدید خوندم اخر ترم که اومدم دیدم همه نمراتم بالای 16 یدونه نمره 2 اونجا زده شده اونم 3 واحدی بود زد مشروطم کرد ...(حالا بماند موضوع چی بود)
    الان ملت می پرسن چی شد گفتم خوب چند واحد ؟ میگم 14واحد، هیجان میریزن که چی شده چرا نخوندی ضعیف بودی از این حرفا الان اون یدونه کار دست ادم میده...مثل همین

پستمو ویرایش کردم عکسارو هم درسیدم...مرسی
    قابلی نداشت وظیفه بود...

پس فقط برا سونی نیست... اون موقع مس افکت انحصاری x360 بود
    مس افکت 1 رو میگی..؟
    دو که انحصاری نبود...

محمد جان کاری به صحبت هام ندارم ولی محل سکونتت رو می پرستم فقط صیر کن PS4 بیاد با هم بریم
    Last edited by Layken; 04-11-2011 at 21:27.

12. 3 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

بحث با اینکه داره به حاشیه میره ولی آماری که میدین خیلی خیلی جالبه!
    با عناوینی انحصاری کنسول کاری ندارم چون از محتواشون خبری ندارم. اما جالبه که میگن AC:B هست 21 گیگ و COD:BO هم هست 18 گیگ... حجم اینا اینقدره؟ اولی 8.5 گیگه و دومی 7.8 گیگ البته رو پی سی!
    داداش من چی میگی؟دیگه از صفحه تلویزیون هم باید عکس بگیرم براتون؟عجب بابا
    حالا شاید یکی دو گیگ اینور اونور بگم اما نه اینقدررر
    توی هارد من حجم برادر هوت 21 گیگه و حجم بلک اپس 18

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

gamechronicles

10/10

Visuals are breathtaking, even if they don’t manage to reach the 1080p mark. The level of architectural detail, gorgeous scenery, and detailed textures create some of the most colorful and stylized photo-realistic backdrops for any PS3 game to date. All of the animation is fluid and lifelike, the combat moves all flow together naturally, often with surprising results. I did the opening bar fight four times and it never played out the exact same way twice. The lighting, the shadows, and the special effects like fire, water, smoke, and a million spiders invading your screen are pure perfection and set a new graphics standard for PS3 gameplay. Uncharted 3 even supports 3D, and there are definitely some scenes that look incredible with this extra layer of depth

بعضی وقتها صحنه های بازی از این تصویر هم بالاتر نشون میده....

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by Layken; 05-11-2011 at 13:31.

15. 7 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سایت honestgamers به بازی امتیاز 4 از 10 داد :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •