چطوری اضافه می کنه؟یاید دیویدی اول رو تموم کنیم بعد دو رو اجرا کنیم تا ماشین اضاف بشه؟
چطوری اضافه می کنه؟یاید دیویدی اول رو تموم کنیم بعد دو رو اجرا کنیم تا ماشین اضاف بشه؟
خیلی باحاله این فورزا یعنی خیلی داغونه
یه بار ارور کلین دیسک میده اونم کجا دور آخر یه بازی هفت هشت دوری پاک ... به اعصابت یه بار یه اررور دیگه میده چکارش کنم
میگن دستگاتو عمودی بزارید بازم ارور افقی بزارید بازم ارور کجکی بزارید بازم ارور آویزونش کنید بابا هر بلایی بود به سرش آوردم
تازه بازه نصبه یعنی اولش میخونه دیسکو دیگه بقیش از رو هارد چه دلیلی داره اونوقت ارور کلین دیسک بده ای خداااااااااااااا![]()
ایکس باکس واسه همه ایطوریه؟یا فقط شما....؟![]()
البته منم خیلی مبالغه کردم من خیلی اینو بازی کردم الن هم لول نوزدم ولی بعضی وقتا اینجوری میشه واس برم یه دیکس که با سرعت 2x رایت شده بگیرم![]()
چرا اینجا خوابیده مثلا بهترین ریسینگ نسل حاضره ها
مسخره ها![]()
منم با کلی ترس و لرز بازی رو طاقت نیاوردم اجرا کردم ! یه ریس بیشتر نزدم ! ترسیدم اومدم بیرون !! ولی تو همون یه ریس معلوم بود نسبت به قبل پیشرفتهای جالبی داره ...
یک چیزی که همیشه فورزا رو نسبت به بقیه ریسینگ ها تمایز داده اصولی بودنش هست. مثلاً هرچقدر دیفیکالتی بازی سخت تر بشه بیشتر CR دریافت میکنیم که از این چیزا فراوان زیاده توش من فقط کوچیکش رو مثال زدم و طوریه که وقتی بهش عادت کنیم دیگه نمیشه با بقیه ریسینگ ها کنار اومد و فوق العاده همه چیز توش رعایت شده و واقعاً جای تبریک داره برای ساخت همچین بازی زیبایی توسط Turn10 .
تا الان یک مورد کوچیک هست اونم صدای غیر عادی و غیر استاندارد هنگام برخورد 2 تا ماشین به هم دیگه که صدای عجیبی میده خیلی دور از ذهنه و اصلاً با عقل جور در نمیاد![]()
بچه ها الان میشه بازیو راحت اجرا کرد؟
منظورم اینه که هـکش اومد که فلگ نشیم؟
آره اومده اما باید از جای مطمئن بگیری که 100% بدونی هَک جدید رو روی دیسک ها اعمال کرده.
در ضمن فورزا فعلا فقط در حالت آفلاین امن سازی شده ، کسی نمیتونه به صورت هَک شده آنلاین بازی کنه یعنی فعلاً آنلاینش هَک نشده.
Last edited by Mostafa NBA; 30-10-2011 at 15:22.
چه سایتی دیسک -ک شده میفروشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)