راست میگی
ولی هنوز نوت بوک خوارزمی رو نتونستن پیدا کنن
حتی شواهدی پیدا شده که با تبلت کار می کرده این بشر هم میهن ما.
راست میگی
ولی هنوز نوت بوک خوارزمی رو نتونستن پیدا کنن
حتی شواهدی پیدا شده که با تبلت کار می کرده این بشر هم میهن ما.
راست می گوید و حق هم با شماست اما من جز طرفدارای گردش باز اطلاعات هستم !!! و برام قابل تحمل نیست که حتی اگر از کارشون ایده هم بگیریم باید به اون شرکت نرم افزاری کلی پول بدیم... من مگم اگر کسی چیزی در دنیای مجازی ساخت بشر میسازه باید همه بدونن چی کار کرده!!! در ضمن اگر توجه کنی تمام کرکهای نسخه های تجاری و آزمایشی رو کرکر های خارجی ای درست کردن که قانون کپی رایت هم توی کشورشون اجرا میشه!!!حالا یه ایرانی اومده این دوتارو ادقام کرده یه چیزی در اورده!!!
Last edited by samasara; 25-09-2012 at 14:40.
و ببین ما کجاییم که توی رسانه ملی! ازش به عنوان افتخار ملی! یاد میشه و در آخر .. ما میتوانیم!
متاسفم برای طرز فکر سازندش. دزدی در روز روشن. افتخار داره؟؟
ببخشید ! اونها که تو فرنگ کرک می کنند، دفتر نمایندگی نمی زنند که ما کرک رو می فروشیم! یواشکی هل میدن وب! ولی ما داریم داد و بیداد میک نیم که آی ملت....!
من خودم مخالف عملکرد تولید کننده ی این آنتی ویروس!!! هستم. پستهای قبلیم هم بیانگر این موضوع هست. ولی دیگه بعضیا خیلی بی انصافی می کنند.
یه سایتی مثله سافت گذر میاد چهار تا نرم افزار میزاره تو سایتش یه جوری هم پست میده انگار تمامشو خودش نوشته. تازه یه بخشی به عنوان گزارش کپی غیر مجاز هم داره!
بعد این بنده خدا حداقل یه واسط گرافیکی و چند خط کد نوشته واسه برنامش.
این کرکر ها که قانون کپی رایت هم تو کشورشون اجرا میشه هیچ وقت کرکشون رو نمی فروشن!
یواشکی سر میدن وب!
نه این که علم کنند!
چه قدر شما ها این دنیای مجازی رو جدییییی گرفتن !!این همه کار شکنی, -- حساب های مردم, سرقت مالی , سرقت اطلاعاتی , ول کردن چسبیدن به این بیچاره !!! من رفتم دیدم یخورده بیخود هست ولی نباید فراموش کنیم همون اول که نمیان بگن بفرمایید مردم دنیا منتظر تشرف فرمایی آنتی ویروس قدرت مند شما هستند!!!!!! استیو جابز خدا بیامرز (یه فاتحه بدین) خودش یه دستگاهی درست کرده بود که رایگان میشد چند دقیقه ای حرف زد و اونهارو می فروخت اما اصل فکر مال کسه دیگه ای بود!!! (خدابیامردش مرد دانشمند و بزرگی بود منم قصد غیبت نداشتم) داخل دنیای زیز زمینی -- ر ها تجارت هایی خوابیده که به کنار !! منم موافقم که باید از پایه شروع می کرد اما یخورده کپی اشکال نداره ! بایید ببیم اونا چی کار کردن بعد به فکر ساخت مال خودمون باشم که هم از فایل های استاندارد خودمون اسفاده کنم هم این که یه چند تا شرکت درست حسابی برای این کارا درست کنیم که هم سود کنیم هم بیکار نباشن مهندسین امنتیمون ..
![]()
صرفا جهت اطلاع:
بحث داره منحرف میشه دوستان. لطفا دقت کنید.
من نسخه 64 بیت از سایت دانلود و نصب کردم - قبل از شید انتی ویروس NOD 32 نصب داشتم که برام جالب بود شید 3 تا تروجان و ویروس پیدا کرد در صورتی که نود32 نتونسته بود اینکارو انجام بده
شید از نظر قدرت شناسایی واقعا حیرت انگیزه. به نظر من اونهایی که میگن شید بدرد نمیخوره حتی یکبار هم شید رو نصب نکردن چون من که بعد از تستش شاخ درآوردم. اصلا فکر نمیکردم اینقدر قدرت شناسایی بالایی داشته باشه و این رو هم اضافه کنید که فوق العاده سبک هست که ترکیب قدرت و سرعت در این برنامه واقعا منو متعجب کرد. تا تست نکنید متوجه نمیشید من چی میگم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)