دوستان لطفاً به این تایپیک هم سری بزنید. درباره مقایسه L501 با 3190
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان لطفاً به این تایپیک هم سری بزنید. درباره مقایسه L501 با 3190
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان کسی جایی رو سراغ نداره که این مدل رو با مونیتور فول اچ دی (1920*1080) بفروشه؟
دوستانی که مدل xps L501X رو دارن خواهشا یه تست بزنن ببینن این لپ تاپ گرمایشیش به چه صورته؟!
من روزانه بالغ بر 10 تا 12 ساعت با لپ تاپ کار میکنم
خواهشا بدون اغراق بگید اگه داغ میکنه...![]()
من امروز از یه فروشگاه قیمت کردم با رم 6 و هارد 640 را گفت 1490.بعد بهش گفتم با بلوری چند؟
گفت قیمت با بلوری ندارم و صبر کن برات قیمت بگیرم.بعد از یک ساعت رفتم سراغش گفت ببین این مدل با بلوریش وارد ایران نشده و اگه تو می خوای می تونم برات همین بدون بلوری را درایورش را بردارم و بجاش بلوری بزارم فقط 100تومن گرون تر میشه.منم بهش گفتم شما اگه نداری و نمی تونی قیمت پیدا کنی بگو ندارم و وقتی چیزی را نمی دونی نگو تو ایران با بلوری نیومده.بهش گفتم من می خوام بلوری اورجینال روی خودش باشه و نمی خوام دست کاریش کنی بعد بهش گفتم زیگورات با بلوری داره شما چطوری می گی تو ایران نیومده؟گفت اون شرکت یا شرکت هایی که با بلوری می فروشن خودشون درایورش را عوض می کنند.منم دیگه هیچی نگفتم و اومدم.
البته من فهمیدم طرف چیزی حالیش نیست ولی این حرفی که زد را یکمی من را مشکوک کرد.یعنی ممکنه مثلا" زیگورات خودش بلوری بزاره روش یا اینکه بلوری باید فابریک روی خود دستگاه باشه؟
کاری دیگه ی نمیخواد ؟من اپدیت کنم برنامه ها رو ببندم؟
بک لایت بگبر خیال خودتو راحت کن بلوری رایتر که نیست عزیزم این قدر اذیت میکنید خودتون رو
.
.
.
.
1.490.000 چه خبره مگه...........................ارزون تر از این حرفاست
بله ... ممکنه متاسفانه!
زیاد به بلوری گیر نده...شما همون بدون بلوریش رو بگیر.فوقش اگه دیدی بلوری بازارو اشغال کرده یکی اکسترنالشو میخری...
ولی تا اونجایی که من می دونم خود سایت دل برای درایور نوری این مدل این عبارتو نوشته:
8x DVD+/-RW (standard), Blu-ray Disc™ combo (reads Blu-ray Disc™ & writes to CD/DVD); 12.7mm tray load
که از این متن میشه اینو برداشت کرد که :
این مدل از دل دارای درایور نوری بلوری هست که تنها قابلیت خواندن داره ولی میتونه دیسک های سی دی و دی وی دی رو رایت کنه!
اگر واقعاً می خوای که به لب تاپت دست نخورده باشه، از یه آشنا بگیر و یا برو از اونور آب با خودت یکی بیار.![]()
سلام به همه
منم شايد يكي رو به همين زودي ها بگيرم.توروخدا اونايي كه دارن تست كنن و ببينن كه خداي نكرده مشكلي كه نداره.
بعدش هم اگه با گارانتي زيگورات بخري ا چند سال گارانتي لپ تاپ رو ساپورت ميكنه؟چون زيگورات از يه سال تا سه سال گارانتي ميده.حلا اين ازون سه سالي هاست يا يه سالي ها؟
اگه گارانتی معتبر باشه زیادم گرون نیست شاید 20 تومن
---------- Post added at 09:10 PM ---------- Previous post was at 09:07 PM ----------
سیستم خنک کنندش خوب کار میکنه نمیذاره داغ بشه، در ضمن تو این 12 ساعت که بکوب کار سنگین نمیکنی بینش یه استراحتی میکنه دیگه، بیرون بدنش که بیشتر از 40 نمیشه
بله وجود داره تشکیل شده از دوتا رم 4 گیگابایتیه، به نظر من که اینارو تو دبی یا ایران دستکاری میکنن رم 6 رو میکنن 8 ، همون 6 بگیر
من نمیدونم شما چقدر با بلوری سر و کار دارین ولی من خودم زیاد سرو کار ندارم بدون بلوری گرفتم اگه در آینده دیدم لازمه بلوری رایتر اکسترنالش رو میگیرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)