دوستان بعد از اپدیت امروز جنیوننش از دست رفته و چه جوری باید با این کرک کار کنم؟
دوستان بعد از اپدیت امروز جنیوننش از دست رفته و چه جوری باید با این کرک کار کنم؟
QXV7B-K78W2-QGPR6-9FWH9-KGMM7
4HJRK-X6Q28-HWRFY-WDYHJ-K8HDH
TQ32R-WFBDM-GFHD2-QGVMH-3P9GC
6JKV2-QPB8H-RQ893-FW7TM-PBJ73
GG4MQ-MGK72-HVXFW-KHCRF-KW6KY
JYDV8-H8VXG-74RPT-6BJPB-X42V4
سلام
توضیحات در پست اول
دوستان این کرک ها کار نمیکنه من چی کار کنم؟
تو بیشتر موارد Remove wat جواب میده,یه بار هم این رو تستش کنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان من ویندوزم رو عوض کردم حالا میخوام اپدیت کنم
ولی هر چی تو لیست اپدیت میگردم این اپدیت kb971033 رو پیدا نمیکنم که بخوام هاید کنم
تو هیچ کدوم از لستها نیست نه تو important و optional
تو اپدین شده ها هم نگاه کردم ببینم اپدیت نشده باشه ولی اونجا هم نبود
تو قسمت هاید شده ها هم دیدم بازم نبود
حالا چه کنم ؟
سلام خدمت دوستان...
من به کمک راهنمایی شما تونستم بعد از کلی کلنجار رفتن ویندوز رو اکتیو کنم.
ولی یه مشکلی هست اینه که من تو یه تایپک دیدم که میشه ویندوز سون رو با دانلود یک پک که سرویس پک 1 سون بود دانلود کرد و آپدیت آذیت نکنه.منم دانلودش کردم که انگار لینکش از خوده ماکروسافته ولی رو 47% دیگه دانلود نمیکنه.علتش چیه؟
چون حجمش زیاد بود میگما چون 520 مگ هست و نصفش دانلود کرده.چیکار میتنم کنم.؟
لطفا کمک کنید
دانلود کرک جدید برای ویندوز ۷ با Windows 7 Loader v1.9.7
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پسوورد:موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد اگه من این شماره سریال ها رو وارد کنم ویندوز اکتیو میشه و اگه جلوی آپدیت رو بگیرم؟
بله اکتیو میشه ولی دقیقا مثل لایسنس آنتی ویروسها بعد از یک مدت شناسایی میشه و غیر فعال میشه مگر اینکه خیلی خوش شانس باشید.بعد اگه من این شماره سریال ها رو وارد کنم ویندوز اکتیو میشه و اگه جلوی آپدیت رو بگیرم؟
سلام؛
من وقتی ویندوز سون رو نصب کردم خودش اتوماتیک کرکش رو هم نصب کرد، این شد که بدون مشکل ازش استفاده می کردم، تا اینکه امروز آپدیت SP1 رو دانلود کردم و ویندوزم به SP1 ارتقا پیدا کرد ولی کرک رو شناسایی کرد و الآن ویندوزم فعالسازی می خواد.
کرک هایی که تو پست اول و این تاپیک گذاشتید هیچ کدوم فکر نکنم رو سرویس پک 1 جواب بدن. جواب می دن!؟
اگه ممکنه راهنمایی کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)