میشه یه مدل بدین که امکانات مد نظر منو داشته باشه!؟نوشته شده توسط khorooshe_khorshid [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه یه مدل بدین که امکانات مد نظر منو داشته باشه!؟نوشته شده توسط khorooshe_khorshid [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرم باید PRg بگیرید با این مشخصاتی که می خاید
ولی خوب g1250 جی شاک خوبه
g1200 خوبه ولی نیست
سری prg ها هم prg130 و prg500 خوبه ولی pgr130 آنالوگ نداره...خوب سری prg امکانات بیشتری دارن مثلا قطب نما فک کنم
به نظرم PRG500 تیتانیوم برام بهتر باشه!
دوستان این ساعت های رادو کیفیتشون چطوره ؟؟
من یک نمونش خیلی به دلم نشست مستطیلی شکل بود و یادم هست چند نمونه مشابه داشت (اسپرت به معنای واقعی)
قیمتش بالا بود حالا می خوام بدونم می ارزن ؟
دوستان کجایین؟ راهنمایی بدین دیگه...
اینم لینکش فقط قیمتاش تو سایت های خارجی خیلی بالا بود که.من مدلایه مختلفشو از 330 دیدم تا 440 یعنی تقلبی بوده
تو این سبکا چیزی سراغ دارین ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درود بر شما
اگه میخواید ساعت بخرید و به اندازه کافی پول واسه ساعت گذاشتید کنار پیشنهاد میدم حتما tsot بخرید من مدل Ttoch شو خیلی دوست دارم درسته یکم قدیمی شده ولی خیلی سبک و شکیله
دوستان امروز من يه رادو خريدم به قيمت دوميليون و سيصد هزار درست يه دفترچه كلف دوتا كارت يه دستمال برا تميز كردنش با يه جعبه شيك داره و تو كارتش فروشنده شماره پشت ساعت رو نوشت و گفت دوسال گارانتي داره ولي خب ته دلم ميگم شايد تقلبي باشه از كجا ميتونم مطمن بشم اصل ؟
با تشكر
مبارکت باشه.
معمولا ساعت های لوکسی که تقلبی زیاد دارن(مثل شانل) طرز تشخیص تقلبی بودن رو تو سایتشون نوشتن.
سلام این ساعت خیلی چشم منو گرفته خیلی وقته توی این مایه مدل سراغ دارین راستی به نظر شما قیمت چه طوره یعنی زیاد بالا نیست نباید از مغزه بگیرم شما نظرتون چیه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خدمت شما و اون یکی دوست عزیز که گفتن سوییسی هست عرض کنم که:
بله رومانسون ساخت کره هست. هم کره شمالی هم کره جنوبی !!
لطفا شما (خطاب به اون یکی دوستمون) اطلاعات اشتباه ندید.
تو کره همچنین ساعت با برند سامسونگ تولید میشه.
تو بعضی از مدل های اتوماتیکش (شاید هم بعضی از کوارتز ها)، از موتورهای طراحی سیکو که تولیدشون تو چین هست استفاده شده. اگر پشت و روی ساعت شما نوشته شده Swiss Made پس به احتمال زیاد تقلبی هست.
مثل این میمونه لپتاپ دل بخرین پشتش خورده باشه Made is USA.
درضمن، Swiss Made جنبه تبلیغاتی داره این روزا. به اصطلاح انگلیسی یه جور Hype هست این مسئله.
شما فکر میکنین تیسوت 300 هزار تومنی بخرین کیفیتش با IWC یا Ulysse Nardin یا Jaeger Lecoultre یا Zenith و ... برابر هست؟ مگه همگی ساخت سوییس نیستن؟
برندهای ارزون قیمت سوییسی حدود 60-70% قطعاتشون تولید چین هست.
حتی برندهای گرون قیمت هم از قطعات تولید چین استفاده میکنن.
نه اینکه بگم چین بده، به هیچ وجه اینطوری نیست، اما با استفاده از قطعات ساخت چین قیمت تموم شده ساعت برای کمپانی کمتر در میاد، ولی با استفاده از لفظ Swiss Made قیمت بالا برای محصولشون در نظر میگیرن.
اینم یه جور ترفند اقتصادیه دیگه.
بنده یک عمر، به دلیل علاقه شدید، دنبال ساعت، و علم و هنر ساعت سازی بودم.
در حال حاضر هم کلکسیون با ارزش از انواع ساعت مچی و جیبی دارم.
بیشتر ساعت هایی هم که از کلکسیونم دوست دارم، ساعت های ساخت روسیه و آلمان هستن. (و همینطور SEAGULL چین).
به چند تا از کمپانی های ساعت سازی هم از نزدیک سر زدم و موزه شون رو هم دیدم.
اگه تو سبک رومانسون میخواید بهتره سراغ Q&Q برید که زیر مجموعه سیتیزن هست، مگه اینکه رومانسون رو با این قیمت های فضایی نفروشن که اصلا ارزشش رو نداره.
هم اکنون 57 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 57 مهمان)