کسی در این مورد نمیتونه کمک کنه ؟
کسی در این مورد نمیتونه کمک کنه ؟
من شما گفتین نیست زنگ زدم به دوستم ( فروشنده لپ تاپه البته بیشتر تو کار سام سونگه ) پرسیدم گفت هست توی بازار!!! الان شما منو به شک انداختین زنگ زدم دیدم اونNvidia GeForce GT 540M 1GB منظورش بود !!
lol
بابا همین مدلو بگیرین زودتر قال قضیه رو بکنین !!
من الان گرگانم چند روز دیگه بیام اونورا منم میخوام همینو بگیرم به فروشنده بگین یکیم برای من نگه داره...
جاى تعجب ندارى اين cpu رو اون اوايل توى مشخصاتش زده ربود که بعد از 3 روز از رو سايتش برداشتش والا منم اصفهانم و موندم 2شنبه امتحانم رو بدم و برم بخرم....!
شما که گرگان هستى ميتونى واريز کنى و فرداش با tbox واست مياد دم خونه دود تهروون هم نميخورى....
Last edited by roteal2007; 15-01-2011 at 22:44.
دل انگيزان عزيز مدل core i5 540M هست اما تو ايران نيست اتفاقآ كانفيگ اصليش همين core i5 540M هست اينم ريويو اين مدلکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان در خرید این لپ تاپ حتی 1 دقیقه هم شک نکنید! شاید صدای تقریبا ضعیفی داشته باشه (گرچه لپ تاپ که قرار نیست دیسکو باشه) ولی سیستمش وحشتناک قوی هستش.
نمی دونم چقدر با امولاتورها آشنا هستید.یکی از بازیهای کنسول گیم کیوب یعنی رزیدنت ایول صفر رو وقتی با شبیه ساز روی سیستم 4 هسته ای خانگی خودم اجرا می کردم روان اجرا میشد اما بالاخره بعضی جاها تیک میزد. با ایسر CPU 460 امتحان کرده بودم چند هفته پیش خیلی خوب بود ولی باز موقع تیر اندازی تیک میزد! دیشب با ایسر خودم یعنی CPU 480 امتحان کردم: ریت اجرایی از 100 در 100 پایین تر نیومد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! کاملا روان در اجرای این بازی!!!!!!! چه کار کرده این ایسر!!!
شک نکنید بهترین انخاب همینه با این کارت و سی پی یو که فوق العاده قوی هستند.
البته توجه لازم را مبذول فرماييد كه اين مدل اصلي Aspire-5742G-458G64Mnkk هست و مدل توي بازار ايران با اين مشخصه هستAcer Aspire 5742G-484G64Mncc
---------- Post added at 12:11 AM ---------- Previous post was at 12:07 AM ----------
خوب تازه ميتوني cpu رو اور كني حالشو ببري تصدقت عكس برامون از فيس مبارك لپ تاپت نميزاري؟ باتريش رو تست كردي؟ چند ساعت جواب ميده؟
راستش قرار بود برام قهوه ای یا همون برنزی رنگ بفرستند اما بالاخره مشکی دستم رسید!عکس مشکیش هم که همه جا هست!! البته احساس می کنم یه کم با مشکی ها فرق داره!!!! رنگش رو بیخیال!
اما درباره باطری: اینجوری که یکی از بچه ها میگه تا 4 ساعت: نه ! اگر از دی وی دی درایو استفاده نکنی و با سیستم کار خاصی نکنی شاید تا 4 ساعت بره!!! وگرنه با استفاده های دیگه تا 3 ساعت مشه که تو سایت سازگار هم ذکر شده.
بازم تا 3 ساعت عاليه من نميدونم چرا 3 تا از دوستام كه خريدين بدون هيچ كار خاصي حتي بدون دي وي دي درايو تا 2 ساعت هم براشون جواب نميده!!!!!!! مرسي كه جوابم رو دادي دوست عزيز
با سلام من امروز این لب تاب رو خریدم از شیراز و گارانتی سازگار .فقط وقتی درایور ها رو نصب می کنم
مگر نباید درایور بعدی رو gt540 m نصب کنم ؟ داخل خود cd درایور nvida داره وقتی واردش میشم ارور میده
ممنون میشم راهنمایی کنید
با تشکر
بچه ها قصد خرید دارم قیمت مشکلی و قهوه ای حدودی بازار تهران چنده از این کانفیگ؟
Core i5 460M@2.5(2.8)GHz,3MB
DDR3 4GB 1333MHz+640GB SATA
Nvidia GeForce GT 420M 1GB
و این چنده حدودی؟
Core i3 370M@2.4GHz,3MB L3
DDR3 4GB 1333MHz+500GB SATA
Nvidia GeForce GT 420M 1GB
این چطور؟
Core i5 480M@2.6(2.9)GHz),3MB
DDR3 4GB 1333MHz+640GB SATA
Nvidia GeForce GT 540M 1GB
قیمت حدودی 3 مدل رو میخواستم چون برای کسی میخوام بگیرم فردا صبح و خیلی فوریه.ممنونتون میشم سریع جواب بدید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)