متاسفانه من منو type رو بهم ریختم و این مدلی رو که شما نوشته بودید توش نبود حالا قبلی هم یادم نمیاد باید چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟
متاسفانه من منو type رو بهم ریختم و این مدلی رو که شما نوشته بودید توش نبود حالا قبلی هم یادم نمیاد باید چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟
من تموم گزینه های type رو گشتم این مدلی که شما گفتید رو پیدا نکردم ضمنن مدلی رو که خودش نوشته بود رو فراموش کرد م حالا باید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان من رفتم منوی مخفی و d asia رو فعال کردم ولی کانالی پیدا نمیکنه
مشکل از فرکانساست یعنی تو شهر ما فرکانس 474 شبکه های دیجیتال رو اونه ولی اصلا این فرکانس تو تلویزیون ما نیست به طور دستی هم نمیشه تغییرش داد
حالا نمیدونید چیکار کنم ؟؟؟
راستش مدل پلاسما من 43E4950
تو منو مخفی رفتم خودش تنظیم بود و نمیخواست من کاری انجام بدم
و اینکه شیراز زندگی میکنم
و روی سرچ اتوماتیک که خبری نمیشه و دستی هم که فرکانس میدم کانالی پیدا نمیکنه با توجه به این نوشته ها:
۴- استان فارس (نوع پخش: آزمایشی)
فرستنده اول (کانال ۲۱ – فرکانس ۴۷۴ – ایستگاه مهارلو):
شبکه های تلویزیونی: یک، دو، سه، چهار، تهران، خبر، آموزش و قرآن
شبکه های رادیویی: ایران، جوان، پیام، فرهنگ، ورزش، قرآن، معارف، تهران، سلامت/نوا و اقتصاد.
فرستنده دوم (کانال ۲۷ – فرکانس ۵۲۲ – ایستگاه مهارلو):
شبکه های تلویزیونی: مستند، نمایش، آی فیلم، العالم، Press TV، استانی فارس، شما و بازار
شبکه های رادیویی: رادیو استانی فارس
UPUPUPUPUPUPUPUPUPUPUPUPUPUPUPUPUPUPUPUPUPUPUPUPUP
من دو سال پيش از سليمانيه اين مدل ال سي دي سامسونگ رو گرفتم: LE40R88BDR/XEU البته اين چيزيه كه پشت قابش نوشته...كسي از دوستان اطلاعاتي راجع به اين تلويزيون و امكاناتش داره؟آيا گيرنده ديجيتال داره؟يا رسيور داخلي؟ممنون ميشم اگر دوستان راهنمايي كنند..
سلام خواهش می کنم کمکم کنید منم کالیبراسیون LCD را به هم زدم وAV Calibrationاز حالت success به Failure تبدیل کردم صفحه شطرنجی گذاشتم ولی نشد
سلام خواهش می کنم کمکم کنید منم کالیبراسیون LCD را به هم زدم وAV Calibrationاز حالت success به Failure تبدیل کردم صفحه شطرنجی گذاشتم ولی نشد
امیدوارم این لینک بتونه کمکت کنه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی منون خیلی به من کمک کرد دمت گرمممممممممممممممممم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)