با سلام
شما چطوري سعي ميكنيد كه انگليسيش كنيد و نتيجه نميگيريد؟؟
موفق باشيد.
با سلام
شما چطوري سعي ميكنيد كه انگليسيش كنيد و نتيجه نميگيريد؟؟
موفق باشيد.
در صفحه اصلی میل بالا سمت راست گزینه Optionen واز روی اون گزینه Mail - Optionen رو بزن.
در صفحه ای که باز میشه از گزینه های سمت چپ صفحه گزینه آخری یعنی Account- Informationen رو بزن.
احتمالا صفحه وارد شدن به ایمیل ظاهر میشه. پسوردت رو بزن و وارد شو.
در صفحه ای که باز میشه 4 سطر مونده به آخر، گزینه Sprache, Standort, Zeitzone einstellen رو پیدا کن و روش کلیک کن.
در صفحه ای که باز میشه زبان انگلیسی رو انتخاب کن. در این لحظه صفحه خودش انگلیسی میشه و گزینه I accept رو بزن تا تغییرات اعمال بشه.
سلام
یک مدت هست که وقتی با یاهو آن میشم آف هایی که برام اومده هم بنجره آف ها رو نشون میده و هم یک صفحه چت با طرف !!!!!
حدود 2 هفته هست که اینجوری شده پدر من رو در آورده کسی میدونه مشکل از کجاست ؟؟؟
منم دقیقا همین مشکل رو دارم...سلام
یک مدت هست که وقتی با یاهو آن میشم آف هایی که برام اومده هم بنجره آف ها رو نشون میده و هم یک صفحه چت با طرف !!!!!
حدود 2 هفته هست که اینجوری شده پدر من رو در آورده کسی میدونه مشکل از کجاست ؟؟؟
با سلام
از منوي messenger ياهو گزينه ي preference رو انتخاب كنيد
حالا از سمت چپ به قسمت messages بريد
در سمت راست قسمت سوم كه نوشته when i receive messages from people گزينه ي اول رو انتخاب كنيد
موفق باشيد.
ممنون ولی این که شما گفتید خودش رو اولی بود یک دو بار هم جاش رو عوض کردم ولی باز هم درست نشد
سلام دوستان
یه سوال من تازه ایمیل یاهو برای خودم درست کردم اما برعکس جیمیل فقط to و cc داشت ؟کسی میدونه bcc اش چجوریه ؟چرا به صورت پیش فرض نبود؟
از راهنماییت خیلی خیلی ممنون.
درست شد.
باتشکر فراوان
سلام
چطور ايميلي كه از يكي گرفتيمو براي كسي ديگه ارسال كنيم ولي ايميلهاي قبلي براي اون شخص ارسال نشه(يعني شخص بعدي كه ايميل منو ميبينه ايميلهاي قبليو نتونه ببينه)
سلام
من میخواستم تو یاهو میلم اون اسم و فامیلی که اول درست کردن اکانت گذاشتم و عوض کنم
همون اسمی که واسه کسی که ایمیل میدم اونو به اون نشون میده
یاهو میلم کلاسیکه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)