تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا به پیشگویی اعتقاد دارید؟

راي دهنده
139. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

59 42.45%
  • خیر

80 57.55%
صفحه 20 از 28 اولاول ... 10161718192021222324 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 276

نام تاپيک: پیشگویی، علم یا خرافات؟ (بررسی بزرگترین پیشگویی های تاریخ انسان و زمین)

آخر فروم باز mahdy2021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

ببخشید دوست من شما اسم این تاپیک رو خوندین ؟؟ اگر پیشگویی واقعیت داشت که اسم این تاپیک پیشگویی ، علم یا خرافات نبود

خوب جمله (( پیشگویی امری واقعی است )) شبهه داره و کلا جمله درستی نیست

همون قدر که قانون جذب اثبات نشده است ، پیشگویی هم به همون میزان غیر قابل اثباته ، هر دو اینها در دسته بندی (( شبه علم )) هستن ، یعنی هیچ مبنا و ماخذ علمی ندارن و فقط میشه با دخیل کردن احساسات و تخیل بهشون وجهه علمی (( فقط وجهه )) داد.
    حالا بحث جذب که به اینجا ربطی نداره

اما الان می بینید که پیشگویی که من 2 ماه پیش کردم داره محقق میشه : forum.p30world.com/showpost.php?p=5618222&postcount=23
    هیچکسی هم در مورد مصر چیزی پیشگویی نکرده . در واقع کسی برای سال 2011 اتفاقات مهمی پیشگویی نکرده

چیزیکه در مورد پیشگویی من گفتم این بود:
    پیشگویی امری است که کاملا وجود داره و نمونه های زیادیش رو دیدیم و شنیدیم
    من در مورد بحث علمی و اثباتش هنوز حرفی نزدم.شما چطوری حرفی رو که من نزدم رد کردی؟
    به دلایلی نمیشه در مورد ابعاد پیشگویی در این تاپیک صحبت کرد.اما در اینکه پیشگویی امری است که وجود داره که نمیشه ردش کرد...

پروفشنال ELDORAMO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

خوب شما میگید تکلیف چیه؟
    بالاخره قانون جاذبه یا پیشگویی؟

حالا بحث جذب که به اینجا ربطی نداره
    دوستان یک نکته رو یادتون رفت
    اگه هیچ پیشگویی وجود نداشته باشه و تموم این ها چیزی مثل جاذبه باشه اون وقت تلاش شما برای اثبات چیزی که وجود نداره بیهودست و باید دنبال اثبات جاذبه باشید
    پس اون قدر ها هم بی ریط نیست
    من واستون مثال زدم فقط کافیه بگید اون پیشگویی بود یا جاذبه
    من مثال هایی دارم که هر کدوم یکی از این دو قانون رو رد می کنه اما به طور حتم مسببش یکی از این دو هست
    مطمئنم هیچ کدوم از شما این سوال تابه حال به ذهنش نیومده
    شاید یک پیشگویی حاصل قدرت جذب وسیع یک فرد پیشگو باشه

این دقیقا خاصیت شبه علم ها است
    درسته
    من دیروز مدت زیادی توی نت انگلیسی سرچ کردم ببینم چه اثباتی برای قوانینی مثل جاذبه و یا پیشگویی وجود داره اما تقریبا هیچ اثبات علمی پیدا نشد
    علتش هم اینه که بحث از ماده فراتره و وارد یک بعد دیگه میشه که کاری دشواره که بخوایم اون بعد رو با قوانین این بعد اثبات کنیم
    متاسفانه چاپ و ترجمه کتاب توی کشور ما در این زمینه ها کلا ممنوع شده از طرفی رسانه ها و اخبار هم به هیچ عنوان تازه ها و اکتشافات این علوم رو اعلام نمی کنن
    سایت ها هم همه انگلیسی هستن و کمتر کسی میره سراغ تحقیق و بدست اوردن اخرین اطلاعات و مصادیق علمی این علوم
    واسه همین ما هرچی اینجا بشینیم و زور بزنیم بازم نمی تونیم اثبات علمی رو پیدا کنیم
    مراکزی هم که روی این موضوعات تحقیق انجام می دن معمولا سیاسی و سری هستن و اطلاعاتشون رو به این سادگی بروز نمیدن
    به نظر من بهتره انگلیسی سرچ کنید و به دنبال Proof واسه این مسائل بگردید
    Last edited by ELDORAMO; 11-02-2011 at 11:30.

آخر فروم باز Haj_Amoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    پادشاهی قدسی اخوت برحق

پيش فرض

ببینین: کلن کسانی که معتقد به چیزهایی هستن که (امروز) در حوزه‏ی ورای طبیعت دسته‏بندی میشه (هرچند که از جهتی بی‏معنی است!) عنوان می‏کنن که برای بروز و کارکردن این‏ها یک چیز لازمه و اون ایمان و اعتقاده! تا کسی به قانون جذب اعتقاد نداشته باشه براش کار نمی‏کنه! کسی که ایمانی به پیش‏گویی یا اختربینی نداره نمی‏تونه پیشگویی کنه!! حتی توی مراسم‏هایی که به عنوان احضار روح (نه الزامن به معنای فارسی‏اش یعنی نفس) انجام میشه واسط ها معتقدن حضور کسی که به این چیزها ایمانی نداره باعث میشه که مراسم دچار اختلال بشه!! و ... ! علم اندازه گیری می‏خواد! واضحه که شما نمی‏تونید ایمان یا اعتقاد یا اراده‏ی کسی رو اندازه بگیرید!!

البته شما می‏تونید یک معتقد به عدم اصالت حقیقت (پراگماتیست) باشین! این اشخاص معتقدن حقیقت واحد نیست و در زمان‏های مختلف و مکان‏های متفاوت برای اشخاص مختلف می‏تونه فرق کنه و حقیقت چیزی است که برای شما فایده داره و کار می‏کنه!! در نتیجه اگه چیزی برای کسی کار می‏کنه یا فایده داره پس برای اون شخص حقیقت داره، هر چند که برای هیچ‏کس دیگه حقیقت نباشه!!!

4. این کاربر از Haj_Amoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mahdy2021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

ببینین: کلن کسانی که معتقد به چیزهایی هستن که (امروز) در حوزه‏ی ورای طبیعت دسته‏بندی میشه (هرچند که از جهتی بی‏معنی است!) عنوان می‏کنن که برای بروز و کارکردن این‏ها یک چیز لازمه و اون ایمان و اعتقاده! تا کسی به قانون جذب اعتقاد نداشته باشه براش کار نمی‏کنه! کسی که ایمانی به پیش‏گویی یا اختربینی نداره نمی‏تونه پیشگویی کنه!! حتی توی مراسم‏هایی که به عنوان احضار روح (نه الزامن به معنای فارسی‏اش یعنی نفس) انجام میشه واسط ها معتقدن حضور کسی که به این چیزها ایمانی نداره باعث میشه که مراسم دچار اختلال بشه!! و ... ! علم اندازه گیری می‏خواد! واضحه که شما نمی‏تونید ایمان یا اعتقاد یا اراده‏ی کسی رو اندازه بگیرید!!

البته شما می‏تونید یک معتقد به عدم اصالت حقیقت (پراگماتیست) باشین! این اشخاص معتقدن حقیقت واحد نیست و در زمان‏های مختلف و مکان‏های متفاوت برای اشخاص مختلف می‏تونه فرق کنه و حقیقت چیزی است که برای شما فایده داره و کار می‏کنه!! در نتیجه اگه چیزی برای کسی کار می‏کنه یا فایده داره پس برای اون شخص حقیقت داره، هر چند که برای هیچ‏کس دیگه حقیقت نباشه!!!
    البته من مثال نقض برای حرف شما هستم
    اولا بنده چیزی به اسم ماورا الطبیعه یا متافیزیک رو کاملا رد می کنم.هر چه که هست در نهایت مثل علوم عادی در خواهد آمد.ممکن است روزی علت رخ دادن خیلی چیزها رو ندونیم ولی بالاخره خواهیم فهمید (نمونه هاش هم زیاد بودن)

در ثانی من اصلا در مورد پیشگویی چیزی به اسم ایمان رو لازم نمی بینم.چون:
    1-همه افراد نمی تونن پیشگویی واقعی انجام بدن
    2-اگر من بیام بگم فلان اتفاق میفته و طرفهای مقابل بگن امکان نداره یا نظری ندن.وقتی اون اتفاق افتاد شاید به پیشگو بودن من و پیشگویی ایمان بیارن ولی در اصل ماجرا قبول داشتن و ایمان آوردن دخالتی نداره

در اون مراسمات هم که شما گفتی حالا گذشته اینکه حقیقت اونها چیه ولی اگر طرف وارد باشه به مشکلی بر نمی خوره(البته استثنائات همیشه هست)

دوستان یک نکته رو یادتون رفت
    اگه هیچ پیشگویی وجود نداشته باشه و تموم این ها چیزی مثل جاذبه باشه اون وقت تلاش شما برای اثبات چیزی که وجود نداره بیهودست و باید دنبال اثبات جاذبه باشید
    پس اون قدر ها هم بی ریط نیست
    من واستون مثال زدم فقط کافیه بگید اون پیشگویی بود یا جاذبه
    من مثال هایی دارم که هر کدوم یکی از این دو قانون رو رد می کنه اما به طور حتم مسببش یکی از این دو هست
    مطمئنم هیچ کدوم از شما این سوال تابه حال به ذهنش نیومده
    شاید یک پیشگویی حاصل قدرت جذب وسیع یک فرد پیشگو باشه
    دوست عزیز پیشگویی محدودیتهای قانون جذب رو نداره.یه نفر 1000 سال پیش میگه یه موقعی یه شخصی با این نام در فلان کشور حاکم میشه و فلان کار رو میکنه.در نهایت هم آخرین حاکم اون سرزمین خواهد بود
    به نظر شما این شخص باعث جذب این اتفاق در 1000 سال بعد شده؟
    شما در مورد پیشگویی یکمی مطالعه کنید.خواهید دید بحث گسترده تر از این حرفاست
    Last edited by mahdy2021; 11-02-2011 at 13:48.

6. 2 کاربر از mahdy2021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Haj_Amoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    پادشاهی قدسی اخوت برحق

پيش فرض

1-همه افراد نمی تونن پیشگویی واقعی انجام بدن
    پیشگویی، پیشگویی هست دیگه!! واقعی یعنی چی؟! اگه کسی بخواد کلاه برداری کنه که کلن حساب دیگری است!
    2-اگر من بیام بگم فلان اتفاق میفته و طرفهای مقابل بگن امکان نداره یا نظری ندن.وقتی اون اتفاق افتاد شاید به پیشگو بودن من و پیشگویی ایمان بیارن ولی در اصل ماجرا قبول داشتن و ایمان آوردن دخالتی نداره
    شاید منظور من رو متوجه نشدین! پیشگو‏ها کاری به ایمان اشخاص دیگه بعد از پیشگویی ندارن! منظور ایمان شخص پیشگو است به کاری که می‏کنه!!
    باقی حرف‏هاتون هم تا حدی مورد تایید هست! و اگر تا حدی هم نیست نیازی به انحراف بحث نمی‏بینم!!

پروفشنال ELDORAMO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

دوست عزیز پیشگویی محدودیتهای قانون جذب رو نداره.یه نفر 1000 سال پیش میگه یه موقعی یه شخصی با این نام در فلان کشور حاکم میشه و فلان کار رو میکنه.در نهایت هم آخرین حاکم اون سرزمین خواهد بود
    شما در مورد پیشگویی یکمی مطالعه کنید.خواهید دید بحث گسترده تر از این حرفاست
    باز هم از دید قانون جاذبه امکانش هست
    همین زمان بندی هم خودش یک نوع جاذبه هست یعنی جذب یک اتفاق در یک زمان خاص
    ولی ممنون میشم اگه مثال های بیشتری ارائه کنید تا یا فرضیه من کلا رد شه و یا قوت بیشتری بگیره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

حالا بحث جذب که به اينجا ربطي نداره

اما الان مي بينيد که پيشگويي که من 2 ماه پيش کردم داره محقق ميشه : forum.p30world.com/showpost.php?p=5618222&postcount=23
    هيچکسي هم در مورد مصر چيزي پيشگويي نکرده . در واقع کسي براي سال 2011 اتفاقات مهمي پيشگويي نکرده
    ببخشيد اما من يه پستي در اين مورد داشتم که مديران عزيز زحمتش رو کشيدن و بهش انگ سيا سـي زدن و پاکش کردن

اين چيزي که شما ميگي پيشگويي محسوب نميشه ، اين مثل اينه که من بگم اگر تا فردا چزي نخورم گشنم ميشه

مسلما يک حکومت ديکتاتوري مثل مصر ، دوام نمياره ، کاملا مشخصه ، اين که نشد پيشگويي ، پيشگويي به باور عموم يعني حدس به قريب به يقين آينده اي که مجهوله و دليلي براي اتفاق اون پيشامد آينده نيست

مثلا اينکه من در سن 45 سالگي صاحب يک پسر ميشم

من در مورد بحث علمي و اثباتش هنوز حرفي نزدم.شما چطوري حرفي رو که من نزدم رد کردي؟
    به دلايلي نميشه در مورد ابعاد پيشگويي در اين تاپيک صحبت کرد.اما در اينکه پيشگويي امري است که وجود داره که نميشه ردش کرد...
    ببخشید ، شاید من کج فهمیدم ، اما پست شما این بود :

پیشگویی امری است که کاملا وجود داره و نمونه های زیادیش رو دیدیم و شنیدیم
    اما قانون جذب یک امر کلی و مبهمه.اصولا هم هنوز به عنوان یک (قانون) در محافل علمی شناخته نمیشه.از ترکیب چند پدیده درست و غلط یک همچین فرضیه ای ساخته شده و راه زیادی داره تا به نظریه تبدیل بشه
    شما اين مطلب رو که (( پيشگويي وجود دارد )) رو در جواب اون دوستي زديد که از قانون جذب حرف زده بود ، و در اون پست قانون جذب رو يک چيز مبهم و بي پايه دونستين و با کلمه اما پيشگويي رو چيزي که واقعا وجود داره ، يعني که پيشگويي پايه و اساس و ساز و کار داره و از مرحله نظریه هم گذشته

اين ميشه همون دادن وجهه علمي به امر پيشگويي ،

از نظر من پیشگویی و قانون جذب هر 2 در یک سطح هستن ، فقط پیشگویی قدمت خیلی بیشتری داره

10. این کاربر از skyline00 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

یه جورایی بله ، فرض بگیریم من یک فیلم بسازم در مورد جنگ چین و هند یا آمریکا و ونزوئلا ، یا مثلا در مورد فلان کشور آفریقایی با همسایه اش ، که در اون فیلم ، یک قهرمان از طرف چین ، آمریکا یا مثلا سودان ، داره با دشمن میجنگه و کلی شهامت و شجاعت به خرج میده

این جنگ اتفاق نیفتاده و این فیلم من میشه پیشگویی ، اما احتمال داره که این کشور ها یک زمانی با هم وارد جنگ بشن ، چون در تنش شدید هستن گاها

حالا وقتی اتفاق افتاد ، فیلم من میفته روی بورس و خیلی ها میبینن ، در کشور هایی که قهرمان مال اون کشور هست ، سرباز ها و رزمنده های اون کشور ها ، سعی میکنن خودشون رو در عالم واقعی جنگ شبیه به اون قهرمان کنند ...

این کاری بود که آمریکا با فیلم های راکی و سری فیلم های جنگ ویتنام در زمان جنگ ویتنام انجام میداد و جواب هم میداد

البته این ابتکار مال آلمان نازی بود که مخترع و مبدع پروپاگاندا است ، الان این پروپاگاندا در آمریکا و بسیاری کشور های دیگه که ضعف هایی دارن ، داره ضعف ها رو میپوشونه خواست های دولت رو از ملت به عمل میاره ...

حالا اگر من بگم در 800 سال بعد ، یک نفر میاد و در قاره آمریکا ، همه رو متحد میکنه و رهبر میشه ، و اون فرد از طبقه فرودست هست

من
    یه سنگ مفتی انداختم سمت گنجشک مفتی ، در این 800 سال این پیشگویی من میمونه و در حول و حوش 800 سال دیگه ، کم کم ملت میان و میگن موعدی که فلان پیشگو گفت داره میرسه ، جنب و جوش ذهنی شروع میشه و شرایط قیام مهیا میشه ، یهو یکی که بیشتر شبیه به اون نشونه های پیشگو هست ، میاد و رهبر شورش میشه و تهیدستان قاره آمریکا رو متحد میکنه و میشه رهبر و .... جالب اینه که اون تهدیدستان داستان ما ، چون این یازو شبیه به نشونه هاست ، قبول میکنن که این بابا ، همونه که قراره بیاد

بقیه کارها رو خود اون مردم 800 سال دیگه (( اگر مثل مردم الان خرافی باشن )) انجام میدن

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

پس با این حساب چه آدمی بوده این نوستراداموس!
    ترور جان اف کندی - ظهور هیتلر - جنگهای جهانی اول دوم - انقلاب اسلامی ایران - انفجار اتمی - 11 سپتامبر - ژنرال دوگل - ظهور ناپلئون بناپارت و...
    رو پیشگویی کرده و مردم همه نقاط جهان هم خرافاتی بودند افتادند دنبال حرفهای ایشون و جوگیر شدند و وقایع مختلف جهانی رو شکل دادند.
    ایشون هم سنگ مفت گنجشک مفت بوده نشسته پیشگویی کرده و گفته حالا یا اتفاق میوفته یا نمیوفته.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

پس با این حساب چه آدمی بوده این نوستراداموس!
    ترور جان اف کندی - ظهور هیتلر - جنگهای جهانی اول دوم - انقلاب اسلامی ایران - انفجار اتمی - 11 سپتامبر - ژنرال دوگل - ظهور ناپلئون بناپارت و...
    رو پیشگویی کرده و مردم همه نقاط جهان هم خرافاتی بودند افتادند دنبال حرفهای ایشون و جوگیر شدند و وقایع مختلف جهانی رو شکل دادند.
    ایشون هم سنگ مفت گنجشک مفت بوده نشسته پیشگویی کرده و گفته حالا یا اتفاق میوفته یا نمیوفته.
    عزیزم من شخص نوستر آداموس رو نگفتم ، اون دوستمون گفتن :

یه نفر 1000 سال پیش میگه یه موقعی یه شخصی با این نام در فلان کشور حاکم میشه و فلان کار رو میکنه.در نهایت هم آخرین حاکم اون سرزمین خواهد بود
    اون چیزی که شما خوندی و تصور کردی در مورد نستر آداموس هست ، واسه این قسمت بالا بود ...

این تاپیک در مورد پیشگویی هست ، نه نوستر آداموس

من خودم شخصا خیلی از حرف های آداموس برام جالبه ، اما ما در این تاپیک شخصا موضوع پیشگویی رو پیگیری میکنم ، نه یک پیشگو ی خاص رو ، اگر سوء تفاهمی شده ببخشید
    Last edited by skyline00; 12-02-2011 at 01:08.

14. این کاربر از skyline00 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •