تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 36 اولاول ... 1016171819202122232430 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 351

نام تاپيک: ◄ ™ Samsung اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

داره خودمونی میشه lovea's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    gonbad

پيش فرض

ولی مثل اینکه راسته .... قیمت کرونوس رو بهم گفت 2.700 !!!!!!!!!!!!! من بهش گفتم من لپ تاپم(اراف511 so4) رو 1.345 خریدم تعجب کرد گفت خیلی خوب خریدی الان 1.600 شده ... گفت راحت میتونی با همون قیمت بفروشیش
    پس با این اوصاف فکر خریدو از سرمون بیرون کنیم به مارکایه دیگه فکر کنیم (ولی عجب اشتباهی کردم منتظر این سری 7 موندم باید همون چند ماه پیش خریدمو میکردم که به این قیمتایه امروزی هم بر نمیخوردم.قیمت همه چی رفته بالا ) ولی چه خبره این قیمت ؟؟؟ اگه 1.700 هم میگفتن بازم قیمتش بالا بود .خب اگه این قیمت باشه کدوم ادم بی فکری میاد اینو بخره؟میره اپل میگیره دیگه .یا با قیمت خیلی پایینتر dell xps 15z میگیره که اونم شبیه اینه وتازه وارد شده.

2. این کاربر از lovea بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

منم قصد دارم تا دو سه ماه آینده نوت بوک بگیرم. اول میخواستم asus بگیرم بعد که مدلا و قیمتای سامسونگ رو دیدم، به سامسونگ علاقه مند شدم و گفتم صبر میکنم این سرس 7 بیاد، ولی با این قیمت عجیب و غریبش زده شدم ازش!! حالا باید دید تا دو سه ماه دیگه چی پیش میاد!

4. این کاربر از slm.mas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

پس با این اوصاف فکر خریدو از سرمون بیرون کنیم به مارکایه دیگه فکر کنیم (ولی عجب اشتباهی کردم منتظر این سری 7 موندم باید همون چند ماه پیش خریدمو میکردم که به این قیمتایه امروزی هم بر نمیخوردم.قیمت همه چی رفته بالا ) ولی چه خبره این قیمت ؟؟؟ اگه 1.700 هم میگفتن بازم قیمتش بالا بود .خب اگه این قیمت باشه کدوم ادم بی فکری میاد اینو بخره؟میره اپل میگیره دیگه .یا با قیمت خیلی پایینتر dell xps 15z میگیره که اونم شبیه اینه وتازه وارد شده.

منم قصد دارم تا دو سه ماه آینده نوت بوک بگیرم. اول میخواستم asus بگیرم بعد که مدلا و قیمتای سامسونگ رو دیدم، به سامسونگ علاقه مند شدم و گفتم صبر میکنم این سرس 7 بیاد، ولی با این قیمت عجیب و غریبش زده شدم ازش!! حالا باید دید تا دو سه ماه دیگه چی پیش میاد!

از بالاتر هم میره ... وضع خیلی خراب شده

داره خودمونی میشه rahafrooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

سامسونگ با اینکه برند خوبیه،ولی این هوردادیها تو حوزه بازاریابی و آنالیز بازارو تنظیم قیمت و تبلیغات و غیره واقعا گند زدن.تنها خوبیشون این بوده که لپتاپارو دوسال گارانتی کردن!

7. 2 کاربر از rahafrooz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

سامسونگ با اینکه برند خوبیه،ولی این هوردادیها تو حوزه بازاریابی و آنالیز بازارو تنظیم قیمت و تبلیغات و غیره واقعا گند زدن.تنها خوبیشون این بوده که لپتاپارو دوسال گارانتی کردن!
    ولی من هرموقع زنگ زدم گفتم از فروش خودتون راضی هستید گفته آره ... حتی گفتی این سری 9 و کرونوس با این قیمت کسی میخره ؟ گفت آره سری 9 فروش خوبی داشته و اولیشو ما توی یه شهرستان دور افتاده فروختیم ...

داره خودمونی میشه rahafrooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

ولی من هرموقع زنگ زدم گفتم از فروش خودتون راضی هستید گفته آره ... حتی گفتی این سری 9 و کرونوس با این قیمت کسی میخره ؟ گفت آره سری 9 فروش خوبی داشته و اولیشو ما توی یه شهرستان دور افتاده فروختیم ...
    این دیگه زر مفته.لابد 10 تا سری 9 آوردن،7-8 تاشو فروختن،میگن فروش خوبی داشته!
    ولی گذشته از این حرفا واقعا لپ تاپ خوبیه. من که پشیمون نیستم و خرید خوبی داشتم!

10. این کاربر از rahafrooz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

این دیگه زر مفته.لابد 10 تا سری 9 آوردن،7-8 تاشو فروختن،میگن فروش خوبی داشته!
    ولی گذشته از این حرفا واقعا لپ تاپ خوبیه. من که پشیمون نیستم و خرید خوبی داشتم!
    اتفاقا این روهم قید کرد که ما orderهایی که میدیم نمیتونه زیر 200 تا باشه ... چون بهش گفتم میتونید چندتا سری گیمر بیارید با همون قیمت مثلا 3.500 تا 4000 تومن بفروشید .... گفت که حداقل 200 تا میشه وارد کرد

داره خودمونی میشه lovea's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    gonbad

پيش فرض

سری 7 سامسونگ مثل اینکه با قیمت 2.200 به بازار عرضه شده ولی افسوس ما توان خرید با این قیمت رو نداریم
    rf 511 با cpu i7 2670 و رم 6 قیمت زده 1.820
    دوستان چه بلایی سر بازار اومده؟؟؟؟؟ به نظر شما قیمت ها به حالت اول برمیگردد یا بازم دلار گران تر خواهد شد؟؟

13. این کاربر از lovea بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سری 7 سامسونگ مثل اینکه با قیمت 2.200 به بازار عرضه شده ولی افسوس ما توان خرید با این قیمت رو نداریم
    دوستان چه بلایی سر بازار اومده؟؟؟؟؟ به نظر شما قیمت ها به حالت اول برمیگردد یا بازم دلار گران تر خواهد شد؟؟
    خواهشا اگه راه داره کسی خرید نکنه تا ببینیم چه اتفاقی میفته

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

مطمئنی که با رم 6 گیگ این قیمته ؟ من فکرکنم این مدل s05 باشه با رم 8 گیگ ... هرچند که زیاد تفاوقی نداره با 6 گیگ .... همینطور سی پی یوش هم زیاد با لپ تاپ من فرقی نداره .......خیلی گرونه ... تازه میفهمم 1.345 تومن خریدن لپ تاپ خودم یعنی چی ....

16. این کاربر از mahyarSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •