الان اینایی که من دارم کدوم نر هست کدوم ماده هست ؟
الان اینایی که من دارم کدوم نر هست کدوم ماده هست ؟
تو این انداره تشخیص نر و ماده ماهیهای شما بسیار سخت و یا غیر ممکنه . پرت رو وقتی چند برابر الانش رو هم بزور میشه نر و مادش رو تشخیص داد الان که اصلا امکان نداره. ماکرو هم هنوز خیلی زوده واسه تشخیص نر و مادش . باید بذارید بزرگتر بشن .![]()
غذا چی ؟
به ماکرو ها کاهو بدم ؟
چطوری به پرتها دل و جگربدم ؟
energy میدم بهشون ..
و اینکه دما آب رو 26 هست .
بدترین غذایی که میشه به ماهی آکواریوم داد به نظرم انرژی هست که سازنده اش ماهیرانه . من زمانی که آکواریوم داشتم به پرت هام لوفاگ میدادم (دانه های قهوه ای رنگ گرد) که هم مدل رو آب داره و هم سنگین تر که به کف آب میرن و برای کت فیش مناسب هستند. غذای دیگه ای که به پرت میدادم و استقبال میکرد رنگدانه های قرمز رنگی هست که اسمشان سرا رد پرت (Sera red parrot) و اگه پیدا نشد تترا رد پرت (tetra red parrot) هست که به رنگ ماهی رو تحریک میکنند و باعث پررنگی و زیبایی ماهی میشن . میشه به پرت کرم فشرده خشک هم داد که از اون هم استقبال میکنه .
کلا پرت همه چیز خواره ماکرو هم همینطور . فقط لطفا انرژی رو همین الان خالی کنید تو سطل آشغال که برای کبد ماهی جز ضرر چیزی نداره . به حرف فروشنده ها هم موقع خرید غذا توجه نکنید . حتما یکی از دو مارک بالا رو بخرید . بعضی از فروشنده ها که این دو مارک رو ندارن معمولا از غذاهای خودشون تعریف میکنند و چند نمونه ماهی خیلی قشنگ رو نشون میدن که مثلا ما این نوع غذا رو به اینا میدیم . یکی از دو مارک بالا + لوفاگ + کرم خشک فشرده بهترین غذای خشک برای ماهیای شماست . البته در صورت امکان مخلوط دل گوسفند چرخ کرده + کاهو + هویج + سیر بهترین غذای دست ساز برای ماهی شماست . کمی سایز ماهیتان که بزرگتر شد میتونین از ماهی جوبی زنده هم برای ارتزاق ماهی هایتان استفاده کنید.
---------- Post added at 07:10 PM ---------- Previous post was at 07:08 PM ----------
دمای آب هم بین 24 تا 30 خوبه .
انرژی اونقدرها هم که دوستمون گفتن بد نیست .
البته من غذای دست ساز رو ترجیح میدم . اگر میخوای ماکروهات بزرگ ، سالم و خوش رنگتر بشن :
دل گاو + اسفناج پخته شده + فلفل دلمه ای قرمز خام + پودر سیر + پودر جوانه گندم 1 قاشق چایخوری + کمی گلرنگ رو چند بار چرخ کن و روی یک پلاستیک پهن کن تا ورقه ای نازک درست شه . بزار تو فریزر تا منجمد شه و ...
دما رو بکش بالا تا 28 . 28 نشون میده ولی دمای واقعی 26 27 هست . اکثر بخاری های موجود اینطوری هستن !
گلرنگ چیه ؟
من چندشم میشه دل و چرخ بزنم
یعنی دیگه انرژی ندم بهشون ؟ آخه ماکروها رقتی گرسنشون میشه یا هم دیگه رو اذیتت میکنن یا میرن کت فیش بدبختو اذیت میکنن
ماهی هر چی جلوش بریزی میخوره ولی اگه میخواین ماهی خوش رنگ و پر جنب و جوشی داشته باشین همون غذاهایی که گفتم خوبه و گرنه میتونید بهش انرژی هم بدین . غذای دست سازی هم که lahij_web معرفی کردند خوبه . البته دل گاو رو نمیدونم چقدر قیمتشه ولی فک میکنم از دل گوسفند گرونتر باشه . دو تا دل گوسفند با ترکیباتی که گفتم تا 3 ماه برای ماهیها کافیه . البته غذای دست ساز رو نباید به عنوان غذای اصلی به ماهی بدین چون خیلی واسه ماهی سنگینه . هفته ای دوبار کافیه . اون غذاهای خشکی که گفتم رو بعنوان غذای اصلی بدین به ماهیاتون . باز هم میگم انرژی رو بریزین دور.
بچه ها شما تاحالا از فروشگاه آکو کالا اینترنتی خرید کردید ؟
دل گاو هم تفاوت چندانی نداره .
1 دل گاو برای حدود 6 ماه کافیه !
من پایه غذاییم مدت هاست همین مخلوطه و خیلی کم از غذاهای شرکتی بهشون میدم .
جدی ؟! برخورد نکردم تاحالا !hasti rs بچه ها شما تاحالا از فروشگاه آکو کالا اینترنتی خرید کردید ؟
لینک لطفا !
::.. پ ن : ماهی رو حضوری هم نمیشه رو خریدش اعتماد کرد چه برسه به غیرحضوری ! این خرید از جمله خیرد هاییه که حضور مشتری هنگام پسندیدن کالا الزامیست ! ..::
سلام بر دوستان!
دیروز یه آروانا سیلور گرفتم که حدود 22 سانته!
فعلا با بیماری ابری شدن چشمش درگیرم!!
دعا کنید که خوب بشه...
فعلا نمک دریایی اضافه کردم و آب رو سیفون کردم!
مرسی
Last edited by boozzai; 29-03-2011 at 12:23.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)