تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 416 اولاول ... 101617181920212223243070120 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 4153

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

گواردیولا: از خرید زلاتان پشیمان نیستم]
    این دیگه خیلی خنده داره
    زده فاتحه فوتبال زلات رو خونده بعد میگه پشیمون نیستم دی:
    به نظر من با خرید زلات اتئو هم یه جورایی شکست خورد
    لاپورتا از معدود اشتباهاتش همین خرید زلات بود
    اونم فقط واسه رقابت با مادرید

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

این دیگه خیلی خنده داره
    زده فاتحه فوتبال زلات رو خونده بعد میگه پشیمون نیستم دی:
    به نظر من با خرید زلات اتئو هم یه جورایی شکست خورد
    لاپورتا از معدود اشتباهاتش همین خرید زلات بود
    اونم فقط واسه رقابت با مادرید
    همون تک گل پیروزی بارسا برابر رئال در رفت ال کلاسیکو که زد ارزشش رو داشت. به اون لحظه برگردید. چه کلهایی از هوادارن. چه نظرهایی از کارشناسا. بارسلونا برابر رئال مادریدی که 250 میلیون یورو خرج کرده. حتی کاپلو گفت بارسا دیگه به تنهایی بهترین نیست و رئال قدرتی معادل پیدا کرده. زهی خیال باطل.

الان به عنوان یک هوادار متعصب رئال حاضرید باشگاهتون چند میلیون رسما بریزه دور تا موفقیتای بارسلونا در این دو فصل برگردونده بشه؟

وقتی تو ترکیب جایی نداره، بمونه چی کار کنه؟!!! بازیکنی در این سطح جاش رو نیمکت نیست...

بارسا هم با خرید داوید ویا همه چی رو روشن کرد.

یعنی شما میخوای بگی خرید زلاتان درست بود؟ تو بارسا جواب میده؟! فراموش نکن داری در باره زلاتان حرف میزنی نه یه مهاجم درجه 2 یا 3
    خودش ایجنتش باشگاه گواردیولا راضی. شما ناراضی؟ صلاح بارسارو می خواید؟ ترجیح میدم وقایعی رو که منجر به موفقیت بارسلونا از جمله قهرمانی لالیگا و دبل کردن حریف و عنوان برای بازیکنان و ... شده دستکاری نکنم.

به نظر من زلاتان بهترین تمام کننده اروپاست. کلاس ضربه زدنش رو در بازیکن دیگه ای نمی بینم. فقط بحث تکراری تطبیق سبک بازی هست.

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

به نظر من زلاتان بهترین تمام کننده اروپاست. کلاس ضربه زدنش رو در بازیکن دیگه ای نمی بینم. فقط بحث تکراری تطبیق سبک بازی هست.
    درسته بازیکن و تمام کننده ی خوبیه.....ولی بهترین نیست............به نظر من بهترین تمام کننده اینا هستنند : دروگبا ...داوید ویا...رونی

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

همون تک گل پیروزی بارسا برابر رئال در رفت ال کلاسیکو که زد ارزشش رو داشت. به اون لحظه برگردید. چه کلهایی از هوادارن. چه نظرهایی از کارشناسا. بارسلونا برابر رئال مادریدی که 250 میلیون یورو خرج کرده. حتی کاپلو گفت بارسا دیگه به تنهایی بهترین نیست و رئال قدرتی معادل پیدا کرده. زهی خیال باطل.

الان به عنوان یک هوادار متعصب رئال حاضرید باشگاهتون چند میلیون رسما بریزه دور تا موفقیتای بارسلونا در این دو فصل برگردونده بشه؟

خودش ایجنتش باشگاه گواردیولا راضی. شما ناراضی؟ صلاح بارسارو می خواید؟ ترجیح میدم وقایعی رو که منجر به موفقیت بارسلونا از جمله قهرمانی لالیگا و دبل کردن حریف و عنوان برای بازیکنان و ... شده دستکاری نکنم.

نظر شما مبنی بر اینکه بهترین تمام کننده هست کاملا شخصی هست! وقتی ملاک یک خرید خوب رو به گرفتن تنها یه سه امتیاز تو لیگ بدونین دیگه معلومه...

فکر نکنم حتی خوشبین ترین تحلیلگر حرفه ای فوتبال هم بگه زلاتان خرید درستی بود.

ضمن اینکه خود پرز همون اول فصل گفت این خرید ها برای یک فصل نیست! برای دراز مدت هست. فقط انسان هایی که دنبال زود نتیجه گرفتن هستن فکر میکنن با 4تا خرید میشه همه کار کرد.

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض برنامه مسابقات تیمهای مشهور اروپا فصل 2010-2011

سلام
    این برنامه مسابقات تیمهای مشهور اروپایی توی یک فرومی دیدم گفتم اینجا بزارم شاید برای شما هم جالب باشه.
    (کاری از farhad_o2)
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز Dr.FANOOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

انصافا زلاتان حیفه بره....من دقیقا پارسال یادمه روز های که ژاوی و مسی نمی تونستند گل بزنند این زلاتان بود که گل می زد.زلاتان توی چند برهه هم اسیر مصدومیت های کوتاه مدت شد ولی نتونست مثل زمان اینترش برای بارسا بازی کنه.زلاتان نتونست سرعتش رو با سرعت بازیکنان بارسا تطبیق بده.به نظر من یک سال دیگه بمونه خیلی عالی می شه.اگر زلاتان بره توی یک سال دوتا مهاجم رو از دست می دیم.خیلی خوب بازیکن که نخریدیم اما بهتره دست کم بازیکنان را حفظ کنیم.

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

نظر شما مبنی بر اینکه بهترین تمام کننده هست کاملا شخصی هست! وقتی ملاک یک خرید خوب رو به گرفتن تنها یه سه امتیاز تو لیگ بدونین دیگه معلومه...

فکر نکنم حتی خوشبین ترین تحلیلگر حرفه ای فوتبال هم بگه زلاتان خرید درستی بود.

ضمن اینکه خود پرز همون اول فصل گفت این خرید ها برای یک فصل نیست! برای دراز مدت هست. فقط انسان هایی که دنبال زود نتیجه گرفتن هستن فکر میکنن با 4تا خرید میشه همه کار کرد.
    اول اینکه ارزشش رو داشت با یک خرید خوب فرق داره. دوم اینکه، قطعا اهمیت نتیجه اون بازی حداقل برای رئالی ها (ناکامی فصل قبل، موفقیت فوق‌العاده بارسلونا، خرج زیاد) بسیار بالا بود. ممکن بود روند و سرنوشت فصلو عوض کنه. علاوه بر کل‌ش، آخر لالیگا به ارزشش رسیدید. سوم، خرید رونالدو و کاکا دارای عنوان برترین بازیکن جهان سالهای گذشته در اوج قیمت برای دراز مدت؟ جدا آینده نگری! ژاوی: رئال یکی از قربانی های بارسلوناست.

// رونالدو //

عنوان 2مین بازیکن برتر جهان
    عنوان 2مین بازیکن برتر اروپا

جام پریمیر لیگ
    جام

پس از یک فصل رئال

عنوان ؟ (رده رو حدس بزنید، برای اروپا که نامزد هم نشد.)

بدون جام

// زلاتان //

عنوان 14‌مین بازیکن جهان
    عنوان 7مین بازیکن اروپا

جام سری آ

پس از یک فصل بارسا

عنوان ؟

جام باشگاهای جهان
    جام سوپرکاپ اسپانیا
    جام سوپرکاپ اروپا
    جام لالیگا
    ...

بهتر نیست مدافع حقوق کریس رونالدو باشید؟ البته طرف حساب، تیم مورد علاقتون خواهد بود.

درسته بازیکن و تمام کننده ی خوبیه.....ولی بهترین نیست............به نظر من بهترین تمام کننده اینا هستنند : دروگبا ...داوید ویا...رونی
    منظورم دقیقا ضربه آخره. اگه حمله و کلا گلزنی رو در نظر بگیریم منم بهترین نمی دونمش.

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

پدرو: بارسلونا بهترين خط حمله جهان را در اختيار دارد

سايت گل- پدرو، ستاره ملي پوش اسپانيايي بارسلونا، تاكيد كرد كه بارسلونا بهترين خط حمله فوتبال جهان را در اختيار دارد. او معتقد است كه اضافه شدن داويد ويا به بارسا، تضمين مي كند كه اين تيم در رقابت هاي اين فصل نيز گل هاي زيادي به ثمر خواهد رساند.

اين بازيكن كه محصول آكادمي جوانان باشگاه بارسلوناست، در ديدار برگشت سوپركاپ اسپانيا مقابل سويا كه با برتري 4-0 آبي و اناري ها به پايان رسيد، خوش درخشید.

پدرو گفت:" ما بازي خوبي انجام داديم؛ از آنچه كه فكر مي كرديم در سطح بالاتري قرار داشتيم. با داشتن بازيكناني مانند مسي و ويا، ما بهترين خط حمله دنيا را در اختيار داريم. آنها تعداد گل هاي بالاي تيم را تضمين مي كنند.

ميزان دقايقي كه من فصل پيش بازي كردم، موجب شد تا اعتماد به نفس بالايي پيدا كنم اما با حضور چنين بازيكنان سطح بالايي دشوار است كه بتوانم جايگاه ثابتي براي خود پيدا كنم."

بازي هاي خوب پدرو در رقابتهاي فصل قبل موجب شد تا دل بوسكه او رابه آفريقاي جنوبي ببرد و اين بازيكن جوان نيز از بازي كردن براي تيم ملي كشورش بسيار خوشحال است. هرچند حضور در ديدار دوستانه مقابل مكزيك موجب شد تا او نتواند در ديدار سوپركاپ مقابل سويا دقايق زيادي به ميدان برود.

" از حضور در تيم ملي اسپانيا بسيار خوشحالم چون شما با بازي در تيم ملي مي توانيد از كشورتان دفاع كنيد اگرچه دوست داشتم در ديدار سوپركاپ مقابل سويا نيز به ميدان بروم."

کد:
    رونالدينيو: بهترين روزهاي زندگي من در نوكمپ بود

سايت گل- رونالدينيو، ستاره سابق باشگاه بارسلونا، تاييد كرد كه روز هاي حضورش در نوكمپ، بهترين سال هاي دوران حرفه اي اش بوده است.

اين ستاره برزيلي اين هفته با تيم فعلي اش، ميلان، به نوكمپ بازخواهد گشت تا در جام خوان گامپر شركت كند و باشگاه بارسلونا نيز قصد دارد براي تقدير از بازيكن 30 ساله، بهترين لحظات پنج فصل حضور او در تيم بارسلونا را در يك ويدئو به نمايش بگذارد.

رونالدينيو به مناسبت بازگشت به نوكمپ در مصاحبه با نشريه آس گفت:" همان طور كه همه مي دانند، من عادت ندارم زياد صحبت كنم اما مي خواهم از اين فرصت استفاده كنم و از همه آنهايي كه در طول پنج فصل حضور من در باشگاه بارسلونا در كنار من بودند، تشكر كنم. آن سال ها احتمالا بهترين سال هاي دوران ورزشي و البته زندگي شخصي من بود.

صادقانه مي گويم از اينكه در كنار هم بوديم، واقعا لذت مي برديم. من ترجيح مي دهم فكر كنم اين يك دور هم جمع شدن دوستانه و تكرار دوستي ها و خاطرات گذشته است. برگشتن به نوكمپ براي من فوق العاده است. به باشگاه و رئيس جديد آن، ساندرو روسل، عميقا اداي احترام مي كنم."

جام خوان گامپر فردا شب با ديدار تيم هاي ميلان و بارسلونا در نوكمپ برگزار خواهد شد.

کد:
    مذاکره تاتنهام بارئال، برای جذب لاس دیارا

سایت گل- شنیده می شود که سران باشگاه تاتنهام با سران باشگاه مادریدی بر سر انتقال لاسانا دیارا به رختکن تیمشان، برسر میز مذاکره نشسته اند.

این طور به نظر می رسد که این ستاره 25 ساله فرانسوی در آستانه جدایی از رختکن باشگاه مادریدی است و شنیده می شود که نام لاسانا دیارا در لیست بازیکنان مازاد رئال قرار گرفته است.

ازسوی دیگر هری ردنپ که پیش از این و در سال 2008 مربی لاس بوده، تمایل زیادی دارد تا باردیگر او را به خدمت بگیرد. ردنپ در سال 2008 دیارا را برای پورتسموث خریداری کرده بود.

روزنامه تلگراف در گزارشی به این نکته اشاره کرده که سران باشگاه لندنی تمایل زیادی برای جذب دیارا دارند و در آستانه شروع مذاکرات با کهکشانی ها هستند.

از سوی دیگر سران باشگاه منچستریونایتد نیز برای خریداری دیارا ابراز تمایل کرده اند و در صورتی که تاتنهام موفق به جذب لاس شود، او دومین بازیکنی خواهد بود که پس از ویلیام گالاس، پس از حضور در ترکیب تیمهای آرسنال و چلسی، گام به رختکن وایت هارت لین می گذارد.

کد:

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اول اینکه ارزشش رو داشت با یک خرید خوب فرق داره. دوم اینکه، قطعا اهمیت نتیجه اون بازی حداقل برای رئالی ها (ناکامی فصل قبل، موفقیت فوق‌العاده بارسلونا، خرج زیاد) بسیار بالا بود. ممکن بود روند و سرنوشت فصلو عوض کنه. علاوه بر کل‌ش، آخر لالیگا به ارزشش رسیدید. سوم، خرید رونالدو و کاکا دارای عنوان برترین بازیکن جهان سالهای گذشته در اوج قیمت برای دراز مدت؟ جدا آینده نگری! ژاوی: رئال یکی از قربانی های بارسلوناست.
    دوست عزیز، چرا شما برا دفاع از زلاتان میای میچسبی به رئال؟! چون من طرفدار رئال هستم؟ حرف من اصلا از روی رقابت با بارسا نبود، اما شما حرف شما...

بله که خرید کاکا و رونالدو واسه دراز مدت هست، مگه رئال مثل این تیم های لیگ برتری ما هست که یه فصل 6 تا مربی و 23 تا بازیکن عوض میکنن؟! نمیبینی شماره 7 رو دادن به رونالدو؟! فکر میکنی چرا؟

من از زلاتان ابراهیموویچ حرف زدم، ایشون بحث رو به کجا رسوند!

حرفاتون کاملا از روی کینه هست! دیگه جوابتون رو نمیدم...
    Last edited by kasra_khan2003; 24-08-2010 at 22:58.

اگه نباشه جاش خالی می مونه jyjy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    نصف کره خاکی

پيش فرض

سخت نگیر رفیق حرفای دوستمون nw_nk از روی کینه نیست ویکم رک وحقیقت گو هست

راستی امضا منو گشته. واقعا بازیکن خوبیه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •