تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 102 اولاول ... 101617181920212223243070 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 1014

نام تاپيک: Wave II نماد قدرت سیستم عامل بادا

آخر فروم باز dark fear's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

محمد جان ریویو تو خوندم
    به نظرم چند تا نکته رو باید بگم :

1 - آدم وقتی یه گوشی رو داره نا خواسته دوسش داره و به نظرش بهتره از گوشی های دیگه هست ( محمد جان نگو نه )
    2 - گفتی گلکسی تو رد کردن عکس ها لگ داشت که به نظرم به خاطر این بوده که یه جا گفته بودی روش پر برنامه بوده و به احتمال زیاد روش لگ فیکس نصب نبوده و برنامه زیاد هم این گوشی رو کند میکنه ( ولی اگه روش لگ فیکس باشه این مشکلش حله ) ، البته همین جا خوندم همین ویو 2 هم تو گالری عکسا رو کند رد میکنه ( نمیدونم کی گفته بود حالا ! )
    3 - در مورد صفحه نمایش نوشتی ، درسته صفحه ویو 2 هم خوبه ولی به خدا این حرف من نیست همه ملت دارن خودشونو میکشن که مثلا خواستن دیزایر بگیرن صفحش Amoled باشه نه slcd
    صفحه S amoled هم که دیگه غوله و اینو مطمئن باش از همه نظر از Slcd بهتره ( خداییش این حرف من نیست اینو دیگه همه میدونن - چیزی هم نیست مثل دیزاین که از نظر هر کسی متفاوت باشه نظرش )
    4 - گفتی ویو 2 شیک تر بود که نمیدونم چی بگم ! این مورد بیشتر سلیقه ای هست و چون تو دلیل 1 هم گفتم هر کسی گوشیشو دوست داره مطمئن باش از نظر شما ویو خودت شیک تره ولی شاید از نظری یکی دیگه گلکسی )

محمد جان ناراحت نشی از من ولی به نظرم واقعیت همین حرفایی بود که زدم
    من هیچ کدومو ندارم و کاملا دارم بدون تعصب یا چیز دیگه حرف میزنم
    1- كاملا موافقم
    2-به هر حال رد كردن عكساش آنچنان روون نبود.. و گشت و گذار تو منو هم به رووني گوشي خودم نبود.. مثلا رو
    گزينه ي ستينگ كه زدم، به سرعتِ ويو عمل نكرد
    ضمن اين كه خودم گفتم آندرويد 2.1 روش بود.. قطعا 2.2 بهتره
    ولي در كل به نظرم به رووني گوشي خودم نبود.. مثلا وقتي عكس رو براش بلوتوث كردم، حدود 3 ثانيه طول كشيد
    تا لودش بكنه در صورتي كه ويو هيچوقت اينطور نيست
    اون شخصي كه گفته بود رد كردن عكسا تو ويو كنده خود من بودم كه گفتم تو قسمت گالري واسه بعضي
    عكسها چند دهم ثانيه طول ميكشه تا لود كنه.. دركل همونطور كه گفتم گالري گالاكسي بهتره..
    3- من كار به حرف بقيه ندارم.. چيزي كه در واقعيت ميبينم رو قبول ميكنم اگه شما به صحت عكسي كه گذاشتم
    شك داري ميتونم چندتا عكس ديگه بذارم
    ضمن اين كه قصد من مقايسه SCL با SAL نبود.. مقايسه كيفيت صفحه ي گالكسي با ويو2 بود..
    حتما عكسهاي سايت mobilerivew رو ديدي كه در اون هم نشون داده كه ويو2 بهتره.. من فك ميكردم تقلبيه اونا
    ولي الان احتمال ميدم كه واقعي باشه
    من به صراحت يه بار ديگه ميگم.. گالاكسي كه من ديدم كيفيت صفحش كمي پايين تر از ويو2 بود.. خداييش
    رنگها رو نگا كن.. اون قسمت هاي سفيد رو نگاه كن.. گالاكسي كرم رنگه تقريبا!
    حالا ممكنه به دليل استفاده ي زياد كمي از كيفيت صفحه ي galaxy كم شده كه بعيد ميدونم..
    بازم ميگم.. هركي شك داره خودش مقايسه كنه .. اين نظر شخصيه منه و خداشاهده تقلب و.. هم نكردم تو عكس
    درضمن .. من از خيليا شنيدم شاكي بودن كه پيكسلهاي گالاكسي با اين كه 16 مليونه، قابل تشخيصه ولي مثلا
    گوشي مثل ديزار پيكسلهاش ريز تره
    4-كاملا موافقم.. كاملا سليقه ايه

5- ناراحت چيه.. ما همه با هم رفيقيم.. منم با قسمتي از حرفاي شما موافقم و با قسمتي مخالف

اين چندتا عكس سايت mobileriveiw

در اين عكسها هم رنگها در ويو2 زنده تره همينور تفاوت نمايش رنگ سفيد مشهوده
    اگه بخواين به مقايسه ي سايت gmsarena استناد كنيد،بايد بگم كه اون عكسها با زاويه گرفته شده كه
    دقيقا ضعف ويو2 نسبت به گالاكسي و ويو1 است! هرچند اونجا هم ويو2 خيلي عالي عمل كرده
    ولي انصافا همه وقتي با گوشي كار ميكنن گوشي رو مستقيم جلو چشمشون ميذارن و با زاويه نگاه نميكنن
    Last edited by dark fear; 30-03-2011 at 18:08.

2. 3 کاربر از dark fear بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

اوکی محمد جان
    راستی شما الان از همون روشی که برای اجرای بازی های ه ک شده احتیاج به اینترنت داشت استفاده میکنی ؟ مشکلی نداره ؟

4. 2 کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ميدونم قانع نشدي ولي به نظرت احترام ميذارم محمد جان.. ما كوچيك شماييم
    دوستاني كه مايلن ، خودشون مقايسه كنن.. (ولي خداشاهده من هيچ تقلبي نكردم )

آره از اون روش استفاده ميكنم
    ولي يه مشكل دارم.. خوب شد گفتي.. خواستم بگم
    مشكل اينه كه اگه جايي باشيد كه گوشي آنتن نده، اينترنت هم كار نميكنه و نميشه از اين روش استفاده كرد
    ولي در كل مشكل خاصي نيست.. اگه آنتن دهي خوب باشه به راحتي و در كمتر از 20 ثانيه ميشه به بازي دسترسي پيدا كرد

6. 2 کاربر از dark fear بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

آقا این چند تا مشکلو هیج جوری نمیشه بر طرف کرد ؟
    1 - ظرفیت اینباکسش این جوری که شنیدم 1000 خورده ای هست نمیشه بیشترش کرد ؟
    2 - دلیورشو نمیشه جوری تنظیم که به صورت Sms نیاد !؟ ( خیلی ضد حاله )

پروفشنال Ami R 940's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

تفاوت های super amoled & S lcd در ویو 1 و ویو 2 .

مزایا s lcd صفحه نمایشش برایتنس بیشتری داره که باعث میشه صفحه روشن تر و براق تر باشه و تصویر زیبا تری داشته باشه نه (البته نه تصویر طبیعی). هر چی برایتنس هم بیشتر باشه رنگ سفید به سفید واقعی تره و تصویر به قول معروف wow تر میشه چیزی که باعث محبوبیت تکنولوژی lcd نسبت به تکنولوژی های دیگه از جمله پلاسما و.. شده است!! همچنین برایتنس بیشتر در ویو 2 برای وب گردی و خوندن تکست ها هم نتجیه بهتری رو میده.

اما s-lcd رنگ ها رو غیر طبیعی و جیغ نشون میده - زاویه دید محدود هست و با 30 درجه مایل نگاه کردن از مرکز گوشی شاهد افت کیفیت شدید هستیم. رنگ مشکی رو به درستی نمی تونه نمایش بده و به رنگ سرمه ای سوق پیدا میکنه.

تنها برتری s lcd برایتنس بیشتر است . و در اون سو برتری سوپر آمولد نشون دادن کامل رنگ مشکی که خیلی مهم هست برای دیدن فیلم و همچنین کنتراست .نشون دادن رنگ های طبیعی. زاویه دید کامل .

از دید منتقدین در کل بهترین تکنولوژی ساخته شده تا به کنون برای صفحه نمایش ها همین Oled هست که صفحه 14 اینچش توسط برند سونی چیزی حل و هوش 14 هزار دلار هست .

گفته های بالا به نقل از منابع معتبر خارجی از جمله سایت های بررسی کیفی پنل ها و صفحه نمایش ها CNET.COM و همچنین تجربه شخصی خودم از مقایسه ساید بای ساید دو گوشی ویو 1 و ویو 2 بوده است .

زاویه دید و نشون دادن رنگ مشکی در هر دو گوشی در عکس ذیل

Last edited by Ami R 940; 31-03-2011 at 12:06.

9. 2 کاربر از Ami R 940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

حرف شما کاملا درسته و من تاییدش میکنم.. اما لازمه یه چیزایی رو اضافه کنم
    درسته که s amoled زاویه دید بهتری داره ولی این دلیل نمیشه بگیم slc زاویه دیدش کمه اگه عکسهای gsm arena رو ببینید هم میبینید زاویه دید ویو2 هم عالیه نسبت به گوشی های دیگه
    و در مورد عکسی که گذاشتید..
    این عکس خیییلی مغرضانه گرفته شده چون ویو2 رو در بدترین زاویه ممکن قرار داده
    اگه از بالا و پایین و چپ و راست با زاویه نگاه کنید زاویه دید عالیه اما اگه از گوشه نگاه کنید (جهت های فرعی) رنگش میره (این خاصیت رو ویو 1 هم داره به دلیل نحوه ی چینش پیکسل ها)
    در مورد رنگ سیاه گفتید
    موافقم نسبت به سوپر امولد ضعف داره ولی نه آنچان که تو ذوق بزنه
    درواقع بیشتر در حالتی مشخص میشه که تمام صفحه سیاه باشه.. اگه رنگ سیاه در بین رنگ های دیگه باشه اصلا به چشم نمیاد (مثلا در منو)
    در مورد رنگ بندی
    حرف شما درسته.. رنگها رو گرم و غیر طبیعی (و البته جذابتر) نمایش میده و من به شخصه این رو ترجیح میدم..
    این که مانیتور کامپیوتر نیست که مثلا بخوایم رنگها طبیعی باشه و رنگش با رنگ کار چاپ شده یکی باشه
    در کل حرف شما درسته
    به نظر من یه چیز سلیقه ایه
    من به شخصه روشنایی و براقیت ویو2 رو به مزایای سوپر اولد ترجیح میدم
    در ضمن باید اشاره کنم همه Slc ها هم که مثل هم نیستن..
    مثلا دیزایر slc از هیچ جهت با ویو1 قابل مقایسه نیست (بجز اندازه پیکسل ها)

در آخر حرف هم باید بگم من دارم با گوشی تایپ میکنم و اگه تو جمله بندی و نظم خطوط مشکلی هست به بزرگی خودتون ببخشید

در مورد سوال های آقا محمد
    دوتا سوالش منفیه
    البته این دلیوری اذیت نمیکنه.. تا میاد، چند ثانیه انگشتم رو روش میذارم بعد گزینه دلیت رو انتخاب میکنم

11. 5 کاربر از dark fear بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز soliman's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    GameLand

پيش فرض

سلام خدمت دوستان گل عزیزم
    راستی گوشی من مدل WAVE II GT-S8530 هستش . میخواستم بدونم چطوری ازش به عنوان مودم استفاده کنم. کانکشنش رو ساختم ولی ازم یوزر نیم و پاسورد میخواد باید از کجا تهیشون کنم و در ضمن ارور 777 رو میده. قبلنا از K810 به عنوان مودم استفاده میکردم که این دردسرها رو نداشت . لطفا راهنماییم کنید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

ساپورت نرم افزاری ویو و ویو II متفاوته؟ ایا بادا در ویو رو میشه ارتقا داد؟ بین ویو و ویو II موندم کدومو بگیرم...در کل از کیفیت تصویر ویو بیشتر خوشم اومد

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    021

پيش فرض

ساپورت نرم افزاری ویو و ویو II متفاوته؟ ایا بادا در ویو رو میشه ارتقا داد؟ بین ویو و ویو II موندم کدومو بگیرم...در کل از کیفیت تصویر ویو بیشتر خوشم اومد
    فرق خاصی نداره
    اگه برات بزرگی صفحه مهمه 100 درصد ویو2 و صفحش هم عالیه........اگه برات بازی مهمه ویو1.
    دوستدار شما یاشار

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض با سلام

من عاشق موج 2 شدم و امروز دست یکی از دوستام دیدمش و بیشتر عاشقش شدم ولی در حال حاضر بودجه ام به قیمت نو گوشی نمیرسه و دنبال کارکرده تمیز اون هستم اگر دوستان کسی سراغ داره اطلاع بدن - با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •