اِ؟ پس قسمت شد یه ســـفر بیایم مشهـــد
اِ؟ پس قسمت شد یه ســـفر بیایم مشهـــد
دوستان من متولد 73/11 هستم یعنی الان میتونم برم اموزشگاه ولی به خاطر درس ها ترجیح میدم تابستون برم اما شنیدم تابستون مدرسه گواهی نمیده حالا میخواستم ببینم میشه الان گواهی را بگیرم یعنی تابستون این گواهی که الان میگیرم را قبول میکنند؟
قدم رو چشم ما میزارین ولی بازم نمیدونم با اینکه آموزشگاهی هست آیا واسه خانوما هم هست یا نه ! اطلاعات من مال 7 ماه پیش هست اون موقع که ما خانومی ندیدیم !
بازم اگه خواستید بگید سوال کنم واستون از مدیریت آموزشگاه .![]()
والا یادم نمیاد ولی اگر اشتباه نکنم 2 ماه بیشتر اعتبار ندارن ...
جدی اگه این طور باشه خوبه
اعتبار گواهی اشتغال به تحصیل 1 ماه هست اگه شما 30 خرداد بگیری 31 خردادا تموم میشه چون فقط در 9ماه تحصیل اعتبار داره و 3 ماه تعطیلی خیر
اقا من چند سال پیش گواهینامه موتور گرفتم و از اون صورتی های معمولی هست و هوشمند نیست. میخواستم بدونم که این گواهینامه من الف 3 هم شامل میشه یا نه؟
بعد اینکه دارم گواهینامه ماشین هم می گیرم. الان گواهینامه ماشینم که هوشمنده بیاد پشتش گزینه اف 2 والف 3 رو تیک میزنن؟
سوال اخر اینکه میتونم گواهینامه فعلی موتورمو ببرم هوشمندش کنم؟
ببخشید سوالا زیاد شد ولی ممنون میشم اگه لطف کنید و جواب بدین
مرسی![]()
سلام دوستان
برای گواهینامه در تهران فقط شهرک آزمایش میشه رفت شنبه تا چهارشنبه 7:30 صبح تا 11
اولین کاری که میکنید مدارک اصلی(شناسنامه.کارت ملی..... رو با چندتا عکس ببرید.برید بانک شهرک 3تافیش واریز کنید
میاد بیرون یه کانکسی هست که خود پیرمرده که اونجاس کپی ها رو میگیره
بعد میرید یه ساختمان دیگه اونور تر
گواهی اشتغال به تحصیل یا پایان خدمت رو نشون میدید و کارتکس رو میگیرید پر می کنید.
بعدش تحویل میدی تا نوبت امتحان رو ثبت کنه
بعد میرید یه سالن دیگه معاینه چشم و بعدش امتحان آیین نامه (فقط حداقل یکبار کامل بخونید تا به مشکل برنخورید که رد بشید بیوفتید برای 45روز دیگه 30تا سوال با 20دقیقه وقت که به صورت کامپیوتری میگیرند اگر به کسی کاری نداشته باشی که ازت سوال می پرسند قبول میشید و تا 4تا غلط مشکلی پیش نمیاد)
امتحان آیین نامه رو که قبول شدید میرید برای امتحان شهری که کلاه کاسکت یادتون نره از خودتون ببرید اگر خیلی زرنگ باشید و الکی استرس نداشته باشید راحت تر قبول میشید و در صورت رد شدن امتحان شهری فرداش میشه امتحان داد.
****در صورت رد شدن امتحانات برای آزمون مجدد یه فیش 500 تومانی لازمه****
بعد از قبولی 1هفته بعد مدارک رو میبرید برای تکمیل پرونده تا براتون پست کننو منتظر میشوید تا زنگ رو بزنن بگن گواهینامتون!
![]()
دوستان تو مشهد برای گرفتن گواهینامه کجا باید رفت .. ؟؟؟
من فعلا یک موتور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گرفتم , مدارک و پلاک هم داره
به نظرتون گواهینامه میخواد ... ؟؟؟
اگر پلیس بگیره چقدر خرج بر میداره ؛ بیمه اش هم تموم شده
و اینکه گواهینامه از زمان ثبت نامش چقدر طول میکشه تا آماده بشه .. ؟؟ ( کلا هزینش چقدر میشه حدودا ؟ )
سلام دوستان کسی هست بچه اهواز باشه که بدونه از کجا باید گواهینامه موتور را گرفت -کدام منطقه-هزینه ثبت نامه-ایین نامه موتور و ماشین یکی هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)