دوست عزیز من همچین مواقعی همه چیز رو از اول شروع میکنم جواب میده بهت پیشنهاد میکنم از دیوایس منیجر گرافیکاتو پاک کنی بعد دوباره نصب کنی اگه نشد یه مرحله برو عقب یعنی ویندوز رو مجدد نصب کن
دوست عزیز من همچین مواقعی همه چیز رو از اول شروع میکنم جواب میده بهت پیشنهاد میکنم از دیوایس منیجر گرافیکاتو پاک کنی بعد دوباره نصب کنی اگه نشد یه مرحله برو عقب یعنی ویندوز رو مجدد نصب کن
مبارک باشه. ممکنه بگید از کجا خریدید!؟
سلام
مشکل حل شد
واقعا 2تا کارت گرافیک داره حالا می تونم بین 2 تا گرافیک سویچ کنم
عجب گرافیکیه این 540 هم از دایرکت ایکس11 پشتیبانی می کنه هم 128 بیتیه وسرعت کلاکش هم 677 هست
که برای 128 بیتی خیلی خوبه
حالا نمیدونم دو کارت گرافیکی بودن چه مزیتی داره احتمالا یکیش میتونه بحث انرژی باشه
قیمت هم باور نکردنیه 840
شیراز گرفتم
با قیمت 820 و 760 برای i5 . i3 5742
قیمت 5741 'gt 320 5741 چقدره
قیمت 5742 i5 gt 420 m چقدره
دوستان یه سوال داشتم دوسنه 5741 i5 دارم
وقتی که با لپ تاپ با adsl دارم دانلود می کنم توسط کلید های میانبود Fn+F6 که کارشون خاموش کردن lcd لپ تاپ اونو خاموش می کنم ولی بعضی اوقات در کمات تعجب می بینم که خود به خود روشن می شه میخواستم ببینم چرا اینجوره ولی بعضی اونقات اینجور نیست و سایعت ها هم خاموش می مونه !؟؟؟؟
سلام
من هم همین مشکل رو دارم
لطفا میشه توضیح بدید این مشکل رو چه طور حل کردید؟
ممنون میشم اگه کمکم کنی![]()
کسی میدونه چطور میشه بین دوکارت به صورت دستی سوئیچ کرد؟
به احتمال زیاد تاچ پد فعال میشه . . . و الا نباید مشکلی باشه ..وقتی که با لپ تاپ با adsl دارم دانلود می کنم توسط کلید های میانبود Fn+F6 که کارشون خاموش کردن lcd لپ تاپ اونو خاموش می کنم ولی بعضی اوقات در کمات تعجب می بینم که خود به خود روشن می شه میخواستم ببینم چرا اینجوره ولی بعضی اونقات اینجور نیست و سایعت ها هم خاموش می مونه !؟؟؟؟
شما دفعه ی بعد تاچ پد رو قفل کنید و ببینید باز اینطوری میشه یا نه ؟
تو بایوس ببین گزینه اش هست که کدوم گرافیک رو انتخاب کنی
در غیر این صورت با داریور انویدیا میشه دستی انتخاب کرد
نه اتفاقا تاچ پد من 95% روی قفل چون همیشه به لپ تاپ موس وصل می کنم
وقتی هم با FN+F6 صفجه ی نمایش خاموش م یکنم موس تکون میدم مانیتور روشن نمی شه (درستش اینه )
قضیه یه چیز دیگست نمیدونم مشکل از کجاست !
خیلی کم هم اتفاق می افته که خود به خود روشن بشه ولی نمیدونم علت چی!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)