تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 60 اولاول ... 1016171819202122232430 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 595

نام تاپيک: FIFA Manager 11

داره خودمونی میشه danial86's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    اینجا

پيش فرض

راستی هر کس تو نسخه ی 11 cooperation agreement فعال بوده و تونسته با باشگاهی چه بزرگتر و چه کوچکتر از خودش ارتباط برقرار کنه اینجا اعلام کنه
    راستی واسه لود بازی واسه من همیشه یک دقیقه و 45 ثانیه طول میکشه
    برای گزارشگر بازی هم که مشکل داشتم با هندزفری صدای گزارشگر نمیومد ؟!
    ولی وقتی کندمش صداش در اومد
    تازه وقتی تو 3d سرعت بازی رو 2x میکنید دیگه گزارشگر لام تا کام حرف نمیزنه و فقط تو حالت سرعت نرمال گزارش میکنه
    در حالی که تو نسخه ی قبلی با سرعت 3x هم گزارش میکرد
    راستی یک تجربه !
    من یه بار بازی رو تو حالت نرمال بازی کردم و یه فصل رو تموم کردم و کل فصل بدون باخت تموم شد تو همه ی جامها
    سه جامه هم شدم
    ولی یه مقدار چون واسم راحت بود یکم دلمو زد
    و دیگه اینکه اول فصلش من رفتم تو قسمت financial و اونجا یه مقدار دستکاری کردم و کلی از ذخیره salary رو ریختم به حساب transfer و به خیال خودم کلی بازی کن خریدم وشاد و شنگول فصل رو هم تموم کردم و با کلی افتخارات
    ولی وقتی فصل جدید شروع شد board یا یه قولی رئیس باشگاه دهنم رو صاف کرد و بماند دیگه چه تراز مالی ای به دست آوردم
    خلاصه همه ی اینها دست به دست هم داد تا دوباره از نو شروع کنم
    تو editor database اسم تمامی سرمربی ها با لول هاشونو وارد کردم خیلی با حال شده همینطور تمامی کارکنان باشگاه رئال رو
    از جمله کارانکا ، هیرو ، زیدان ، سانچز ، پاردزا ، والدانو ، پرز ، دلارد و ...
    الان تو حالت hard شروع کردم
    شکل بازیکنها هم که خیلی بروز شده و کلا واقعی تر شده یه حال دیگه ای میده الان واسه هر برد باید کلی جون بکنم
    اما یه نکته دیگه
    تو حالت Player negotiations که hard گذاشتم دیگه اون خط سبزه که میشه رضایت بازیکن رو از قیمت قرارداد دید نداره و خیلی کار سخت میشه
    فعلا همینا بود
    چند تا نکته:
    اول اینکه cooperation agreement فعا هست ولی من پیشنهاد ندادم چون رفتم سراغ باشگاه ضعیف و تو این حالت نه پیشنهادی هست نه کسی قبول می کنه.تا یکم قوی بشم
    دوم اینکه در مورد لود من قبلن گفت طول کشیدنش طبیعیه چون مقدار دیتای بازی از دیتای فیفا و ساکر روی هم بیشتره.ولی البته یه ایراده که باید یه راهی براش پیدا کنند.البته اگه سیستم عامل 64 بیت باشه این زمان کمتر میشه.واسه من 64 بیته
    سوم در مورد هندزفری من تو یه بازیه دیگه دیده بودم که وقتی هندزفری رو وصل میکردی صدای گوینده قطع میشد.فقط موزیک میزد.مشکل از هندزفری بود
    چهارم سعی کن هیچ وقت منابع مخصوص یه کار رو به کار دیگه منتقل نکن.امتیاز منفی به حساب میاد.همون اول که داری درخواست بودجه میکنی باید مقدار مناسب رو تعیین کنی
    همین دیگه
    شما درست میگی!من تازه رمز هم زدم و پول دارم.البته بازیکن هایی که خریدم 4 ستاره اند و میانگین سنی تیمم 23.5 هست.فکر کنم بازم کار درستی نمیکنم!مگه نه؟
    راستی شما اول کدم گزینه را میزنید؟>منظورم اینه که برای شروع بازی شما میزارید بهتون باشگاه راندومی را پیشنهاد کنند یا میرید و باشگاه قوی مورد علاقه تون را انتخاب میکنید؟؟؟؟
    اینو قبلن تو تاپیک 10 بحث کردیم.اما سلیقه هست دیگه.بعضیها اینجوری دوست دارن.کد تقلب هم یه راهشه.من فقط میتونم بگم سلیقه ی خودم چه جوریه که هیچ وقت بازی دلمو نمیزنه.من سعی میکنم واقعی بازی کنم.یعنی اولن هیچ وقت مربی بازیکن نمیشم.دومن باشگاه نمیسازم.سومن از یه باشگاه ضعیف تو انگلستان شروع میکنم.چون تو کنفرانس که میشه پایینترین سطح انگلیس هم اسمها درسته.
    الان تیم Nuneaton Town تو کنفرانس شمالی رو گرفتم.4هفته دیگه فصل تموم میشه.من صدر جدولم.لول تیمم نسبتن پایینه چون اول فصل تمامه بازیکنان بالای 23سال رو فرستادم تیم رزرو و گذاشتم تو لیست فروش.لول 50 هم بینشون بود.وقتی تیمو بستم از لول 25 تا 40 بود.ولی الان همه تقریبن بالای 40 هستند.اگه اخراج نشم فصل بعد تیمو قهرمان fa cupمیکنم

2. 2 کاربر از danial86 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

اینو قبلن تو تاپیک 10 بحث کردیم.اما سلیقه هست دیگه.بعضیها اینجوری دوست دارن.کد تقلب هم یه راهشه.من فقط میتونم بگم سلیقه ی خودم چه جوریه که هیچ وقت بازی دلمو نمیزنه.من سعی میکنم واقعی بازی کنم.یعنی اولن هیچ وقت مربی بازیکن نمیشم.دومن باشگاه نمیسازم.سومن از یه باشگاه ضعیف تو انگلستان شروع میکنم.چون تو کنفرانس که میشه پایینترین سطح انگلیس هم اسمها درسته.
    الان تیم Nuneaton Town تو کنفرانس شمالی رو گرفتم.4هفته دیگه فصل تموم میشه.من صدر جدولم.لول تیمم نسبتن پایینه چون اول فصل تمامه بازیکنان بالای 23سال رو فرستادم تیم رزرو و گذاشتم تو لیست فروش.لول 50 هم بینشون بود.وقتی تیمو بستم از لول 25 تا 40 بود.ولی الان همه تقریبن بالای 40 هستند.اگه اخراج نشم فصل بعد تیمو قهرمان fa cupمیکنم
    سلیقه خودم و خودت یکیه!دلم را اب انداختی.الان میرم از کنفرانس شروع میکنم و میرم به سمت جام باشگاه ها!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

کسی اموزشی تصویری از تاکتیک کار کردن و تمرین دادن داره

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

کسی کرک برای update 1 پیدا نکرد؟

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

کسی اموزشی تصویری از تاکتیک کار کردن و تمرین دادن داره
    قربون دستت دیدی کا رو هم خبر کن!فکر نکنم پیدا بشه.به قول دوستمون دانیال باید خودت قلق تیمت دستت بیفته.

7. 2 کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه danial86's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    اینجا

پيش فرض

کسی کرک برای update 1 پیدا نکرد؟
    آقا یکم سیستم آپدیت امسال با 10 فرق داره.برعکس 11 نیازی نیست که فایل کرک نشده باشه بعد آپدیت رو نصب کنید.در ضمن میتونید از کرک موجود در دی وی دی برای اینم استفاده کنید.اگه دی وی دی پوشه جدای کرک نداشت میتونید از manager11.ex_ که در دی وی دی هست استفاده کنید!البته تبدیلش کنید به manager11.exe
    -----
    یادم رفت بگم.امسال مثله ساکر و فیفا خود بازی اعلام میکنه که آپدیت جدید اومده.البته اگه ADSLداشته باشین میفهمین.یا حداقل موقع بازی به اینترنت وصل باشید.
    Last edited by danial86; 15-11-2010 at 17:23.

9. 4 کاربر از danial86 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها ali-u's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تو قلب مادر

پيش فرض

با سلام

من یه مشکل داشتم در مورد این بازی

بعد extract کردن کل فایل ها . موقع نصب eror زیرو میده

activation.exe file corrupted this program has been mainpulated and maybe it fectec by a virus or cracked

this file won,t work any more

ویندوز رو دوباره نصب می کنم ولی باز همون erore رو می ده(ولی رو لپتابم کار می کنه)

از اساتید اگه کسی علت رو می دونه

باتشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه mss_195's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم آنتی ویروسم یه چند باری به فایل activation.exe گیر داده که من گفتم کاری بهش نداشته باشه! دیگه بازی کرک شده گاها ازین مشکلاتم داره. چون این فایل هنگام اجرا و نصب بازی مورد استفاده قرار میگیره، توصیه میکنم برای این دو مرحله آنتی ویروستو disable بکنی. من برای بازی splinter cell هم یه همچین مشکلی داشتم که مثل همینجا با آنتی ویروس مشکلمو حل کردم. من nod32 دارم. در هر حال احتمال زیاد مشکل از همینه.

12. این کاربر از mss_195 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

تیم من خیلی روی کرنر ها گل میخوره.به نظر شما ایرادش چیه؟دفاع های عالی دارم.

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

چطوری پرستیژ رو بالا ببرم.کجاست؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •