1 سوال داشتم
برای کار با استرینگ ها چه متدهایی لازمه و اینکه اتریبیوت ها و متدهای داکیومنت چیه؟
منمنون میشم اگه کمک کنید
1 سوال داشتم
برای کار با استرینگ ها چه متدهایی لازمه و اینکه اتریبیوت ها و متدهای داکیومنت چیه؟
منمنون میشم اگه کمک کنید
من می خواهم برای سایت خودم که از نوع html است یک قسمت برای USER NAME و PASSWORD بزارم تا کاربران در آن ثبت نام کنند سپس بتوانند از سایت استفاده کنند لطفا مرا راهنمایی کنید
برنامه نویسی بلدید؟آیا میشه این کار با کدها HTML انجام داد ؟؟؟من می خواهم برای سایت خودم که از نوع html است یک قسمت برای USER NAME و PASSWORD بزارم تا کاربران در آن ثبت نام کنند سپس بتوانند از سایت استفاده کنند لطفا مرا راهنمایی کنید
خوده سایت رو که میشه مشکلی نداره ولی برایه ثبت نام و ... به دیتابیس احتیاج دارید که از html یا طراحیه استاتیک خارج میشه![]()
سلام
اولین پست من در این انجمن(آقا داریوش که آشناست)
اون آموزش که اول تایپیک هست اگر rar بشه و تاریخ بخوره که کی و تا چه تاریخی مطالب در آن گنجانیده شده است خیلی خوب میشه (حجمش هم اگه باشه ممنون میشم)
دوستون دارم رضا
دوست بسيار عزيز من تجربه اي در مورد وب نويسي ندارم وبهر حال قصد دارم وبلاگي براي بازنشستگان آموزش و پرورش شهرم كه بسيار محروم است بسازم ...آيا جوانمردي پيدا ميشود كه مرا همراهي كند و در اين امر خير نقش اول باشد ......يا هو
کدام شهر؟ من اگر یقین پیدا کنم که هدف شما فقط کمک به محرومان شهرتان است در خدمتم.
چطور توی یگ وبلاگ از چند تا قالب استفاده کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی داخل رشیو موضوعات به ازای هر موضوع کلی یگ قالب داشته باشم مثلادانلود ویا آموزش
تا اونجایی که من اطلاع دارم با html نمیشه
باید از یک زبان برنامه نویسی مثل php استفادخ کنید و یا اینکه از کدهای آماده استفاده کنید که میتونید با سرچ کردن اون سایتها رو پیدا کنید که برای شما یه کدی رو میدن که هر کی فرمی ارسال کرد ذخیره کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)