استاد متین پور
ی پیشنهاد
میشه ی تاپیک بزنید آخرین فریمور های درخاستی دوستان رو واسه تلویزیون ارایه بدین...خیلی عالی میشه
ی پیشنهاد
میشه ی تاپیک بزنید آخرین فریمور های درخاستی دوستان رو واسه تلویزیون ارایه بدین...خیلی عالی میشه
به دلیل متنوع بودن سری ها و مدلهای تلویزیون سامسونگ مورد استفاده در ایران که بعضی ایرانی و بعضی خارجی هستند ایجاد تایپیک به این منظور میسر نمی باشد.
تعداد سری ها و مدل های بر اساس نوع تلویزیون
143 led
125 lcd
125 پلاسما
144 سه بعدی
ولی شما با استفاده از این دو لینک که یکی متعلق به ایران و دیگری متعلق به امارات است شما می توانید از آخرین فریمور های موجود در این سایت ها استفاده کنید.
سایت امارات
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت ایران
سلام دوستان، فایل آپدیت مدل 40J6390 رو از کجا میشه دانلود کرد ؟ هر چی گشتم پیدا نکردم.
دوست عزیز
مدل نام گذاری ایران 40J6390 و نام گذاری اصلی آن UA40J6300 است و می توانید از این سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را دانلود کنید.
با سلام
من هرکاری کردم نتونستم تلوزیون رو با فلش آپدیت کنم
ورژن 1117 مدل 6450 46اینچ
دوست عزیز
در هنگام دانلود فریمور تان راهنمای
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آن را هم که بصورت pdf است را هم دانلود و مطالعه کنید.
سلام
بعد از آپدیت،آیا منو تلویزیون هم تغییر می کنه؟مدل مد نظر 48h6490
دوست عزیز
خیر تغییر نمی کند. فقط اگر سیستم تان مشگلی داشته باشد بر طرف و یا بعضی از آیتمها ارتقا پیدا می کند.
چند دیقه پیش راهنمای نصب فریمور رو دانلود کردم در قسمت راهنما مدل تلویزیون،تصویر قبل آبدیت این طور بود
و بعد آپدیت تغییر کرده.پس به هر حال منو تغییر نمی کنه؟
دوست عزیز آلان سیستم شما ارتقا پیدا کرده اگر منو یتان را ببینید در آیتم support آیتمهای دیگری نیز اضافه شده است که با مطالعه منوال تان کاربرد آنها را نیز پیدا می کنید و یا از همان منوی support و از قسمت e-manual اطلاعات لازم را کسب کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)