باسلام من نسخه دموروبازی کردم ولی تاحالانتونستم نسخه کامل روبازی کنم ازدوستانی که نسخه کامل روبازی کردند لطفاتوضیح بدن که چه تغییری دراین نسخه به چشم می خوره (نسبت به دمو) واینکه گرافیکش درحددمو هست یابهترشده؟
باتشکر
باسلام من نسخه دموروبازی کردم ولی تاحالانتونستم نسخه کامل روبازی کنم ازدوستانی که نسخه کامل روبازی کردند لطفاتوضیح بدن که چه تغییری دراین نسخه به چشم می خوره (نسبت به دمو) واینکه گرافیکش درحددمو هست یابهترشده؟
باتشکر
سلام برا من هم دو تا دی وی دی هست و بعد از نصب اول یه نصب دیگه هم داره که خودش اتوماتیک اجرا میشه و بعد از اون میشه بازیو اجرا کرد .ببین رو دسکتاپت شورتکاتی به اسم fifa 11 setup وجود داره اگه بود همون رو بزن نصب دوم شروع میشه
لطفا اگه میشه یکی از دوستان اموزش چند نوع دریبل رو بذاره ممنون
Last edited by R O O T; 30-09-2010 at 22:23.
دوست عزیز این پیغام رو میده
![]()
دوستان من دی وی دی دو رو میزارم یکمی که میگذره گیر میده که دی وی دی 1 رو بزار وقتی میزارم نصب فررررت میشه!چکار کنممممممم؟؟
نه شما کار درستی کردی . از نظر گیم پلی نسخه کنسولی بهتره . از نظر گرافیک هم اگه طراحی رو در نظر بگیری باز نسخه کنسولی بهتره ولی اگه منظورت کیفیت تصویره با توجه به اینکه Res 1920*1080 هست و MSAA و ... چیزا داره بهتره.
بالاخره من بازی رو گرفتم! تنها فرق قابل توجهش با دمو اینه که دیگه حتی تو XP هم نمی تونم بازی رو کاملا روون بازی کنم
واقعا به نظر نمیاد بازی انقدر سنگین باشه! به خصوص با گرافیک ضعیف چهره ها. نمی دونم مشکل کار کجاس. البته الان با ویندوز 7 تقریبا راحتم ولی امیدوارم مثل دمو، هرچی بیشتر بازی می کنم، افت فریم بیشتر نشه!
از گیم پلی بازی که زیاد نمیشه ایراد گرفت. جز سرعتش که در حالت Slow هم کمی بالاس. ولی گرافیک چهره ها واقعا منو آزار میده. وقتی تیاگو رو آوردم تو زمین و دیدم کچله! اینطوری شدم:تصمیم گرفتم دیگه بازیش ندم!
کاش یه کم به گرافیک بیشتر می رسیدن. کنار زمین نیوکمپ، لوگوی بارسا هست، اما کاملا مثل عکسه! اصلا لوگویی نیست که مثل واقعیت با چمن درست شده باشه. نمی دونم چرا به این ریزه کاری ها اهمیت نمیدن.
مطمینین این خود بازیه ؟ زود نیس یه خورده ؟ حاجی یکی جوابه منو بده که اگه این خود فیفاس برم سری بخرم ... قربونتون منتظر جوابم
بابا یکی ما رو دریابه.....
[/QUOTE]
آره خدا بازیه. خیالت تخت، برو بگیرش.
---------- Post added at 11:08 PM ---------- Previous post was at 11:05 PM ----------
[/QUOTE]
من این مشکل رو تو ویندوز XP دارم. باید لاگ اف کنی، وقتی ویندوز میاد بالا، بازی راحت اجرا میشه، ولی دفعات دوم و سوم گیر می کنه. البته این مشکل رو در ویندوز 7 ندارم!
یادمه یه چیزایی تو فروم EA دیده بودم. این دو تا تاپیک رو یه نگاه بکن که راجع به همین مشکل برای نسخه دمو بوده:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگه فرصت کنم چک می کنم راه حلی ارائه شده یا نه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این فایل متاسفانه برای من اجرا نمیشه
پیغام:
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)