مدیریت توشرکتهای خودروسازی به قدری قوی هست که اگرفقط پانصد هزار تومن زیر قیمتهای فعلی بفروشند همشون به کل ورشکست میشند(به جزیکیشون) تواین قضیه شک نکنید
مدیریت توشرکتهای خودروسازی به قدری قوی هست که اگرفقط پانصد هزار تومن زیر قیمتهای فعلی بفروشند همشون به کل ورشکست میشند(به جزیکیشون) تواین قضیه شک نکنید
دوست عزیز اینجا نمیشه اینقدر سیاسی بحث کرد.
من هم تمامی حرفهای شما رو قبول دارم. ولی این آقا فقط به L90 گیر داده. و همین قضیه رو مشکوک میکنه. اگه یه نفر نسبت به قیمت همه خودرو ها اعتراض میکرد، میشد بگیم این داد مردم هست. ولی الان نه.
==================
دوستان خواهشا بحث رو خلاف قوانین ادامه ندیم
100 درصد !!!
ولی فعلا که 8 ملیونه !
از قديم گفتن خلايق هر چه لايق.حتما لياقت ايرني جماعت همين اعمال هست ديگه.اگه غير اين بود اعتراض مبكرديم.مثال ميزنم براتون:بنزين سوپر شده بود ليتري540 .كسي هم سراغش نرفت.يعني فروش بنزين سوپر به صفر رسيد.بعد مدتي آقايون مجبور شدن قيمت رو برگردونن همون قيمت قبلي.عزيزان من اگه همه ما ملت ايران اين خودروهاي ساخت داخل رو اصلا نخريم يا كلا يه مدت كسي خوردو رو نخره چي ميشه؟ميشه مثل همون قضيه بنزين سوپر.مجبور ميشن قيمتها رو كم كنند.اما افسوس و صد افسوس.از ماست كه بر ماست.
یادتون نیست
می خواستم ال 90 رو با قیمت 7 یا 8 تومن برای قشر متوسط جامعه اختصاص بدن
نه عزيز يادمون نرفته. ولي چه كنيم كه اينها هر كاري دلشون ميخواد انجام ميدن و ما همچنان ساكت نشسته ايم.
این که خوبه.
الان فکر کنم نمایندگان سایپا و ایرانخودرو رو شبکه آموزش آورده بود و باهاشون حرف میزد.
میگفتن که خیل شاهکار کردن نذاشتن قیمت پراید به 15 میلیون برسه.
من هم هر چی sms دادم نمیرفت. اعصابم خورد شد.
sms هام این بود:
1- چرا به کاهش قیمت خودرو ها اشاره نمیکنید؟
2- چرا تعرفه واردات خودرو اینقدر زیاده؟
3- شما همش از مهار قیمت میگید ولی نمیگید چرا سمند رو با قیمت زیر 6 میلیون میدید سوریه؟
اینا رو هر چی زور زدم نشد حتی با 3 خط ارسال کنم.![]()
فرشاد جان شبكه دو بود طرف ازش پرسيد چرا تندر با اين قيمته گفت چون اونموقع يورو 700 تومن بود حالا شده 1400
يه خبر خوب اين بودكه پرسيد طرحي در دست دارين براي خودروي ارزان گفت يكي x12 كه 8 تا 10 تومنه ويكي ديگه
خبري از پيكان نبود![]()
Last edited by 2299; 07-10-2008 at 00:16.
ببخشید جلیل.
آخه من هیچ نگاه تلویزیون نمیکنم. اینم بابام صدام کرد گفت بیا، گفتم نگاه نمیکنم، گفت در رابطه با ماشینه، منم با سر رفتم
قسمت اول حرفتون توهین هست و خلاف قوانین سایت و من هم روش بحثی نمیکنم.
==============
قسمت دوم حرفتون:
شما قبول دارید انسان عصر امروز به وسیله نقلیه نیاز داره؟
و آیا اینو قبول دارید که قشر عظیمی از جامعه همین 7-8 میلیون رو هم به زور جور میکنن؟
و اینو هم قبول دارید که توی این قیمت فعلا فقط این خودرو ها در دسترس هستن؟ همین خودرو هایی که به نطر من هم اینقدر نمی ارزه.
و اینو قبول دارید که اگر اونقدر هماهنگی باشه که پراید و ... نخریم، میشه با اون هماهنگی کارای دیگه کرد و مسئله رو از ریشه حل کرد؟
اینو قبول دارید که در حالتی که انسان ناچار هست میون بد و بد تر یکی رو انتخاب کنه، کار خوب اینه که بد رو انتخاب کنه؟
حرف شما در صورتی درسته که انسان مجبور نباشه حتما از بد و بدتر یکی رو انتخاب کنه. ولی الان بین این خودرو ها که همه بد و بد تر هستن (البته نسبت به قیمتشون) ما ناچارن برای شرایط هر شخصی بد رو بهش پیشنهاد میدیم.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)