عکس بذار تا بشه کمک کرد
عکس بذار تا بشه کمک کرد
وحید من باهات موافقم...ولی ....عزیز....از اول تاپیک تا الان همش داری امتیاز امتیاز میکنی...اگر واقعا با امتیاز داری مقایسه میکنی ،اگر واقعا همه چی در عالم بازی رو امتیاز دهی میبینی موضوع فرق میکنه کلا بحث عوض میشه...چون نه این بازی هر جایی من دقت میکنم در یک جمله ای که می نویسی بیشترش امتیاز امتیاز هستش اگر واقعا المان انخابت امتیاز هستش که هیچ بحث جدا درسته Portal 2 یکی از بهترین بازی های تاریخ دنیای گیم هستش رو دستش نیومده و نخواهد امد تمام شد رفت اصلا اسم پورتال رو باید با طلا نوشت چون تعداد بازی هایی که با این امتیاز دهی هستند ماشالله همش 10 هستش نیست نداریم اصلا اصلا یکی یدونه بود همین پورتال بود اومد رفت.
من یه بار در یکی از تاپیک ها در مورد این که یک بازی چگونه لقب شاهکار میگیره توضیح مفصل دادم....خودت خوندی پس تو رو نمیگم وحید جان ولی احتمالا باقی دوستان نخوندن و تصوراتشون کاملا متمایز هستش.
وحید جان الان من نقل و قول کردم جواب نمیدیم باشه گفتم بحث تموم بشه....بشینیم ببینیم کدوم بحث مهم دیگری به وجود خواهد امد...که تا الان بین همه بازی ها بوده و اینجا نبوده......؟؟
![]()
وحید از تو بعید بود!!!
بازی یک بازیه Puzzle Platform هست چه ربطی به Crysis و Killzone و کلا سبکه شوتر داره؟!! نکنه Portal ساختن شوتینگ میخواد
شماره یک رو بازی کردم . دلیل نمیشه چون شماره یک هم اینطوری بود محیط هاش تنوع کم تر بشه!تا دیروز نداشتن صحنه های ماندگار بازی رو ازش ایراد می گرفتی حالا از محیط ها !
آزمایشگاه خزه های دریائی؟! نکنه منظورت اینه که از Blobfish توی بازی استفاده می کردن؟خب رک باش دیگه بگو
شماره یک رو بازی کنی پس چی میگی؟! محیط های بازی که توی این شماره خیلی متنوع تر و جالب تر شدن. هر جوری حساب کنی این محیط ها برای یه بازی با این سبک و سیاق کاملا مناسبه و اگه تنوع در محیط ها رو یه بخش از گیم پلی بازی در نظر بگیریم اون 9 می گیره. حالا شاید برای یه بازی دیگه همچین محیط هایی بود خیلی پایینتر می گرفت و بستگی به سبک و سیاق بازی داره. مثلا در مورد da2 این مشکل نبودن تنوع در محیط های بازی وجود داره و با توجه به سبکی که داره این ایراد بهش کاملا وارده....
بعدشم چرا بحث رو الکی طولانی می کنیم؟ اینجوری که تو میگی یعنی بازی یه سری مشکلات اساسی داره و یعنی امتیاز خیلی بالایی نباید بهش داد. خب واقعیت هم همینه؟! اگه این مشکلات اساسی که تو میگی وجود داشت میشد همچین امتیازایی بازی بگیره؟! یعنی فقط به خاطر اینکه معماها خیلی عالی بودن بازی تونسته تا 9.5 برسه؟! همچین چیزی اصلا میشه؟!
نمیگم بازی هیچ مشکلی نداره چون هیچ بازی بدون مشکل نمیشه ولی مشکلات خیلی کوچیک داره که اکثرش هم همونیه که هومان گفت که اون چنان مشکلات خاصی نیستن که در کیفیت کلی بازی اثر منفی بذارن.... مطمئنا منتقد های این همه سایت معتبر تک تک این چیزا رو توی نقداشون در نظر می گیرن پس الکی نمیشه یه بازی اینجوری امتیاز بگیره و اینی که میگی وقت نکردن یه سری کارا توی بازی انجام بدن هم پس نمی تونه درست باشه....
در نتیجه نظری که تو داری قابل احترامه و اشکالی نداره نظرتو بگی ولی این فقط می تونه یه نظر شخصی باشه و نمیشه گفت واقعیت هم همینه....
آخه مشکل تو وحید اینکه داری نمره دهیه این بازی رو با بازی هایه سبک هایه دیگه مقایسه میکنی! همینجایه که به مشکل میخوری! همینطور که گفتم بازی Puzzle Platform هست پس اساس نمره دهی به معماها و پازل ها هست.
آره اگه بازیه Action Advanture بود باز یک چیزی.
تو برو تو IGN ببین Lasting Appeal شده 7.5 که به نظره من کم تر هم میتونست بشه. ( حالا چون نمره بازی 9.5 خواست بشه زیاد کم ندادن بهش ).
منم تمامه بحثم سره اینکه بازی عالیه اما واقعا ارزشش واسه یک باره و اونطور نیست که خاطرش تا آخر عمر در دل ها بمونه. 100 گفتم بازم میگم بازی از لحاظ فنی این نمره رو گرفته.
آقا کسی نگفت فضایه بازی عوض شهمن نمیدونم دوستانی که این نظرات رو درباره ی محیط و فضای بازی می دن شاید اصلا بازی رو درک نکرده باشن!
از نظر من اتمسفر یا بهتره بگیم محیط بازی هرچی به غیر از این بود خیلی بی معنی می شد! یعنی ساختار بازی کلا میرفت زیر سوال...
اون فضای مکانیکی با دستگاه های خاص خودش، ماشین های مختلف و ربات هاش واقعا حس دیگه ای رو به آدم میده تا بیاد یه مرحله تو کوه و دشت باشه!!(که اصلا نمیشه برای این بازی) یعنی کلا ساختار بازی بر این بنا نهاده شده که یه تم ماشینی داشته باشه! باید به گروه لول دیزاین بازی تحسین گفت!
شایان خود شما تو حرفات گفتی منتظر بودم بازی تکراری بشه ولی نشد! از یه طرف هم میگید محیط ها تنوع نداشت و تکراری بود...!
محیط تو بازی کارش اینه که شما خسته نشید یا بازی تکراری نشه و براتون جذاب تر باشه، وقتی شما می گید بازی برام تکراری نشد یعنی این قسمت مشکل نداشت دیگه!
وحید هم درست میگه! مطمئن باش اگه یک درصد این درست بود این همه سایت تو ریویو هاشون حتما اینو می گفتن! شاید یکم داری سخت گیری می کنی یا این که یه پیش زمینه ی خیلی فانی از داشتی و این بعد بازی کردن برآورده نشد، نمی دونم...
اواسط بازی به بعد دیگه فضای بازی کلا عوض میشه و برای مدتی تنوع زیادی تو گیم پلی ایجاد میشه و انگاری آدم داره تو زمان حرکت می کنه( با رد کردن معماهای جدید و بالا اومدن ) (این حس واقعا به من دست می داد وقتی به دیوارهای نگاه می کردم و تاریخ هارو می خوندم!! یا وقتی Cave شروع می کرد به صحبت کردن توضیح بخشی از اتفاقاتی که تو اون زمان افتاده بوده...!)من حتی نگفتم از تو آزمایشگاه بیاد بیرون ( که میومد بهتر بود ) حالا کی گفت تو کوه و دشت باشه؟ خیلی میتونست تنوع داشته باشه! خیلی! از خیلی یک چیزی اونورتر ! یعنی جا واسه متنوع شدن بازی در حده ... چمیدونم یک بازی ای بود دیگه
آخه هر تستی لودینگ داره! واقعا مثلا اگه هر 2 تا تست یا روندی در یک جایه خاصی بود بازی سوپر شاهکار میشد. یعنی 10 هم واسش کم بود
ایراد لودینگ هم به همین ربط داره! آخه بازی ای که میخواد دوباره یک محیط تکراری لود کنه چه نیازی به این همه لودینگ داره؟! واقعا من بعضی جاها فکر میکردم به یک Area جدید وارد میشدم. اما به قوله معروف پا میخوردم
در ضمن من داشتم در مورده معماها میگفتم تکراری نشدن ( که جایه حرفی هم توش نیست ) نه در مورده محیط بازی اشتباه متوجه شدی عزیز.
خب دیگه کافیه این بحث فقط من یه چیزی بگم خلاص
الان یه عده دارن بازی رو شاهکار می دونن به خاطر امتیازاتش یه عده بازی رو شاهکار دیدن به خاطر پازلها و معماهاش و کلآ سبک جدیدش که این مورد رو خودمم 100% موافقم اما یه عده بازی رو فقط کامل نمیبینن چون محیط رو تکراری یا بعضی ها میگن بازی تنوع مراحل کم بوده.الان به نظرم همه دارن عقاید شخصیشون رو میگن و به نظرم هیچ عیبی نداره.به هر حال 5تا انگشت با هم برابر نیستن و هر کدومشون یه اندازن در حالی که کنار همدیگن..دقیقآ مثل ما که همه گیمریم و هر کدوم نظر متفاوتی داریم راجب بازی.
در کل بحث رو زیادی جدی گرفتینخسته هم نباشید بعضی مطالب مفید بود تو نظرات..
خوب من کلا در جریان فروم نیستم و اومدم یه پستی بدم و برم........
این بحثو اونروز هم با هومان داشتیم بحث می کردیم ..... .
ببینید:
اولا در مورد شخصیتها که با سایبریا مقایسه کردین اصلا قابل مقایسه نیس چون تعداد شخصیت های اون بازی و سبک و فضاش کاملا متفاوته
دوما در مورد محیطهای بازی همین نگهداشتن بازی تو محیط لابراتوار و اینجور جاها خیلی به ثبات جو بازی کمک کرده .........این بازی اتمسفر خاصی داره و باید توش همیشه حس تنهایی و کنترل شدن از طریق دستگاه و هوش مصنوعی بهتون دست بده .......تو اگه بری وسط جنگل این حس بهت دست میده؟؟؟بری وسط مثلا جنگل ژل سفید رنگ بندازی رو محیط دیگه کی بهت حس تحت کنترل بودن توسط هوش مصنوعی بهت دست میده؟؟
استودیو والو با ساختن بازی هاف لایو 2 اثبات کرده که خدای ساخت تنوع مراحل هستش ولی تو این بازی تنوع فقط در قسمت محدودی هستش که کار درست رو کرده والو ........ .
سوما این بازی و محیط مرتبط به جریانات شرکت بلک مسا هستش و اتفاقاتی که به اونجا مربوط و تو بازی هاف لایف بوده(تو بازی چند بازی بهش اشاره میشه)............کلا لابراتوار هم چند صد متر زیر زمین ......حالا انتظار داری زیر زمین چه محیطهایی باشه ؟؟؟؟
چهارما هیجان این بازی متناسب با گیم پلی بازی هستش که این بازی به زیبایی اونو داره.........مگه لازمه حتما واسه هیجان مسلسل بگیری دستت؟هیجان به زیبایی با حل مسایل و گهگاهی فرار به گیمر تزریق میشه
پنجما در مورد اون نمره 7.5 سایت ign در مورد Lasting Appeal بازی کاملا مشخصه که این بازی باید از این لحاظ نمره کمی بیاره چون وقتی تو یه معما رو حل می کتی دفعه دوم واست جذابیتی نداره که...."معما چو حل گشت اسان شود"مثه شوترا نیس که اسلحه بگیزی دستت وهزار بار یه نفرو بکشی........بازیهای معمایی کشش واسه بازی کردن دفعه دوم ندارن..... .
ششما شخصیت پردازی و دیالوگای این بازی فوق العادس چه glados و چه weathley که عالی کار شدن و فوق العاده پر محتوا و خنده دار هستن........مقدار دیالوگای این دو شخصیت سر به فلک می کشه
موزیک هم مثه بقیه کارهای والو بیشتر الکترونیکی هستش و خوب کار شده
گیم پلی و داستان هم که نیازی به توضیح نداره........ .
+
تنها مشکل بازی میشه همین لودینگ اعصابخرد کن
+
این بازی فوق العاده عالی از آب دراومده ...........همه شرکتهای بازیسازی باید ار والو یاد بگیرن که چطوری باید یه بازی جدید رو با یه اتمسفر ناب ساخت........مطمینا یکی از سرسخت ترین مدعی های گوتی امسال خواهد بود
+
راستی کسایی هم که میگن معماها اسون بوده بهتره حتما بخش دو نفره رو بازی کنن که فوق العاده عالی هستش و تا حد قابل توجهی سختتر از بخش تکنفره...... .
.
.
Last edited by halflife g; 02-05-2011 at 00:31.
دیگه مراد پست بده همه چی تمومه لپ مطلب رو گفت....اقا جم کنید بریم...![]()
Last edited by Layken; 02-05-2011 at 00:47.
خوب ما هم بالاخره با تاخیر این بازیو نصب کردم !!واقعا بعد از اون پایان شماره ی قبلی با خودم داشتم میگفتم چه زود تموم شد و تو کفش بودم
...
.
بعد از چند ماه الان که شماره ی 2 رو شروع کردم . در یک کلام نابود شدماز بس لذت بخش بود برام !! اینقد جذاب بود که همون اولین بار بعد از نصبو اجرا یک ساعتو خورده ای با چشم خاب الود بازی کردم
واقعا محشر بود . فوق محشر شده !!
دوست ندارم هرگز تموم شه
.
موتر گرافیکی بازی واقعا ارتقای خوبی پیدا کرده و موزیک ها و جو بازی همگی چندین برابر از شمارهی قبلی محشر تر و قوی تر شدن !!
.
در مورد دوستانی که با دادن لقب شاهکار به بازی مخالفن ! قبول دارم !! این بازی برای مخاطب عام ممکنه جذابیت انچنانی نداشته باشه !! شاهکار عام به امثال Red dead Redemption میگن که هر سلیقه ای رو میتونه به وجد بیاره !اما خوب هدف تیم سازنده چیزه دیگه ای بوده و هست !!
در موردی دوستانی که به بازی بیخودی خورده میگیرن !! فقط یه چیز میگم = قصد جسارت ندارم !! اما لیاقت همچین بازی خاص و فوق العاده ای رو ندارید !!نظر شخصیتونو بگید . نه اینکه بازیو با دیدگاه به ظاهر حرفه ای بکوبید !
.
بنظرم بهتره تو همین وضعیت valve بازیو نگه داره و تغییرات انچنانی ایجاد نکنه !! چرا که با دخالت سلیقه های جانبی !! بازی مزخرف میشه !! نمونه همچین اتفاقاتی هم کم نیفتاده !! بازی های قدیمی و خوبی که به خاطر جذب مخاطب بیشتر (مخصوصا مدعیان Core Gamer بودن) سبکشون تغییرات کلی کرد و دیگه نابود شدن و محبوبیتشون رو از دست دادن .
.
و جمله ی اخر اینکه ... بهتره هر بازی و سبکی تو محدوده ی خودش بمونه و سبک ها و سلیقه ها با هم مخلوط نشن . چون که همین ها باعث شده تموم بازی ها روز به روز شبیه هم و تکراری شدن !! و همین مسئله باعث شده همه ی بازی کننده ها تو یه سطح نسبی از بازی ها لذت ببرن !! درسته که اینجا ایرانه و بازی ها 1000 تومنه و همه ی بازی هارو باید بخریم و تموم کنیم !!اما خوب .... بعضی جاها باید رعایت کنیم
![]()
Last edited by SA.JJ.AD; 02-05-2011 at 01:00.
حامد جون صد در صد باهات موافقمدیگه مراد پست بده همه چی تمومه لپ مطلب رو گفت....اقا جم کنید بریم...![]()
خیلی خوشم اومد مراد عزیز با این پستش دیگه هیج حرفی رو باقی نذاشت
من گفتم بحث تموم بشه به خاطر این بود که بحث خیلی طولانی شده بود و کل تاپیک در مورد این بود در صورتی که خیلی سایت های خارجی مثلا الان میان در مورد یه سری چیزای مخفی و نکته های بازی میگن!
منم دیروز بازیو تموم کردم به زودی یه نقدی هم می ذارم
کسی در مورد داستان بازی چیزی ننوشته؟
من قسمت قبل رو داشتم بازی می کردم که ویندوزم خراب شد و سیو هام پرید! می شه بگین آخرش چی شد؟ داستان این چی؟ اون اولش چی می گفتن؟ خارجی حرف می زدن یه زیرنویس هم نداشت!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)