عکس سومی یا دومی!! اونی که گوشیش رو گرفته طرف ما،انگشتش نازکه!! یعنی خانومه...تازه اون انگشت های لطیف رو فقط خانوما دارن....کدوم زن و مرد عزیز!؟؟ تو ازشون آزمایش ژنتیک گرفتی؟؟ از کجا فهمیدی یکیشون زنه!! نکنه اونجا بودی کلک! راستی میثم جمعه دعوتمون کردن ایلام یه جا قرار بزار ببینمت!! برای اینکه اسپم نشه ! کسی در مورد قابلیت آپدیت به نسخه های بالاتر آندروید تو این گوشی خبر نداره؟؟![]()
درباره ی قرار،اگه قول بدی که لیس نیستی و بازداشتم نمیکنی!! اره چشم قرار بذاریم تو پ.خ میبینمت.....
فقط از قیافه ی ما خواهی ترسید!!
خود ایلام اگه بودی حتمی خبرم کن که بیام همو ببینیم یه خورده با گوشیت بازی کنم ببینم ویندوز موبایل چی میگه!!
خوب گوشی های ایفون،واقعا گوشی های خفنی هستن و این قیمت حقشونه....من اگه پول کافی داشتم،بین یه گوشی زپرتی اندرویدی و یه ایفن،شکی برام باقی نبود....با توجه به ویژگی های desire hd ، این گوشی یکی از قوی ترین گوشی هایی هست که تا حالا به بازار عرضه شده....مساله ای که خیلی برای من جالبه اینه که با وجود عرضه چنین گوشی هایی به بازار ، هنوز آیفون 3GS بیش از 900 تومن قیمت داره در حالی که تکنولوژی 2 سال پیش رو داره تازه اونم با کلی محدودیت!!!!!!
ولی چه کنیم که پولمون به 700 تا و 800 نمیرسه!!
البته علاوه بر سیاست های شرکت ها برای فروش گوشی، اکثر شرکت ها در طول سال ده ها گوشی ممکنه بدن به بازار،ولی فقط یکیش گوشییه که تا چند سال به دست مردم میمونه....خوب هر شرکتی سیاستهای مخصوص به خودش رو داره و میبینی که با وجود این سیاست هنوز هم از فروش خوبی برخورداره و علاقمندای خودش رو داره.