من که یدونه گرفتم از گوشی شاپ با گارنتی پارسه و دوستان یه سوال این که گرفتم مجار هست بعد از ارم نوکیا ودافون میاد و روش یه ضد خش ال سی دی هم داشت و یه ذره خط هم داشت روشو جعبه گوشی پلمپ بود و روش برجسب داشت من یه شک دارم که اورجینال روش برجسب داره؟
من که یدونه گرفتم از گوشی شاپ با گارنتی پارسه و دوستان یه سوال این که گرفتم مجار هست بعد از ارم نوکیا ودافون میاد و روش یه ضد خش ال سی دی هم داشت و یه ذره خط هم داشت روشو جعبه گوشی پلمپ بود و روش برجسب داشت من یه شک دارم که اورجینال روش برجسب داره؟
سلام میباست کدش رو به شماره گارانتی نوکیا بفرستی اونا بهت میگفتن با sms که اصل هست یا نه
سلام خدمت همه ی دوستان. عزیزان اگه کسی کیبورد usb بهش وصل کرده لطفا بگه چه مدل بود. من 1 ماهه گوشیو دارم همه چیز usb بهش وصل کردم. فقط usb hub بهش وصل نکردم . ولی موس a4tech x7 رو جواب نداد اما بقیه موس هارو جواب داد. 1 کیبورد هم بهش وصل کردم اما ساپورت نکرد. لطفا راهنمایی کنید چه کیبوردی بهش وصل کردین و جواب داده. و اینم بگم من حدودا 16 تا گوشی تا حالا عوض کردم. با هیچ گوشی مثل این راحت نبودم. تنها شکی که نسبت به موفقیتش در اینده دارم سیستم عاملشه ولی فوق العادست. ممنون از همه
christ
امروز داشتم setlers بازی میکردم بعد حمله کردم تو راه که سربازام حرکت میکردن خیلی کند شده بود بعد دیگه در گیر جنگ بودم و داشتم پیروز میشدم یه دفه از بازی پرید بیرون
حالا هی بگید این cpu و رم برا سیمبین کافیه
بچه ها به نظرتون این گوشی رو با گارانتی بگیرم بهتره یا پول الکی میدم واسه گارانتیش؟چون میگن گوشی های نوکیا گارانتیشون خیلی به درد نمیخوره چون اتفاق خاصی نمیفته واسشون
سلام
دوست عزیز منم بدون گارانتی گرفتم خدا رو شکر تا الان هیچ مشکلی نداشتم.اگر دوست ذاری پول زیادی ندی همون بدون گارانتی بگیر فقط حتما حتما گوشی رو به طور کامل از نظر سخت افزار ونرم افزار چک کن.
موفق باشی
سلام
بچه ها همراه اول تنظیمات C7 رو برایGPRS نداره من باید چی کار کنم؟؟؟gprs فعال کردم connet میشه ولی کار نمیکنه:(
مرسی
جااااااااان؟
مرگ بر نوکیا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بیخیال بابا ، چرا عادت کردیم هرچی شد بگیم مرگ بر.... ؟
اصلا هم اینجور نیست ، من که خودم C7 و C5 دارم وحشتناک ازشون راضی هستم ، هرکدوم از بچه ها هم دیدم که گوشی های نوکیا رو خریدن راضی هستن
اگر هم مورد خاصی خرابی ای چیزی باشه ، تو همه برند ها پیدا میشه ، هیچ شرکتی معصوم که نیست
خواهشا الکی جو سازی نکنید
---------- Post added at 04:42 PM ---------- Previous post was at 04:39 PM ----------
تنظیمات اینقدر ریز نیست که گوشی به گوشی اختلاف زیادی داشته باشه
من خودم تنظیمات N 97 رو زدم و به خوبی کار میکنه
سلام بر همه
منم تصمیم داشتم اینو بخرم ولی با اوصاف دوستان انگار اشکالاتی داره؟
مثلا ناسازگاری با برخی برنامه ها (وحشتناک در حد dead)
کفایت نکردن cpu برای بازی های گرافیکی
و مانور دادن کمپانی نوکیا؟!!!!!!
لطفا برادرانه راهنمایی کنید
والا نمیدونم دوستانی که این چیزارو میگن خودشون از چه گوشی ای استفاده میکنن.من الان اونواع برنامه ها و بازی های گرافیک بالا رو ریختم تا الان هیچ مشکلی نداشته!حتی کند هم نیست هیچ بازی ای حتی pes2011 hd یا need for speed shift و assasins creed که حجمای حتی بالای 100 مگ هم دارن!مثلا ناسازگاری با برخی برنامه ها (وحشتناک در حد dead)
کفایت نکردن cpu برای بازی های گرافیکی
و مانور دادن کمپانی نوکیا؟!!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)