سلام. خواب رو باید از دید علم تعبیر خواب بررسی کرد. خواب شما را هم همینطور. شاید نکته مهمی توش باشه که از دید ما بدور مونده باشه....
سلام. خواب رو باید از دید علم تعبیر خواب بررسی کرد. خواب شما را هم همینطور. شاید نکته مهمی توش باشه که از دید ما بدور مونده باشه....
یک استاد میکروبیولوژی استرالیایی مدعی شد که به دلیل تغییرات آب و هوایی
نژاد بشر ظرف 100 سال آینده منقرض می شودبه گفته این استاد استرالیایی، این فرایندی برگشت ناپذیر است که با اولین تغییرات آب و هوایی آغاز شده است.پروفسور فنر در این خصوص توضیح داد: "از زمانی که عصر "آنتروپوسن" (Anthropocene) آغاز شده است تغییرات آب و هوایی اثراتی بر روی زمین برجای گذاشته اند که این اثرات با تاثیراتی که یک عصر یخبندان یا برخورد یک ستاره دنباله دار در طول تاریخ زمین شناسی بر روی سیاره ما گذاشته اند برابر است."
عصر آنتروپوسن، به عصر زمین شناسی گفته می شود که در آن فعالیتهای انسان، مسئول اصلی تغییرات آب و هوایی هستند.
در سال 2000، پل کراتسن، برنده نوبل شیمی اصطلاح "عصر آنتروپوسن" را ارائه کرد. سپس در سال 2007 دانشمندان سازمان زمین شناسان انگلیسی در مقاله ای که در مجله علمی انجمن زمین شناسی آمریکا (Gsa Today) منتشر کردند، رسما پیشنهاد دادند که عصر "اولوسن" پایان یافته است و جای آن را عصر جدیدی که می تواند عنوان "آنتروپوسن" داشته باشد، گرفته است. در حقیقت Anthropoceneمی تواند به معنی "عصر زمین شناسی انسان" باشد.
اکنون به اعتقاد فنر، بشر ساکن سیاره زمین با این تغییرات برای همیشه نابود می شود.
تغییرات آب و هوایی هنوز در فاز آغازین است، باوجود این، دگرگونی شرایط جوی به طور قابل توجهی دیده می شود. این در حالی است که تمام دانشمندان این حوزه با این پیش بینی ترسناک فنر موافق نیستند به طوری که "استفان بایدن" معتقد است که هنوز این احتمال وجود دارد که نوع بشر برای جلوگیری از توسعه این تغییرات تلاش کند. برای مثال دستیابی به یک توسعه واقعی انرژیهای تجدیدپذیر می تواند از بروز یک فاجعه جهانی پیشگیری کند.
براساس گزارش یونایتد پرس اینترنشنال، کسانی نیز هستند که این پیش بینی فاجعه بار را موثق می دادند و آن را به عنوان هشداری برای رشد جمعیت جهانی و تمام خطراتی که عواقب این افزایش جمعیت در بر دارد تلقی می کنند. به طوری که نیکولاس بویل دانشمند دانشگاه کمبریج حتی این فرضیه را مطرح کرده است که سال 2014 "پایان دنیا" است.
این دانشمند در کتاب خود نوشته است: "دنیا در حال ورود به یک بحران جهانی بسیار شدید و بی سابقه در تاریخ است که در واقع عواقب بسیار بد و طولانی مدت بحران اقتصادی بین المللی کنونی است.
من تا حدودي خودم به تعبير واردم واين خواب از اون نوع خوابهايي است از نظر زمان و موقعيت نجومي كه يا عينا اتفاق ميافته و يا تعبير نداره و دانستن اين نكته ي آخرش مهمه كه من كسي رو پيدا نكردم اين كار رو بتونه بكنهسلام. خواب رو باید از دید علم تعبیر خواب بررسی کرد. خواب شما را هم همینطور. شاید نکته مهمی توش باشه که از دید ما بدور مونده باشه....
---------- Post added at 07:00 AM ---------- Previous post was at 06:59 AM ----------
اين يكي رو من باور ميكنم چون اين جور كه به قول اين دوستمون:یک استاد میکروبیولوژی استرالیایی مدعی شد که به دلیل تغییرات آب و هوایی
نژاد بشر ظرف 100 سال آینده منقرض می شود
از طبيعت كار كشيديم 100سال عمر كنه لطف كردهاینا که میگید بلا و... نیست
طبیعت بیچاره داره آخرین نفس هاش رو میزنه
---------- Post added at 07:01 AM ---------- Previous post was at 07:00 AM ----------
اين سناريوي شماره ي دو هست وبراي شروعش هم زودهکمبریج حتی این فرضیه را مطرح کرده است که سال 2014 "پایان دنیا" است
اول 2012رد ميشود و بعد ميرن سراغ2014
سلام
در قرن 20 اتفاق های متفاوتی نیسب به قرون قبل نیوفتاده ( در بعد طبیعی) تنها تغییر وجود رسانه + ثبت کامل رخداد هاست.
در واقع وجود امار کامل با کلی عکس و فیلم باعث میشه این تصور پیش بیاد که ما در دوره خاصی هستیم.
یخ بررسی دقیق درباره اتفاقات طبیعی تاریخ داشته بتشید متوجه اشاره بنده میشید. مثال:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
اول اینکه منابع ویکی پدیایی که گذاشتی بسیار جالب بودن مرسی.
منظور من از سده اخیر دقیقا از شروع سال 1900 تا پایان سال 1999 نبوده منظورم چند سده اخیره که هر چی جلو میره مرگبارتر میشه. در اون مطلبم هم به زلزه بزرگ شانکسی چین که در سال 1556 رخ داد هم اشاره کردم.
آیا به نظرت نمیرسه که گذشته از وجود رسانه ها و پوشش خبری بدلیل پیشرفت عظیم و بسیار سریع بشر در علم در این اواخر کره زمین دستخوش تغییرات بدون سابقه در تاریخ (به اثتثنای عصر یخبندان و...) شده است؟
سلام
باز هم, هر چه عقب تر بریم ثبت ها محدود میشن. اطمینان میدم بهتون* که میانگین رخداد های طبیعی فرق جندانی نداشته در طول سال های گذشته تاریخ. صرفا نقص در گزارش دهی و فرموشی رخ داد ها در تاریخ باعث بزرگ به نظر رسیدن ماجرا ها شده.
به این بخش متن دقت کنید:
ولی الان تا سونامی اتفاق میوفته نیم ساعت بعدش کل دنیا با خبرن.آن روزها اخبار این گونه حوادث چندان سریع به گوش جهانیان نمیرسید. در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، نشریه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، هفت ماه پس از واقعه داستانی کوتاه در آن مورد چاپ کرد که در اصل نامهای از یک بازرگان بود. امّا در این هنگام، اثرات انفجار کوه تامبورا تدریجاً در جاهای دیگر احساس میشد
*: یک ملاکی هست توی علم امار که من متاسفانه اسمش و جزییاتش رو فراموش کردم. که طبق اون باید بخشی از امار که ظاهرا نا پیداست رو در امار نهایی لحاظ کنیم. مثالش در کشف سیارات فراخورشیدیه.
اکثر سیارات کشف شده غول های گازی هستن. با آمار عجولانه اینطور به نظر میاد که سیارات عالم عموما غولپیکر و گازین. اما به محض اینکه نقص ابزار ها مون رو لحاظ کنیم که ناتوانه در کشف سیارات کوچک زمین مانند . متوجه نقص آمار میشیم.
تاپیک خنده داری هست...
دنیا تموم بشه من هم فوق لیسانس دارم. اون دنیا هم دکتری می گیرم !!!
بابک عزیز این سوال و جواب ندادی.
آیا به نظرت نمیرسه که گذشته از وجود رسانه ها و پوشش خبری بدلیل پیشرفت عظیم و بسیار سریع بشر در علم در این اواخر کره زمین دستخوش تغییرات بدون سابقه در تاریخ (به اثتثنای عصر یخبندان و...) شده است؟
کس دیگری هم اگه نظری داره بگه لطفا.
اینم نظر شماست...!!!
همین پیشرفت عظیم به ما میگه هر چیزی الان با یک پارامتر تعریف میشه
پارامتر میزان گرمای زمین
پارامتر بارش در هر سال
پارامتر .....
در آمارهای هر یک از پارامترهای مهم در مورد کره زمین دانشمندان اظهار نگرانی کرده اند اما هیچکدام بیانگر قریب الوقوع بودن فاجعه دیده نمیشه
بیشتر تغییرات تدریجی و کند انجام میشه و خطری کره زمین رو در سالهای پیش رو تهدید نمیکنه
بالاخره اگر مثلا استاندارد دمای رادیاتور ماشین 90 باشه و الان دما بره رو 95 که نشانگر اتفاق مهمی نیست اما باید نگران بود.هر وقت رفت رو 110 به بالا باید آماده یک اتفاق بود(جوش آوردن)
این لیست رو ببینید
با حساب نبودن امار مناسب تقریاب دیده میشه که بلایای طبیعی همیشه خدمت ما میرسیده.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به عنوان مثال
بزرگترین زلزله های ایران هم در قرن 9 اتفاق افتاده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)